Besplatan rapidshare zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 1.861
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Besplatan rapidshare

znaci na linku http://rs43.com se osoba moze registrirati i umetati rapidshare linkove koji se nakon tzv. rapidshare happy houra (24 sata) pretvore u normalne download linkove sa punom brzinom i mogucnoscu paralelnog skidanja. problem je taj ako se zeli skidati moraju se imati "creditsi" a to su u biti mb koji se inace zaraduju ispunjavanjem anketa na toj istoj stranici,kojekakvih igranja igrica i takvih gluposti (moze se i kupiti (najjeftinije sam nasao 1$ za 100gb) ,ugl problem je sto to u lijepoj nasoj nije dostupno (ankete) pa sam eto probao sa proxyima,tu sam se jucer mucio prokletih 5 sati,znate ono kad vise nije bitan ni cilj vec samo pobjeda :D ugl ispalo je da najvecu sansu ima "Elite Proxy Switcher" u kojega sam strpao brdo proxya i pustio ga da provjerava,nakon sto je pokazao ispravne mogao sam se konektati na koji sam htio (ima odmah addon za mozzilu pa to sve ide jako brzo ) ugl kada sam se spojio na neku od anketa ponekad me trazilo broj mobitela (trenutni proxy je bio iz juzne afrike) tako da tu nisam mogao nista,a u drugim slucajevima me blokao CoDeen. Inace znam da ova metoda funkcionira jer na toj stranici je i chat a tamo sam pricao sa likom koji je uspio sa us proxyem zaradit 30gb a to sam i sam provjerio jer se moze vidjeti koliko neka osoba ima creditsa (kasnije je otisao i vise ga nisam vidio da ga pitam koji je proxy koristio,izvukao sam jedino da ga je pokupio sa www.samair.ru

Tamo sam pregledao podosta proxya i vise mi je stvarno puna kapa svega,ima li itko neku drugu ideju kako bi mi ovo moglo uspijeti?

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 13:15 (trublestarter).

0 0 hvala 0
15 godina
Besplatan rapidshare

Plati pa skidaj... Vrlo jednostavno....i jedino tako funkcionira to sve...

<div><script type='text/javascript' src='http://www.nvidia.com/content/includes/js/swfobject.js'></script><div id='flexContainer'><div id='flexApp'></div></div&g
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Besplatan rapidshare

da bas sad malo klikam po reklamama,ide dosta brzo :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Besplatan rapidshare

Pa ako sikdas bas toliko rapidshare uopce nije skup. Ja osobno nisam na njemu nasao nista sta nisam naso na torrentima.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice