dali je to istina da je Apple Safari isto brz kao Google Chrome brzina moga interneta je 4mbps
misli osam staviti safari jer mi google chrome malo sporo očitava kako ga mogu ubrzati
dali je to istina da je Apple Safari isto brz kao Google Chrome brzina moga interneta je 4mbps
misli osam staviti safari jer mi google chrome malo sporo očitava kako ga mogu ubrzati
Po meni je Google Chrome trenutno najbrži preglednik... Imam instaliran IE, Firefox, Operu, Chrome i Safari(zbog Web Designa), ali u svakodnevnom radu koristim Chrome zbog jednostavnosti sučelja i brzine... Tvoj je izbor... Ništa te ne košta probati(osim 30 i nešto MB prometa koliko ode na skidanje Safarija...)
ovaj google chrome mi sporije učitava neke web stranice kako to da napravim da mi malo brže učitaje
a ovi SRWare Iron dali je on isti kao google chrome i dali je brži
Ha počisti viruse, defragmentiraj diskove, koristi CCleaner redovito pa će ti kompletno računalo brže raditi.. Što se tiče ovog preglednika, ne vjerujem da će ti išta brže raditi... Možda čak i sporije zbog toga što su vjerovatno "unakazili" source od Chromiuma po kojem je rađen...