Red Dead Redemption 2

poruka: 2.926
|
čitano: 752.022
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Službeno je, Red Dead Redemption 2 stiže iduće god
7 godina
Re: Red Dead Redemption 2
Cansee kaže...
CROatVU kaže...

Neznam sto cu da sam htio standard ili specijal onda bi to odmah i narucio. Za danas nista. Sutra mozda nesto iskemijam,budem pametniji ili sacekam black friday kad su me vec ovi izlevatili

imaš uvijek digitalni ultimate edition, al si vjerojatno htio imati u fizičkom obliku?

Naravno !

Tocno znam sto sam htio i sto sam.narucio...nazalost nije do mene 

16 godina
Red Dead Redemption 2

Ma ja cu digitalnu uzet, odradim preload i igram cim se otkljuca. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
CROatVU kaže...
Cansee kaže...
CROatVU kaže...

Neznam sto cu da sam htio standard ili specijal onda bi to odmah i narucio. Za danas nista. Sutra mozda nesto iskemijam,budem pametniji ili sacekam black friday kad su me vec ovi izlevatili

imaš uvijek digitalni ultimate edition, al si vjerojatno htio imati u fizičkom obliku?

Naravno !

Tocno znam sto sam htio i sto sam.narucio...nazalost nije do mene 

Jesi provjerio sredstva na kartici, odn. jesu je teretili? Koliko vidim po onom screenshotu iz maila, ono što si ti dobio je samo rezervaciju sredstava na kartici za kupnju igrice - skidaju se tek kada proizvod bude zaista dostupan/odobren od strane prodavača...Premda ni to danas više ništa nije sigurno..

Uglavnom, sranje, ovo je pederluk na najjače..i to malo više od dan i pol do izlaska igre..

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.10.2018 15:53 (Purger155).
9 godina
protjeran
mar123 kaže...

Ma ja cu digitalnu uzet, odradim preload i igram cim se otkljuca. 

Ma ja samo digitalu i uzimam ništa više u fizičkom obliku.

Napad je najbolja obrana :)
9 godina
neaktivan
Red Dead Redemption 2

Ja sam preloadovao pre 15tak dana obicnu verziju za 29 eura, igra skinuta jos za prosli vikend i samo se ceka lanc. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Nikad nisam preorderao neku igru. Tako da je RDR2 prva igra za koju sam siguran da cu uzivati igrajuci i da vrijedi tih 380kn. Kad sam vidio sto sve mozes raditi i kako igra izgleda morao sam ju nabaviti. Neznam kako vi ali ja cu samo setati uokolo loviti srne i paziti na svog konja, pecati i tako. Prva zadaca mi je udebljati lika :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Red Dead Redemption 2

Ja sam danas preordovao fizicko izadnje u Saturnu. Druga igra koju preordujem i stvarno hype je ogroman. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Red Dead Redemption 2

18 minuta čistog gameplaya bez ikakvih spoilera (na base PS4 modelu, nije Pro). Koliki grad i kakva atmosfera 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Red Dead Redemption 2

vec zbrisano 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
antimadridista kaže...

18 minuta čistog gameplaya bez ikakvih spoilera (na base PS4 modelu, nije Pro). Koliki grad i kakva atmosfera 

de malo opiši grafički aspekt, još pogotovo što je bio običan ps4, jel bilo zaštekavanja, kak je sve izgledalo? brzo su obrisali, ja nisam uspio ništa vidit

9 godina
protjeran
Cansee kaže...
antimadridista kaže...

de malo opiši grafički aspekt, još pogotovo što je bio običan ps4, jel bilo zaštekavanja, kak je sve izgledalo? brzo su obrisali, ja nisam uspio ništa vidit

Ma ima već popriličan broj tih videa na YT sad.Evo sad sam pogledao tj.malo škicnuo jer neću da gledam ali izgleda odlično i to još su to sve stavili u 360p i maximalno do 720p i to još na yt koji to dodatno pokvari ali jebeno i na takvim streamovima izgleda.

15 godina
Red Dead Redemption 2

Evo još jednom onaj isti gameplay pa pogledajte dok ga opet ne uklone.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 1
9 godina
protjeran
antimadridista kaže...

Awww koje osvjetljenje  rasvjeta jebenica pa one blatne lokvice i odsjaj  po putevima arhitektura aaa prefino.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.10.2018 19:56 (Seki001).
9 godina
protjeran
Red Dead Redemption 2

Znači ona okrugla mapica se može isključit i igrat bez nje to smo nešta već spominjali ovdje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Red Dead Redemption 2

Sveti denis je najveci grad u igri?

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.10.2018 20:15 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
antimadridista kaže...

znači to je potvrđeno odigrano na običnom ps4? mislim stvarno izgleda super

a ovo pitanje iznad za saint denis, nisam siguran koji je grad najveći, znam da je neki novinar koji je igrao ranije rekao da je Blackwater ogroman

15 godina
Red Dead Redemption 2

po ovom video gore grad po noci izgleda prekrasno samo mi je nekako mali da bude najveci.svega par ulica.volio bi da bude jedan bas onako velik.eto jos 24 sata pa cemo vidjeti

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...

po ovom video gore grad po noci izgleda prekrasno samo mi je nekako mali da bude najveci.svega par ulica.volio bi da bude jedan bas onako velik.eto jos 24 sata pa cemo vidjeti

Pa nije to GTA jbg

15 godina
Red Dead Redemption 2

jasno je to meni ali nije d aonda nije bilo velikih gradova.jasno mi je da nece bit ni priblizno kao u gta ali opet

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Red Dead Redemption 2

Važno da se ima što za raditi. Bolje neki grad srednje veličine koji izgleda živo nego neke igre sa prevelikim mapama i gradovima u kojima je pustoš i nemaš što za raditi. Čak i u GTA 5 mi je taj Los Santos dosadio brzo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Red Dead Redemption 2

moram priznat da sam zadovoljan kako sam odgledao par leakova, nije da sam si nešto spoilo, gameplay je već prikazao sam rockstar, jedino što sam sad vidio je deranje životinje što bi mi možda bilo ugodno iznenađenje da sam sam isprobao, al nema veze. samo treba sad biti oprezan jel baš izlaze videa sa pričom i odnosima likova, i vjerujem da će vrlo brzo sam kraj igre biti vani. mislim kad se uzme da neki ljudi igraju već tjedan dana ili više, mogli su već svašta napraviti

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tututuru kaže...
Dado_ZG78 kaže...
ruya kaže...
Tututuru kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Meni se čini da se igra unlocka za pokretanje u noći s četvrtka na petak u ponoć (po CEST-u tj. našem vremenu..). 

Tako mi barem izgleda odbrojavanje na mom PS-u.. 

Po odbrojavanju PS kaze u petak u 6 ujutro..

Tako i kod mene racunica kaze 😂

Dečki ne valja vam računica onda 

2d 16:41:30. Kad je to?

ja ne kužim kaj se vama događa s tim counterom...  meni kaže još 12 sati i par minuta kao i kolegama s posla..  u Zagrebu smo locirani (pretpostavlujam ista vremenska zona smo svi..) i imamo nove PS4Pro konzole.

Dakle u ponoć se otključava noćas...  (ne znam jel ima veze ali svi smo preorderali direktno na PSN-u digitalnu Deluxe verziju, dakle bez diskova čisti download).

Lijep pozdrav ;)
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2018 12:00 (Dado_ZG78).
15 godina
Ja sam preordao obicnu verziju i pise da je veceras u 12 h igra vani
Moj PC  
1 0 hvala 1
9 godina
protjeran
Red Dead Redemption 2

U mene piše za par sati 10-12h.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
Ja sam preordao obicnu verziju i pise da je veceras u 12 h igra vani

OK super, hvala na konfirmaciji, dečkima ipak računica nije valjala 

Lijep pozdrav ;)
7 godina
neaktivan
Red Dead Redemption 2

Ja cu tek sutra dobiti svoju fizicku kopiju koju sam pre-orderovo u  Sancta Domenici

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Red Dead Redemption 2

Počelo je, nema više leakova, sada je sve dopušteno :))

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Red Dead Redemption 2

Ni čut...čekam svoj primjerak i onda se bacam na špilanje...Ovak bi si samo pokvario faktor iznenađenja :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2018 13:12 (Purger155).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Red Dead Redemption 2

96 na metacriticu, ovo je igra generacije 

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

3 0 hvala 0
10 godina
Red Dead Redemption 2

ma nema tu iznenađenja, svi bacaju fantastične kritike, najniže što sam vidio je 9/10, većinom je 10/10, 5/5, 9.5/10 

Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Službeno je, Red Dead Redemption 2 stiže iduće god
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice