Nece... Steam nepamti brojeve kartica.
Samo stavi dobar pass na account i nedaji nikome i nenasjedaj na jadne prevare i to je to.
Nece... Steam nepamti brojeve kartica.
Samo stavi dobar pass na account i nedaji nikome i nenasjedaj na jadne prevare i to je to.
Hvala svima,nadam se da cu dobiti dopustenje :)
EDIT:nista od igre
jos jedno malo pitanje...
ovo sto su u steam uveli ove medaljice i te gluposti prije mjesec dana...dali se to moze restartati...znaci da izgubis sve medalje, krenes iz pocetka??
LOL, u profilu ti stoji 89. godište, što ce ti icije dopuštenje? Mogao si napravii karticu i kupiti s njom.
Šteta, nažicaj brata ili nekog.
Zašto si ne napraviš karticu?
imam pitanje.
ovako
nekad DAVNO kupio sam Rome Total war GE, kojeg je jednog dana (kad smo cugali u mojoj sobi) susjed zalio sa cjelom kanticom vina i sad.
vidim da i na steam-u ima ista igra za kupit. a meni zanima sljedeče.
buduči da se u kutijici nalazi neki cd key (koji nikad nisam koristil) dali je moguče nekako "prijavit" tu igru pod kupljenu igru i skinut ju da si inst i igram ili nije.
hvala.
Te igre nema na tom popisu tako da ne mozes "prijaviti".
Cdkey ti je samo ionako bitam, a na cd/dvd si sprzis piraticu. (ako bi i mogao "prijaviti" na steam onda ionako ne bi koristio dvd, zar ne :)
Ako ti treba kupiti igru preko Steama, a nemaš karticu kojom bi platio, kupi preko posrednika ovdje. Igra ti bude poslana kao poklon na tvoj Steam račun, ti je prihvatiš, skineš i počneš s igranjem.
na steamu kupujem preko clicknadbuy-a i kako prodajem svoj account zanima me imali unutar steam aplikacije neka opcija kako da to maknem s one liste placanja-- jer na toj listi samo izaberem svoj CnB broj i igra je kupljena. naravno ne zelim nekoga dodatno usrecit brojem svoje kreditne kartice.
slao mailove i steamu i CnB ali mi jos ne odgovaraju :/
Ako ti treba kupiti igru preko Steama, a nemaš karticu kojom bi platio, kupi preko posrednika ovdje. Igra ti bude poslana kao poklon na tvoj Steam račun, ti je prihvatiš, skineš i počneš s igranjem.
Imam karticu ali je mate i caca nedaju,ne razumu se u te kupnje preko neta pa ne zele dati. :(
Hocu da kupim L4D2 sad koji je na popustu ali cijelo vrijeme nesto s*re.
Ocu kupiti s neverificiranim paypal acc-om (dobio od lockerza pare) a regan sam na sloveniju!
Imam samo kreditnu karticu od Zagrebačke banke,kako mogu onda kupiti igru drugačije?
Imam samo kreditnu karticu od Zagrebačke banke,kako mogu onda kupiti igru drugačije?
Moraš reći točno koju karticu imaš jer većina ne prolazi kod online plaćanja. Npr. od Zagrebačke banke ne rade Mastro debitne za tekući račun, a ni devizna Visa Electron. Možeš probati nabaviti Go Card ili debitnu kunskog žiro računa.
Ako nemaš vremena za to već ti igra treba u roku 1-2 sata, naruči preko enabave: http://bit.ly/C54CN
Hoće li Left 4 Dead akcija vrijediti i sutra?
Hoće li Left 4 Dead akcija vrijediti i sutra?
Da do 4 popodne
Po našem vremenu?
Po našem vremenu?
da
Ako napišem broj kartice od ZABE u onaj obrazac,možda ne prihvati?
Imate li problema sa spajanjem na Steam Network?
Ima li netko saznanja kada ce doci Black ops na Steam???
Imate li problema sa spajanjem na Steam Network?
LOL Neradi mi nikako steam online. Dok recimo Dannyu radi, meni ne - Neki su tu problemi, nemogu ni L4D2.
Ima li netko saznanja kada ce doci Black ops na Steam???
Na isti dan kada i igra izade, a preorder mozes ocekivati par tjedana prije izlaska.
Da sada nece steam online, ali mi je cesto to u ovo doba, skida neki update ili nesto, zato nece Friends Lista, puni mi se dolje na taskbaru Ikona na W7 lol
Steam ponekad zaustavi rad radi održavanja:
http://forums.steampowered.com/forums/announcement.php?f=778
koji rac je sa steamom...cijeli dan me zeza...NO CONNECTION...
vidim da su i drugi imali problema danas, ali od toga je proslo 5 sati...
dal kod vas jos uvijek steka ili??
nikad mi se jos nije desilo da ovako dugo hebe...
obicno bi trajalo po 10min-15min max...
Imaš link dva posta iznad, navodno rade refresh servera ili čega već.
Produzeno je do 18h ljudi pi**de na forumima od steam-a! I ja lagano danas je zadnji dan dlc akcije i moram frendu kupit a steam neradi :-(
serveri down... nice a ja taman ocistio m4a1 ..
lako meni za igru meni je za shoping akcije bitno! ja svoj ump jos jucer ocisto :-)
Moguce je ako ta igra ima na steamu u ponudi, odnosno uneses CD Key i skines odatle, pitaj eplati za igru..