Mijenjam D3 ROS
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dva giveawaya za članove grupe, traje do ponoći u petak, a sami ključevi se moraju iskoristiti do 10.4
giveaway završen, ključevi poslani
Syberia 7DGAX-HQ56C-2B9VX
Syberia II TVCJT-E07PM-3L68K
DiRT 3 Complete Edition 7LVQC-HN9WL-CDTNV
PS:
Ostalo mi je još nekoliko ključeva za ove tri igre, pa ako ih neko još uvek nema u svojoj kolekciji nek mi se javi na pm sa zamolbom i životopisom ;)
Ključeve je potrebno iskoristiti do 10.04!
dva giveawaya za članove grupe, traje do ponoći u petak, a sami ključevi se moraju iskoristiti do 10.4
giveaway završen, ključevi poslani
dobio syberiu 2...bio sam jedini entry tako da sam imao dobre izglede za dobitak...hvala kolega...
Knightshift - EQRWI-E2EPK-3AD?8 - ? je broj
I ako netko nema love za igrice, ili misli uštediti, možete okušati sreću za besplatne keyeve (GTA V, Windows 10, Overwatch, Fifa 17, Battlefield 1 itd...).
Ja sam već osvojio par igrica, tako da nije patka.
http://www.allkeyshop.com/blog/lotteries/
Kako funkcionira?
http://www.allkeyshop.com/blog/reward-program/
Nadam se da ne kršim pravila foruma, nemam nikakve koristi od linkova.
Knightshift - EQRWI-E2EPK-3AD?8 - ? je broj
I ako netko nema love za igrice, ili misli uštediti, možete okušati sreću za besplatne keyeve (GTA V, Windows 10, Overwatch, Fifa 17, Battlefield 1 itd...).
Ja sam već osvojio par igrica, tako da nije patka.
http://www.allkeyshop.com/blog/lotteries/
Kako funkcionira?
http://www.allkeyshop.com/blog/reward-program/
Nadam se da ne kršim pravila foruma, nemam nikakve koristi od linkova.
100% si dobio neku od tih koje si naveo.
100% si dobio neku od tih koje si naveo.
Samo par, GTA V, Battlefield 1 i Win 10...
Edit: Dajem kupon od -40% za igricu Inside ako netko misli kupovati. Vrijedi do 17.04
moze li netko razjasniti da ne pogrijesim,nije mozda dobra tema,ali ne znan di sad pitat...uzeo sam ja ark.survival za bratovog klinca,a javlja mi ovo,sad sta da napravim da ne falijem i da ON moze dodat igricu u svoj steam acc??jel ja aktiviram i saljem,ili onaj tko aktivira,taj dobija igricu kad se klikne na link??hvala unaprijed...
"Please remember that we are NOT responsible for any problems that may arise from purchasing and using Steam Gifts. You are doing it at your own risk.
"Please note, that due to recent Valve Steam Gift policy update Steam Gifts for games that are covered by VAC ban program can no longer be added to Inventory. Make sure that you are logged in to the proper account before entering the link as Steam Gifts can be only added to your library or rejected.
How do I use a Steam gift given to me?
1. If you do not already have Steam, download and install Steam here. Once you have Steam installed, you will be prompted to create an account or login to an existing Steam account. If you do not have an account, please create one.
2. You will receive an e-mail containing a link that will open Steam allowing you to redeem your gift. After clicking the link, you will receive a notification at the top right corner in the Steam client informing that you have a new gift.
If you have any problems regarding activation, please contact us through LiveChat or send a ticket.
moze li netko razjasniti da ne pogrijesim,nije mozda dobra tema,ali ne znan di sad pitat...uzeo sam ja ark.survival za bratovog klinca,a javlja mi ovo,sad sta da napravim da ne falijem i da ON moze dodat igricu u svoj steam acc??jel ja aktiviram i saljem,ili onaj tko aktivira,taj dobija igricu kad se klikne na link??hvala unaprijed...
"Please remember that we are NOT responsible for any problems that may arise from purchasing and using Steam Gifts. You are doing it at your own risk.
"Please note, that due to recent Valve Steam Gift policy update Steam Gifts for games that are covered by VAC ban program can no longer be added to Inventory. Make sure that you are logged in to the proper account before entering the link as Steam Gifts can be only added to your library or rejected.
How do I use a Steam gift given to me?
1. If you do not already have Steam, download and install Steam here. Once you have Steam installed, you will be prompted to create an account or login to an existing Steam account. If you do not have an account, please create one.
2. You will receive an e-mail containing a link that will open Steam allowing you to redeem your gift. After clicking the link, you will receive a notification at the top right corner in the Steam client informing that you have a new gift.
If you have any problems regarding activation, please contact us through LiveChat or send a ticket.
On mora aktivirati. Znači, kad klikne na link s e-maila dobije notifikaciju na Steam-u da ima novi gift koji onda prihvati (jer igra ima VAC).
ali link vodi u moj kingpin racun??dakle,ja trebam otici do njega,poslat mail i tamo se logirat s svojim kingpin acc i s njegovim steamom da bi bilo korektno??jel mozda povezano s mailom?ne bi volio falit,jer njega to zanima a mene ne toliko...iako sam platio tu "zastitu" za 2 dolara,pa ce valjda ispraviti stvar i ako falijem??...hvala svakako i ugodnu vecer...
Samo kopiraj taj link i posalji mu mailom ili kako već i on klikne na taj link (treba biti logiran) i onda doda na svoj racun
Dajem 3x Dirt 3, 2x Syberia i 1x Syberia 2. U inbox koga zanima.
1 igru po osobi. Igre se moraju aktivirati što prije dok ne isteknu.
Mijenjam The Witness za nešto slične vrijednosti. Ponudite pa se dogovorimo.
Free Galactic Civilizations I na humble bundle! https://www.humblebundle.com/intergalactic-bundle
Imam viška:
Frontiers
Gods Will Be Watching
Layers of Fear
One Piece Pirate Warriors 3
Spintires
The Witness
Renowned Explorers
Mijenjam ili sve za nešto bolje ili može i pojedinačno za nešto pristojno. Ponudite pa se dogovorimo
Origin acc ...
Battfield 1
Battfield 3 Premium -> DLC 1. Back to Karkand Expansion Pack
2. Welcome Pack
3. Ground Vehicle Shortcut
4. Vehicle Shortcut Bundle
5. Air Vehicle Shortcut
6. End Game
7. Aftermath
8. Armored Kill
9. Close Quarters
Battfield 4 Digital Deluxe Edition -> DLC 1. China Rising
2. Legacy Operations
3. Community Operations
4. Night Operations
Battfield Bad company 2
Sve je na jednom acc ^^
Zamijena / Prodaja
Saints Row 2 besplatan na Steamu.

Dirt: Showdown
GZYDC-P6LMG-YL*MT
* slovo hrvatske abecedde
Ako ovo ide meni, zainteresiran sam.
Piši na privat

HC60L-F2QYK-0BW7V
The deer
imam key za igru Else Heart.Break(). mijenjam za bilo šta ...igru sa karticama... in game item (csgo,dota, itd...) budemo se dogovorili ne tražim puno.
Witcher Enhanced Edition 9PNS731448F647A981
aktivacija na GOG
dobio sam uz monitor warhammer dawn of war III. ne planiram ga igrati, pa cu ovdje ponuditi steam cd key u zamjenu za cd key iste ili slicne vrijednost...
najjeftiniji na g2p je 35eura(u trenutku pisanja).
Svoj cu procijeniti na 30eura. pa ponundite nesto u protuvrijednosti u zamjenu
moguce zamjene za Dishonored 2 ... Witcher 3 GoTY
rijeseno
Mijenjam account sa FIFA 17 i Battlefield 4. Može za CS:GO skinove ili nešto drugo.
DiRT Rally
Mijenjam za 10$ preko Paypala ili neku igru slične vrijednosti.
I dalje nudim:
Frontiers
Gods Will Be Watching
Layers of Fear
One Piece Pirate Warriors 3
Spintires
Renowned Explorers
Može sve navedeno za nešto vrijednije