wildstar closed beta key weekend, PP
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
7D35-CMCC-KWT2-ER6F-4P3S wildstart weekend beta key
Dajem jednu od ovih igara za igre iz Humble Weekly Sale koje se dobiju za 1$.
Insane 2
Race Injection
Lord of the rings: War in the north
Worms Blast
Fear 1
Fear 2
Ignite
Death Track: Resurrection
Hydrophobia: Prophecy
Guns of Icarus Online
Rekoil
Men Of War Red Tide
ARMA: Gold Edition Steam Game Link
Rig n Roll
Velvet Assassin
Zainteresovani PP
Trebam Arma 2 i ARMA II: Operation Arrowhead,za to dvoje dajem Mark of Ninja steam key i 5$ na vas paypal racun.
Pozz, nudim igre iz Humble Bundle (BF3, CRYSIS 2, MoH, Dead Space, Dead Space 3, Mirrors Edge, Burnout Paradise The Ultimate Box, i Command & Conquer Red Alert 3 Uprising.. Sve na Origin accountu koji sam spreman dati) za DayZ standalone steam gift.
I molim vas nemojte mi onu spiku, "nes ti to je humble bundle" i takve gluposti, Humble Bundle je odavno prosao. Evo npr BF3 kosta 20€, Crysis 2 max ediiton isto 20€, Dead Space 3 isto kosta 20€, ostale su po 10€ cini mi se... Znaci sve igre vrijede preko 80€ (neda mi se sada racunati)...
Tko zeli trade, neka se javi u Private
Pa što si lud onda, rađe prodaj te za 80€ pa kupi DayZ i ostane ti još 400 kuna.
Pozz, nudim igre iz Humble Bundle (BF3, CRYSIS 2, MoH, Dead Space, Dead Space 3, Mirrors Edge, Burnout Paradise The Ultimate Box, i Command & Conquer Red Alert 3 Uprising.. Sve na Origin accountu koji sam spreman dati) za DayZ standalone steam gift.
I molim vas nemojte mi onu spiku, "nes ti to je humble bundle" i takve gluposti, Humble Bundle je odavno prosao. Evo npr BF3 kosta 20€, Crysis 2 max ediiton isto 20€, Dead Space 3 isto kosta 20€, ostale su po 10€ cini mi se... Znaci sve igre vrijede preko 80€ (neda mi se sada racunati)...
Ja da za sebe idem nabavljat te sve igre koje si stavio na accu bi platio max 10 €, naci keyevi/giftovi koje mogu stavi na svoj acc a ne da se moram bojat kada ce netko ic plakat supportu da mu je netko maznuo acc...
Inace sve igre koje su bile u bundleovima imaju svoju vrijednost koja je svakako veca od one koje si platio ali je daleko manja od one koja sada stoji u storeu...
Najbolji su mi ti likovi koji vrijednost igre računaju prema cijeni na Originu ili Steamu, a istu igru kupiš na nekom od cd key siteova za 70% nižu cijenu.
Mijenjam Counter strike GO za nešto pa ponudite. Hitman, Far Cry 3, Max Payne 3 i igre iz humble bundlea-ova imam pa mi te ne trebaju.
EDIT: zamijenjeno
E pa izvinite sto nemam PayPal, ili 30€ da potrosim na jednu igru.. Ipak mislim da je bolje barem dati nesto zauzvrat, nego samo reci "kupi mi igru" i cekati da neko naleti i kupi ti...
E pa izvinite sto nemam PayPal, ili 30€ da potrosim na jednu igru.. Ipak mislim da je bolje barem dati nesto zauzvrat, nego samo reci "kupi mi igru" i cekati da neko naleti i kupi ti...
Nitko nije kriv sta ti nemas, nego ne mozes nuditi doslovno nista za igru od 23€
Nitko nije kriv sta ti nemas, nego ne mozes nuditi doslovno nista za igru od 23€
A jbg, ja nudim sve sto imam :/ A nezz kako drugacije da nabavim... Obozavam DayZ, ali mod je stvarno neigriv.. Lagg je uzasan, a to je tuga teska kad pomislim da bi mi komp trebao vrtiti na barem 60 FPS :D No, ipak Arma 2 ima zahtjevan engine koji se posvecuje detaljima, nije ni cuda da steka
A jbg, ja nudim sve sto imam :/ A nezz kako drugacije da nabavim... Obozavam DayZ, ali mod je stvarno neigriv.. Lagg je uzasan, a to je tuga teska kad pomislim da bi mi komp trebao vrtiti na barem 60 FPS :D No, ipak Arma 2 ima zahtjevan engine koji se posvecuje detaljima, nije ni cuda da steka
Ne ocekuj nista bolje niti na standalone... Imas puno drugih stranica, poput Zombie.NU i takvih gdje nema laga i igra se normalno.
Imam:
Giftovi:
* Sniper Elite: Nazi Zombie Army Bundle
* Interstellar Marines
* Takedown: Red Sabre
* Assassin’s Creed® III
* Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldie
*Aerena - Clash of Champions
*Time Gentlemen, Please! and Ben There, Dan That! Special Edition Double Pack
Keyevi:
* Fractal
* Nightsky
* Anodyne
* Greed Corp
* Incredipede
* Thomas Was Alone
* Papo & Yo
* UFO: Afterlight
* Monaco: Whats Your Is Mine
* Toki Tori 2+
* Magicka + 2 DLCs
* Gotham City Impostors: Professional Kit
* ARMA: Gold Edition
* Worms Blast
* Worms Armageddon
* Men Of War: Red Tide
* Shelter
* Dynamite Jack
* Beast Boxing Turbo
* PixelJunk Shooter
* PixelJunk Monsters Ultimate
* Fez
* Starseed Pilgrim
* Beatbuddy: Tale of the Guardians
Mogu Ponude
bumperinjo
Ne ocekuj nista bolje niti na standalone... Imas puno drugih stranica, poput Zombie.NU i takvih gdje nema laga i igra se normalno.
Nikad cuo.... Hajde pojasni malo :D
Ma nemoj uopće trošiti energiju na takve likove, nek se vrate u prošlost pa nek kupe sve te igre za dolar ako hoće i bok.
covik poklanja battlefied 4 cd key za reedemati
http://hr.podnapisi.net/en/ptema/firstUnread/i/12148#164878
ja san vec dobija
ja poslo liku još jučer pp al se grbavi i ne odgovara ništa,a piše da je online, vjerojatno jer vidi da sam se registrirao da bi tražio igru
onda je trebao napomenuti da neće dati key onima koji nisu aktivni članovi foruma i rješit stvar a ne ovako beze radit račun slat uu poruku bezveze
Imam -75% off kupon za Trapped Dead(vrijedi do 22.3) pa ako netko želi nek mi se javi da mu dam.
IMAM BF3,BORNOUT,MEDAL OF HONNOR 2010,SIMS 3 Origin ACC Ponude!!!!!
Mjenjam DayZ ,dirt 3 hb i civilization hb steam account.
Mijenjam AMD Radeon Gold reward kod za BF 4 Premium DLC. Tome dodajem i 6€ sa Skrill accounta...
Prvi ne dajem ni pod razno, pošto me neki šaban već jednom pokrao. Razmjena uživo dolazi u obzir ako ste u okolici Županje ili Đakova
Mjenjam BF3 Origin za Payday 2
Nudim bilo koja 2 Steam gifta od ovih za Counter Strike Complete Steam gift ako je kome ostao od akcije kada je bio 5.74€
Need for Speed Undercover
Need For Speed: Hot Pursuit
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Shift 2 Unleashed
Aliens vs. Predator™
Left 4 Dead 2
Unity of Command: Stalingrad Campaign
Poz. Imam Steam key za igru Thief.... mjenjam za Farming simulator 2013...
Stvarno? Sta vi mislite da su ljudi tak glupi ili?

Ovo je išlo mene? Ne vidim problem... Thief mi se ne igra, a FS mi se igra...kolko koja igra dojde me boli uvo... ak ima ko za zamjenu nek se javi..a ostali ..najdite si posla a ne da kipate ovdje drugima...eto malo da prepravim....
mjenjam neiskorišten key za Thief na steamu (cca50€) za neiskorišten key za Farming Simulator 2013 + Modding tutorials na steamu (cca27€)...eto
Ovo je išlo mene? Ne vidim problem... Thief mi se ne igra, a FS mi se igra...kolko koja igra dojde me boli uvo... ak ima ko za zamjenu nek se javi..a ostali ..najdite si posla a ne da kipate ovdje drugima...eto malo da prepravim....
mjenjam neiskorišten key za Thief na steamu (cca50€) za neiskorišten key za Farming Simulator 2013 + Modding tutorials na steamu (cca27€)...eto
¸zar se nije nedavno thief mogao pokuiti free u koliko hoces primjeraka?! :o
Mogao se prvi Thief iz 2000 i neke, a ne ovaj izašao prije mjesec dana. Ponuda je ok pošto ovaj novi sigurno ne vrijedi 50 eura, a branje kukuruza zvuči zabavniji od lošeg sneakera.
novi thietf? Ne znam, niti me interesira... sad košta kolko košta...mada je i to nebitno... neznam zašto uopćeuspoređivati cijene igre...nekom nešto vrijedi, a nekom ne .iskreno, meni je ovaj key za thief totalno bezvrijedan, al ga opet nedam za ništa... a to dal se moglo ili ne opet je nebitna stvar.... da mogu kupit FS kupio bih ga...al nemogu pa zato nudim to što nudim...