Razmjena i poklanjanje igara izdvojena tema

poruka: 6.195
|
čitano: 3.876.645
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Razmjena i poklanjanje igara

wildstar closed beta key weekend, PP

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

7D35-CMCC-KWT2-ER6F-4P3S wildstart weekend beta key

Moj PC  
4 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Dajem jednu od ovih igara za igre iz Humble Weekly Sale koje se dobiju za 1$.

Insane 2

Race Injection

Lord of the rings: War in the north

Worms Blast

Fear 1

Fear 2

Ignite
Death Track: Resurrection
Hydrophobia: Prophecy
Guns of Icarus Online
Rekoil
Men Of War Red Tide
ARMA: Gold Edition Steam Game Link
Rig n Roll
Velvet Assassin

Zainteresovani PP

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.3.2014 17:41 (Jassko).

0 4 hvala 0
14 godina
neaktivan

Trebam Arma 2 i ARMA II: Operation Arrowhead,za to dvoje dajem Mark of Ninja steam key i 5$ na vas paypal racun.

Moj PC  
1 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozz, nudim igre iz Humble Bundle (BF3, CRYSIS 2, MoH, Dead Space, Dead Space 3, Mirrors Edge, Burnout Paradise The Ultimate Box, i Command & Conquer Red Alert 3 Uprising.. Sve na Origin accountu koji sam spreman dati) za DayZ standalone steam gift.

I molim vas nemojte mi onu spiku, "nes ti to je humble bundle" i takve gluposti, Humble Bundle je odavno prosao. Evo npr BF3 kosta 20€,  Crysis 2 max ediiton isto 20€,  Dead Space 3 isto kosta 20€, ostale su po 10€ cini mi se... Znaci  sve igre vrijede preko 80€ (neda mi se sada racunati)...

Tko zeli trade, neka se javi u Private

3 17 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pa što si lud onda, rađe prodaj te za 80€ pa kupi DayZ i ostane ti još 400 kuna.

Moj PC  
21 2 hvala 0
15 godina
Re: Razmjena i poklanjanje igara
$Mikulich$ kaže...

Pozz, nudim igre iz Humble Bundle (BF3, CRYSIS 2, MoH, Dead Space, Dead Space 3, Mirrors Edge, Burnout Paradise The Ultimate Box, i Command & Conquer Red Alert 3 Uprising.. Sve na Origin accountu koji sam spreman dati) za DayZ standalone steam gift.

I molim vas nemojte mi onu spiku, "nes ti to je humble bundle" i takve gluposti, Humble Bundle je odavno prosao. Evo npr BF3 kosta 20€,  Crysis 2 max ediiton isto 20€,  Dead Space 3 isto kosta 20€, ostale su po 10€ cini mi se... Znaci  sve igre vrijede preko 80€ (neda mi se sada racunati)...

Ja da za sebe  idem nabavljat te sve igre koje si stavio na accu bi platio max 10 €, naci keyevi/giftovi koje mogu stavi na svoj acc a ne da se moram bojat kada ce netko ic plakat supportu da mu je netko maznuo acc... 

Inace sve igre koje su bile u bundleovima imaju svoju vrijednost koja je svakako veca od one koje si platio ali je daleko manja od one koja sada stoji u storeu...

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.3.2014 19:08 (Ghost777).
14 godina

Najbolji su mi ti likovi koji vrijednost igre računaju prema cijeni na Originu ili Steamu, a istu igru kupiš na nekom od cd key siteova za 70% nižu cijenu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
9 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mijenjam Counter strike GO za nešto pa ponudite. Hitman, Far Cry 3, Max Payne 3 i igre iz humble bundlea-ova imam pa mi te ne trebaju.

EDIT: zamijenjeno

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.3.2014 20:50 (weks).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

E pa izvinite sto nemam PayPal, ili 30€ da potrosim na jednu igru.. Ipak mislim da je bolje barem dati nesto zauzvrat, nego samo reci "kupi mi igru" i cekati da neko naleti i kupi ti...

2 5 hvala 0
13 godina
$Mikulich$ kaže...

E pa izvinite sto nemam PayPal, ili 30€ da potrosim na jednu igru.. Ipak mislim da je bolje barem dati nesto zauzvrat, nego samo reci "kupi mi igru" i cekati da neko naleti i kupi ti...

Nitko nije kriv sta ti nemas, nego ne mozes nuditi doslovno nista za igru od 23€

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
$Mikulich$ kaže...

Nitko nije kriv sta ti nemas, nego ne mozes nuditi doslovno nista za igru od 23€

A jbg, ja nudim sve sto imam :/  A nezz kako drugacije da nabavim... Obozavam DayZ, ali mod je stvarno neigriv.. Lagg je uzasan, a to je tuga teska kad pomislim da bi mi komp trebao vrtiti na barem 60 FPS :D No, ipak Arma 2 ima zahtjevan engine koji se posvecuje detaljima, nije ni cuda da steka

13 godina
$Mikulich$ kaže...
SimeKZ kaže...
$Mikulich$ kaže...

A jbg, ja nudim sve sto imam :/  A nezz kako drugacije da nabavim... Obozavam DayZ, ali mod je stvarno neigriv.. Lagg je uzasan, a to je tuga teska kad pomislim da bi mi komp trebao vrtiti na barem 60 FPS :D No, ipak Arma 2 ima zahtjevan engine koji se posvecuje detaljima, nije ni cuda da steka

Ne ocekuj nista bolje niti na standalone... Imas puno drugih stranica, poput Zombie.NU i takvih gdje nema laga i igra se normalno.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
Ghost777 kaže...

Imam:

Giftovi:

* Sniper Elite: Nazi Zombie Army Bundle  

* Interstellar Marines  

* Takedown: Red Sabre 

* Assassin’s Creed® III

* Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldie

*Aerena - Clash of Champions

*Time Gentlemen, Please! and Ben There, Dan That! Special Edition Double Pack

Keyevi:

* Fractal 

* Nightsky 

* Anodyne 

* Greed Corp 

* Incredipede 

* Thomas Was Alone 

* Papo & Yo 

* UFO: Afterlight 

* Monaco: Whats Your Is Mine 

* Toki Tori 2+

* Magicka + 2 DLCs

* Gotham City Impostors: Professional Kit 

* ARMA: Gold Edition 

* Worms Blast 

* Worms Armageddon

* Men Of War: Red Tide   

* Shelter 

* Dynamite Jack

* Beast Boxing Turbo

* PixelJunk Shooter 

* PixelJunk Monsters Ultimate

* Fez

* Starseed Pilgrim

* Beatbuddy: Tale of the Guardians

Mogu Ponude

bumperinjo

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
11 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
$Mikulich$ kaže...
SimeKZ kaže...
$Mikulich$ kaže...

Ne ocekuj nista bolje niti na standalone... Imas puno drugih stranica, poput Zombie.NU i takvih gdje nema laga i igra se normalno.

Nikad cuo.... Hajde pojasni malo :D

15 godina
protjeran
$Mikulich$ kaže...

Ma nemoj uopće trošiti energiju na takve likove, nek se vrate u prošlost pa nek kupe sve te igre za dolar ako hoće i bok.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation
13 godina
neaktivan
lobotomac90 kaže...
ppetesic kaže...

covik poklanja battlefied 4 cd key za reedemati

http://hr.podnapisi.net/en/ptema/firstUnread/i/12148#164878

ja san vec dobija

ja poslo liku još jučer pp al se grbavi i ne odgovara ništa,a piše da je online, vjerojatno jer vidi da sam se registrirao da bi tražio igru {#}

onda je trebao napomenuti da neće dati key onima koji nisu aktivni članovi foruma i rješit stvar a ne ovako beze radit račun slat uu poruku bezveze {#}

Team32Ipe77
15 godina

Imam -75% off kupon za Trapped Dead(vrijedi do 22.3) pa ako netko želi nek mi se javi da mu dam.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Požurite i javite se šta vas zanima, brzo istiće! JA OVO POKLANJAM!!!
90% off on the title KnightShift ISTEKLO!!!
Can't be applied with other discounts.
(Valid until Sun Mar 09 2014 13:08:53 GMT+0100 (Central European Standard Time))
50% off on the title They Bleed Pixels ISTEKLO!!!
(Valid until Mon Mar 10 2014 16:21:48 GMT+0100 (Central European Standard Time))
50% off on the title Girls Like Robots
(Valid until Wed Mar 12 2014 14:32:17 GMT+0100 (Central European Standard Time))
http://www.youtube.com/user/MsDome007
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.3.2014 17:28 (Komunist Izet).

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

IMAM BF3,BORNOUT,MEDAL OF HONNOR 2010,SIMS 3 Origin ACC Ponude!!!!!

Bane
Moj PC  
0 6 hvala 0
14 godina

Mjenjam DayZ ,dirt 3 hb i civilization hb steam account. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.3.2014 16:53 (Borna41).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Mijenjam AMD Radeon Gold reward kod za BF 4 Premium DLC.  Tome dodajem i 6€ sa Skrill accounta...

Prvi ne dajem ni pod razno, pošto me neki šaban već jednom pokrao. Razmjena uživo dolazi u obzir ako ste u okolici Županje ili Đakova 

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Hurki_CRO/
Moj PC  
0 9 hvala 0
13 godina

Mjenjam BF3 Origin za Payday 2

Moj PC  
0 8 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nudim bilo koja 2 Steam gifta od ovih za Counter Strike Complete Steam gift ako je kome ostao od akcije kada je bio 5.74€

Need for Speed Undercover

Need For Speed: Hot Pursuit

Need for Speed: Shift

Need for Speed: Shift 2 Unleashed

Aliens vs. Predator™

Left 4 Dead 2

Unity of Command: Stalingrad Campaign

http://www.speedtest.net/result/3149309179.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.3.2014 23:21 (Haker_x).
Moj PC  
6 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Poz. Imam Steam key za igru Thief.... mjenjam za Farming simulator 2013...

1 7 hvala 0
17 godina

Stvarno? Sta vi mislite da su ljudi tak glupi ili?

Xfire: slickman25 Steam: ryou229
11 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Ovo je išlo mene? Ne vidim problem...  Thief mi se ne igra, a FS mi se igra...kolko koja igra dojde me boli uvo... ak ima ko za zamjenu nek se javi..a ostali ..najdite si posla a ne da kipate ovdje drugima...eto malo da prepravim....

mjenjam neiskorišten key za Thief na steamu (cca50€) za neiskorišten key za Farming Simulator 2013 + Modding tutorials na steamu (cca27€)...eto

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.3.2014 12:02 (Mac1981).
12 godina
Mac1981 kaže...
R4zOR229 kaže...

Ovo je išlo mene? Ne vidim problem...  Thief mi se ne igra, a FS mi se igra...kolko koja igra dojde me boli uvo... ak ima ko za zamjenu nek se javi..a ostali ..najdite si posla a ne da kipate ovdje drugima...eto malo da prepravim....

mjenjam neiskorišten key za Thief na steamu (cca50€) za neiskorišten key za Farming Simulator 2013 + Modding tutorials na steamu (cca27€)...eto

¸zar se nije nedavno thief mogao pokuiti free u koliko hoces primjeraka?! :o

Amber Heard <3
14 godina
res03pem kaže...
Mac1981 kaže...
R4zOR229 kaže...

Mogao se prvi Thief iz 2000 i neke, a ne ovaj izašao prije mjesec dana. Ponuda je ok pošto ovaj novi sigurno ne vrijedi 50 eura, a branje kukuruza zvuči zabavniji od lošeg sneakera.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
neaktivan
res03pem kaže...
Mac1981 kaže...
R4zOR229 kaže...

novi thietf? Ne znam, niti me interesira... sad košta kolko košta...mada je i to nebitno... neznam zašto uopćeuspoređivati cijene igre...nekom nešto vrijedi, a nekom ne .iskreno, meni je ovaj key za thief totalno bezvrijedan, al ga opet nedam za ništa... a to dal se moglo ili ne opet je nebitna stvar.... da mogu kupit FS kupio bih ga...al nemogu pa zato nudim to što nudim... 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice