Problem pri pokretanju igrice na Win 7 zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 2.260
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problem pri pokretanju igrice na Win 7

Pozz svima, ja imam jedan problem, koristim windows 7 ultimate, kada sam digao sustav, nisu mi radili zvuk i internet, naime to sam nekako rijesio, ali sada, installiram neku igricu( scarface, mount and blade...), crackam ju, pokrenem te mi se samo zacrni ekran, nema nikakvog zvuka, slike, kao da se zamrznuo, ali kad stisnem ctrl+alt+ delete, mogu je zatvoriti... jel imao netko takav problem i kako ga je rjesio.

hvala unaprijed

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2011 20:04 (vuzi).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem pri pokretanju igrice na Win 7

uradi update sistema i probaj igricu da pokrenes kao administrator jer neke igrice to zahtevaju

nenad3108
15 godina
nenad3108 kaže...

uradi update sistema i probaj igricu da pokrenes kao administrator jer neke igrice to zahtevaju

tako je

ako si instalirao na c disk onda pokreni kao administrator pa ćeš vidit dal radi il ne

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
14 godina
neaktivan

nedugo sam radio update sistema, evo opet ga radim, skinuo sam scarface sa razlicitih web stranica 3 puta, svaki isto reagira...

14 godina
neaktivan
matija656 kaže...
nenad3108 kaže...

tako je

ako si instalirao na c disk onda pokreni kao administrator pa ćeš vidit dal radi il ne

insalirao sam na c disk, pokrenuo sam kao administrator i isto neradi

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice