kaj mogu vrtit na ovoj kanti? da znam dal' mi još vrijedi išta
pentium 3 1 ghz
ram 128 mb
geforce mx 200
Vice city, nfs most wanted, morrowind, možda i san andreas i tako.
pentium 3 1 ghz
ram 128 mb
geforce mx 200
Uopce se ne hvalim(nemam cime),ali mene zanima slicno pitanje.
Koje igre je uopce ne mogu pokrenuti na mome kompu,pa cak ni na minimalnim postavkama?
Stvarno me zanima!
Koje igre je uopce ne mogu pokrenuti na mome kompu,pa cak ni na minimalnim postavkama?
Stvarno me zanima!
Sve možeš igrat bez problema.
Koje igre mogu pokretat na mom kompu.
Koje igre mogu pokretat na mom kompu.
Sve samo ne one posle 2007. godine
HL2, FC, Doom III, Serious Sam, RTCW, MoH AA, Opf, SoF, Quake 3/Q4, TES3:Morrowind, UT2k3/2k4, Splinter Cell stari, X2 The Threat, Chaser, Americas Army, MoH:PA, Rainbow Six Raven Shield, FIFA stara, Metal Gear Substance, Knights of The Republic... To su od onih meni boljih.
ima stranica na netu Can u run it, System Requirements Lab, jednostavno upises ili nades igru i vidis jel ti makina moze to pokrenut
a evo i linka
Stvarno me zanima!
Ovisi na kojoj rezoluciji. Na full hd i višim najzahtjevnije igre ne možeš iznad medium, a ostale bi trebale ići dost prihvatljivo.
ok ,ali mislim da cu gta 4 vrtiti na medium...
hahah sa 4670?
budi zadovoljan da tetris pokrenes....-.-
hahah sa 4670?
Lol, GTA 4 je igra ograđena na CPU i sa HD 4670 ( koja nije daleko od tvoje grafe pod Moj PC ) se može nositi bez frke s tom igrom do reze od 1440*900.
hahah sa 4670?
ti mislis da su svi bogati i da imaju x4 procesor i 5750,ja sam zadovoljan sa svojom grafikom.Ako vam smeta nesto slobodno javite na pp,necu da se svadjam pa da bude vidljivo kartona na mom profilu.
ti mislis da su svi bogati i da imaju x4 procesor i 5750,ja sam zadovoljan sa svojom grafikom.Ako vam smeta nesto slobodno javite na pp,necu da se svadjam pa da bude vidljivo kartona na mom profilu.
He he bogati bi kupili 5970, ne bi se zamarali sa 5750. Ali tako je kako kažeš.
pentium 3 1 ghz
ram 128 mb
geforce mx 200
Super Mario, Tetris, PacMan-a...
cak je i moj jaci od toga hahahahahahahahahahhah
A za moje racunalo (racunajte da je u mom racunalu Core 2 Duo E6600 posto cu ga kupiti za par dana)
A komp se sastoji samo od procesora!? Ostatak konfiguracije je.....!?
A za moje racunalo (racunajte da je u mom racunalu Core 2 Duo E6600 posto cu ga kupiti za par dana)
a da pogledas moj PC mozda -.-
da ne otvaram novu temu: dal mogu sa svojom mašinom potjerat metro 2033 na max?
a da pogledas moj PC mozda -.-
Jesi razmisljao o tome da sam to prvo pogledao i kada mi nije pokazalo konfiguraciju iz ne znam kojega razloga sam napisao post iznad!?
Sta mislis sta prvo pogledam kada netko pita takvo pitanje!? Jednostavno....tamo gdje je trebala stajati konfiguracija je bilo PRAZNO.
Dali je autor posta dopunio sada konfiguraciju ili je bila neka greska na web-u, u to necu ulazit no pod "Moj PC" je bilo sve prazno...nikakve konfiguracije, jedino info o procesoru koje je napisano u postu.
Nadam se da je sada post malo jasniji i zasto sam to pitao.
evo napisana konfiguracija u moj pc
koje bi ja igre mogo igrati
pentium 3 1 ghz
ram 128 mb
geforce mx 200
Nebus se naigro most wanteda
Jesi razmisljao o tome da sam to prvo pogledao i kada mi nije pokazalo konfiguraciju iz ne znam kojega razloga sam napisao post iznad!?
Sta mislis sta prvo pogledam kada netko pita takvo pitanje!? Jednostavno....tamo gdje je trebala stajati konfiguracija je bilo PRAZNO.
Dali je autor posta dopunio sada konfiguraciju ili je bila neka greska na web-u, u to necu ulazit no pod "Moj PC" je bilo sve prazno...nikakve konfiguracije, jedino info o procesoru koje je napisano u postu.
Oprosti, ali meni piše normalno.
Oprosti, ali meni piše normalno.
Da, sada pise i meni...no u vrijeme pisanja posta nije pisalo bas nista i zato sam i napisao onaj post.
No idemo OT.
da ne otvaram novu temu: dal mogu sa svojom mašinom potjerat metro 2033 na max?
Ne možeš, ali ići dosta visoko na DX10. DX11 zaboravi.
ja bi mogao potjerat metro 2033 na max samo mi treba jos ram-a ja mislin, jos dva kingstona ka sta vec iman
evo napisana konfiguracija u moj pc
koje bi ja igre mogo igrati
Ništa poslje 2005.
Sve možeš pokrenuti.
pentium 3 1 ghz
ram 128 mb
geforce mx 200
Igre iz tog doba, problem ti je kolicina RAM-a, koja ti koci ostatak sustava koji bi inace mogao prozvakati i neke novije igre. Ovako ces se morati ograniciti na igrama iz 1999-2002. Kad bi mogao kojim slucajem ubosti jos 128 MB RAM-a onda bi ti se izbor igara fino prosirio. Nadam se da ne drzis WinXP na tome nego nesto prikladnije (zbog situacije sa RAM-om) npr. Win98 SE ili WinME, taman ce ti biti i zbog kompatibilnosti sa starijim igrama.
Ako nemas ideje koje igre spadaju u to razdoblje evo nekih:
Starcraft
UT
Quake3
Counter Strike
Red Alert 2
Sacrifice
C&C: Tiberian Sun
Need For Speed: Porsche unleashed.
Rollcage Stage 2
Hidden and Dangerous
Clive Barker's Undying