Gdje mi se spremaju instalaciski file-ovi, tamo gdje sam ih stavi da se spremaju nema ništa?
ako želite promijeniti nick na Originu možete putem android app zvan Scrabble free od EA.
caka je da se logirate na origin account preko appa i unutar njega možete promijeniti nick,kao što znate EA je vrlo čvst pri odluci da mjenjanje nicka na originu se može ostvariti jedino ako su vam osobni podaci u nicku itd.ja osobno probao sa DRMORCUS promijeniti u Morcus.HR i nisu mi odobrili.
upute:
1.instalirajte ovaj app market enabler https://market.android.com/details?id=ch.racic.android.marketenabler&feature=related_apps putem njega ćete se "pretvarati" da ste na američkoj mreži jer u hrvatskoj Scrabble free nije moguće skinuti i instalirati na uređaj.ja sam u market enableru stavio da koristim verizon mrežu(selektirajte duže u listi koju vam ponudi).
2.nakon toga idite na market i skinite Scrabble free i odaberite settings i logirajte sa na origin account i idite na edit,pod username odaberite novo ime i save.origin na pc ugasite prije svega.
3.zanimljivo da kad sam promijenio nick npr u ABCi poslije opet promijenio u ABc i opet promijenio u ABC,nije dalo jer izgleda da se ne može vračati na stari nick bez pbzira dali je slobodan.
ima i app za iphone ali mislim da ne treba enabler,nažicajte prijatelja ako ima smartphone i napravite sami preinake.
LP.
PS u pp za pitanja.
ja imam jedan problem sa Originom. Ima dvije igre na accountu i na niti jednoj mi nema opcije "check for updates" kada stisnem desni klik na igru. Kad sam prije 10-ak dana tražio jeli izašao koji update za FIFU,onda mi je ta opcija postojala i isto tako nedavno sam instalirao zadnji patch za Bad Company 2,tako da je prije bilo sve u redu,ali sada nemam tih opcija uopće. Jeli tako i kod vas,ili je problem samo kod mene?
ja imam jedan problem sa Originom. Ima dvije igre na accountu i na niti jednoj mi nema opcije "check for updates" kada stisnem desni klik na igru. Kad sam prije 10-ak dana tražio jeli izašao koji update za FIFU,onda mi je ta opcija postojala i isto tako nedavno sam instalirao zadnji patch za Bad Company 2,tako da je prije bilo sve u redu,ali sada nemam tih opcija uopće. Jeli tako i kod vas,ili je problem samo kod mene?
Pogledaj u instalacijskom folderu igre dal ima neki updater.exe pa probaj to pokrenuti.
Zaboravio sam na ovu temu, pa da i ovdje napisem
Za one koji žele promijeniti Origin ID, evo jedan programcic za Windowse. Isprobao sam ga i radi.
http://battlefieldo.com/origin-id-changer-windows/
Prije nego želite promijeniti ime možete provjeriti ovdje da li je vaš novi nickname slobodan ili nije
https://profile.ea.com/acctcreate.do
Malo niže na stranici ćete vidjeti plavi box EA ID - Check availability
Jedna napomena, iako sam promijenio preko programa Origin ID, i dalje sam se u Origin mogao logirati sa svojim starim ID-om ali u programu mi prikazuje novi nickname koji sam stavio.
Kad se ulogiram na svoj EA(Origin) account preko web browsera imam uredno pod igrama i BF:BC2 no nikako da mi doda igru u Origin klijentu. Kako da to rijesim ?
S novim updateom origina smo dobili "Cloud storage" za spremanje save gamea(i to do 100mb).
Tako da ako nam se sruše windowsi a nismo spremili save game,to je onda dobra stvar imat uključeno.
Ili ako želimo nastaviti rokati na nekoj drugoj mašini,onda se samo loginamo na origin i nastavimo.
jel zna iko kako prominit birth day na ea/origin acc?
Nikako. Jednostavno ga ne mozes promijeniti, zaboravi, sorry.
Imam jedno pitanje u vezi igrica na originu, znaci ja sad imam igricu koju sam skinuo preko origina al posto je sad slabije igram a treba mi mjesta na kompu kad bi ja tu igricu izbrisao jel bi je mogao opet kasnije skinut preko origina ili nesto drugo?
Možeš obrisat igru, i kasnije ju bez problema opet skinut.
jel zna iko kako prominit birth day na ea/origin acc?
ja sam uspio tako da sam se registrirao na swtor stranicu sa svojim origin acc i onda me pitao moje podatke u kojima je bio i datum rođenja i onda sam tamo stavio da imam 18 jer inače nebi mogao u swtor betu ;) a s tim datumom rođenja se promijenio i datum rođenja na origin acc-u
Imam pitanje: kada sam instalirao Origin stavio sam kvačicu da mi se automatski pali kada mi se digne windows...ee sada, mogu li ja tu opciju isključiti ????
Probaj otići pod njihove postavke , tamo bi trebalo biti.
sve sam pretražio i nisam našao
e hvala ti, nisam znao da se moze ici jos dolje
hvala
Da frajer ti da acocunt gdje je igra . Ili keycod , ali keycodovi suu ti namjenjeni za jednokratu upotrebu , tako da ako ti kaže da prodaje keycod sa origina , vjerovatno ti neče raditi .
Imam jedno pitanjce evo nabavio bfbc2 na jednom racunu na originu a na drugom starom acountu imam burnout paradise city pa kako bi mogo sa starog prebacit na novi. da mi tamo prikaze download.
i dali je to moguce uopce.
i jos jedno ako prodajem sta moram dati cijeli acount s origina znaci dajem svoj mail i pass za origin ili mogu samo unlock code prebacit ??
Koliko znam ne mozes prebaciti, sve firme se prebacuju na digitalne platforme bas zato da onemoguce second-hand prodaju igara jer im to jede profite.
I mislim da moras dati cijeli account, unlock code nece raditi.
a da a dobro onda cu za svaku igru radit novi mail
Možda netko zna rješenje ovog problema:
Već mi je dvoje ljudi pokušalo giftati jednu igru sa Origina ali nigdje nema mogućnosti za gift. Iako je taj postupak naveden u opisu na originovim stranicama (Link). Pokušao sam i ja to naći kod više različitih igara držeći se uputa na njihovoj stranici ali taj dio za gift opće ne postoji.
Da li je to tko uspio i kako?
Ako ne, da li postoji drugo rješenje za giftanje igre sa Origina a da igra potpuno pripadne osobi kojoj se gifta (na njen Account)?
Bok, se može Dead Island (Kojeg imam na Stemu) aktivirati istim KEY-em na Origin?
Bok, se može Dead Island (Kojeg imam na Stemu) aktivirati istim KEY-em na Origin?
DI nema veze sa origin
Meni se pojavljivalo jer kad bi palio komp dok mi je laptop bio ulogiran, kad sam maknuo Origin s laptopa je nestalo. Isto ti se i na Steamu moze dogoditi. Imas mozda jos koji komp ili laptop koji je spojen na net a ima Origin instaliran?
Meni se pojavljivalo jer kad bi palio komp dok mi je laptop bio ulogiran, kad sam maknuo Origin s laptopa je nestalo. Isto ti se i na Steamu moze dogoditi. Imas mozda jos koji komp ili laptop koji je spojen na net a ima Origin instaliran?
Ne, samo na ovom računalu imam Origin.