Nevjerovatna akcija na Steamu

poruka: 193
|
čitano: 73.260
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Nevjerovatna akcija na Steamu
torrente kaže...

@AA-d00d i ostali... hajde, ja bi vas molio da komentirate jeli ovo bezobrazluk i namjerna blokada xy korisnika.

- akcija traje do 19.00

- pokusavam po 35 put u 18.50...nema sanse

- vidim mail ,odgovor suporta...mail stigao u 19.15  ..vidim da salju "spam" poruku kao neki help..brisi neke stavke iz steam foldera i sl,

to salju svakom ,tko god prijavi bilo kakav problem :D

- 19.20 opet pokusam i sve radi...ali je igra l4d2 sada ko suho zlato.  odem kupit stalker za 10€ i sve radi.

- odjednom radi svim ljudima

- dakle zakljucak...namjerno blokiraju xy korisnika da nemogu sudjelovat na akciji 48 sati.  kad gle cuda u 19.05 sve proradi , nakon 48 i vise sati  :D

eto jedno korisno iskustvo, tako da znate sto vas moze zadesit na sljedecoj akciji, ako se nalazite na nekom njima cudnom random serveru ili sto li je to vec,gdje se nalazi acc.

Sumnjam da se dešavaju namijerne zabrane korištenja, kakav oni interes imaju u tome?

Na ovoj sam rasprodaju potrošio stotinjak eura u 5 transakcija i nisam imao nikakvih problema.

Vrlo vjerojatno je zbilja nešto do tvog računala. Još jednom, ne vidim kakvu bi korist imali blokirati baš osobi X račun a osobi Y ne.

Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica
17 godina
neaktivan

Ubice te cura ;)

:)
17 godina
neaktivan
logic kaže...

Ubice te cura ;)

Jep. :)

Sva sreća pa sam sad bolestan pa mogu odigrati na kartu sažaljenja.

Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica
17 godina
neaktivan

Nesto ozbiljno? Nadam se da nije. 

:)
17 godina

da,to isto svi gnjevni forumasi na steamu spominju...koji je intres ventilu da ljudi nemaju pristup placanju.

zanimljivo...nitko se iz suporta na nikakvom postu nije ocitovao o cemu se radilo.

radilo je 5 dana rasprodaje svakome,bez prituzbi,ali odjednom jedan dio korisnika je odsjecen.

stoga eliminiram razlog, guzva je.

teško vrijeme za matore
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
logic kaže...

Nesto ozbiljno? Nadam se da nije. 

Mislim da se bolest zove ispent2muchongamessoimpretendingthatimsick-itisBelji se

Every time two people have sex, an angel gets a boner
16 godina

a jesi probao preko paypala?

BC2 nick: herro Ray XFIRE; mypet
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
null kaže...

a jesi probao preko paypala?

od 19.10 ili 15 radi sve :D

nije prolazio ni paypal ni kreditna...ne meni nego i ostalima sto su cmizdrili na suportu.

neki su otvarali drugi acc i poklanjali sebi...nekima prolazilo,nekima ne.

spusio sam l4d2.. sad se mogu zalit obami. :)

teško vrijeme za matore
17 godina
neaktivan
torrente kaže...

spusio sam l4d2.. sad se mogu zalit obami. :)

yebes l4d2 kad je bio tf2 za 5€ ;)

Every time two people have sex, an angel gets a boner
16 godina
neaktivan

Vi koji ste imali problema sa karticama trebali ste javit supportu, pažljivo po kategorijama. Meni odgovorili drugi dan da su mi poštimali account i da pokušam ponovo još kad je team fortress2 bio na akciji neki dan i stvarno je sve bilo u redu. Nisam imao problema ni jučer sa L4D2.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Valve izadaje CO-OP pucačinu koja će biti besplatna!  Igra će navodno izaći 19. srpnja, a da prostite izgleda j.ebeno :)

Μολὼν λαβέ!

3 0 hvala 6
16 godina
neaktivan

Izgleda kao ovaj novi Alien Breed Impact.

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I see no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hehe ovo sam propustio jer sam bio na morenu..   sad ga skidam pa kasnije malo rokam nadam se Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice