Najgore igrice?

poruka: 409
|
čitano: 81.293
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Najgore igrice?
BlooD kaže...

Koji ba WoW ??? hahahha ko je pricao o WoW-u ??!?!?!!

ja ti govorim za Warcraft III TFT ili RoC koji hoces..kakav WoW covjece, idi nauci razliku izmedju te dvije igre...WoW mi se nikad nije svidjao, ja ti govorim za RTS/RPG igru Warcraft III, WoW je MMORPG. Warcraft je izisao prije 8 godina covjece i igra se jos igra, to ti dovoljno govori o kvalitetu igre.

;)

@BannedOnThisForum

I za tebe vrijedi ovo gore...

ovaj sto mi je reko za IQ nesto...oko krava muze i to...jesi igrao DoTu ? Warcraft ? ako jesi onda znas da trebas mozak za to :) za WoW ne bas...

dobro izvinjam se, sad sam se malo razbaco ali neki me flamaju bez argumenata :) nadji mi RTS koji je...ma ne nadji mi igru koja je igranija od Warcrafta ili WoW-a i ja necu vise nikad uci na ovaj forum...lol

I treba da se izvinjavaš jer si digao flamewar zbog igre zbog koje bukvalno opada IQ a nisi na nju mislio...

Tako si napisao, da je WoW a ne W3 TFT

Znam da treba mozga za Dotu, igram je 15 dana i znam svega malo kombinacija sa itemima, spellovima, ali sam sranje u borbi s herojem...

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
16 godina
protjeran
Najgore igrice?

Igrao sam i ja dotu.Jedno godinu dana.Tako je treba mozga za to.Nit za 15 dana mos skontat igru nit precce kod heroja.Onog licha axa i g*vnara.Poglupljavaju i warcraft FT i wow sve blizardove igre poglupljavaju

CAPETAN PRICE

4 2 hvala 0
15 godina
protjeran
Weky kaže...
legend kaže...

Mass Effect 2

Stvarno se pitam kakav ti ukus imaš.... Ok, svako ima svoje mišljenje i njegovo je pravo, ali nazvati Mass Efect II lošom ili najgorom igrom, onda jednostavno ta osoba ima čudan ukus.

mozda ne najgora, ali tesko sra

16 godina
neaktivan
Najgore igrice?

CoD:MW2, SC:C, Alpha Prime, Bet on Soldier (svi po redu), Dead to Rights 2, Devastation, DMZ North Korea. El Matador, Hellgate London, L.A. Rush, LOTR Conquest, Rainbow Six: Lockdown, Specnaz: Project Wolf, TMNT, You Are Empty, i još jako jako jako puno njih...

Moj PC  
2 8 hvala 0
15 godina
neaktivan
CAPETAN PRICE kaže...

Igrao sam i ja dotu.Jedno godinu dana.Tako je treba mozga za to.Nit za 15 dana mos skontat igru nit precce kod heroja.Onog licha axa i g*vnara.Poglupljavaju i warcraft FT i wow sve blizardove igre poglupljavaju

Mozda je problem u tebi :) da si igrao War3 TFT znao da bi trebas mozga i skila, ocito da nesto fali...

15 godina
neaktivan
Najgore igrice?

Final Fantasy   mrzim to ,  Desperados 2  cista katastrofa

Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
Najgore igrice?

NFS Underground,U2,Most Wanted,Carbon i Pro Street.Od ostalih žanrova - svi FPS-ovi od City Interactivea,WoW,Iron Man,Shrek i većina igara rađena po filmovima (od onih koje valjaju pamtim samo Batman:AA,X-Men Origins Wolverine i ove zadnje Transformere mada oni nisu rađeni po filmu).

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina
Najgore igrice?

Jel se mogu stavljat i igre "od" mobitela?

Google IS your friend!!!
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
pa u naslovu kaže samo "najgore igrice" ali je svrstana tema u podforum (ili šta već) "PC igre"... pitaj autora...
Loši stari komp... na izmaku snaga :P
15 godina
odjavljen
passat kaže...

Jel se mogu stavljat i igre "od" mobitela?

Pa to i jesu "igrice".

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
15 godina
neaktivan
stavi boli te... GLAVA.... htio sam reć glava !
:D
16 godina
neaktivan
tonchy kaže...
uuu doso je novi fear... glave lete naokolo... haha evo jos jedna igra...
meni quake II nevalja....

jesi ga ti uopće igrao? ne pokušavam te uvrijedit il tako nešto, ali igra je kao FPS sama po sebi dobra, a još kad se dodaju elementi straha je još zabavnija.

15 godina
neaktivan
ma igrao sam ga ja imam ga doma...
i nisam htio se iskazati tako da kažem "nevalja", malo sam pretjerao... sad povlačim. igra je super ali ta zastarjela grafika mi nije ok... ponavljajući likovi i sve, ali moram priznat, igra je super, za one koji vole tvrdokorne pucačine.. ja nisam takav tip.. :D i meni uopće nije strašna... ._.
17 godina
Najgore igrice?

Nakon užasnog prvog dojma prisilio sam se proči Alpha protocol da vidim kako se stvar razvija. Koja greška... Odluke i odnosi s NPC-ima su odlični, ali sve ostalo srče onu stvar. Štekanje bez obzira na detalje, gubljenje kamere, random pozicioniranje miša dok nišanite. To sve pogotovo u gustim situacijama tjera da psujete sve po spisku Segi i Obsidianu, a pod kraj sam zbog toga na jednom mjestu ginuo najmanje 20 puta. Mrzim ih i najgori su u gaming svijetu, tko ne vjeruje neka proba. Nemojte reči da vas nisam upozorio. Tu fali 6 mjeseci rada na igri i bolje da ju nisu ni izdali. I da, AI je totalno retard, oni duhovi na Pacmanu su SF umjetna inteligencija prema ovom otpadku. Zanimljiva igra, ali zbog nedovšenosti, Bilo koja igra>>alpha protocol. Još jednom Sega i Obisdian FUUUJ Viče

...something diabolic
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lovac kaže...

Nakon užasnog prvog dojma prisilio sam se proči Alpha protocol da vidim kako se stvar razvija. Koja greška... Odluke i odnosi s NPC-ima su odlični, ali sve ostalo srče onu stvar. Štekanje bez obzira na detalje, gubljenje kamere, random pozicioniranje miša dok nišanite. To sve pogotovo u gustim situacijama tjera da psujete sve po spisku Segi i Obsidianu, a pod kraj sam zbog toga na jednom mjestu ginuo najmanje 20 puta. Mrzim ih i najgori su u gaming svijetu, tko ne vjeruje neka proba. Nemojte reči da vas nisam upozorio. Tu fali 6 mjeseci rada na igri i bolje da ju nisu ni izdali. I da, AI je totalno retard, oni duhovi na Pacmanu su SF umjetna inteligencija prema ovom otpadku. Zanimljiva igra, ali zbog nedovšenosti, Bilo koja igra>>alpha protocol. Još jednom Sega i Obisdian FUUUJ Viče

Eh, Obsidian i njihov loš glas. Kako bih volio da ovaj put ne zaseru i da Fallout new Vegas bude dobar. 

17 godina
neaktivan
Najgore igrice?

Mene je najviše strah upravo za Fallout. Kad sam vidio što su uradili sa Alpha Protocolom, ne znam na što će FO:NV ličiti onda Neodlučan

PSN: filip99 // Mato odgovara: "alien, mama ti vozi stojeka ide na smeče tražit rezerne djelove a ti nemaš ni za crnu kiflu" // Zetor Black Edition - SADA SA NOVIM GEFUFNAMA!!!
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...

Mene je najviše strah upravo za Fallout. Kad sam vidio što su uradili sa Alpha Protocolom, ne znam na što će FO:NV ličiti onda Neodlučan

Nadajmo se najboljem, igrao sam samo Fallout 3 i malo je reći da je predobar... Mislim da će mi jedini dodatak biti NV...

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
17 godina
Najgore igrice?

Nastavke uglavnom rade dobro (KOTOR 2, NWN 2), ali za AP mi je stvarno žao. Igrajuči imam dojam da im je Sega držala pištolj na glavi i požurivala ih da igru izdaju pola godine ranije.

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tonchy kaže...
ma igrao sam ga ja imam ga doma...
i nisam htio se iskazati tako da kažem "nevalja", malo sam pretjerao... sad povlačim. igra je super ali ta zastarjela grafika mi nije ok... ponavljajući likovi i sve, ali moram priznat, igra je super, za one koji vole tvrdokorne pucačine.. ja nisam takav tip.. :D i meni uopće nije strašna... ._.

ma mislim... ni meni nije strašna da se bojim dok igram il tako nešto, nego me uvijek stresu blicevi, tipa kad se almina faca zabljesne il tako nešto

15 godina
Najgore igrice?

football generation- jako, jako loše

rogue warrior,

i većina igara city interactive-a osim ghost warriora i dark sectora

ljubomorne duše mogu da mi puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dis4st3r kaže...

rogue warrior,

Hahha,kad se sjetim kako sam zabijao golove glavom s centraSmijeh

I was told there's a new love that's born for each one that has died-DT
16 godina
neaktivan
Najgore igrice?

Evo meni Mirrors edge nije bas sjela... Dobra ideja i sve al nekak mi je dosadna igra.

Moj PC  
3 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Najgore igrice?

za najgore bas nebi znao, al razocaranja je bilo puno, npr GTA IV, PES 2010, Need For Speed Pro Street, Bad Company 2, Mirror's Edge, Just Cause 2...

0 8 hvala 0
16 godina
neaktivan
napolitanke kaže...

za najgore bas nebi znao, al razocaranja je bilo puno, npr GTA IV, PES 2010, Need For Speed Pro Street, Bad Company 2, Mirror's Edge, Just Cause 2...

zašto ti nisu dobre? (i na kojoj si ih platformi igrao?)

15 godina
Tomislav95 kaže...
dis4st3r kaže...

rogue warrior,

i onda još lopta prođe kroz golmana Cool

ljubomorne duše mogu da mi puše
17 godina
Najgore igrice?

Nisam bas mnogo novijih u zadnje vrijeme igrao, al mislim da mi je od tih novijih najgori Just Cause 2, jer mislio sam da ce popraviti najvecu manu iz jedinice, a nisu nimalo, a to je da je MONOTONA, al inace dobra je igra.
Od starijih, vjerojatno Soldier of Fortune 3.

“Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime"
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dis4st3r kaže...
Tomislav95 kaže...
dis4st3r kaže...

ma najjače je kad zabiješ gol škaricama sa svoje polovice.

ok. to bi čak i bilo prihvatljivo da se ne događa često.

ALI OVO USPIJE SVAKI PUT KAD GOLMAN ISPUCAVA LOPTU!!!

vau... stvarno posebna igra...

16 godina
neaktivan
betmen kaže...
dis4st3r kaže...
Tomislav95 kaže...
dis4st3r kaže...

ma najjače je kad zabiješ gol škaricama sa svoje polovice.

ok. to bi čak i bilo prihvatljivo da se ne događa često.

ALI OVO USPIJE SVAKI PUT KAD GOLMAN ISPUCAVA LOPTU!!!

vau... stvarno posebna igra...

To igram kad se hoću dobro nasmijatSmijeh

I was told there's a new love that's born for each one that has died-DT
16 godina
neaktivan
Najgore igrice?

Šta se tice NFSa barem po meni nevalja:Undercaver,dok su prolazni ProStreet,Hot Prsuit,Shift.

Dok su ovi ostali odlični serijali.

BMW

0 0 hvala 0
17 godina
cappy kaže...

Šta se tice NFSa barem po meni nevalja:Undercaver,dok su prolazni ProStreet,Hot Prsuit,Shift.

Dok su ovi ostali odlični serijali.

Svi NFS serijali osim Porsche edition-a i prvog mw-a ne valjaju nista

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice