flat rate interneta). Ali koliko je meni poznato, kad sudis hrvatu u hrvatskoj, sudis mu po hrvatskim zakonima.
Ili to, ili poslat tenkove, a sad.. koliko je vjerojatno da ce US poslati tenkove na balkan ili igdje drugdje zbog piratstva... pa ono...
(tj. barem tamo gdje imigracijske urede vode zene :-D)
-uh, nije lako dati dobar odgovor.
Recimo da sam i ja u ulozi male ribe, dok su s druge strane velike, poslovi su tako postavljeni da moramo (girice) koristiti (sharkove) mada oni ništa ne rade, samo uzmu dio kolača, štoviše namjerno nam svojim vezama otežavaju, pokušavaju iscrpiti, preuzeti, eliminirati dok smo formalno partneri... ipak se nedamo. Isto je s odnosom nekog studija prema EA.
Usporedi novinske kuće-EPH, banke, auto-ind., trgovačke lance itd.. uvijek ista priča. I moraš biti dvostruko bolji (kao svako gowno) da ostaneš iznad površine dovoljno dugo ili te voda odnese.
Zapravo, EA posluje dobro, u čemu je neslaganje? Zbog gutanja manjih studija? Kao i prošli primjer propusta i time uzrokovanog otkaza. To je normalno, to je poželjno. Tako i treba biti (tržišno natjecanje, bolji pobjeđuje, lošiji ispada...) -ali tad se netreba uplitati pirat ili baba roga u priču, obično je idući korak naziv pedofilija, pa terorizam i vrlo brzo dođeš na :goto my little tank:
-Tužbe mogu biti i prema državi ako ista ne provodi zakone, kao suzbijanje piraterije, (prije pola godine teatralno gaženje VHSica i CDa..), primjer EA prijavi konkretan slučaj, ukoliko se zakonodavac pravi naivan, vrlo brzo bi dobio trisku od EUa, ... mi smo dovoljno mali da u kombinaciji mrkve i batine nije potrebna mrkva. No sudovi odbacuju EULA, to je jedini razlog zašto nema optužbi.
- .. tenkovi se pokreću ako je pokrivena cijena gusjenica. Recimo za uništenje Sadamovog kemijskog oružja. Recimo za naftu... pa i da se samo ispuca staro streljivo jer je uništavanje skupo i beskorisno, dok je upotreba često profitabilna, vojnici moraju ginuti, stolari rade sanduke, limar križeve-zvijezde (plehnato ordenje), medicinar zamata rane, misonar pokapa one koje medicinar nije pokrpao, višak pšenice se prebacije u afriku kao potpora lokalnom stanovništvu za suradnju plaćena donacijama iz EUa, dila se alkohol, droga, cigarete, Bell isporučuje helikoptere kojima Bush ponovo zarađuje.. i tako sve se pokrene običnim pokretanjem gusjenica. Rečenica je duga, može bit beskonačna, samo prikazuje osnovnu formulu.
- (crtica), poznati colt se zove mirotvorac, osnova doktrine zemlje hrabrih i slobodnih. Često su u mirovnim misijama.
- To je izvoz demokracije (u trgovinskom smislu, jer se naplaćuje) i nekošta ništa jer 6th fleet stalno troši gorivo, dobija plaću... ovako je barem i zarade. (inače koji je smisao vojske?)
- i daje temu za nove franšize, jer je WW2 već izraubovan, pa profitira i filmska i gamerska industrija..
- uz jednu poslovnu opasku, dobro je bit amer, to je dobro za biznis. Imaju neka pravila i drže ih se. (da nebi ispalo kao kritka USA, oni su good guy, best in biz.)
-pripazi samo na 'bugarke' ako imaju dublji glas, brkove... be very afraid. zime znaju bit duge...