Ima li igraći PC šanse pored novih konzola? zaključana tema

poruka: 2.425
|
čitano: 259.209
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Ima li igraći PC šanse pored novih konzola?

Evo što zapravo mislim o ovoj temi...

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Imam feeling da je Pc fanboyevima najveca prednost PC-a piratizacija,samo to nece javno reci.
šiz gada smajl it sims tu mi remajndz mi of čajldhud memoriz
Moj PC  
2 8 hvala 0
13 godina
Re: Ima li igraći PC šanse pored novih konzola?
bancic123 kaže...
Imam feeling da je Pc fanboyevima najveca prednost PC-a piratizacija,samo to nece javno reci.

http://www.cinemablend.com/games/GTA-5-Xbox-360-Has-Been-Leaked-Torrents-59065.html

brukate se ljudi stvarno...

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
15 godina
chaselol kaže...

Kad shvatite da se igre za konzole prave na PC, onda cete shvatiti ko kosi a ko vodu nosi.

To uopće nije argument.

Kad shvatiš da ja lemilicom napravim PS3, onda skužiš da je lemilica bolja od bilo koje konzole.

Swedish latin super funk.
12 godina
sirka666 kaže...
chaselol kaže...

Kad shvatite da se igre za konzole prave na PC, onda cete shvatiti ko kosi a ko vodu nosi.

To uopće nije argument.

Kad shvatiš da ja lemilicom napravim PS3, onda skužiš da je lemilica bolja od bilo koje konzole.

?

15 godina
Endymon kaže...
sirka666 kaže...
chaselol kaže...

To uopće nije argument.

?

PC je u slučaju izrade igara samo alat, baš kao i lemilica kojom lemiš spojeve. Mi ovdje pričamo o PC-u kao igraćoj konzoli, a ne kao multifunkcionalnom alatu.

Swedish latin super funk.
12 godina
protjeran
bancic123 kaže...

Pa da nije bilo pirata ni PS1 ni Ps2 ne bi bili ni jednu desetinu uspjesni kao sto su bili niti bi konzole danas bile toliko rasirene.

Nintendo 64 je koristio kazete sa igrama koje se nisu mogle piratizirati, i sta se desilo? Konzola koja je bilo daleko jaca hardwerski od PS1 nije mogla ni prismrditi uspjehu PS1.

Ali ok nitko ne ocekuje da netko od 12 godina to zna ipak si ti imao sta...2 godine? kad je PS1 postao popularan kod nas.

Cisti je redikul kad ovakvi klinci seru po PC-u jer je kakti jedina prednost igranja na Pc-u piratstvo a to isto piratstvo je povecavalo prodaju konzola.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2013 23:19 (VedranOo).
12 godina

Zasto prije nije bilo ovakvih tema niti ovakvih svadja oko toga

sta je bolje?Jer tada je PC kostao kao da danas kupis 2 komada PS4.

A onda je odjednom nastao BUM.PC ima svaki klinac,svaka baba.Jednostavno

PC je postao puno rasireniji i isplatljiviji.I konzole su bacene u drugi plan.A onda

nastupa PS3 koji to pokusava promjeniti prisilno.

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
XXX kaže...
Ezio kaže...
Mortis-Ex-Machina kaže...
Arnold Layne kaže...

Da to nije Nvidia sastavljala ? :D 

Tako je, > http://www.dsogaming.com/news/nvidia-proclaims-the-pc-as-the-most-important-gaming-platform/ 

Onda ti ne preostaje ništa drugo nego trk u dućan i kupit grafičku za 3000 kn. Nvidia karticu naravno.

I nadat se da su njihovi marketingaši bili u pravu i da se pc gaming nakon izlaska ps4 i xbone neće smandrljati strmoglavo dolje.

A ti trk po PS4 za 3200 kn, pa plati igru 450kn ili više, pa plati pretlatu za mrežno igranje pa moli Boga de ne rikne točno jedan dan nakon isteka garancije.

Nije problem kad sve radi kak treba. A pc koristim za rad i zaradu.
Potpis!
17 godina
odjavljen

Sad mi je jasno zašto preferiraš konzole. Ni ja se nebih mogao igrati sa alatima koji mi služe za posao. Žao mi je što moraš raditi na stroju koji meni služi za zabavu {#}.

Moj PC  
3 4 hvala 0
15 godina
XXX kaže...

Sad mi je jasno zašto preferiraš konzole. Ni ja se nebih mogao igrati sa alatima koji mi služe za posao. Žao mi je što moraš raditi na stroju koji meni služi za zabavu {#}.

pa to je zaista jedan od razloga zašto mi se ne da igrati na pc-u. dok sam bio mlađi, pc mi je bio samo igračka. sad kad većinu radnog vremena provedem za kompjuterom , stvarno mi se ne da još i u slobodno vrijeme sjediti pred njim.

Meni je žao ako ti moraš raditi pred tkalačkim strojem, zamrzivačem u hladnjači, pećnicom u pekari, pred ulazom u disko i slično.

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.10.2013 8:06 (Ezio).
17 godina
odjavljen

Eto vidiš da te dobro čitam {#}.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ezio kaže...

sad kad većinu radnog vremena provedem za kompjuterom , stvarno mi se ne da još i u slobodno vrijeme sjediti pred njim.

LOL, po tom ginekolozi nikad ne bi *ebali   {#}

Lijep pozdrav ;)
17 godina
odjavljen

LOL, dobra {#}.

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina

Idem ko Sinatra... Pa da vidim dali će mi brisat komentare..

PC je najbolja igraća platforma.. Konzole su živo neisplativo sranje sa grafikom zaostalom deset goina i uništavaju svemogući PC radi svog užasnog hardwarea.

Nove konzole? Pa već su sada lošije cca 15 puta od računala koje sada imam. A šta će biti za šest mjeseci. Užas. Opet će igre grafički biti kočene,a zbog užasnih karakteristika novih konzola developeri neće imati slobodu izrade igara sa novim idejama.

Sa grafičke strane. Sadašnje igre na PCu već sada izgledaju deset puta bolje nego šta će ijedna igra izgledat na novoj konzoli... Tragično!

Igrat igre na gamepadu?A HA HA HA. Pa tko je lud igrat igre na gamepad uz fantastične miševe? Stvarno ne razumjem kako netko može preferirat okrljaštenu konzolu naspram računala..

GamModdok - http://gamemoddok.webs.com/
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.10.2013 11:12 (doktor1).
Moj PC  
19 5 hvala 0
12 godina

NICE TROLLING

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Endymon kaže...

NICE TROLLING

Kao i naslov ove teme, autor i 98% postova kojeg moderatori drže živim jer ima aktivnosti tj trolanja kakvog nema niti u ijednoj temi...

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.10.2013 11:51 (doktor1).
15 godina
Endymon kaže...

Zasto prije nije bilo ovakvih tema niti ovakvih svadja oko toga

sta je bolje?Jer tada je PC kostao kao da danas kupis 2 komada PS4.

A onda je odjednom nastao BUM.PC ima svaki klinac,svaka baba.

Tako je. Pa ste došli na forum trolati.

A mi koji smo odrastali na pc-u od 286ice na dalje sad smo si nabavili i konzole da se barem u mreznim igrama ne moramo susretati sa nabrijanim klincima i babama.

Potpis!
17 godina
Ezio kaže...

A mi koji smo odrastali na pc-u od 286ice na dalje sad smo si nabavili i konzole da se barem u mreznim igrama ne moramo susretati sa nabrijanim klincima i babama.

Ne fantaziraj. Odrasto sam na "286icama" i igram se na računalu.Problem? Na konzolama nema klinaca i baba u mreži? Joj daj se stabiliziraj se!

Znaš, Sinatra je troler, ali ti si jednostavno naporan i nema šanse da si 77 godište! A ako jesi onda ti nisu sve daske na broju!

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.10.2013 12:27 (doktor1).
15 godina
doktor1 kaže...
Ezio kaže...

Ne fantaziraj. Odrasto sam na "286icama" i igram se na računalu.Problem? Na konzolama nema klinaca i baba u mreži? Joj daj se stabiliziraj se!

Znaš, Sinatra je troler, ali ti si jednostavno naporan i nema šanse da si 77 godište! A ako jesi onda ti nisu sve daske na broju!

nevjerojatno ali skoro svaki od vas pc fanatika (nije to više fanbojizam, stvarno ste fanatici) na temi ne zna normalno razgovarati, bez svađe. zašto ste tako frustrirani a imate super pile i super igre?

ako ste osnovnoškolci, jasno mi je. mada se ja tako bezobrazno bez pokrića nisam ponašao ni prije 25 godina.

uostalom, zašto glumiš advokata endymionu? jesam tebi odgovarao ili njemu?

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.10.2013 12:52 (Ezio).
17 godina

Pa pišem postove kao i vi u ovoj temi! Retardirane.

Ono, neznam čemu ljudi uopće i diskutiraju kada se zna da je igranje na računalu svjetlosnim godinama ispred nove generacije konzola, a sa grafičke strane uspoređivat gnjusnu grafiku koju će imati nove konzole je jednostavno presmješno. Strašno.

Te konzole su takvo sranje da je to nevjerovatno. Užas užasa!

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.10.2013 13:21 (doktor1).
Moj PC  
6 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Pa pišem postove kao i vi u ovoj temi! Retardirane.

Ono, neznam čemu ljudi uopće i diskutiraju kada se zna da je igranje na računalu svjetlosnim godinama ispred nove generacije konzola, a sa grafičke strane uspoređivat gnjusnu grafiku koju će imati nove konzole je jednostavno presmješno. Strašno.

Te konzole su takvo sranje da je to nevjerovatno. Užas užasa!

Duboko udahni,smiri se,zatim na PC-u odigraj neku dobru ig...ah,sory,izgleda da ces morati kupiti konzolu.
17 godina

A ti balavac šuti i ne preseravaj se! Ubiti sada sam se sjetio, ima ignore gumb. Hvala Miro!

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.10.2013 13:25 (doktor1).
Moj PC  
13 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

A ti balavac šuti i ne preseravaj se! Ubiti sada sam se sjetiop, ima ignore gumb. Hvala Miro!

Daj mi jedan dobar razlog.
12 godina
protjeran
bancic123 kaže...
doktor1 kaže...

A ti balavac šuti i ne preseravaj se! Ubiti sada sam se sjetiop, ima ignore gumb. Hvala Miro!

Daj mi jedan dobar razlog.

1. Zato sto si klinac i rodio si se prije 10 godina a pametujes ljudima koji ti mogu biti roditelji.

2. Zato sto u 99% postova lupas gluposti koje nemaju veze s vezom, kao ona laprdanja o PC-u i piratstvu.

3. Zato sto nemas blagog pojma o igrama na PC-u.

A znam i zasto nemas pojma, jer nikad u zivotu nisi imao PC koji je u stanju pokrenuti noviju igru na detaljima visim od low i rezi vecoj od 800x600.

Zato se i drzis konzola, jeftinije je kupiti neku polovnu konzolu na njuskalu, i onda kupiti polovnu igru pa se mjenjati s drugima za druge igre nego skupiti novce i kupiti posteni PC.

Da si ikada u zivotu imao PC jaci od nekog slabackog dualca i neke jadne 6570 znao bi kako je igrati igre na PC-u. 

Cak si mozes i gamepad kupiti, ako vec ne mozes bez njega.

Jedna HD 7850 i prastari phenom 955 Be koji se clocka na 4.0 Ghz bez problema se mogu bez imalo muke nositi sa bilo kojom igrom. A takav setup bi te kostao ispod 4 000 kuna.

Svake godine nvidia i ATI izbace novu seriju grafi, starim grafama cijena pada toliko da idu u bescjenje. Sto ti mislis kako ce trziste izgledati iduce godine u ovo vrijeme kad jedna HD 7970 bude polovna vrijedila mozda 1000 kuna.

A ruku na srce HD 7970 ce i za godinu dana biti zvijer od grafe koja moze parirati bilo kojoj konzoli.

Pa dvije prethistorijske HD 5850 u crossfireu pojedu PS4 bez da se preznoje, a ubodes ih za sicu.

Iz godine u godinu PC napreduje, a konzole zastarjevaju. Dok ce grafika na PC-u ici sve dalje ona na konzolama ce stagnirati.

13 godina
VedranOo kaže...

Iz godine u godinu PC napreduje, a konzole zastarjevaju. Dok ce grafika na PC-u ici sve dalje ona na konzolama ce stagnirati.

Bas to.
Konzole su usko grlo za nadogradnju. Osim ako ne racunas kupovinu novog joystiq-a kao nadogradnju... 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina
neaktivan
Vedrane,pricas besmislice i mislis da si u pravu jer ti TU daju drugi zatupljeni pc fanboyevi. Sa svojih 16 godina smatram da sam zreliji i bolji covjek od tebe,sudeci po glupostima koje si mi pisao na PM. Nismo svi razmazeni tatini sincici, pa da si mogu priustiti sve nove igre,ali ja svojim postupcima nikoga ne ostecujem,s obzirom da su sve igre koje igram na konzoli placene.
Moj PC  
1 15 hvala 0
13 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...

ah dobro onda necu nist komentirat dalje 

Onda možeš slobodno kometirati ovo, nije od Nvidie ;) 

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2013 2:06 (Mortis-Ex-Machina).
12 godina
protjeran
bancic123 kaže...
Vedrane,pricas besmislice i mislis da si u pravu jer ti TU daju drugi zatupljeni pc fanboyevi. Sa svojih 16 godina smatram da sam zreliji i bolji covjek od tebe,sudeci po glupostima koje si mi pisao na PM. Nismo svi razmazeni tatini sincici, pa da si mogu priustiti sve nove igre,ali ja svojim postupcima nikoga ne ostecujem,s obzirom da su sve igre koje igram na konzoli placene.

Ti se neuko dijete, to je tvoj najveci problem. nemas ni iskustva ni znanja ni godina ali mislis da si jako zrel i pametan.

Procitaj si malo svoje besmislice koje si laprdao tu samo po ovoj temi, zrel si za popi*dit.

I sad se zapitaj malo jednu stvar, kazes meni daju TU zatupljeni PC fanboy, a tko ih tebi daje?

Aposlutno nitko, cak ni ovi koji zagovaraju konzole te ne podrzavaju jer cak i oni vide da baljezgas gluposti i to ono svjetske a da si razmazeno deriste bome jesi.

Mi PC fanboy, odnosno razmazeni tatini sincici, svi imamo posao, svi radimo i zaradjujemo svoje novce, za razliku od tebe koji si tocno kako dosao do novaca do za svoje konzole i igre?

Radio si? Jesi, jesi, prao sudje doma da ti mama da 500 kuna za novu igru, ma ti si lakrdija i pol.

14 godina
neaktivan
Ja ne zivim od TU i TD,ne dira me kolko TD-ova imam. Kladim se da nikad nisi igrao igru ozbiljno na konzoli (od ps1 pa na dalje) jer znas, i ja sam jednom mislio da je pc bog gaminga,ali,eto,nabavio sam konzolu,da bas ocu nest odigrat na pc-u mogu,jer mi buraz ima cist solidnu quad core masinu koju uopce ne koristi za gaming. Kupi konzolu,primi kontroler u ruke,odigraj uncharted serijal,i vjeruk mi,odigrat ces i ostale must play igre za konzole i s radoscu iscekivati sljedecu generaciju konzola.
Moj PC  
1 15 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice