Gran Turismo 7 izdvojena tema

poruka: 709
|
čitano: 330.254
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: Gran Turismo 7
chance00 kaže...

jel netko nesto i dobio na  onim rulet ticketima?  od 50 + nisam dobio nit jedan auto , samo 1 tuning part i najvise 10 000 coinsa. Ukratko - nista

Sa dvije zvjezdice sam dobio auto onaj žuti SC. Sa 4 zvjezdice onu zlatnu polugu i sve ostalo coini.

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
12 godina
neaktivan
Gran Turismo 7

Mene iz patika izuva onaj license test sa Skylineom na Tokyo highway, da se ubijem ne mogu to riješit. manevar/skretanje ko da tankera okrećem. do S još ne želim ni ić dok ne pokupim zlata na prethodnim license testovima. 

0 0 hvala 0
13 godina
Gran Turismo 7

Primjetio sam jednu stvar zadnjih par dana s AI u ovim utrkama koje rjesavam za Menu Bookove. Npr. sad zadnji koji sam rjesavao za Alfe. Utrke su 3 kruga i AI koji je lead od pocetka u 2 kruga uspije nabiti 2 sekunde prednosti. Dok se ja probijem kroz kolonu, dodem na 2. mjesto i krecem njega napadati, frajer kao da UFO krene vozit, a ne auto. Ima nenormalnu akceleraciju i ubrzavanja na izlasku zavoja i po ravnicama. To bi potkrijepio s time da smo u samo jedan krug koji je preostao nabili 12 sekundi prednosti nad ostatkom.

S druge strane i to je mozda pridonijelo ovoj razlici, kad preteknem AI-a kao da dobije mozdani i odjednom vise ne zna vozit i razlika se samo povecava. Cak i ovog UFO-a kojeg nisam mogao preteci, kad sam ga pretekao u drugoj utrci frajer kao da je odustao. Od toga da sam pola kruga bio izmedu njemu na guzici i 0.5 sekunde iza do toga da sam u drugoj polovici kruga nabio 5-6 sekundi prednosti. To mi nikako ne ide u glavu. 

Btw, utrke su bile 600PP, ja sam imao 610 auto, tako da nisam bio niti preslab niti sam imao OP auto.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Da, AI postane bolji sto si blizi
11 godina
Ja sam na ruletu dobio par automobila, čak i dvije one debilne pozivnice za nove aute, coinsi su mi u omjeru 2:1, upgrejd nikada nije sletio.

0 0 hvala 0
7 godina
4our kaže...

Na kojim forumima mogu nac dobre setupove za odredene aute?

Probaj na GT-Planet. 

16 godina
Gran Turismo 7

Nisam igrao GT igru još od PS2 ere, jučer mi slučajno uletio ovaj video na YT-u:

Doslovno reakcija je WTF. Igra na momente izgleda kao PS3, a ne PS5 grafika. Osim grafike, zastario je i UI i muzika. Plus većina auti idu do 2017., od 2017. na dalje ima jako malo autiju. Kako nakon svega toga ima tako visoke (9/10 i 10/10) ocjene okolo stvarno mi nije jasno.

Otvorim par random recenzija s Metacritica, npr. Polygon (https://www.polygon.com/reviews/22957121/gran-turismo-7-review-ps5)

Polyphony remains at the cutting edge of graphics rendering, too. Gran Turismo 7 is visually astonishing, be it in the ray-traced replays, the scarcely believable photo mode, or in the silky-smooth racing action, which boasts gorgeous dynamic time-of-day and weather transitions.

Nakon ovakvih izjava gledam jesam li ja lud ili što? Cutting edge?? Vegetacija sa strane na momente izgleda kao da je iz PS2 generacije (trava je ravna zelena površina s nula detalja itd.).

U gornjem videu ima naravno i usporedba sa ovom zadnjom Forzom što se grafike tiče i Forza naspram ovoga izgleda kao bar jednu cijelu generaciju bolja grafika u najboljem slučaju po GT...

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2022 11:38 (X-Wind).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Gran Turismo 7

Jel se tuning djelovi sa jednog auta mogu maknit i stavit na drugi

0 0 hvala 0
15 godina
Zavisi u čemu. Igrao sam obje igre i modeli auta u Forzi izgledaju kao igračke naspram GT 7. Meni su te stvari recimo puno važnije od toga kako izgleda trava sa strane staze koju za vrijeme igre dok vozim 300 km/h neću primjetiti.

A čuđenje zašto racing igra dobiva visoke ocjene bez da si ju probao mi nikad neće imati smisla.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2022 14:34 (antimadridista).
4 godine
protjeran
Gran Turismo 7

0 0 hvala 0
16 godina
antimadridista kaže...
Zavisi u čemu. Igrao sam obje igre i modeli auta u Forzi izgledaju kao igračke naspram GT 7. Meni su te stvari recimo puno važnije od toga kako izgleda trava sa strane staze koju za vrijeme igre dok vozim 300 km/h neću primjetiti.

A čuđenje zašto racing igra dobiva visoke ocjene bez da si ju probao mi nikad neće imati smisla.

Nije problem ako dobra igra dobiva visoke ocjene, ali ova igra je u masu recenzija dobila savršene 10/10 ocjene, a problema i/ili mana ima dovoljno da ih odmah uočim bez da uopće igram igru... Po definiciji ako ima igra mana onda ne može nikako biti savršenih 10/10, a po onome što sam vidio nije blizu ni 9/10. Frendovi koji su ju actually igrali se slažu da su ocjene u recenzijama prenapuhane.

Tako da se tu opet vraćamo na pitanje tih reviewova - kako je moguće da doslovno u reviewovima piše da je grafika "cutting edge" i onda između ostalog na temelju toga se daju (skoro) savršene ocjene, kao da nemam vlastite oči pa da ne vidim koliko ih je konkurencija po tom pitanju pregazila, znači ne da nisu "cutting edge" nego su miljama daleko od toga.

Ispada da je dovoljno imati "Gran Turismo" oznaku na kutiji da se igra odmah diže u nebo (jer recenzente pere ili nostalgija ili se boje da im Sony više neće slati 1st party igre ako budu prekritični prema igri).

Da je bilo koja druga igra uzela prethodni nastavak, napravila nešto sitno izmjena, "zaboravila" dodati očekivani content (auta od 2017. naovamo u ovom konkretnom slučaju), grafika/muzika/UI koju je pregazilo vrijeme i da su još povrh toga nabacili mikrotransakcije i da je to odjednom prepakirano u 70 USD "next gen" cijenu da bi forumi gorili od negativnosti prema takvoj igri. Ali kada GT napravi tako nešto onda ispada da je sve divno i krasno jer je to eto GT (koji eto i dalje ima super modele i fiziku vožnje) pa je to onda ok.

15 godina
I Forza Horizon ima 92 na metacriticu. Po tome onda mora biti savršena igra, a nije. Jel Elden Ring savršen sa 97 ne metacriticu a igra je neoptimizirana i ima realno lošu grafiku?
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2022 16:01 (antimadridista).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
antimadridista kaže...
I Forza Horizon ima 92 na metacriticu. Po tome onda mora biti savršena igra, a nije. Jel Elden Ring savršen sa 97 ne metacriticu a igra je neoptimizirana i ima realno lošu grafiku?

Kakve sad veze imaju te dvije igre s ovime? Da, slažem se da Elden Ring nema najbolju grafiku i da je neoptimiziran trenutno i da mu radi toga osobno ja ne bi dao 97 nego nešto malo manje, ali da li si ti igdje vidio u recenzijama da se piše za Elden Ring da ima cutting edge next-gen grafiku kao što se piše za ovaj Gran Turismo? Uostalom nije samo grafika problem kod GT-a, već i taj content, muzika, UI i mikrotransakcije. Svaki taj element pojedinačno da je samo on bi se još dalo prožvakat, ali kada sve to staviš na hrpu i tražiš za to punu next gen cijenu (a nema ni "n" od next-gen u onome što dobiješ) e onda je to već problem. I Forza i Elden Ring imaju IMO trenutno puno realniju ocjenu na Metacriticu od ove koju ima GT 7.

13 godina
protjeran
antimadridista kaže...

A slusaj nije ti bas ova logika usporediva , Minecraft ima 93 na Metacriticu a pogledaj grafiku . Minecraft , Elden Ring i slične igre mogu gurati grafiku u drugi plan jer se ne radi o nikakvim simulacijama. GT zeli prikazati i simulirati sto realniji osjećaj vožnje i njima grafika za razliku od ovih drugih zanrova mora biti u skladu sa vremenom i tehničkim mogućnostima.

17 godina
Dvije od večeras, posebno mi je dobro ispala Supra (bar meni):
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
Gran Turismo 7

Forum je prepun ekipe koja ispucava dojmove,kuka,cmizdri ovo ono,Elden Ring ne valja,GT7 ne valja,Horizon ne valja a ekipa nije dotaknula nista od toga 🤣🤣🤣

Mrzim tu igricu jer je dobila 10 i ona druga igrica koju takodjer nisam igrao je bolja!!

Elden Ring je genijalan

Horizon forbiden west je genijalan

GT7....kada dodje red na njega za igranje napisat cu kakav je....

Moj PC  
3 0 hvala 0
9 godina
Gran Turismo 7

Ne znam kaj da velim. Tu se spominje nekakva forza koja moze imat grafiku, drveca, muziku i ostale takve stvari 10x bolje nego GT, ali dok ne srede u njima vozni model i hrpu drugih stvari vezanih za voznju (koja je zapravo bit takve igre) nema se uopce kaj spominjat pored GT-a 
Barem ja tak gledam i to su moji prioriteti. Bas me briga kakvo je drvo pored staze. 

Zanima me kakav je online, vozni model, boksevi, gume, strategije... 

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2022 8:09 (Santana).
Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Potpisujem. Zalim onog tko usred utrke ima vremena gledati vegetaciju i populaciju pokraj staze.

Nitko ne spori da Forza izgleda lijepo. Ali joj je vozni model katastrofa. Prihvacam da se to nekome svidja. Ima i onih kojima je NFS prava racing igra. Meni nije. I ne hodam okolo po topicima da im pljujem po igrama.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2022 11:07 (Maddog_HR).

0 0 hvala 0
6 godina
Gran Turismo 7

jedini problem ove igre je, što nije kombinacija gt/gta/fh i bf...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gran Turismo 7

Sramota je da su si dopustili da trava na nekim mjestima izgleda kao na ps2, to si nisu smjeli dopustiti.

Ali igra je vrh, neznam kad me je zadnji put neka igra trako uvukla. Onaj tko kaže da u utrci može razgledavati okolo drveče i cviječe laže. Može ako mu je doseg 12 mjesto pa ajde , ima malo vremena.

0 0 hvala 0
17 godina
Gran Turismo 7

Završil sam sinoć s karijerom.

Nebi škodilo da je još koji menu ali i 39 je poprilična brojka.

Zadnja tri natjecanja (misim na Championship) dobar su izazov ukoliko se hoće zlato, treba dobar odabir auta i minimalno grešaka.

Fali još takvih natjecanja, pogotovo kupova s pet staza, nadam se da budu ih dodali još.

Nekome su zanimljivije/bolje jednokratkne utrke, meni su svakako kupovi pa ih želim još, iako budem ove još puno vozil.

Sad na završavanje IA i S licenca, S je koliko govore, pravi izazov za sva zlata.

Isto tak i Circuit Experience - naveliko su ih otežali u odnosu na GTS.

S njima sam tek na samom početku, tak da se ima kaj voziti.

EDIT: tu su i Missions, zasad sam samo 4 odradil tak da imam i to skoro sve...

Plus puno eventa koji su se s vremenom otvorili po stazama, a nisu vezani uz Book Menu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2022 20:00 (Armor).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Gran Turismo 7

Ima li tko prodati voutcher za GT7 PS4?

Sve što znam o životu naučio me Đelo Hadžiselimović
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Gran Turismo 7

Završio caffe. Dobio lijepu nagradu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ja sam do sad dobivao samo 5000 kredita ili one pozivnice (koje su mi bezveze obzirom da su za skupe aute za koje ionako nemam jos dovoljno kredita).

0 0 hvala 0
16 godina
Gran Turismo 7

Za ove 700PP kategorije...najbolje downgradeat Porsche 917 Living Legend tko ima preorder.

Kako drzi cestu, ko formula.

A ovo ostalo ni ne komentirat, GT-R na 700PP ne moze jedan zavoj spojit na Trail Mountain. Uglavnom ganjat do 400-500 konja pa onda bolji handling i nastelat transmission, rade nego ravnicu i osrednji stability/rotational G

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2022 0:45 (Mitch).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Mitch kaže...

Za ove 700PP kategorije...najbolje downgradeat Porsche 917 Living Legend tko ima preorder.

Kako drzi cestu, ko formula.

A ovo ostalo ni ne komentirat, GT-R na 700PP ne moze jedan zavoj spojit na Trail Mountain. Uglavnom ganjat do 400-500 konja pa onda bolji handling i nastelat transmission, rade nego ravnicu i osrednji stability/rotational G

Supra GT500 je meni isto vrh. Drži cestu kao po tračnicama da voziš.

17 godina
Ali nije baš nekaj brza.
Teško je s njom pobijediti u Gr.3 konkurenciji.
Završil sam drugi na zadnjem prvenstvu (GT World Championship - PP 800).
15 godina
protjeran
Armor kaže...
Ali nije baš nekaj brza.
Teško je s njom pobijediti u Gr.3 konkurenciji.
Završil sam drugi na zadnjem prvenstvu (GT World Championship - PP 800).

Ja sam pobjedio u sve al zadnja trka je bila zajeb, treće mjesto al svejedno dovoljno.

17 godina
Svaka čast!
Utrkivanje na Green Hellu je uvijek noćna mora.
Nurburgring GP skoro da i ne koriste, samo guraju Nordschleife, koji je prvenstveno TT staza.
15 godina
protjeran
Armor kaže...
Svaka čast!
Utrkivanje na Green Hellu je uvijek noćna mora.
Nurburgring GP skoro da i ne koriste, samo guraju Nordschleife, koji je prvenstveno TT staza.

Fala. Desilo se to da sam izletio u ogradu dva puta jer je na jednom dijelu počela kiša a ja sa Slik Tires. Trenutno sam na 80% igre. Završiti još poneki trofej pa na Main acc staviti na najjače pa onda mučenje.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice