Gameminer.ru Steam games Giveways

poruka: 1.236
|
čitano: 201.674
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Gameminer.ru Steam games Giveways
tHeFmF111 kaže...

ako napravim giveaway imam ja sta od toga?mislim dobijem gold il coal il nesto slicno?

Dobiješ experience (kojeg skupljaš za lvl, što veći lvl brže dobijaš coal i možeš ga imati više) i dobiješ coala u ovisnosti o broju sidionika giveawaya.

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
16 godina
tHeFmF111 kaže...

ako napravim giveaway imam ja sta od toga?mislim dobijem gold il coal il nesto slicno?

To activate your account you can choose from 3 options.

1. Link your Vkontakte account to your Steam account. It is free, but suitable mostly for russian users. Note: your Vkontakte account has to be verified via mobile phone.

2. Buy any amount of gold. This will help us maintaining GameMiner.

3. Buy some games on your Steam account, so their total value exceeds $100. Then check your account again.

4. Create a giveaway with a game valued at $10 or more.

Dakle, ako je igra te vrijednosti onda ces si aktivirati account odnosno moci ces skupiti vise od 5 coal-a, sada ti je limitirano na max 5 coala. Tipfeler je jer imas 4 koraka ali aktiviras sa bilo kakvim....

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 16:57 (lovac82).
13 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
baxx kaže...

Evo mene opet moram se pohvalit naime prije šest dana kliknem ja join na Indie Game : The Movie i to u zadnjoj sekundi pisalo je less than a minute kako sam ja klikno tako odma poruka u inbox sa cd ključem ehhehehe nije nešto al nije ni za bacit na steamu još uvjek košta 7,99€i evo danas opet ja join i sad maloprije idem vidit kad ono opet jedna poruka ovaj put sam dobio Home igru dosta je čudna al to je još 1,99€ na mom steam accountu.

Evo jedan friški invite ako nekom treba.

97427b898c0e777e549ca70ba1ca9da4

Treba se samo tamo zahvali likovima ako ti radi key da im odrzis 100% "trust ratio".....

Naravno kad dobijem key prvo odem aktivirat u steam ako radi odma mu stisnem approve key i ljepo mu zahvalim u komentaru.

Evo jedan invite kome treba.

ecc648649e3e92c31765924c597d6708

16 godina
baxx kaže...
 Naravno kad dobijem key prvo odem aktivirat u steam ako radi odma mu stisnem approve key i ljepo mu zahvalim u komentaru.

Cek, je li ja to nesto propustam ili sto? kazes da stisnes "approve key", a ja taj "gumb" nigdje ne vidim....  zar mu se ne treba samo zahvaliti komentarom?

Ili si to "approve" samo tako napisao {#}

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
17 godina
lovac82 kaže...
baxx kaže...

Cek, je li ja to nesto propustam ili sto? kazes da stisnes "approve key", a ja taj "gumb" nigdje ne vidim....  zar mu se ne treba samo zahvaliti komentarom?

Ili si to "approve" samo tako napisao {#}

Mora se potvrditi da si dobio key koji valja.

16 godina
191x7 kaže...

Mora se potvrditi da si dobio key koji valja.

lol ali gdje da to potvrdim odnosno gdje je taj gumb na tom gamemineru? dobijem onu poruku (onu moju sliku sto vidis na prosloj stranici) i odem na taj njegov giveaway i mogu samo napisati u komentaru da key radi i to je to... ne mogu nikakav gumb pritisnuti.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 2:48 (lovac82).
17 godina

Ne znam napamet, samo jednom sam dobio igru i bilo je polje za označiti da je key ispravan tj za potvrditi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
191x7 kaže...

Ne znam napamet, samo jednom sam dobio igru i bilo je polje za označiti da je key ispravan tj za potvrditi.

hmm ne znam, cini mi se da tog gumba vise niti nema, nigdje ga ne nalazim....

Izgleda da to voditelji site-a rucno provjeravaju. Zahvalio sam mu se nakon sto sam aktivirao igru i nakon par sati mi tamo kada odem kod "Joined giveaways" pise: "Prize has been sent".... a inace kada giveaway zavrsi pise: "Finished" sto znaci da je samo kraj, ne da je key i ispravan odnosno da je potvrdena valjanost key-a.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 3:00 (lovac82).
13 godina
neaktivan

Kad dobiješ igru u poruci bude onaj link i kad tam klikneš otvori ti taj giveaway što si dobio i odmah pokraj slike u donjem desnom kutu ti stoje dva gumba approve i sad neznam točno šta piše ili decline ili deny cd key.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

35e3035647531372025d8fc9c83b6c9b

0 1 hvala 1
16 godina
baxx kaže...

Kad dobiješ igru u poruci bude onaj link i kad tam klikneš otvori ti taj giveaway što si dobio i odmah pokraj slike u donjem desnom kutu ti stoje dva gumba approve i sad neznam točno šta piše ili decline ili deny cd key.

Jbg nisam to vidio.... javio sam se liku i rekao mi je da je dovoljno samo zahvaliti se u komentaru

BTW poslikaj i to drugi put ako ja ne budem vidio to sljedeci put {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 21:04 (lovac82).
13 godina
neaktivan

nez da li da kreiram jos koji acc,jel ko zna dobijes li ban ako koristis sa vise od jednog ipa?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

64046479243fa19a5a2addec7ea40b48      6 hours

Battlelog: D-Ki11a
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
agent47thehitman kaže...

nez da li da kreiram jos koji acc,jel ko zna dobijes li ban ako koristis sa vise od jednog ipa?

Normalno da dobijes..... pise i u FAQ-u.

14 godina
neaktivan

9e07e68d222279b5fcce131790666907

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

evo jedan ako treba nekom - 1 dan i 22h

6e76fc3ddc21fe705d0b7a355f4f08f4

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Invite ako kome treba: 518659e8ca817846cf2a5375c4634f25

Vrijedi još 1 dan i 4 sata.

Da se pohvalim dobio prvu igru: Cryostasis :)

Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
Dalthor kaže...

Invite ako kome treba: 518659e8ca817846cf2a5375c4634f25

Vrijedi još 1 dan i 4 sata.

Da se pohvalim dobio prvu igru: Cryostasis :)

Hvala na invite-u, a da se oduzim evo i od mene jedan: 

Istice za 1 dan i 22h.

7e9cfce68391a6268703860508e08c3a

16 godina
baxx kaže...

Evo mene opet.... da razjasnimo ovo jednom za svagda xD

Sada znam, stvar je u tome sto sistem (GameMiner) sam/automatski odreduje da je key ispravan 24 sata nakon zavrsetka giveaway-a ako pobjednik do tada nije kliknuo na "Approve key" ili "Decline key" (zato i nisam vidio taj gumb "Approve")...... u slucaju da je pobjednik dobio neispravan key i da nije unutar tih 24 sata kliknuo na "Decline key", u tom se slucaju mora kontaktirat direktno GameMiner putem mail-a (ovdje).... ako prevareni korisnik ne reagira, jasno je da ce se liku poboljsati feedback za neispravan key {#}. Razlog zbog kojeg su se vjerojatno odlucili za ovaj "glupi" potez kada sistem automatski odreduje sto je ispravan key je vjerojatno u tome sto s tim osvojenim key-om mozemo raditi sto hocemo, nismo ga duzni aktivirati na Steam-u, mozemo pokrenuti i svoj giveaway s tim osvojenim key-em itd..... dakle, jasno je da u tom slucaju jednostavno ne mozemo znati je li key ispravan ili nije, tako da to sistem odraduje automatski {#}

Jos jedna bitna napomena..... ovo gore navedeno vrijedi samo za KEYEVE, Steam Giftovi su 100% legit i nema sanse da nas netko prevari. Napomena dva.... Gold giveaway-e mozemo pokrenuti samo sa Steam Giftovima (keyevi se ne mogu sa goldom), coal giveaway-e mozemo sa keyevima i giftovima, ipak se goldovi placaju stvarnim novcem tako da je taj potez logican.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.3.2013 5:46 (lovac82).
13 godina
neaktivan

evo ja jučer dobio i red faction guerilla...prošli tjedan sleeping dogse tako da me za sada ide

2 0 hvala 0
16 godina
Mahjongg kaže...

evo ja jučer dobio i red faction guerilla...prošli tjedan sleeping dogse tako da me za sada ide

Golden giveaway ili obicni?

13 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
Mahjongg kaže...

Golden giveaway ili obicni?

obični, sa ugljenom

12 godina

a177e3fe6a451cb7a2b46084e8b4bae8

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mahjongg kaže...

omg,ja nez sta je ovo,ja dosad nisam ni tetris dobio

14 godina
neaktivan

jeli itko okušao sreću sa golden giveawaysima?

isplati li se ili je bacanje novaca?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Isplati se,  ja sam tako dobio Borderlands

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dalthor kaže...

jeli itko okušao sreću sa golden giveawaysima?

isplati li se ili je bacanje novaca?

Rekao bih da se isplati.... ima ljudi koji doslovno kupuju igre svojim novcima i onda ih poklanjaju putem golden giveaway-a, a istovremeno ti isti ljudi rijetko kada sto osvajaju, dakle, prakticki drugima kupuju igre, a ne sebi.

1. Golden giveaway-i su 100% sigurni odnosno drugim rijecima, sko si pobjednik onda ces 100% i dobiti nagradu odnosno gift putem Steama

2. 100 goldova ti dode 3.25$ i dobijes jos bonus 5 golda..... sto vise goldova kupis to je bonus veci, npr. ako kupis odmah 1000 golda za 32.51$ dobit ces bonus od 325 golda (dakle, isplativije je to nego 10x 100 golda)

3. Cesto su u golden giveaway-ima nove igre od 40-60 dolara, a za pristupiti jednom giveaway-u je cesto potrebno i samo 1-10 golda (inace, 20 golda kosta 0.65%)..... a osim toga, puno puta imas i manje ljudi koji pristupaju golden giveaway-ima (nekada ih ima svega 3-15), kada to sve zbrojis, puno je lakse osvojiti golden giveaway nego obicne, imas sanse da osvojis vrloooo jeftino neku igru.

4. Jos nesto opcijonalno.... imas onu igru "spin", ulazes golde i mozes osvjiti jos golda.

12 godina
neaktivan

23c949350434c4cf697bbff17ad8d3ef

1 day 23 hours

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

5fd8c3bf1dff365a74d9edf648a36d0c   22h

0 0 hvala 0
16 godina

Evo, upravo su objavili novosti......

Hiya.

There will be some kind of event on 15/03/2013 @ 16.00 GMT
We will be giving away plenty of games in fast (10-20 minutes) giveaways for 1 gold.

If you wish to participate in this event, don't forget to be on time 15/03/2013. You are always welcome if you with to create some giveaways yourself.
09.03.2013
AKo imate golde, sada vam je prava prilika....
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 23:12 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice