BUG cod4 server

poruka: 1.867
|
čitano: 200.419
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lista nickova za BUG CoD4 server
13 godina
neaktivan
Re: BUG cod4 server

cod 4? i ja sam za nedavno opet instalirao cod pa,,, :) xf : zveplja

špiljak
15 godina
BUG cod4 server

Ima koga da sada ili u 20h bacimo koju rundu? :D

Nevjeruj nikome i nitko te neće iznevjeriti ! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Igrate? ne igrate..

Hoćemo danas?

R.I.P. EnlightenedPh oenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ako nekome treba org key javite mi se na pp :)
Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----pocetnik u LoL-----MineCraft BRO----
15 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Evo ja baš počeo špilati cod4, pa ako se nekome igra nek se javi

Maky
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BUG cod4 server

sada molim igrace koji su igrali protiv mene da se poklone mome skillu... stvarno sam vas pokosio

Maky
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CroMaky96 kaže...

sada molim igrace koji su igrali protiv mene da se poklone mome skillu... stvarno sam vas pokosio

15 godina
neaktivan
TheRunner kaže...
CroMaky96 kaže...

a jes skrt

Maky
15 godina
CroMaky96 kaže...

ss or it didn´t happen..

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
passat kaže...
CroMaky96 kaže...

ss or it didn´t happen..

mozda i ovih dana budem pod gasom pa cu ss-at, nisam jucer slikao

Maky
13 godina
neaktivan
BUG cod4 server

ajde na srvr.. ak ocete dodite na ts 78.46.21.212:9887

http://havannaradio.listen2myradio.com/ Here i am! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Zašto neradi server?...i može li se staviti S&D a ne TDM

Arian RIčko

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BUG cod4 server

IP servera je promijenjen zbog toga što se u Xfireu pogrešno prikazivao s ukrajinskom zastavom. 

Novi IP je: 80.95.150.119, a port je: 28960. Sve ostalo što se tiče servera je isto. Molio bih šefove i da urede prvu poruku...

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
BUG cod4 server

bolje bi bilo da je sd..možete li to ikako stavit ako nije problem!?

http://havannaradio.listen2myradio.com/ Here i am! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne bi bilo bolje. Da bi se S&D uopće mogao igrat trebala bi biti solidna posjećenost, a po mogućnosti i 10 ljudi. Server za sad zjapi prazan. Osim toga S&D ili "procamp" možete naći i na mnogim drugim serverima, a nije nikako prikladan za ležerno, opušteno napucavanje, već za natjecateljsko igranje.

Ono što bi bilo bolje je imat još jedan server i to Promod CTF, i to vam sada mogu dati kao najavu za ono što će uskoro doći :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2011 22:51 (surf3r).
14 godina
surf3r kaže...

Ne bi bilo bolje. Da bi se S&D uopće mogao igrat trebala bi biti solidna posjećenost, a po mogućnosti i 10 ljudi. Server za sad zjapi prazan. Osim toga S&D ili "procamp" možete naći i na mnogim drugim serverima, a nije nikako prikladan za ležerno, opušteno napucavanje, već za natjecateljsko igranje.

Ono što bi bilo bolje je imat još jedan server i to Promod CTF, i to vam sada mogu dati kao najavu za ono što će uskoro doći :)

Ovo mi nema smisla.

O tempora, o mores !
16 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Kojom bi ocjenom ocjenili organzaciju servera i općenito server

4 5
1 4
2 3
17 2
2 1
Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ima tu dosta faktora zasto je server prazan, ali to je samo privremeno stanje i za mjesec, a najkasnije dva bit ce pun. 

Broj jedan je ljeto i more. Da je server radio od pocetka godine, cak i ljeti bi ostalo nesto igraca, al kad se server pokrene krajem sedmog mjeseca kad je malo tko za kompjuterom i kad se malo kome igra onda je slaba posjecenost ocekivana. Broj dva je ukrajinska zastava koju su nam greskom prikacili na Xfireu (i na jednom trackeru) sta je odbilo 90% potencijalnih stranih igraca. Broj tri je promjena ip adrese od prije par dana. Svi strani igraci kojih je zadnjih tjedana bilo podosta i lagano su počeli puniti server tokom cijelog dana (istina uvijek po 2 -3, ali to bi samo raslo), najednom su prestali dolaziti jer ne znaju za novi server i nece znati dok trackeri ne napravi novi update svoje liste. Broj četiri je da se cod4 igra manje nego prije godinu dana ili ranije i sve je teze startati sa novim serverom. Ima još, al i ovo je dosta :D

Pretpostavljam da je svima jasno kako server ne može živjeti samo od dvadestak aktivnih forumasa. Čak i kada bi svima želje bile ispunjene i kada bi ovo za njih postao najbolji server na svijetu, on bi bio popunjen maksimalno dva sata u danu. Zato je ovo od pocetka pokrenuto s namjerom da se server u hosta Njemackoj kako bi se privukla sto sira baza igraca i kako bi forumasi mogli doci u bilo koje doba dana, kad ulove sat-dva vremena, jer bi na serveru vidjeli da nekog ima i odigrali partiju, a ne da se ceka 22.00 i onda ajmo svi na server :D

Da je koncept s ovakva dva servera provjeren dovoljno govore lanjski rezultati kada su serveri bili prepuni. Od svih igraca njih 30-40 posto je dolazilo iz Hrvatske, uglavnom po preporuci onih koji su nas nekako uspjeli naći, što je samo po sebi nevjerojatan uspjeh za server koji se nalazi u Njemačkoj i koji se kako takav oglašavao (znamo da naši igrači uglavnom bježe od stranih servera), kao sta je bio uspjeh privuci i toliko stranih gejmera uz ogromnu konkurenciju njemackih i opcenito evropskih servera.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.8.2011 13:49 (surf3r).
16 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Kojom bi ocjenom ocjenili organzaciju servera i općenito server

Ova anketa je nekako zbunjujuća, mislim, brojevi do brojeva xd

13 godina
neaktivan
BUG cod4 server

ajmo igrat.. ja ulazim u server.. nick mi je x7.VoXxY mislim da je bezveze da se plača server a nitko ne igra na njemu

http://www.youtube.com/user/matijamc?feature=mhee Here I'm! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Ako ste navečer za koju partiju dođite na server i ako možete otiđite na ovaj TS:88.198.87.189:9989,password je:bigglow   

Da vas upozorim na kojeg kempera,ako mi mic proradi do tada :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
BUG cod4 server

Ajmo za sat vremena na server?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hej ekipa! Nakon malo kalkuliranja s brojevima iz gornje ankete došli smo do otkrića da se server vodi pozitivno, a prosjecna ocjena za sada je respektabilnih 2,35 :D

Lijepo da se forumska sredstava demokracije ovako revno primjenjuju, ali uzmimo da se anketiranje vodilo o kvaliteti tekstova nekog Bugovog autora ili o nekom aspektu uređivačke politike lista. Lako je zamisliti slične rezultate, no mislite li da bi itko trepnuo na takve paušalne, brojčane ocjene? Radije nam dajte argumentirane komentare i prijedloge ako želite da vas se ozbiljno shvati.

14 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Ajmo neko na server...

Evo SS jedan :)  

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

unworthy ostavi se photoshopa :D

16 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Vidi ja ne igram ima mjesec, kamaan

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Jel netko danas da nabacimo koju partiju?Oko 22h?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Unworthy_For_Life kaže...

ja bi mogao ako bude barem 3-4 igraca.. da ne igram s duhovima, nije zabavno kada me stalno kolju.

Maky
13 godina
neaktivan
Unworthy_For_Life kaže...

dolazim.. xfire?

http://www.youtube.com/user/matijamc?feature=mhee Here I'm! :D
14 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Dodaš me:ivekyyy

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lista nickova za BUG CoD4 server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice