cod 4? i ja sam za nedavno opet instalirao cod pa,,, :) xf : zveplja
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima koga da sada ili u 20h bacimo koju rundu? :D
Igrate? ne igrate..
Hoćemo danas?

Evo ja baš počeo špilati cod4, pa ako se nekome igra nek se javi
sada molim igrace koji su igrali protiv mene da se poklone mome skillu... stvarno sam vas pokosio
sada molim igrace koji su igrali protiv mene da se poklone mome skillu... stvarno sam vas pokosio
a jes skrt
ss or it didn´t happen..
ss or it didn´t happen..
mozda i ovih dana budem pod gasom pa cu ss-at, nisam jucer slikao
ajde na srvr.. ak ocete dodite na ts 78.46.21.212:9887
Zašto neradi server?...i može li se staviti S&D a ne TDM
IP servera je promijenjen zbog toga što se u Xfireu pogrešno prikazivao s ukrajinskom zastavom.
Novi IP je: 80.95.150.119, a port je: 28960. Sve ostalo što se tiče servera je isto. Molio bih šefove i da urede prvu poruku...
bolje bi bilo da je sd..možete li to ikako stavit ako nije problem!?
Ne bi bilo bolje. Da bi se S&D uopće mogao igrat trebala bi biti solidna posjećenost, a po mogućnosti i 10 ljudi. Server za sad zjapi prazan. Osim toga S&D ili "procamp" možete naći i na mnogim drugim serverima, a nije nikako prikladan za ležerno, opušteno napucavanje, već za natjecateljsko igranje.
Ono što bi bilo bolje je imat još jedan server i to Promod CTF, i to vam sada mogu dati kao najavu za ono što će uskoro doći :)
Ne bi bilo bolje. Da bi se S&D uopće mogao igrat trebala bi biti solidna posjećenost, a po mogućnosti i 10 ljudi. Server za sad zjapi prazan. Osim toga S&D ili "procamp" možete naći i na mnogim drugim serverima, a nije nikako prikladan za ležerno, opušteno napucavanje, već za natjecateljsko igranje.
Ono što bi bilo bolje je imat još jedan server i to Promod CTF, i to vam sada mogu dati kao najavu za ono što će uskoro doći :)
Ovo mi nema smisla.
Kojom bi ocjenom ocjenili organzaciju servera i općenito server
4 | 5 |
---|---|
1 | 4 |
2 | 3 |
17 | 2 |
2 | 1 |
Ima tu dosta faktora zasto je server prazan, ali to je samo privremeno stanje i za mjesec, a najkasnije dva bit ce pun.
Broj jedan je ljeto i more. Da je server radio od pocetka godine, cak i ljeti bi ostalo nesto igraca, al kad se server pokrene krajem sedmog mjeseca kad je malo tko za kompjuterom i kad se malo kome igra onda je slaba posjecenost ocekivana. Broj dva je ukrajinska zastava koju su nam greskom prikacili na Xfireu (i na jednom trackeru) sta je odbilo 90% potencijalnih stranih igraca. Broj tri je promjena ip adrese od prije par dana. Svi strani igraci kojih je zadnjih tjedana bilo podosta i lagano su počeli puniti server tokom cijelog dana (istina uvijek po 2 -3, ali to bi samo raslo), najednom su prestali dolaziti jer ne znaju za novi server i nece znati dok trackeri ne napravi novi update svoje liste. Broj četiri je da se cod4 igra manje nego prije godinu dana ili ranije i sve je teze startati sa novim serverom. Ima još, al i ovo je dosta :D
Pretpostavljam da je svima jasno kako server ne može živjeti samo od dvadestak aktivnih forumasa. Čak i kada bi svima želje bile ispunjene i kada bi ovo za njih postao najbolji server na svijetu, on bi bio popunjen maksimalno dva sata u danu. Zato je ovo od pocetka pokrenuto s namjerom da se server u hosta Njemackoj kako bi se privukla sto sira baza igraca i kako bi forumasi mogli doci u bilo koje doba dana, kad ulove sat-dva vremena, jer bi na serveru vidjeli da nekog ima i odigrali partiju, a ne da se ceka 22.00 i onda ajmo svi na server :D
Da je koncept s ovakva dva servera provjeren dovoljno govore lanjski rezultati kada su serveri bili prepuni. Od svih igraca njih 30-40 posto je dolazilo iz Hrvatske, uglavnom po preporuci onih koji su nas nekako uspjeli naći, što je samo po sebi nevjerojatan uspjeh za server koji se nalazi u Njemačkoj i koji se kako takav oglašavao (znamo da naši igrači uglavnom bježe od stranih servera), kao sta je bio uspjeh privuci i toliko stranih gejmera uz ogromnu konkurenciju njemackih i opcenito evropskih servera.
Kojom bi ocjenom ocjenili organzaciju servera i općenito server
Ova anketa je nekako zbunjujuća, mislim, brojevi do brojeva xd
ajmo igrat.. ja ulazim u server.. nick mi je x7.VoXxY mislim da je bezveze da se plača server a nitko ne igra na njemu
Ako ste navečer za koju partiju dođite na server i ako možete otiđite na ovaj TS:88.198.87.189:9989,password je:bigglow
Da vas upozorim na kojeg kempera,ako mi mic proradi do tada :)
Ajmo za sat vremena na server?
Hej ekipa! Nakon malo kalkuliranja s brojevima iz gornje ankete došli smo do otkrića da se server vodi pozitivno, a prosjecna ocjena za sada je respektabilnih 2,35 :D
Lijepo da se forumska sredstava demokracije ovako revno primjenjuju, ali uzmimo da se anketiranje vodilo o kvaliteti tekstova nekog Bugovog autora ili o nekom aspektu uređivačke politike lista. Lako je zamisliti slične rezultate, no mislite li da bi itko trepnuo na takve paušalne, brojčane ocjene? Radije nam dajte argumentirane komentare i prijedloge ako želite da vas se ozbiljno shvati.
unworthy ostavi se photoshopa :D
Vidi ja ne igram ima mjesec, kamaan
Jel netko danas da nabacimo koju partiju?Oko 22h?
ja bi mogao ako bude barem 3-4 igraca.. da ne igram s duhovima, nije zabavno kada me stalno kolju.
dolazim.. xfire?
Dodaš me:ivekyyy