Ja bi najradije kupio recimo vip bon od 50kn...
Pa rekao kod...
wtf?
banned - dok se ne skupi dovoljno ljudi za financiranje, nista od toga...
Ja bi najradije kupio recimo vip bon od 50kn...
Pa rekao kod...
wtf?
wtf?
Ma ja sam za, eto, stavite me na spisak, samo, kako, šta, gdje
Uzmimo barem 16 slotni, može i 20 koji traje barem 3 mjeseca.
Ja ću uplatit za server a mogu ga i uredit (skinovi i CFG, skinovi rađeni ne skinuti s neta).
Mogu ja i uzet server, vi samo kažite. (ako sam ja, odna mislim otvorit posebnu temu da sve ide na čisto da se zna ko je koliko uplatio i slično)
A sad ljudi na posao jer ipak je ovo free server
Ajde ljudi klik, trebamo se osiguran a možemo doć i na 2. mjesto.
Prijavi modu da stavi komentar za komentar dana, jer ovime možemo dobiti server.
Što ti ozbiljno ?! Poruka dana ne može bit oglas za dobivanje servera. Radije spammaj frendicama po fejsu. http://tinyurl.com/cr7naked
Što se tiče servera, najbolje je uplatiti rebelsy-u novce za server, on bi uzeo server, sredio cfg... Čovjek ima iskustva. Smješno je da smo morali igrati bez granata 2 tjedna na serveru.
U vezi skinova molim vas bar stavite anketu neku. Napravit ću koliko god je potrebno multi-accova protiv skinova.
Skinovi?
Ja mislim ljepo Bug na oružju još možda koja riječ ili simbol, zamaglit stakla na autima da se ne scopa kroz njih i malo poplavit nebo kao što je na toxicu :)
vec znaju i ptice na grani da od ovog ne moze ispasti nista ozbiljnije ...
znaci moj prijedlog je da zakupimo jedan snd promod server na kojem bi se ekipa okupljala i igrala... i ponekad bacimo neki pcw war i to je to...
toliko...
ovo je i po meni najbolja ideja
Imam pitanje, jer na kraju taj server uspostavljen ili ne???
ip???
Imam pitanje, jer na kraju taj server uspostavljen ili ne???
ip???
ne
photoshop!! skeniras svoje...maknes te brojke stavis danasnje :D
Nemam osobnu, pasoš neznam gdje je a skener nemam.
Nemam osobnu, pasoš neznam gdje je a skener nemam.
Nemaš osobnu
Pa gdje je nestala?
Aha vidim,mlad si još :)
JEEEEEEJ, dobil sam beta invite!!!
JEEEEEEJ, dobil sam beta invite!!!
Javi nam IP :)
Hej ljudi!
Prije par dana na forumu sam se javio s namjerom da pokrenem cod4 servere jer mi se učinilo da su svi raniji dogovori o tome propali ili zapeli te da je potreban netko tko to zna, može i hoće pogurati. Imam novosti. Prvi server je danas započeo s radom! Neka se stvari zakotrljaju pa ćemo vidit hoće li i kada trebati drugi server :D Moram naglasiti da ovo nije samo moj osobni projekt kao što neki forumaši misle jer ni sam nemam dovoljno vremena da to potpuno samostalno vodim. Namjera mi je da se dobar dio posla delegira drugima. Međutim, apsolutna demokracija u vođenju servera je neprovediva. Znate već, sto baba kilavo dijete.
Dakle o čemu se radi? Riječ je o serveru koji pokreće svima poznat Promod s 12 javnih slotova, a igra se TDM. Naravno, to ne bi bilo ništa posebno da se stalo samo na tome. No, iznenađenjima nikad kraja :D
Osim mapa iz standardnog paketa, od kojih se rotiraju samo one najpopularnije, na serveru se može igrati i 10 custom mapa. Da ne bi sve bilo po našim željama ostavljena vam je mogućnost glasanja za iduću mapu (bilo koju, a custom mape se mogu igrati jedino na taj način jer nisu u rotaciji). Naravno, doskočili smo i mogućim zlouporabama tog sustava :) Drugi začin su custom skinovi za neka oružja (najbolje od najboljeg). Za kraj bih još spomenuo web stranicu servera, www.aliensface.info, na kojoj možete pratit jako detaljnu statistiku igrača i odigranih partija s time da se podaci automatski osvježavaju svakog sata (za sada je tamo lanjska baza jer novih podataka još nema, ali to ćemo kroz par dana restirati, a vama će biti dobar uvid u to kako sustav funkcionira i koliko smo lani bili posjećeni :D)
Server je lociran je u Njemačkoj, što vjerujte mi, neće umanjiti vaš doživljaj igranja, čak naprotiv.
IP adresa: 80.95.150.119 PORT: 28960
Web stranicu ne kužim... btw pošto nema veze s Bugovim forumom i njegovima članovima, to je oglašavanje?
Hej ljudi!
Prije par dana na forumu sam se javio s namjerom da pokrenem cod4 servere jer mi se učinilo da su svi raniji dogovori o tome propali ili zapeli te da je potreban netko tko to zna, može i hoće pogurati. Imam novosti. Prvi server je danas započeo s radom! Neka se stvari zakotrljaju pa ćemo vidit hoće li i kada trebati drugi server :D Moram naglasiti da ovo nije samo moj osobni projekt kao što neki forumaši misle jer ni sam nemam dovoljno vremena da to potpuno samostalno vodim. Namjera mi je da se dobar dio posla delegira drugima. Međutim, apsolutna demokracija u vođenju servera je neprovediva. Znate već, sto baba kilavo dijete.
Dakle o čemu se radi? Riječ je o serveru koji pokreće svima poznat Promod s 12 javnih slotova, a igra se TDM. Naravno, to ne bi bilo ništa posebno da se stalo samo na tome. No, iznenađenjima nikad kraja :D
Osim mapa iz standardnog paketa, od kojih se rotiraju samo one najpopularnije, na serveru se može igrati i 10 custom mapa. Da ne bi sve bilo po našim željama ostavljena vam je mogućnost glasanja za iduću mapu (bilo koju, a custom mape se mogu igrati jedino na taj način jer nisu u rotaciji). Naravno, doskočili smo i mogućim zlouporabama tog sustava :) Drugi začin su custom skinovi za neka oružja (najbolje od najboljeg). Za kraj bih još spomenuo web stranicu servera, www.aliensface.info, na kojoj možete pratit jako detaljnu statistiku igrača i odigranih partija s time da se podaci automatski osvježavaju svakog sata (za sada je tamo lanjska baza jer novih podataka još nema, ali to ćemo kroz par dana restirati, a vama će biti dobar uvid u to kako sustav funkcionira i koliko smo lani bili posjećeni :D)
Server je lociran je u Nizozemskoj, što vjerujte mi, neće umanjiti vaš doživljaj igranja, čak naprotiv.
IP adresa: 217.198.139.66 PORT: 28960
SUPER, a šta je sa regrutacijom administratora?
Naravno da se i o tome vodi računa. Admini će bit potrebni u onoj mjeri koliko je potrebno da se osigura fer igra i dobra zabava. Svatko sa servera može postati admin, ali se izbor neće raditi po principu tko digne ruku ili kupovanjem pozicija :D
Naravno da se i o tome vodi računa. Admini će bit potrebni u onoj mjeri koliko je potrebno da se osigura fer igra i dobra zabava. Svatko sa servera može postati admin, ali se izbor neće raditi po principu tko digne ruku ili kupovanjem pozicija :D
Oke, mogu znati zašto nikoga nema na serveru?
Hej ljudi!
Server je lociran je u Nizozemskoj, što vjerujte mi, neće umanjiti vaš doživljaj igranja, čak naprotiv.
IP adresa: 217.198.139.66 PORT: 28960
Evo upravo ja i Miro igrali snip only- prva mapa on pobjedio(5 razlike), druga mapa ja pobijedio pet razlike :D
Mogli bi se skupljati svaku vecer na tom serveru, sta kazete?
Ja sam bio jucer sa svojom ekipom, naravno nikog nije bilo ali evo dojmova i sugestija
Ping je uredu, laga nema (bar meni)
Skidanje moda fino ide
Skinovi su ljepo napravljeni mozda nekima nije po ukusu ali meni je cisto ok
Problem jedini: previse i precesto poruka salje conzola sto moze itekako stvoriti problem ali eto, mislim stavi da malo rjedje idu poruke konzole i bit ce sve ok
Ja sam isto malo ušao , naravno nije nikoga bilo čist da pogledam malo i sviđa mi se ;) ... jedino isto zamjerka , svakih 15 sekunda nova poruka od console ,pogledajte ono , pogledajte ovo , glasajte itd. to treba smanjit , al inače server je super ;)
Jeste li za da danas oko 22:00 igramo na gore navedenom serveru?
9 | Da |
---|---|
3 | Ne |
računajte da sam tamo!
ja isto ;)