BUG cod4 server

poruka: 1.867
|
čitano: 201.634
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lista nickova za BUG CoD4 server
15 godina
neaktivan
BUG cod4 server

http://clanbase.ggl.com/rating.php?lid=5712

pogledajte tko je 11.

srusio sam 2. igraca na 5. mjesto ^^

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: BUG cod4 server
rebelsy kaže...

http://clanbase.ggl.com/rating.php?lid=5712

pogledajte tko je 11.

srusio sam 2. igraca na 5. mjesto ^^

Deseti si :D

† In principio erat verbum, et verbum erat apud Deum, et Deus erat verbum † Blaženi oni koji ne vidješe, a vjeruju † Svoje voli, a tuđe poštuj
15 godina
neaktivan
BUG cod4 server

zato sto je taj lik kojeg sam pobjedil (hypz) quito ladder.... ^^

1 0 hvala 0
15 godina
BUG cod4 server

dajte na server dodite, cb moze pricekati{#}

Gamers Don't Die, They Respawn. 1,001 posts and counting...
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...

Keyevi su osigurani...za najbolju ekipu ide 5 keyeva...ukoliko se nekog ulovi da hacksa ,makar na terningu zauvijek leti sa servera..Ne plačamo vam sve da bi uništavali...I da se mene pita onog klošara koji se zahebavao po serveru(pacov) bi već davno letio

ja imam prijedlog.. da nejde za najbolju ekipu svima keyevi, nego da keyevi idu pojedincima koji su najbolji iz razl. timova .. jer sad npr. nek ekipa C dobije , i sad ce key ic APazinjaninu ( NHF, ali imas 10 sati, na CB ce te pojest, a npr. nek Heelooo nema org key koji igra dobro , nema bas smisla ) tako da mislim da to nije naaajbolji kriterij za to da ide svima iz jednog tima :/

17 godina
neaktivan
fakEEE kaže...
Hrvojestr kaže...

Keyevi su osigurani...za najbolju ekipu ide 5 keyeva...ukoliko se nekog ulovi da hacksa ,makar na terningu zauvijek leti sa servera..Ne plačamo vam sve da bi uništavali...I da se mene pita onog klošara koji se zahebavao po serveru(pacov) bi već davno letio

ja imam prijedlog.. da nejde za najbolju ekipu svima keyevi, nego da keyevi idu pojedincima koji su najbolji iz razl. timova .. jer sad npr. nek ekipa C dobije , i sad ce key ic APazinjaninu ( NHF, ali imas 10 sati, na CB ce te pojest, a npr. nek Heelooo nema org key koji igra dobro , nema bas smisla ) tako da mislim da to nije naaajbolji kriterij za to da ide svima iz jednog tima :/

heello vec ima :P

ja bi jedan da npokon mogu cb.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
14 godina
neaktivan
djdomi kaže...
fakEEE kaže...
Hrvojestr kaže...

ma dobro, velim nije bitno .. dao sam primjer samo .. nek npr. ti sad igras dobro a nisi u C timu ( neznam jel jesi ) i sad ti ne dobijes a nek slucajno , ne znaci da oce , APazinjanin ima score 2-20 i dobije key mislim da to nije bas najbolje .. al na vama ostaje :)

17 godina
neaktivan
fakEEE kaže...
djdomi kaže...
fakEEE kaže...
Hrvojestr kaže...

ma dobro, velim nije bitno .. dao sam primjer samo .. nek npr. ti sad igras dobro a nisi u C timu ( neznam jel jesi ) i sad ti ne dobijes a nek slucajno , ne znaci da oce , APazinjanin ima score 2-20 i dobije key mislim da to nije bas najbolje .. al na vama ostaje :)

obje ideje su ok(svako iz tima, i jedan iz svkog tima).

al vidit ćemo sa strbijem.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
16 godina
protjeran
BUG cod4 server

Toliko vam je potreban taj key? Aj da je 300 kuna pa bih rekao ali zar je stvarno takav problem uštediti za cod4 key? Siguran sam da se može naći ispod 100 kuna. To se skupi bez problema, imao prihode ili ne.

Ekipa je ekipa, imao ja 10 sati ili 1000, svatko sudjeluje najbolje što zna. Ja ću se potruditi pridonjeti ekipi najbolje što mogu.

I što ste se već svi predali? C ekipa ovo, C ekipa ono. Da, ima unutra dobrih igrača al jbg-a, po meni je zanimljivije igrati protiv nekoga tko zna i tko je bolji od mene. Ako su sve loši igrači i ti si dobar, umisliš si da nešto vrijediš i šta onda imaš od toga?

http://dizanje-ratia.info
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2011 20:24 (APazinjan).
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Ne kužim..Zašto sad APazinjana pozivate na red..Ako njegova ekipa pobjedi dobiti će key.

Jel pratite vi timske sportove.Rooney fula penal a kasnije njegova ekipa pobjedi.Šta on nebi trebao slaviti ili dobiti pehar?

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2011 20:26 (Hrvojestr).
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Hrvojestr kaže...

Ne kužim..Zašto sad APazinjana pozivate na red..Ako njegova ekipa pobjedi dobiti će key.

Jel pratite vi timske sportove.Rooney fula penal a kasnije njegova ekipa pobjedi.Šta on nebi trebao slaviti ili dobiti pehar?

Ma nisam se ja našao uvrijeđenim ili nešto, uzeli su me kao primjer lošeg igrača u ekipi dobrih (što i jesam) al opet smatram da nisu u pravu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2011 20:28 (APazinjan).
14 godina
neaktivan
BUG cod4 server

pa uzeo sam njega zato sto ima najmanji broj sati..nemam apsolutno nista protiv njega niti neznam kako igra jer sam igrao svega svakih par puta s njim..velim NHF samo uzmem primjer jer ima najmanji broj sati i kazem prijedlog..hebe se meni za key, ustedim nije bed, uostalom imam org samo ga nemrem regat na CB jer je vec od strane drugog igraca.. samo kazem.. ako ste tako odlucili oke .. ja ionako samo zelim igrat :D mada nez ocu li bit u mogucnosti jer mi frend slavi :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Pa nisu u pravu!!!Pa nije ovo jedini turnir/liga koji će postojati..strpite se malo..svi bi odma sve...mrzim takve ljude!!!

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...

Pa nisu u pravu!!!Pa nije ovo jedini turnir/liga koji će postojati..strpite se malo..svi bi odma sve...mrzim takve ljude!!!

Evo, ak moja ekipa pobjedi ja key uzet necu nego cu ga dat nekom drugom..jer sigurno ne zivim od toga da mi neko pokloni key i da me se zbog jednog obicnog prijedloga proziva :/

17 godina
neaktivan
BUG cod4 server

mogu ja kupit, al kad se već mogu pokazat u codu da dobijem nešto vrijedno 90-100 kn, zašto ne?

inače tim B sam, na clan forumu se trebaju editirat timovi, apazinjanin je prebačen, nama dolazi heello...

problem nam je grupa c, teško ćemo protiv replika i rebelzya, imamo ja i heello nešto skilla, al ne dovoljno za ovu dvojicu(barem ja) :D

još sredimo taktike, mape i nadeove bolje naučimo i mir. mada će bit zeznuto ak netko bude na potpuno neočekivanim mjestima(ipak, dosta ih ne igra promod).

vraćam se za po sata-45 min, cya :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2011 20:36 (djdomi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

pa uzeo sam njega zato sto ima najmanji broj sati..nemam apsolutno nista protiv njega niti neznam kako igra jer sam igrao svega svakih par puta s njim..velim NHF samo uzmem primjer jer ima najmanji broj sati i kazem prijedlog..hebe se meni za key, ustedim nije bed, uostalom imam org samo ga nemrem regat na CB jer je vec od strane drugog igraca.. samo kazem.. ako ste tako odlucili oke .. ja ionako samo zelim igrat :D mada nez ocu li bit u mogucnosti jer mi frend slavi :)

pa šta onda uopće spominješ

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2011 20:38 (cuspajz).
14 godina
BUG cod4 server

Ja bi već igrao taj CB, ali me niko neće sa 400h. Onda mi se ne isplati uzimati org key.

O tempora, o mores !

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Ajmo sada svi kukati {#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Daj upali da na server ne mogu 2 igraca s istim nickom... frajer uleti s aimbotom...stavi nick kao netko ... i onda haxa... 

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2011 21:56 (rebelsy).

3 0 hvala 0
17 godina
protjeran
BUG cod4 server

Stavio je nick kao ja i mene banali sa servera, a ja igro pošteno

Edit: Riješeno

I don't need sex, T-com fucks me every day
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2011 22:15 (pinkskin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Unbannao sam sve...

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
BUG cod4 server

Evo samo da znate, stranica je sada dostupna na ovoj adresi

http://www.cod4bug.info/

Nemojte se još registrirati na forum dok to malo ne sredim, uglavnom, tako će odprilike izgledati, nadam se da ste zadovoljni ;)

Moj PC  
9 0 hvala 1
16 godina
Vec imamo hakere?!
2.411 Posts! And counting...
16 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

Nemojte se još registrirati na forum dok to malo ne sredim, uglavnom, tako će odprilike izgledati, nadam se da ste zadovoljni ;)

Odlično izgleda

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
14 godina
8ax kaže...
Vec imamo hakere?!

koga?

15 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

da super je :D

nice job

14 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

Super je, pohvale za trud.

Kruger
14 godina
BUG cod4 server

imam problem sa codom4.

imam win7 32-bitni.

i dosad sam imao zvuk na monitoru i sad sam premjestio na zvucnike i kad pokretam igru izbaci mi da je: iw3mp.exe je prestao raditi.

sta da radim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
marino708 kaže...

imam problem sa codom4.

imam win7 32-bitni.

i dosad sam imao zvuk na monitoru i sad sam premjestio na zvucnike i kad pokretam igru izbaci mi da je: iw3mp.exe je prestao raditi.

sta da radim?

meni se isto pojavi nekad takav error.

Ja samo ponovo uđem u igru i sve mi normalno radi.

16 godina
BUG cod4 server

Probaj ustekat mikrofon. Znam da je WTF ali to nekad rijesi problem.

2.411 Posts! And counting...
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lista nickova za BUG CoD4 server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice