BUG cod4 server

poruka: 1.867
|
čitano: 201.698
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lista nickova za BUG CoD4 server
14 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Sastavite si onaj status sta kad se klikne na njeg se odmah spaja na srvr .. nesto status tipa : Join our BUG CoD4 S&D server !

bit ce vise prometa sto posto :)

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: BUG cod4 server
nick54312 kaže...
APazinjan kaže...
nick54312 kaže...
FlyBoy kaže...

Evo maloprije sa servera.

Zašto si ne staviš ima |BUG| ..... 

Što mislite da na serveru mogu igrat samo članovi Bug klana?

Pa ne znam. Za sada nema baš toliko prometa da bi trebalo braniti ulazak ostalima. Mišljenja sam da treba pričekati malo s tim, dok ne bude više aktivnih igrača. I još imam prijedlog da bude više ljudi OD POVJERENJA koji imaju pristup upravljanju servera jer očito server ne voli fragove pa bi bilo dobro da je support na mjestu ;)

Da ali zna bit i cithera. Evo ja sad konkretno mislim na "epwn.h'ERS"a on me počeo pucat kroz zid a nema šanse da me prije toga vidio. Ja zbog njega sad neću i nemogu igrat. Ko prvo jedva odžavam korak za ovim boljim igračima sad mi još si citer treba da me siluje po terenu jbt.

Mislim da to nije do hacka. Neki igrači jednostavno nakon puno igranja znaju gdje očekivati protivnike. Puno sam puta u spectanju vidio takvu akciju, gdje igrač koji nezna odakle protivnik puca, dere na njemu sumnjiva mjesta. Tako da bih rekao da je to sasvim normalno.

http://dizanje-ratia.info
14 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

Mislim da to nije do hacka. Neki igrači jednostavno nakon puno igranja znaju gdje očekivati protivnike. Puno sam puta u spectanju vidio takvu akciju, gdje igrač koji nezna odakle protivnik puca, dere na njemu sumnjiva mjesta. Tako da bih rekao da je to sasvim normalno.

Može bit.

Kruger
15 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Evo maloprije sa servera.

svaka cast borac ;)

14 godina
neaktivan
BUG cod4 server

danas smo igrali war replik i ja i 3 random igraca koje sam nasao na xf-u i dobili smo obje mape (crash i strike) vs Xlive klana. 

zapravo...bilo bi bezobrazno reci ''dobili smo'' jer je replik u principu sam odigrao . 

bravo majstore ! najbolji si igrac sa kojime sam ikada imao prilike igrati. 

ukoliko budemo radili petorku za warove mislim da bi bilo dobro da nas replik takticki organizira i podjeli  jer ima neupitno znanje i iskustvo potrebno za war.

jos jednom napominjem ..war i public nemaju apsolutno nikakve slicnosti, nemojte inzistirati na igranju warova ako niste prije imali iskustva. zapocetak cemo igrati warove ekipa bug A i ekipa bug B ili kakogod se vec podjelimo.

trebamo dovesti TS u funkciju i svaki ce team biti na svom kanalu..

i ono najbitnije - maknite TDM i napravimo private server gdje bi mogli trening warove odigravati!

klanova uokolo ima mali milijun sa kojima mozemo ugovarati funwars itakodalje..

ajmo se pokrenuti malo!nema nas nigdje..od nas 40 i koliko nas je prijavljeno nas 15 igra konstantno...dajte malo..

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
protjeran

Ja sam dosta neaktivan jer sam u domu (škola) pa mi je ping užasan kada su svi na fejsu. Preko vikenda nema nikoga zato i net juri :) A i navečer kada svi pozasu zna biti dobar tako da ću najčešće u to vrijeme biti aktivan.

Al to je još samo 2 tjedna pa mi je gotova škola :)

http://dizanje-ratia.info
17 godina
neaktivan
BUG cod4 server

u ligi se bojim grupe C (replik, rebelzy) :D

al bit će interesantno igrat protiv vas hehe

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BUG cod4 server

pobjedim lika cb 1on1 koji je 2. na tablici ... i sad lik whinea...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2011 16:01 (rebelsy).

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
BUG cod4 server

hoće li tko cod igrat sad?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Ej, oprostite ako netko osjeća da ovo nije pravo pitanje u ovoj temi, al me muči to. Izbacuje me sa porukom "Punkbuster kicked .You will be able to connect in 2 min. Losing a package." u tom stilu neš. U čemu je problem? Torrent mi nije upaljen, punkbuster je update-an. Molim pomoć.

Špionjak Filip

0 0 hvala 0
16 godina
Big_Spija kaže...

Ej, oprostite ako netko osjeća da ovo nije pravo pitanje u ovoj temi, al me muči to. Izbacuje me sa porukom "Punkbuster kicked .You will be able to connect in 2 min. Losing a package." u tom stilu neš. U čemu je problem? Torrent mi nije upaljen, punkbuster je update-an. Molim pomoć.

Ako imas "Losing key packet 9005" reconnect ce pomoc...

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // InGame: hExX
14 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...
Big_Spija kaže...

Ako imas "Losing key packet 9005" reconnect ce pomoc...

Probao sam više puta ući i izbacilo me. Ja sam na spojen na istoj konekciji kao i moj frend APazinjan i mene izbacuje, a njega ne. Jel moguće da je nešto u postavkama?

Špionjak Filip
16 godina

Neznam...

Jesi probao update/reinstall punkbustera?

16 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Ajmo na server! :)

† In principio erat verbum, et verbum erat apud Deum, et Deus erat verbum † Blaženi oni koji ne vidješe, a vjeruju † Svoje voli, a tuđe poštuj
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Jesam. Jedino može biti to da je nama tu konekcija full slaba pa to može utjecati. Pričekat ću ja vikend kad idem kući pa ću onda vidjeti kako će se ponašati :) Hvala svejedno.

Špionjak Filip

0 0 hvala 0
15 godina
BUG cod4 server

Sutra kupujem jos 1GB RAM-a za svoju "zvjerku"....

Ocekujte me uskoro!!{#}

Google is NOT your friend!!! (btw: 1domagoj1 IS time traveler)
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2011 17:27 (passat).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Zanima me jesmo osigurani za sljedeci mjesec(financije)?

15 godina
rocker55555 kaže...

Zanima me jesmo osigurani za sljedeci mjesec(financije)?

naravno da...nismo, jednom tek pplaca dolazi 20 u mjesecu jedan ima problema sa uplacivanjem ali nebrini bit ce sve valjda uredu i uplaceno tjedan prije..ako nebude onda cemo zicat malo {#}

Gamers Don't Die, They Respawn. 1,001 posts and counting...
16 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Keyevi su osigurani...za najbolju ekipu ide 5 keyeva...ukoliko se nekog ulovi da hacksa ,makar na terningu zauvijek leti sa servera..Ne plačamo vam sve da bi uništavali...I da se mene pita onog klošara koji se zahebavao po serveru(pacov) bi već davno letio

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA
Moj PC  
5 0 hvala 6
14 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...

Keyevi su osigurani...za najbolju ekipu ide 5 keyeva...ukoliko se nekog ulovi da hacksa ,makar na terningu zauvijek leti sa servera..Ne plačamo vam sve da bi uništavali...I da se mene pita onog klošara koji se zahebavao po serveru(pacov) bi već davno letio

Tko nam plaća, vi? 

Tu mi nešto smrdi. Objasnite vi malo ko točno plaća server i di idu naši novci koje smo uplaćivali za server?

Kruger
15 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Ja sam na pocetku rekao da se treba sastaviti lista donatora i napisati tko je koliko donirao... 

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Pa to govorim za one koji nisu donirali ništa a glupiraju se i rprave mange ...Šta ti smrdi...? Pa nisi valjda u vlaku?

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2011 17:43 (Hrvojestr).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...

Pa to govorim za one koji nisu donirali ništa a glupiraju se i rprave mange ...Šta ti smrdi...? Pa nisi valjda u vlaku?

Pošlušaj/te ti/vi rebeslya i napravite listu donatora. 

Ne kužim zašto je naš klan tako velik i ima preko 50 ljudi ali to je sad nebitno.

Kruger
16 godina
neaktivan
nick54312 kaže...
Hrvojestr kaže...

Ne kužim zašto je naš klan tako velik i ima preko 50 ljudi ali to je sad nebitno.

Ne određujem samo ja..rekli smo u početku puštati sve i gotovo...kasnije će se definirati najbolji....Vidjet ćemo za listu..ništa nemogu obečati

15 godina
Hrvojestr kaže...
nick54312 kaže...
Hrvojestr kaže...

Ne određujem samo ja..rekli smo u početku puštati sve i gotovo...kasnije će se definirati najbolji....Vidjet ćemo za listu..ništa nemogu obečati

Pustite jos prijave 5-6 dana, a onda svaki dana leti najslabija karika... do recimo 20 clanova

Al nek ovako stoji jos neko vrijeme.. skupljaju nam(vam) sate {#}

Google is NOT your friend!!! (btw: 1domagoj1 IS time traveler)
14 godina
neaktivan
passat kaže...
Hrvojestr kaže...
nick54312 kaže...
Hrvojestr kaže...

Pustite jos prijave 5-6 dana, a onda svaki dana leti najslabija karika... do recimo 20 clanova

Al nek ovako stoji jos neko vrijeme.. skupljaju nam(vam) sate {#}

Može tako nešto ali bolje ne svakog dana nekog ali moglo bi se pratit ove što se zahebavaju po serveru i tako pa ih jednstavno maknut iz klana.

Kruger
15 godina
nick54312 kaže...
Hrvojestr kaže...

Tko nam plaća, vi? 

Tu mi nešto smrdi. Objasnite vi malo ko točno plaća server i di idu naši novci koje smo uplaćivali za server?

znaci placa replik, jedan koji oce ostat anoniman, 8ax se muci sa uplatom i ti nick...hrvojestr je dobavljac keyeva ;) i vodi samnom klan na xf

taman smo imali novaca posto 8ax nije uplatio izaslo nas je 120kn...sad ako nenadem sponzora za ts server(treba nam web gotov to je jedino i dnevna posjecenost weba od 25 ljudi te naravno koristenje ts servera) onda bi novci od njega isli za ts server

15 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Ne treba nikoga izbacivati. Svi koju su tu na bugu trebaju ostati i u klanu. 
Treba samo odabrati CB igrace i to je to. 

8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FiCoO kaže...

znaci placa replik, jedan koji oce ostat anoniman, 8ax se muci sa uplatom i ti nick...hrvojestr je dobavljac keyeva ;) i vodi samnom klan na xf

taman smo imali novaca posto 8ax nije uplatio izaslo nas je 120kn...sad ako nenadem sponzora za ts server(treba nam web gotov to je jedino i dnevna posjecenost weba od 25 ljudi te naravno koristenje ts servera) onda bi novci od njega isli za ts server

Isprike. Što nije najprije bilo oko 10at ljudi za plaćanje? 

Hahahahah ja sam očito sve krivo skužio.

Kruger
15 godina
nick54312 kaže...
FiCoO kaže...

Isprike. Što nije najprije bilo oko 10at ljudi za plaćanje? 

Hahahahah ja sam očito sve krivo skužio.

je da..rekli pa porekli{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2011 18:09 (FiCoO).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lista nickova za BUG CoD4 server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice