Sada smo malo igrali ja(ivekyyy),sushi,apazinjan,hex i mogu reć dobra ekipa :)
Dobra je kad mene možeš klat :P
Sada smo malo igrali ja(ivekyyy),sushi,apazinjan,hex i mogu reć dobra ekipa :)
Dobra je kad mene možeš klat :P
Ajde ljudi na SD server... (ne privremeni)
Ajde ljudi na SD server... (ne privremeni)
ajmo, al kad će više promod?
Da se bar mogu pridruziti, al mi neradi COD4, nezz zasto, nece se upali.
Nemojte mi trljati sol na ranu, PLS!
11-9 Pobjedili prvi dio matcha.
alo ako oce netko besplatan org key mora imat windows xp nek mi se javi u pp na bug forumu na xf: uneq2
Sad smo dobili neke dinamovce u waru.
Samo sto mi danas bas i nije islo ko i jucer...Tek mi na kraju krenulo...Al dobili smo uglavnom
Bude nekaj z vas :)
Dajte vi sredite te servere...
Na s&d bombi treba 50sek da se detonira...
A i promod trebate stavit...
Dajte vi sredite te servere...
Na s&d bombi treba 50sek da se detonira...
A i promod trebate stavit...
a ja sam danas posljepodne cijelo vrijeme imao posla tako da nisam nis napravio..sad radim
Na onoj Rebelsy-evoj anketi se vidi da vise ljudi hoce da obadva servera budu Promod (jedan SD, jedan TDM)...
Ovako se stalno ljudi skupljaju na pomocnom zato sto im se neda igrati na ranked...
@8ax mislim da je bilo 10-2 pa su rage quitali...
evo regan je server i na gametrackeru, bit ce i banneri od servera na webu
Spavalice,sutra ćemo war možda protiv BlackLegion pošto sam ih 0wnao malo prije na serveru :)
Spavalice,sutra ćemo war možda protiv BlackLegion pošto sam ih 0wnao malo prije na serveru :)
ali nista od toga dok ekipa ne dode na ts i krenemo igrati kako spada, stavljen je promodlive211 na s&d a sad da vidim jel ocete to i na tdm
22 | promod |
---|---|
8 | bez modova |
Fico, zašto ne zamoliš mamazu da stavi ip od servera,linkove na stranicu... u prvi post. Biti će preglednije za nas koji nismo na forumu svaki dan, te nismo aktivni u temi. Jel ionako u prvom postu piše samo ideja o serveru.
Fico, zašto ne zamoliš mamazu da staviš ip od servera,linkove na stranicu... u prvi post. Biti će preglednije za nas koji nismo na forumu svaki dan, te nismo aktivni u temi. Jel ionako u prvom postu piše samo ideja o serveru.
ok, zamolit cu ga...valjda ce naci vremena
Nisu mi bili pretjerano jaki...ja koji sam se naigrao više CoD2 od CoD4,score mi je bio 14-3,igrali smo 2v2...čak nitko od njih nije rekao da netko ima hax...
Sve u redu...znaci svi biti na ts oko 15 do 8 navecer naravno...tada cemo traziti warove i od 8 pa do 9-10-11 rasturamo
Tko ce sve imati admina?
I gdje ce se odrzavati warovi?
e decki soz, ja veceras necu bit aktivan jer idem vani
ak nadete kaj prek dana, samo zovite kad me vidite na xF online, vjerojatno cu zaigrati ;)
Dajte uključite fragove. Koji je link od klana?
Tko ce sve imati admina?
Tko ce sve imati admina?
admin smo trenutno 8ax i ja ali bit ce jos po 2 na svakom serveru...ja cu odabrati vas samo kad nadem vremena i po prici ostalih kako ko igra koliko je online
warovi ce se odrzavati na onom privremenom serveru ako klan drugi nema
Na ovom sd nije uključeno
ajmo sad war meni nije problem naci ja mogu nac u minuti ak ocete....ocemo li onda?