Resistance 3

poruka: 6
|
čitano: 1.441
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Resistance 3

evo vidim da nema teme,a dosao trailer pa sam ju odlucio otvoriti

prvi trailer

Vga trailer(novi)

http://www.gametrailers.com/video/vga-10-resistance-3/708332

jedna od igara zbog koje se kupuje ps3

NekoChan
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Resistance 3
Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Resistance 3

Nemogu čekat, jbt, samo mi je žao šta Hale više nije glavni lik...

Im sorry, I cant be perfect
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Resistance 3
Vidim da se ovdje baš ne igraju MP bete na plejki :D

Uglavnom, ovo su moji dojmovi, pozitivni i negativni ofkors:

Pozitivni:
- skillovi su odlični i vrlo upotrebljivi. Sviđa mi se da nakon par brzih killova u nizu dobijete pristup skillovima kao što su dodatan štit ili nevidljivost pa onda uspijete napraviti još par dodatnih killova bez problema. Osjećaj postignuća je fenomenalan
- napredovanje po rankovima je lijepo odrađeno. Otključavaju se nova oružja, skinovi te dobivate skill pointse koji se mogu trošiti na pojačavanje skillova koje trenutno koristite
- solidan broj različitih komada oružja te svaki ima dva moda pucanja. Par tipova granati i još neki zanimljivi dodaci. Maštoviti su dizajnovi, posebice ovih alienski pucaljki
-multiplayer sukobi su dosta dinamični te kemperi se baš nemaju gdje iskazati
- vraćanje health bara

Negativni:

- sučelje (nejasne ikone, presitno i barem meni ružno)
- problemi sa diskonekcijama i lagom (ne uvijek, ali ponekad da)
- nebalansiranost - neka oružja su prejaka (sačmarica sa kojom iz blizine je dovoljno jedan metak da ubiješ nekoga, dok sa klasičnom strojnicom moraš isprazniti pola šaržera). Također, custom klasa koliko god bila super stvar, daje preveliku prednost naspram ostatka igrača, posebice onih koji su početnici i imaju samo jednu ili dvije standarne klase (Npr, sačmarica, dodatan štit ili nevidljivost i gotovo ste nepobjedivi). U prijevodu, frustracije su lako moguća stvar
- feature kod kojeg dok netko od strane Chimere pogine, iz njegovog tijela se izrode 3-4 kukca koji napadaju ljudsku stranu. Pošto ljudi nemaju nikakvu zaštitu od toga, riječ je o nepoštenoj prednosti Chimere.
- sva oružja su po defaultu dostupna i Chimeri i ljudima. Ne znam, totalno mi je lame dok igraš sa Chimerom i počneš igrati sa naprednom verzijom Thompson puške.
- mape su malo (barem meni), klaustrofobične.

Sve u svemu, multiplayer je solidan, iako ima svojih određenih mana. Killzone 3 je ipak par koplja ispred
Playomania forum: [url]http://playomania.com/forum/index.php[/url]

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Resistance 3
Deadwalker kaže...
Vidim da se ovdje baš ne igraju MP bete na plejki :D

Uglavnom, ovo su moji dojmovi, pozitivni i negativni ofkors:

Pozitivni:
- skillovi su odlični i vrlo upotrebljivi. Sviđa mi se da nakon par brzih killova u nizu dobijete pristup skillovima kao što su dodatan štit ili nevidljivost pa onda uspijete napraviti još par dodatnih killova bez problema. Osjećaj postignuća je fenomenalan
- napredovanje po rankovima je lijepo odrađeno. Otključavaju se nova oružja, skinovi te dobivate skill pointse koji se mogu trošiti na pojačavanje skillova koje trenutno koristite
- solidan broj različitih komada oružja te svaki ima dva moda pucanja. Par tipova granati i još neki zanimljivi dodaci. Maštoviti su dizajnovi, posebice ovih alienski pucaljki
-multiplayer sukobi su dosta dinamični te kemperi se baš nemaju gdje iskazati
- vraćanje health bara

Negativni:

- sučelje (nejasne ikone, presitno i barem meni ružno)
- problemi sa diskonekcijama i lagom (ne uvijek, ali ponekad da)
- nebalansiranost - neka oružja su prejaka (sačmarica sa kojom iz blizine je dovoljno jedan metak da ubiješ nekoga, dok sa klasičnom strojnicom moraš isprazniti pola šaržera). Također, custom klasa koliko god bila super stvar, daje preveliku prednost naspram ostatka igrača, posebice onih koji su početnici i imaju samo jednu ili dvije standarne klase (Npr, sačmarica, dodatan štit ili nevidljivost i gotovo ste nepobjedivi). U prijevodu, frustracije su lako moguća stvar
- feature kod kojeg dok netko od strane Chimere pogine, iz njegovog tijela se izrode 3-4 kukca koji napadaju ljudsku stranu. Pošto ljudi nemaju nikakvu zaštitu od toga, riječ je o nepoštenoj prednosti Chimere.
- sva oružja su po defaultu dostupna i Chimeri i ljudima. Ne znam, totalno mi je lame dok igraš sa Chimerom i počneš igrati sa naprednom verzijom Thompson puške.
- mape su malo (barem meni), klaustrofobične.

Sve u svemu, multiplayer je solidan, iako ima svojih određenih mana. Killzone 3 je ipak par koplja ispred

i ja bi igrao da mi plejka nema ylod :(

Nemoj me jebat možda ću ti trebat :D
15 godina
Resistance 3

Ne znam zašto se meni svi fpsovi na plejki čine inferiorni bf:bc2 što se kretanja i nišanjenja tiče. U svakom drugom fpsu imam osjećaj kao da ne vodim nekog lika nego da sam za upravljačem samohodnog stroja sa motoriziranim pomicanjem oružja. Šta god napravio sa postavkama taj osjećaj se ne mijenja. Nravno, sa vremenom se naviknem ali zašto je bc2 toliko drukčiji, po meni napredniji?

i drugo, za kojeg vraga nisu aktivirali move podršku u beti? Ako ne izađe neki demo na psn-u gdje cu moci isprobati move da vidim jesu li ga napravili kak spada, nema sanse da kupujem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice