Pa svaka konzola ima svoje ekskluzive (nemojte mi kenjat da je ps3 bolji jer ima uncharted i gow3).Ima tu i dosta ekskluzivnih igara na boxu - Halo,Project Gotham Racing,Forza koja bez problema konkurira GT-u,Gears of War,Crackdown (jedva čekam dvojku),DOA i meni najdraži Fable.
Pa svaka konzola ima svoje ekskluzive (nemojte mi kenjat da je ps3 bolji jer ima uncharted i gow3).Ima tu i dosta ekskluzivnih igara na boxu - Halo,Project Gotham Racing,Forza koja bez problema konkurira GT-u,Gears of War,Crackdown (jedva čekam dvojku),DOA i meni najdraži Fable.
Gears of War nije X360 ekskluziva...
Pravite se pametni a pola vas nikad nije upalio ps3(govorim xbox fanboyevima).
Nisam ni ja xbox nikad upalio ali bi ga volio imati. Grafički ps3 definitivno dobiva, DVD se nemože uopće nikako mjeriti sa blu-rayem, pogledajte FF13(na xbox dolazi na 14812 DVD-ova, a na ps3 dolazi na jednom Blu-Rayu, još je na Xboxu gora grafika koliko sam čuo).
Uglavnom po meni PS3 u svemu pobjeđuje osim u online servisu koji je na xboxu definitvno bolji(iako se to bolje plaća).
I btw. grafika me ne dira jer nemam HDTV, pa da ne mislite da sam jedan od onih graphic bitch xD
po cemu je to graficki bolji da naveo si jednu igru i to bas ff13 ostale igre(vecina)se rade za x360 i portaju na ps3(mislim na igre koje izaze na oabdvije konzole)i to znaci da igra nemoze bolje izgledat na ps3 ff13 j jedna od par igara(ne gledajuci ekskluzive)koja je radena za ps3,da istina je da je ps3 herdverski jaci ali to se prakticki i ne koristi
po cemu je to graficki bolji da naveo si jednu igru i to bas ff13 ostale igre(vecina)se rade za x360 i portaju na ps3(mislim na igre koje izaze na oabdvije konzole)i to znaci da igra nemoze bolje izgledat na ps3 ff13 j jedna od par igara(ne gledajuci ekskluzive)koja je radena za ps3,da istina je da je ps3 herdverski jaci ali to se prakticki i ne koristi
pa u tom je stvar da se vecina igara porta sa ps3 na xbox ljepse bi izgledale neg kaj sad izgledaju....
i harver od ps3-a se sve vise i vise koristi sto pridonosi sve boljim i graficki ljepsim igrama na ps3
a jos ima dosta mjesta za napredovanje (sto se nemoze rec za xbox)
Pogledaj grafiku na Uncharted 2 ili Gow 3 npr.
XBOX360 nikada neće imati takvu grafiku. Opet govorim: nisam PS3 fanboy, jako bi volio imati XBOX360 ali svatkom tko je imalo inteligentan shvača da je PS3 hardverski jači.
EDIT: Ne radi citiranje neznam zaš. Govorio sam članu R4zOR229.
Gears of War nije X360 ekskluziva...
Koliko ja znam samo je jedinica izašla na pc.
Pogledaj grafiku na Uncharted 2 ili Gow 3 npr.
XBOX360 nikada neće imati takvu grafiku. Opet govorim: nisam PS3 fanboy, jako bi volio imati XBOX360 ali svatkom tko je imalo inteligentan shvača da je PS3 hardverski jači.
EDIT: Ne radi citiranje neznam zaš. Govorio sam članu R4zOR229.
Gle ja sam igrao obe konzole....i ps3 mi je odličan, i u potpunosti se slažem da je jači ps3....ali nikako se ne slažem da xbox nema igrica na razini(grafika) Gowa3 i Uncarted 2....mislim Mass effect 2 izgleda nenormalno dobro na boxu isto kao što će izgledati Alan Wake...ima tu još puno naslova, no ipak mislim da su ova 2 grafički najaca.....
Pozz
Ma hebeš grafiku. Ja ću kupit XBOX360 na ljeto samo radi Alan Wake
Hahahaha.....ma to e to=D.....
kad izađe Alan Wake ....xboxeva prodaja ce narast na vrhunac=)
Hahahaha.....ma to e to=D.....
kad izađe Alan Wake ....xboxeva prodaja ce narast na vrhunac=)
ma tesko da ce zbog alana(nevelim da je losa ni nista takvog meni se odlicna cini i jedina igra zbog koje bi htio xbox)
neg ti konzolu prodaje halo i gears (iako neznam zakaj)
Vjeruj mi....pa microsoft predviđa da će alan wake .....još više dić popularnost boxa, a to je i istina, zato ga i nisu stavili na PC.....a npr...ja sam kupio box prvenstveno zbog..:Alan wake-a, mass effect 2, Left 4 dead i Fable 2!
Wake je bezobrazan pokušaj kopiranja "Tihog brda"
Wake je bezobrazan pokušaj kopiranja "Tihog brda"
????....nee!
Evo ovako posjedovao sam PS3 i mogu reči da je konzola odlična, ali previše igara izlazi na tržište, a ja nemam novaca za sve tako da sam se odlučio prodati PS3 i kupitit xbox360 i nisam požalio jer sada igram troduplo više konzolu nego prije jer sam prvenstveno pc gamer. Kada zbrojite i oduzmete sve ekskluzive koje dolaze za jednu i za drugu konzolu dobit čete podjednak broj kvalitetnih igara, no ipak su meni draže ekskluzive na xbox-u. Na PS3 sam kupovao gotovo sve ekskluzive i redom sam sažaljevao svoj novac pogotovo zbog meni glupog MGS4 i Killezonea2 nisu to igre za konzole pogotovo ne za nas pc gamere no dobro opet kada pridodamo GOW i Uncharted 2 dobimo podjednako dobar broj ekskluzivi na obje konzole iako je meni Uncharted2, a i 1 prenaporan mislim pa u toj igri nemate 2 min odmora samo napucavanje od kojeg vam mozak zatupi(moje mišljenje). Ocjena PS3(8.5/10), a Xbox(8.8/10) i da još čekao project natal.
PS3 ima više ekskluziva, a jedna je možda veća od svih igara - Gran Turismo 5
Ja bi htjel i X360, prvenstveno zbog Forze 3 i Gears of War ali PS3 ima kaj za ponuditi
Fan sam Sonya oduvijek ali nisam ni hejter M$-a
PS3 ima više ekskluziva, a jedna je možda veća od svih igara - Gran Turismo 5
Ja bi htjel i X360, prvenstveno zbog Forze 3 i Gears of War ali PS3 ima kaj za ponuditi
Fan sam Sonya oduvijek ali nisam ni hejter M$-a
Budi iskren više si fan Gran Turisma nego Sonya.. Inače ekskluziva ima podjednako, a i poznato je da ono što izlazi na xbox-u nikada neče izači ps3 dok se obrnuto može desititi.
god of war3 mi pada na pamet prvenstveno jer najvise zbog te igre cu kupiti ps3
Imam pitanje vezano za xbox 360 igru Halo 3 ODST, jel potrebno prije toga igrat npr Halo 3 ili se radnja ne nastavlja jer mrzim igrat nastavak igre jer neznam o cemu se tocno radi ili je pak ovo zaseban nastavak i nema veze sa Halo 3 radnjom
HAHAHA...ma..jok.....
samo me izivciralo to kaj kaze da kao ps3 pere sa grafikom..
ja sam pokazao grafički izvrnu igru...iako kao sto rekoh...grafika mi nije na prvom mjestu...
PS3 ne pere s grafikom on dere s grafikom. Teško je razliku vidjeti na malim tv aparatima no prijatelj je kupio projektor i platno dijagonale 5m !
Kada na tu dijagonalu baciš najbolju grafičku igru s xboxa ona izgleda kao na PS2 , živi užas dok igra s PS3 na toj dijagonali izgleda kao i na nekom malom tv.
Prva liga. Iz ove perspektive xbox je smiješna konzola naspram PS3. Probajte napraviti test na vrhunskom projektoru na velikoj dijagonali pa da vidite da prikazi s ove dvije konzole nemaju veze jedan s drugim !
HAHAHA...ma..jok.....
ja sam pokazao grafički izvrnu igru...iako kao sto rekoh...grafika mi nije na prvom mjestu...
PS3 ne pere s grafikom on dere s grafikom. Teško je razliku vidjeti na malim tv aparatima no prijatelj je kupio projektor i platno dijagonale 5m !
Kada na tu dijagonalu baciš najbolju grafičku igru s xboxa ona izgleda kao na PS2 , živi užas dok igra s PS3 na toj dijagonali izgleda kao i na nekom malom tv.
Prva liga. Iz ove perspektive xbox je smiješna konzola naspram PS3. Probajte napraviti test na vrhunskom projektoru na velikoj dijagonali pa da vidite da prikazi s ove dvije konzole nemaju veze jedan s drugim !
svaka cast onom ko igra na projektoru i platnu od 5 m. Mislim da svaki normalni covjek igra ili na plazmi ( lcd ) ili na obicnom televizoru. A razlike izmedju grafike ps3 i xbox360 su skoro neprimjetne. Zato nemoj pametovat, cuj na projektoru, ta necu u kinu igrat jbte...
Gran Turismo 5.Pametnom dosta.
HAHAHA...ma..jok.....
svaka cast onom ko igra na projektoru i platnu od 5 m. Mislim da svaki normalni covjek igra ili na plazmi ( lcd ) ili na obicnom televizoru. A razlike izmedju grafike ps3 i xbox360 su skoro neprimjetne. Zato nemoj pametovat, cuj na projektoru, ta necu u kinu igrat jbte...
pa dobro ako neko zeli tako igrat njegova stvar,i ja bi rado da imam mjesta u sobi
Imo sam i jednu i drugu konzolu i mogu rec da je ps3 po mngocemu bolji od boxa...box sam kupio u 7mj prosle godine i pokvario mi se u 9mj,a ps3 sam kupio u 2mj ove godine i jos uvek radi kao od dana kad sam ga uzeo u ducanu....sto se tice online igranja ps3 isto pobjeduje jer je online multiplayer je besplatan,a box moras placat 350 kn godisnje i jos nije dostupan u hrv(mislim na skidanje igara)...grafika je u svako slucaju kod nekih igara bolja na ps3,a kod nekih na boxu ne moze se to porec...ps3 ima neke od jako poznatih igara jedan od njih je definitivno God of War 3,pa onda Granturismo 5 i naravno Rachet and Clanck.... i naravno uz ps3 automatski dobijes i bluray dvd... :)
Gran Turismo 5.Pametnom dosta.
...i Metal Gear Solid.
HAHAHA...ma..jok.....
Aj ne seruckaj. Koja je rezolucija tog projektora uopće. Večina igri se na obje konzole vrti u 720p, 600p i manje tako da će na visokoj rezoluciji texture biti razvučene i jednako razmuljane.
Xbox ima definitvno bolji AA, mogučnost MSAA i dinamičnijeg kontrasta, no to očito niste primjetili. Tako da je tvoj test čista nebuloza.
Evo ovako posjedovao sam PS3 i mogu reči da je konzola odlična, ali previše igara izlazi na tržište, a ja nemam novaca za sve tako da sam se odlučio prodati PS3 i kupitit xbox360 i nisam požalio jer sada igram troduplo više konzolu nego prije jer sam prvenstveno pc gamer.
Kakav PC gamer???
Reci da nedas lovu za original igre i bok, a ne tu nes muljas, a Xbox imas zbog piratskih igara.
Ne velim da igre u HR nisu preskupe, ali uvijek postoji opcija izvana da se nabavi jeftinije.
Nemam niti sam imao Xbox, pa ne mogu uopce komentirati njegove igre, ali meni je PS3 odlicna nadopuna uz PC.
Na PC-u igram FPS-ove jer mi nikako ne leze na konzoli zbog kontrolera, a ostalo igram na PS3 (kada od malog dodjem na red za PS3 )
PS3 ekskluzive su meni osobno fenomenalne (GoW3, inFamous, Uncharted 1 i 2 itd), stvarno ih je gust igrati na konzoli.
Jedina PS3 ekskluziva za koju mi je stvarno zao sto je nema na PC-u je Killzone2.
Meni osobno fenomenalan shooter i stvarno mi je zao sto ga nema na PC-u jer bi tek tu bio pravi uzitak ga igrati (zbog tipkovnica+mis kombinacije).