Marvel vs capcom 3

poruka: 8
|
čitano: 1.597
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Marvel vs capcom 3

Kakva vam se cini igra?To je tucnjava u stilu street fightera samo sto su ode svi poznati likovi iz marvela i capcoma.

http://trackmill.com/free-rider-2/Tracks/796682
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Marvel vs capcom 3

mvc serijal ima zajedničko sa sf serijalom samo neke likove i činjenicu da je 2d, igra je inače 10x brža, bore se timovi od 3 (mvc3 i 2) i 2 (mvc) lika, koristi se manje botuna itd.inače obožavam sve žive vrste 2d tuča ali vs marvel serijal mi nikad nije bio nešto posebno. pruža instant zadovoljstvo so lakim i jako flashy comboima i superima, ali igranje na višim razinama je jednostavno prebrzo, zahtjevno i često se svodi na to tko će prvi započet combo o' death (od kojih sam svega naučio raditi 2 - thanos i iron man u mvc2). sa mvc3 capcom su rekli da će pojednostavnit kontrole na nešto kao tatsunoko vs capcom, što mislim da bi moglo privući novu (casual) publiku...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Marvel vs capcom 3

LINK

evo podosta gameplay filmića ako je itko interesiran. ne izgleda loše...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Marvel vs capcom 3

Evo jos jedan gp video

http://trackmill.com/free-rider-2/Tracks/796682
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Marvel vs capcom 3

Na kojoj platformi je mvc3? Tek sam danas cuo za drugi nastavak... Na PS-u sam jos daaavno igrao prvi, super je stvar kad se ekipica skupi pa uz cugu za malo smijeha :)

16 godina
protjeran
shinobi kaže...

Na kojoj platformi je mvc3? Tek sam danas cuo za drugi nastavak... Na PS-u sam jos daaavno igrao prvi, super je stvar kad se ekipica skupi pa uz cugu za malo smijeha :)

mvc3 ti je za ps3,a mvc2 za ps2

I live to die another day
17 godina
Marvel vs capcom 3
Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Odlican trailer

I live to die another day