- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mvc serijal ima zajedničko sa sf serijalom samo neke likove i činjenicu da je 2d, igra je inače 10x brža, bore se timovi od 3 (mvc3 i 2) i 2 (mvc) lika, koristi se manje botuna itd.inače obožavam sve žive vrste 2d tuča ali vs marvel serijal mi nikad nije bio nešto posebno. pruža instant zadovoljstvo so lakim i jako flashy comboima i superima, ali igranje na višim razinama je jednostavno prebrzo, zahtjevno i često se svodi na to tko će prvi započet combo o' death (od kojih sam svega naučio raditi 2 - thanos i iron man u mvc2). sa mvc3 capcom su rekli da će pojednostavnit kontrole na nešto kao tatsunoko vs capcom, što mislim da bi moglo privući novu (casual) publiku...
Na kojoj platformi je mvc3? Tek sam danas cuo za drugi nastavak... Na PS-u sam jos daaavno igrao prvi, super je stvar kad se ekipica skupi pa uz cugu za malo smijeha :)
Na kojoj platformi je mvc3? Tek sam danas cuo za drugi nastavak... Na PS-u sam jos daaavno igrao prvi, super je stvar kad se ekipica skupi pa uz cugu za malo smijeha :)
mvc3 ti je za ps3,a mvc2 za ps2
Odlican trailer