Mario: 2 miliona prodanih primjeraka u Americi

poruka: 2
|
čitano: 1.821
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
offline
Mario: 2 miliona prodanih primjeraka u Americi

Na Novembarskoj NPD software top 10 listi još jednom dominira Call of Duty: Modern Warfare 2 koji je prodan u preko 6 miliona primjeraka za samo 19 dana, i to verzije za Xbox 360 i PS3. Međutim, analize potvrđuju da će New Super Mario Bros. Wii, koji je bio treći na ovoj listi sa 1.39 miliona prodanih primjeraka, preći Modern Warfare 2 za nekoliko sedmica jer prodaja MW2 slabi, dok prodaja Mario-a fantastično raste.

Nintendo je potvrdio da je New Super Mario Bros. Wii nastavio da se prodaje i u Decembru. Prema njihovim riječima, ova platformska igra je prodana u više od 2 miliona primjeraka u Americi od svojeg izlaska, tj. od 15. Novembra.

Također, New Super Mario Bros. Wii je imao fantastičan uspjeh u Japanu gdje se prodao u 936,734 primjeraka od 3.-6. Decembra, tj. otkada je bio dostupan u Japanu. Prema Famitsu-u i Enterbrain-u, ovaj naslov je najprodavanija igra u Japanu za Wii otkad je konzola izašla u Decembru 2006.

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
offline
Mario: 2 miliona prodanih primjeraka u Americi

pa dobro i...

 
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice