Emulatori

poruka: 61
|
čitano: 13.926
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Emulatori

Za bios ti uploadam pa ti pošaljem link na PM.A kaj se tiće gamepada,da obadva emulatora imaju podršku za gamepade,čak možes i analoge podešavati ako ih gamepad ima.Evo ja sam si nedavno kupil u Kvarkovom dućanu super gamepad za 65kn,može i u PC preko usb-a i u plejku. http://www.kvark.hr/index.cgi?menu_id=45&group_id=45

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Emulatori

ma vidio ja ima u getrou lijepi primjerak gamepada, isti ko od plejstejšna, samo nema trokut, iks, kocka i krug, nego ima 1, 2, 3, 4...

isto je tako kompaktibilan sa plejstejšnom, kako piše (no neznam...) za 100 kn, a ostali gamepadi su jad, i deformacija...

ko da bi bacio u vatru pa se rastopi plastika...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Emulatori

Ovaj moj mi savršeno služi,zasad ga imam 2 mjeseca i još uvjek radi besprijekorno.A kaj se tiće onih biosa download link sam ti poslal na PM.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Emulatori

ma dobro je to, no meni svaki put cijeli program blokira kad pokrenem cd...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Emulatori

ima tko da mu radi i da želi to uploadat (cijeli fajl, sa tim emulatorom) na rapidshare...?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Emulatori

Hmm..o kojem je emulatoru riječ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Emulatori

Pcsx2_0.9.4 jer sam čuo da je za sad najbolji...

ako nije taj najbolji, koji je?

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Emulatori

mene zanima kako da ih instaliram i ako da koje igrre s PS2 ili 3 mogu pokrenut na njemu

17 godina
neaktivan
Emulatori

Na PCSX-u imas dosta igranja sa pluginovima,imaš na onome forumu NGEMU plugine za taj emulator + dosta super opisa o tome kak ih konfigurirati.Igre koje želis igrati ne pokretaš sa CD/DVD - a nego ih staviš na image i tak pokretaš.Ako imas Dual Core,tam pod CPU settings uključi postavke za dvojezgrene procesore.Rezoluciju stavi na min i tam gdi imaš ono Frame Skip,VU skip,staviš ovo VU.Od grafičkih plugina downloadaj jedan od ovih ZeroGS  0.97.1 ili GSdx 0.1.4 ako imaš malo bolju grafulju.Sound plugin je ovaj Ps2sP 0.4 beta.Za CD/DVD  P.E.Op.S. PS2 CDVD 1.2 a za gamepad MegaPad 1.2.0.Ovo ti je ovak ugrubo,nadam se da bude pomoglo.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Emulatori

kakvo instaliranje igara?

i kakve igre sa ps3?

nema ti još za tricu...

0 0 hvala 0
17 godina
znači s emulatorom mogu igrat samo PS3 ili PS2 ili oboje
17 godina
neaktivan
Emulatori

kakav ps3, kad ni ps2 igre nisu dobro emulirane...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Emulatori

Hmm.pa sad ti je čovjek rekel da emulator za tricu nepostoji...zasad si ogranicen samo na dvojku i jedinicu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Blackbolt kaže...

Na PCSX-u imas dosta igranja sa pluginovima,imaš na onome forumu NGEMU plugine za taj emulator + dosta super opisa o tome kak ih konfigurirati.Igre koje želis igrati ne pokretaš sa CD/DVD - a nego ih staviš na image i tak pokretaš.Ako imas Dual Core,tam pod CPU settings uključi postavke za dvojezgrene procesore.Rezoluciju stavi na min i tam gdi imaš ono Frame Skip,VU skip,staviš ovo VU.Od grafičkih plugina downloadaj jedan od ovih ZeroGS  0.97.1 ili GSdx 0.1.4 ako imaš malo bolju grafulju.Sound plugin je ovaj Ps2sP 0.4 beta.Za CD/DVD  P.E.Op.S. PS2 CDVD 1.2 a za gamepad MegaPad 1.2.0.Ovo ti je ovak ugrubo,nadam se da bude pomoglo.

sve je to super, no kad pokrenem igu mi se sve blokira...
17 godina
neaktivan
Emulatori

Ako ti se sve igre vrte jako sporo vjerovatno je problem u konfi,ili u postavci grafičkih pluginova.Ako ti nije problem navedi konfiguraciju i fps na kojem ti se vrte igre na emulatoru.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Emulatori

ati radeon x1950 pro

2gb ddr rama

proc. amd athlon 3000+ za sada na 1.977 gHz

matična asus a8n5x

i igru uopće ne pokrene, neg kad za cd-dvd naredim run otvori se crni prozor i sve blokira

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2008 18:45 (albundi).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Emulatori

Na ovj komfi bi se igre trebale vrtiti sasvim pristojno,znaci probaj se poigrati malo sa pluginovima.I kad igru pokrećeš pokreni ju preko execute.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Emulatori

ma nema šanse samo se blokira...

već mi je dosta tih blokiranja i ponovnog restartiranja računala...

ima tko da hoće cijeli folder u winraru smanjit, te stavit na rapidshare?

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2008 7:46 (albundi).

0 0 hvala 0
17 godina

ma mislim da ču se ja još malo držat PC igra dok ne dođe (ako dođe) PS3 emulator no to je isto upitno ali mislimda če to čak biti bolje na PC negO NA ps3 iako je to malo ćudno

Došla Severina u crkvu i kaže:
- Oče, zgriješila sam.

A na to će otac.
- Znam, gledao sam.
17 godina
neaktivan
Emulatori

nikad ti na pc-u neće bit bolje od originalne konzole...

nije gušt tako igrat... (barem po meni) ali igram, da nebude sad...

i, ima ko da mi oće skopirat cijeli direktorij i stavit na rapidšer?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Emulatori

Pa jednostavno skini insalacijsku verziju emulatora s njegove stranice.On sadrzi sve potrebne pluginove za igru,i onda imas detaljno opisano na stranici kak konfigurirati plugine  prema svojoj konfi. Jedno pitanje koristiš li Vistu ili XP?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Emulatori

najnoviji xp profesional...

original, naravno, i nadograđujem stalno...

skino sam, al neradi, pa išo sam na originalnu stranicu, kao što sam rekao...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Emulatori

Hmm.evo kad ulovim vremena ponovo si budem konfiguriral Pcsx pa ti uploadam na rapidshare slike kak sam ja konfiguriral plugine i koje biose koristim.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni niti jedan emulator nije radio kako treba, više se isplati uzet konzolu

16 godina
neaktivan

sam ja taj PCSX2,navodno sve radi,ma kakvi,nista mi nije radiloMršti se Pokusa sam sa onim youtube tutorialom da si skinem pludinse ali to mi je samo nabilo racun za internetPlačNikada vise necu taknuti te Emulatore!!!!!Viče

16 godina
Emulatori

Dali postoji nekakav službeni Wii emulator (imam neke igre na kompu al ih nemogu igrat bez njega), gledao sam po youtubeu i uglavnom neki lik ga je sam napravija al nije dao nikakav link za download tako da ta mogućnost pada u vodu. Našao sam emulatore za NITENDO 64 i boy advance, al za wii platformu ne pa me zanima dali ih uopće ima

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kero kaže...

Dali postoji nekakav službeni Wii emulator (imam neke igre na kompu al ih nemogu igrat bez njega), gledao sam po youtubeu i uglavnom neki lik ga je sam napravija al nije dao nikakav link za download tako da ta mogućnost pada u vodu. Našao sam emulatore za NITENDO 64 i boy advance, al za wii platformu ne pa me zanima dali ih uopće ima

Zar nitko nezna ništa o tome???
17 godina
neaktivan
kero kaže...

Našao sam emulatore za NITENDO 64 i boy advance, al za wii platformu ne pa me zanima dali ih uopće ima

Radi se na tome, ali biti će potrebni originalni kontroleri i senzor za pokrete koji ćeš spojiti preko USB porta.

99% Wii igara bez originalnih kontrolera su ionako neigrive Namigiva

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan
Emulatori

Nego ekipa, koristi li netko Amiga emulator WinUAE?

Ako da, imate li iskustva sa namještanjem virtualnog hard diska i organizaciji file-ova na njemu?

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Emulatori

Emulatori na jednom mjestu. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2009 11:36 (XP Master).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice