Za bios ti uploadam pa ti pošaljem link na PM.A kaj se tiće gamepada,da obadva emulatora imaju podršku za gamepade,čak možes i analoge podešavati ako ih gamepad ima.Evo ja sam si nedavno kupil u Kvarkovom dućanu super gamepad za 65kn,može i u PC preko usb-a i u plejku. http://www.kvark.hr/index.cgi?menu_id=45&group_id=45
ma vidio ja ima u getrou lijepi primjerak gamepada, isti ko od plejstejšna, samo nema trokut, iks, kocka i krug, nego ima 1, 2, 3, 4...
isto je tako kompaktibilan sa plejstejšnom, kako piše (no neznam...) za 100 kn, a ostali gamepadi su jad, i deformacija...
ko da bi bacio u vatru pa se rastopi plastika...
Ovaj moj mi savršeno služi,zasad ga imam 2 mjeseca i još uvjek radi besprijekorno.A kaj se tiće onih biosa download link sam ti poslal na PM.
ma dobro je to, no meni svaki put cijeli program blokira kad pokrenem cd...
ima tko da mu radi i da želi to uploadat (cijeli fajl, sa tim emulatorom) na rapidshare...?
Hmm..o kojem je emulatoru riječ?
Pcsx2_0.9.4 jer sam čuo da je za sad najbolji...
ako nije taj najbolji, koji je?
mene zanima kako da ih instaliram i ako da koje igrre s PS2 ili 3 mogu pokrenut na njemu
Na PCSX-u imas dosta igranja sa pluginovima,imaš na onome forumu NGEMU plugine za taj emulator + dosta super opisa o tome kak ih konfigurirati.Igre koje želis igrati ne pokretaš sa CD/DVD - a nego ih staviš na image i tak pokretaš.Ako imas Dual Core,tam pod CPU settings uključi postavke za dvojezgrene procesore.Rezoluciju stavi na min i tam gdi imaš ono Frame Skip,VU skip,staviš ovo VU.Od grafičkih plugina downloadaj jedan od ovih ZeroGS 0.97.1 ili GSdx 0.1.4 ako imaš malo bolju grafulju.Sound plugin je ovaj Ps2sP 0.4 beta.Za CD/DVD P.E.Op.S. PS2 CDVD 1.2 a za gamepad MegaPad 1.2.0.Ovo ti je ovak ugrubo,nadam se da bude pomoglo.
kakvo instaliranje igara?
i kakve igre sa ps3?
nema ti još za tricu...
kakav ps3, kad ni ps2 igre nisu dobro emulirane...
Hmm.pa sad ti je čovjek rekel da emulator za tricu nepostoji...zasad si ogranicen samo na dvojku i jedinicu.
Na PCSX-u imas dosta igranja sa pluginovima,imaš na onome forumu NGEMU plugine za taj emulator + dosta super opisa o tome kak ih konfigurirati.Igre koje želis igrati ne pokretaš sa CD/DVD - a nego ih staviš na image i tak pokretaš.Ako imas Dual Core,tam pod CPU settings uključi postavke za dvojezgrene procesore.Rezoluciju stavi na min i tam gdi imaš ono Frame Skip,VU skip,staviš ovo VU.Od grafičkih plugina downloadaj jedan od ovih ZeroGS 0.97.1 ili GSdx 0.1.4 ako imaš malo bolju grafulju.Sound plugin je ovaj Ps2sP 0.4 beta.Za CD/DVD P.E.Op.S. PS2 CDVD 1.2 a za gamepad MegaPad 1.2.0.Ovo ti je ovak ugrubo,nadam se da bude pomoglo.
Ako ti se sve igre vrte jako sporo vjerovatno je problem u konfi,ili u postavci grafičkih pluginova.Ako ti nije problem navedi konfiguraciju i fps na kojem ti se vrte igre na emulatoru.
ati radeon x1950 pro
2gb ddr rama
proc. amd athlon 3000+ za sada na 1.977 gHz
matična asus a8n5x
i igru uopće ne pokrene, neg kad za cd-dvd naredim run otvori se crni prozor i sve blokira
Na ovj komfi bi se igre trebale vrtiti sasvim pristojno,znaci probaj se poigrati malo sa pluginovima.I kad igru pokrećeš pokreni ju preko execute.
ma nema šanse samo se blokira...
već mi je dosta tih blokiranja i ponovnog restartiranja računala...
ima tko da hoće cijeli folder u winraru smanjit, te stavit na rapidshare?
ma mislim da ču se ja još malo držat PC igra dok ne dođe (ako dođe) PS3 emulator no to je isto upitno ali mislimda če to čak biti bolje na PC negO NA ps3 iako je to malo ćudno
- Oče, zgriješila sam.
A na to će otac.
- Znam, gledao sam.
nikad ti na pc-u neće bit bolje od originalne konzole...
nije gušt tako igrat... (barem po meni) ali igram, da nebude sad...
i, ima ko da mi oće skopirat cijeli direktorij i stavit na rapidšer?
Pa jednostavno skini insalacijsku verziju emulatora s njegove stranice.On sadrzi sve potrebne pluginove za igru,i onda imas detaljno opisano na stranici kak konfigurirati plugine prema svojoj konfi. Jedno pitanje koristiš li Vistu ili XP?
najnoviji xp profesional...
original, naravno, i nadograđujem stalno...
skino sam, al neradi, pa išo sam na originalnu stranicu, kao što sam rekao...
Hmm.evo kad ulovim vremena ponovo si budem konfiguriral Pcsx pa ti uploadam na rapidshare slike kak sam ja konfiguriral plugine i koje biose koristim.
Meni niti jedan emulator nije radio kako treba, više se isplati uzet konzolu
sam ja taj PCSX2,navodno sve radi,ma kakvi,nista mi nije radilo Pokusa sam sa onim youtube tutorialom da si skinem pludinse ali to mi je samo nabilo racun za internet
Nikada vise necu taknuti te Emulatore!!!!!
Dali postoji nekakav službeni Wii emulator (imam neke igre na kompu al ih nemogu igrat bez njega), gledao sam po youtubeu i uglavnom neki lik ga je sam napravija al nije dao nikakav link za download tako da ta mogućnost pada u vodu. Našao sam emulatore za NITENDO 64 i boy advance, al za wii platformu ne pa me zanima dali ih uopće ima
Dali postoji nekakav službeni Wii emulator (imam neke igre na kompu al ih nemogu igrat bez njega), gledao sam po youtubeu i uglavnom neki lik ga je sam napravija al nije dao nikakav link za download tako da ta mogućnost pada u vodu. Našao sam emulatore za NITENDO 64 i boy advance, al za wii platformu ne pa me zanima dali ih uopće ima
Našao sam emulatore za NITENDO 64 i boy advance, al za wii platformu ne pa me zanima dali ih uopće ima
Radi se na tome, ali biti će potrebni originalni kontroleri i senzor za pokrete koji ćeš spojiti preko USB porta.
99% Wii igara bez originalnih kontrolera su ionako neigrive
Nego ekipa, koristi li netko Amiga emulator WinUAE?
Ako da, imate li iskustva sa namještanjem virtualnog hard diska i organizaciji file-ova na njemu?