Xbox360 ili Playstation 3 (zadnji put)

poruka: 15
|
čitano: 6.187
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

što mislite, koju se konzolu najviše isplati kupiti, i zašto? sad si kupujem (najvjerojatnije) xbox 360, pa bi volio da mis se jave svi vlasnici te konzole.

p.s. ko se igra na Wii-ju??? (kaj Wii nije za klince?)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Xbox360 ili Playstation 3 (zadnji put)
I like chineese kaže...

što mislite, koju se konzolu najviše isplati kupiti, i zašto? sad si kupujem (najvjerojatnije) xbox 360, pa bi volio da mis se jave svi vlasnici te konzole.

Imaš identičnu temu i sve je lijepo objašnjeno :kava:
A mi smo ti ljudi tako obični, koji u životu bore se za svaki drugi dan ! Ne prodajemo tijela svoja nikome i još se uvijek čovjek zovem ja JA SAM SLOBODAN !!!
17 godina

PS3 definitivno, bez okolišanja. Ma kakav Xbox 360!!!

PS3 će trajati 10godina (kako kažu), izlaze bolje igre za tu konzolu nego Xbox, Konzola je jača...

Potuku se Jacques Houdek i Walker, teksaški rendžer. Walker udari Jacquesa kružnim, a ovaj se zavrti oko svoje osi i usiše sve oko sebe.
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.11.2008 19:45 (unknown).
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
 Mogao si barem argumentirati...
A mi smo ti ljudi tako obični, koji u životu bore se za svaki drugi dan ! Ne prodajemo tijela svoja nikome i još se uvijek čovjek zovem ja JA SAM SLOBODAN !!!
17 godina

Ja sam se odlučio za xbox360 (nakon nekoliko dana vaganja). Sad me zanima da li je ziher da ću dobiti noviju reviziju (falcon?) koja se manje grije?

GB P35-DS3R || Intel E8200@3.2GHz || OCZ Gold XTC 2GB || nv 9600GT || chiftec 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
unknown kaže...

PS3 će trajati 10godina (kako kažu), izlaze bolje igre za tu konzolu nego Xbox, Konzola je jača...

Isto kako je hitler govorio da ce njegov 3rajh(kak se vise pise) trajati 1000godina,je right...izlaze bolje igre?pa nebi se moglo rec da je izasla igra koja bi natjerala ljude da kupe konzolu samo radi te igre(ps2 je imao takvih igara),a da je jaca u hardverskom smislu je,ali kome to koristi kad nemas nis posebno za igrat na njom?sve to mozes i na xbox-uCool
...Scooter Tuning is not A Crime!!...
17 godina
neaktivan

®Xbox360 = Fable 2 + Gears of War 2 = dobitna kombinacija.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.11.2008 20:46 (novival).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
I like chineese kaže...

Wii je za odrasle klince;) A ostale konzole su za klince;) Nema bolje igre od WiiSportsa i tenisa sa ekipom u cetvero na Wii-u;)
17 godina
neaktivan
// Only PS3 !!! - ak si imalo pametan dosta sam ti rekao, a ako nisi, onda nema potrebe ić u detalje.
"U bezptičju i krava zvuči kao slavuj"
17 godina
neaktivan
I like chineese kaže...

Kao igraca konzola/platforma, Xbox360 je definitivno bolji od PS3. Igre izgledaju jednako dobro/lose na Xbox-u i PS3, one koje su izasle za obje platfrome. S tim da mi se cini da za Xbox360 ima vise naslova i ekskluziva. XBox360 se da modificirat;) PS3 se ne da. Veliki plus za Xbox. Xbox igre dolaze na DVD-u.... opet plus za Xbox. Programeri vise vole Xbox360 nego PS3, pogledati interview sa Johnom Carmackom na youbtubeu. U glavnom, prema Carmacku, je PS3 marginalno brzi (peek performance kako je on to nazvao) od Xbox360, ali samo ako ulozis dva puta vise truda da to postignes. To bi znacilo da je razvoje igara za PS3 duplo skuplji, a samim time i manje interesantan developerima.... a igre igledaju vise manje isto na obje platforme. Znaci, Xbox ima bolju perspektivu.

Ako nekome treba skupi blueray/divx player, ps3 je izbor....
16 godina
protjeran
Lion King kaže...
unknown kaže...

Isto kako je hitler govorio da ce njegov 3rajh(kak se vise pise) trajati 1000godina,je right...izlaze bolje igre?pa nebi se moglo rec da je izasla igra koja bi natjerala ljude da kupe konzolu samo radi te igre(ps2 je imao takvih igara),a da je jaca u hardverskom smislu je,ali kome to koristi kad nemas nis posebno za igrat na njom?sve to mozes i na xbox-uCool
 potpuno se slažem
17 godina
Mislim da si ušao u začarane vode jer ovo je ipak PC forum.
Pa najbolja preporuka za tebe je PC :-)
Potuku se Jacques Houdek i Walker, teksaški rendžer. Walker udari Jacquesa kružnim, a ovaj se zavrti oko svoje osi i usiše sve oko sebe.
17 godina

Ps3 zbog Gt-a 5 i MGS4

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo linka, PS3 vs. Xbox:

16 godina
neaktivan

Kupi si nintendo wii. a ako oces mozes i xbox 360 ali nemoj ps3 jer su ti igrice preskupe a jos nisu napravili cip.evo ja imam ps2 i dobar je al bi htio nintendo wii.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice