koliko €?
??
koliko €?
??
Eto kak me odjebo support na MTC game.
This code still has no active problems. You are having trouble as this package is not available in your country. Try this as a solution. Log in to the Xbox site. Change the country to brazil in My Info. Sign out. Open a VPN and choose brazil. Re-login to the Xbox site and redeem the code. use code link https://redeem.microsoft.com
Probao i to, ne radi.
Bacio 50 eura u vjetar. Savjet, ne kupujte od nekih čudnih stranica, bolje dat malo više pa dobit proizvod za koji ste siguran da će raditi nego da vam ovako ispadne.
Kontaktiraj Microsoft support preko chata i reci im da ti ukucaju kod.
Ako ne žele (u što sumnjam), zamoli ih da ti barem kažu je li kod ispravan. Ako nije ispravan ili je potrošen, sejvaj taj chat, pošalji na MTC Game i traži refund.
Uspio na kraju, neki lik iz supporta mi je stvarno pomogao, i eto imam igru hah, a jbt, aj bar je dobro završilo. Morao sam proć jedno tri lika iz supporta prije nego mi se taj neki javio, svaka čast liku.
pa koliko cijeniš, možeš na privat
Koji bi ja od ovih trebao uzeti? Jel ovaj skroz lijevo za 45 eura - GOLD membership EU i onda uzmem onaj ultimate za 1 euro i to mi se sve pretvori u ultimate
Ekipa uglavnom kupuje brazilski za 30ak eura. Putem VPN-a ga aktiviraš. EU ti je 10ak eura skuplji. Nije to sad neka razlika, ali samo da znaš.
Koji bi ja od ovih trebao uzeti? Jel ovaj skroz lijevo za 45 eura - GOLD membership EU i onda uzmem onaj ultimate za 1 euro i to mi se sve pretvori u ultimate
Ekipa uglavnom kupuje brazilski za 30ak eura. Putem VPN-a ga aktiviraš. EU ti je 10ak eura skuplji. Nije to sad neka razlika, ali samo da znaš.
Okej, mislim da ću kupit EU, da se ne zajebavam opet s ovim, nije ni ovako skupo. Znači na istu foru, to kupim, redeem kod, ne moram ni VPN koristit, i onda odem na ono trial ultimate i sve će mi se prebacit na gamepass ultimate?
Al tu mi piše xbox live gold, to nije game pass. Onda bi ja za igranje online trebao uzeti xbox live, a za igre zasebno game pass ili? Ili će mi se taj live gold kada pretvorim u ultimate zapravo pretvoriti u jednu uslugu koja obuhvaća i igranje online i igre?
Al tu mi piše xbox live gold, to nije game pass. Onda bi ja za igranje online trebao uzeti xbox live, a za igre zasebno game pass ili? Ili će mi se taj live gold kada pretvorim u ultimate zapravo pretvoriti u jednu uslugu koja obuhvaća i igranje online i igre?
ultimate = gold + gamepass + xcloud
da ultimate je i live i gamepass, i sve od golda ce ti 1:1 konvertat u ultimate
Prvo uzmeš XBOX LIVE GOLD. Možeš maximalno 3 godine uzeti. Znači 3 puta po godinu dana pod uvjetom da trenutno nemaš već neke mjesece od XBOX LIVE GOLD-a.
Kada "ubaciš" na svoj account XBOX LIVE GOLD, onda kupiš ULTIMATE za 1 funtu/euro, ovisi iz koje regije kupuješ, i to će ti konvertirati sav GOLD u ULTIMATE. Ovo će proći pod uvjetom da već nisi prije odradio konverziju za 1 funtu/euro. Ako jesi onda ti to neće proći.
Ovo je i razlog zašto ekipa kupi 3 godine GOLD-a, pa ga onda konvertira u 3 godine ULTIMATE-a za jednu funtu/euro ovisno iz koje regije kupuješ tu promociju.
Prvo uzmeš XBOX LIVE GOLD. Možeš maximalno 3 godine uzeti. Znači 3 puta po godinu dana pod uvjetom da trenutno nemaš već neke mjesece od XBOX LIVE GOLD-a.
Kada "ubaciš" na svoj account XBOX LIVE GOLD, onda kupiš ULTIMATE za 1 funtu/euro, ovisi iz koje regije kupuješ, i to će ti konvertirati sav GOLD u ULTIMATE. Ovo će proći pod uvjetom da već nisi prije odradio konverziju za 1 funtu/euro. Ako jesi onda ti to neće proći.
Ovo je i razlog zašto ekipa kupi 3 godine GOLD-a, pa ga onda konvertira u 3 godine ULTIMATE-a za jednu funtu/euro ovisno iz koje regije kupuješ tu promociju.
Hvala, skužio, uzimam to, must have, i jel istina da ekskluzive mogu dobiti besplatno ako imam game pass, malo zvuči predobro da bi bilo istinito. Znači ako imam game pass i kad izađe Halo infinite mogu ga samo skinut i igrat?
Da. Svaka igra koju napravi neki od Xbox studija, izlazi na Gamepassu day 1 i besplatna je za Gamepass korisnike.
Dakle, Halo Infinite, Bethesdin Starfield, Elder Scrolls 6 itd.
Isto vrijedi i za već izdane Microsoft igre. Sve su dostupne i besplatne za Gamepass korisnike (Gears of War, Halo collection i svašta nešto).
3rd party naslovi (naslovi drugih izdavača) nisu uglavnom dostupni na Gamepassu day 1, ali naslovi nekih manjih studija mogu biti i day 1 (kao npr. The Medium koji je izašao neki dan).
Edit: Riješen problem (Kad ću uspijet riješit nešto bez da bude problema?)
Ja nisam imao ni jedan problem do sada. Valjda si takve sreće.
Alright, ako uzmete kod s cdkeysa i ne radi vam, recimo piše vam, kao što je meni, da se kod može iskoristiti jedino putem konzole, a kad tako pokušate piše da nije za vašu regiju. Kupio sam EU xbox live gold. Nakon googlanja sam vidio da je nekima radilo tako da bi jednostavno promijenili adresu accounta, no meni to nije radilo. Ono što mi je radilo da sam otišao, s upaljenim VPN-om za UK, na xbox.com, a ne na microsoft.com i tako redeemao kod i onda je radilo sve normalno.
Ovaj game pass je čudo, pogotovo kad ga nabaviš po povoljnoj cijeni :D. Ne znam kako kao netko tko gejma cijeli život nisam bio upoznat s tim što pruža, ono ne znam koju da igru skinem, što od sportskih od ea playa što ovih nekih ekskluziva, što od ovih all time klasika koje nikad nisam igrao a la witcher itd. Teške brige.
Ovaj game pass je čudo, pogotovo kad ga nabaviš po povoljnoj cijeni :D. Ne znam kako kao netko tko gejma cijeli život nisam bio upoznat s tim što pruža, ono ne znam koju da igru skinem, što od sportskih od ea playa što ovih nekih ekskluziva, što od ovih all time klasika koje nikad nisam igrao a la witcher itd. Teške brige.
Možda zato što si bio u drugom taboru
jos kad malo poboljsali ponudu igara koje mozes igrat na pc-u...
Mislim da se S verzija jos ii moze nac , al x isto kao i sony ps5..
Neema..
Tako da ja prodo grafu..
Nove bolesno skupe, a ps5/xbx neema.
The next-generation console war is not over, but 2020 sales figures are in, and Sony's PlayStation 5 has taken a commanding lead over Xbox Series X in terms of market share. Market analysis group GamingSmart notes that as of the end of December, PS5 commands nearly two-thirds of the market with 4.48 million in sales versus 2.4 million next-gen Xbox units moved.
Microsoft nije izdao službene podatke o prodanim konzolama, tako da se možemo osloniti samo na nagađanja insidera.
U stvari prodaja novih konzola je utrka u proizvodnji i distribuciji, jer se ionako svaka nova konzola proda čim se pojavi u dućanu.
a sta ne radi svima ? upgrejd putem paypala , placanje ?
Placanje microsoftu preko paypala za uslugu koja nije dostupna kod nas...
Netocno, kupio 3 godine brazil i putem vpn -a i paypal-a sa dummy njemackom adresom izvrsio upgrejd . Prijatelju sam to napravio mjesec dana kasnije na istom principu putem paypala . Cisto sumnjam da to vise nije moguce u zadnja 2-3 mjeseca .
Daj molim te vratimo se na ovo, kako mozes unijet njemacku dummy adresu kao adresu u paypal? Koliko vidim mozes imat adrese samo iz iste zemlje iz koje si pokrenuo paypal account... Ti si mozda mislio na dummy adresu u Microsoft account-u, al to mi ne pomaze jer vide da mi je paypal adresa iz zemlje u kojoj usluga nije dostupna pa ne prolazi placanje...
d