Xbox Series X izdvojena tema

poruka: 6.501
|
čitano: 1.696.886
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: Xbox Series X
Zar vi nemate o cemu pisati pa napadate prvog koji spomene neki problem. Xbox je u problemu, gamepass se pokazuje kao iznimno loš za prodaju igara. Xbox je trenutno treca konzola na tržištu.
Evo ja nemam nista na gamepassu ovaj mjesec, Minecraft Legends je neka vannabe strategija, igrao par sati i nisam oduševljen.
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Gogy7 kaže...
Zar vi nemate o cemu pisati pa napadate prvog koji spomene neki problem. Xbox je u problemu, gamepass se pokazuje kao iznimno loš za prodaju igara. Xbox je trenutno treca konzola na tržištu.
Evo ja nemam nista na gamepassu ovaj mjesec, Minecraft Legends je neka vannabe strategija, igrao par sati i nisam oduševljen.

A ti si onaj vrhunski poznavatelj gaming svijeta koji kaže da Bethesda studio nema kapacitet za napraviti Starfield jer to nisu nikada uspjeli u prošlosti. Tako da ono uzimam tvoje mišljenje nevažno i plus to braniš svog PS "kolegu" kojemu smeta na ovoj temi sto ljudi žele malo novca uštedjeti. To jako puno govori i o tebi...

12 godina
azzie kaže...
Gogy7 kaže...

A ti si onaj vrhunski poznavatelj gaming svijeta koji kaže da Bethesda studio nema kapacitet za napraviti Starfield jer to nisu nikada uspjeli u prošlosti. Tako da ono uzimam tvoje mišljenje nevažno i plus to braniš svog PS "kolegu" kojemu smeta na ovoj temi sto ljudi žele malo novca uštedjeti. To jako puno govori i o tebi...

Gdje je tu usteda ako se lik hvali da "ima sve sto i ja" ali ne zeli placat Gamepass iz PRINCIPA,tojest time opravdava potkradanje.Ja ne kradem nikoga,mogu aktivirat NordVPN i torentirat ali to mi ne pada na pamet,ako ima medju vama nekoga tko zeli igrat ali mora stedjet to mogu razumjet ali ova pres.ravanja o PRINCIPU,ne to ne prihvacam.

Gospodo draga vi niste nikakvi veliki fanovi Xboxa ili gaminga nego ste grupica ocajnika koja se nasla u zajednickom interesu,u ovom slucaju napadanja svakoga tko se usudi izrec kritiku na racun MSa,evo ovaj iznad je napisao da on skoro pa nikad nije aktivan ali sad je dobio razlog bit aktivan...bolesno i poremeceno.

Imam poprilicno iskustva kao vlasnik Xbox platformi...Xbox360,Xone X,Xbox series X tako da se apsolutno mogu izjasnit dali smatram kako Xox ide u dobrom smjeru ili ne 🥂

Jeli vas sad jako uvrijedilo i pogodilo sto sam naveo koje Xbox konzole sam imao/imam?

Uzasno nabijanje na nos i razbacivanje novcem....mea cupla 🙏

Ajde pisite vise o igrama koje igrate....nejde?

12 godina
Xbox Series X

Koga boli briga kakav utjecaj ima Gamepass na prodaju igara i koliko je konzola Sony više prodao od Xboxa. Pa nismo mi ovdje dioničari gaming kompanija.

Hoćemo dobre igre i hoćemo ih jeftino ili besplatno.

To je naš zajednički interes. A ne trolanje po forumu.

PSN - DeniZg80; Xbox - DeniZg#5788
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.4.2023 11:47 (DeniZg).
Moj PC  
11 0 hvala 3
10 godina
I dalje stojim iza tog da Bethesda ne može napraviti tako ogromnu igru bez bugova. A sto se tice gaminga i xboxa, cesto mi dolazi ponuda da promoviram pc gamepass. Zasto misliš da bi dobivao takve ponude ako mrzim xbox. Pratim gaming, nevezano koja konzola je u pitanju.
13 godina
protjeran
MEGATAMA kaže...
azzie kaže...
Gogy7 kaže...

Gdje je tu usteda ako se lik hvali da "ima sve sto i ja" ali ne zeli placat Gamepass iz PRINCIPA,tojest time opravdava potkradanje.Ja ne kradem nikoga,mogu aktivirat NordVPN i torentirat ali to mi ne pada na pamet,ako ima medju vama nekoga tko zeli igrat ali mora stedjet to mogu razumjet ali ova pres.ravanja o PRINCIPU,ne to ne prihvacam.

Gospodo draga vi niste nikakvi veliki fanovi Xboxa ili gaminga nego ste grupica ocajnika koja se nasla u zajednickom interesu,u ovom slucaju napadanja svakoga tko se usudi izrec kritiku na racun MSa,evo ovaj iznad je napisao da on skoro pa nikad nije aktivan ali sad je dobio razlog bit aktivan...bolesno i poremeceno.

Imam poprilicno iskustva kao vlasnik Xbox platformi...Xbox360,Xone X,Xbox series X tako da se apsolutno mogu izjasnit dali smatram kako Xox ide u dobrom smjeru ili ne 🥂

Jeli vas sad jako uvrijedilo i pogodilo sto sam naveo koje Xbox konzole sam imao/imam?

Yea , sorry ali ne vidim smisao razmjene mišljenja s tobom jer nema osobe i teme na kojoj se nisi zakačio s nekim . Ali možda će ti netko drugi objasniti , držimo palčeve da naiđe ta osoba.  

PS -hajde nam opet objasni da nisi pravi gejmer ako ne kupiš 3-4 igre mjesečno po izlasku jer bez 300 eura za igre svaki mjesec si kara , jebeš hranu i režije treba samo igre kupovati. Ili uvijek možeš u Švabiju ili Irsku zbrisati i pametovat "napaćenom" narodu  kako su stoka sitnog zuba.  Odi na njemački forum pa s njima razglabaj . Srami se 

12 godina
azzie kaže...
MEGATAMA kaže...
azzie kaže...
Gogy7 kaže...

Yea , sorry ali ne vidim smisao razmjene mišljenja s tobom jer nema osobe i teme na kojoj se nisi zakačio s nekim . Ali možda će ti netko drugi objasniti , držimo palčeve da naiđe ta osoba.  

PS -hajde nam opet objasni da nisi pravi gejmer ako ne kupiš 3-4 igre mjesečno po izlasku jer bez 300 eura za igre svaki mjesec si kara , jebeš hranu i režije treba samo igre kupovati. Ili uvijek možeš u Švabiju ili Irsku zbrisati i pametovat "napaćenom" narodu  kako su stoka sitnog zuba.  Odi na njemački forum pa s njima razglabaj . Srami se 

Da zavrsimo ovo...

Napisao sam kritiku Microsoftu i pritom nisam spomenuo niti jednog forumasa....sto je usljedilo?

Ono sto uvjek radite....

Vrijedjanje na osobnoj razini,prikaz nivoa kulture koju vi kao "grupa" imate tojest nemate,prijetnje samaranjem,prozivke onih koji su se iselili,opravdavanje kradje uvjek istim razlozima.

Da se srami tko?....

Hocemo nastavit?

16 godina
Gogy7 kaže...
I dalje stojim iza tog da Bethesda ne može napraviti tako ogromnu igru bez bugova. A sto se tice gaminga i xboxa, cesto mi dolazi ponuda da promoviram pc gamepass. Zasto misliš da bi dobivao takve ponude ako mrzim xbox. Pratim gaming, nevezano koja konzola je u pitanju.

Naravno da će biti bugova, to nitko ne spori. Ovisno o stanju igre uzme se godinu dana nakon pečiranja...a sobzirom da je odmh na game passu može se probati/igrati odmah za male novce tako da nije problem.

S druge starne potencijalno igra koja će se igrati deset godina kao i njihovi mnogi prethodnici.

13 godina
protjeran
Gogy7 kaže...

Ajde molim te , tebi očito stalo samo da svog PS kanala ali ovu generaciju uletio Microsoft žestoko pa malo prpa da ne izgubiš koji view , zato kao sad i XBOX pratiš. LOL

Evo malo Sony nedostatak koji sam skupio u 10- minuta i sada zamisli da svaki put neki padobranac uleti na temu od PlayStation 5 i počne pametovati imali bi 30000 stranica gluposti. Isto toliko gluposti ima i kod Xbox ali ovdje se moraju pisati svakakve kvazi ludosti od Megatame i neprovjerena sranja i odmah bojna sa PS teme dođe u obranu.

PS5 nedostaci-

- ogromna veličina naspram Serie X
- ne podržava Dolby Vision ili Atmos
- sramotno dizanje cijene nakon 2 godine od izlaska
- PS5 Controller Drift i mijenjanje dualsensa svakih 6 mjeseci kod većine korisnika
- Mijenjane dizajna unutrašnjosti radi hlađenja i razlike kod kupovine
- sramotni portovi u katastrofalnom stanju PS igrica za PC
- dizanje cijena igrica
- laganje da igre neće biti dostupne za PC već samo na PS konzolama
- trebalo je skoro dvije godine za VRR podršku
- laganje da je PS NVMe disk drugačiji i da daje dodatne mogućnosti
- ne mogućnost korištenja ps4 kontrolera
- nema "backwards compatibility" za starije igre
- nema mogućnost emulacije starih konzola kao Xbox
- Problemi s rest modom pogotovo na pocetku izlaska konzole
- nedavno je Sony "potajno" dignu cijene igri u raznim regijama za PC
- plaćanje developerima da ne stavljaju svoje igre na Gamepass
- glasine da ako stoji vertikalno može doci do oštećenja
- laganje da PS vjeruje u generacije i da će nove igre biti samo na PS5
- nema "quick resume"
- PS Plus je "slabiji" od Gamepass-a i ekskluzive ne dolaze day one kao kod XBOX-a
- problemi u HRV oko prelaska na euro
- malo slabija kvaliteta ili rezolucija u third party igricama naspram Series X-a
- sramotno laganje i plakanje vodstva Sony-a radi Microsoft kupovine Activision Blizzard-a
- dodatno plaćanje za upgrade igrica (Sa PS4 na PS5) , nema "Smart Delivery" kao Microsoft
- pretjerivanje s WOKE sadržajem (to je moje osobno mišljenje , nekima je to možda OK)
- kupovina igrica samo preko officala Sony shop-a - Ovo je možda i najveći plus za Microsoft
- u budućnosti za PS konzolu neće biti nekih kultni naslova kao - Wolfenstein , Doom , Elder Scrolls 6 , Fallout...

PS - naravno da tu ima i nekih netočnih ili neprovjerenih informacija ali to je nevažno jer je svaki put netko mogao zatrolati ps temu.

12 godina
forumaš kaže...
Gogy7 kaže...

Naravno da će biti bugova, to nitko ne spori. Ovisno o stanju igre uzme se godinu dana nakon pečiranja...a sobzirom da je odmh na game passu može se probati/igrati odmah za male novce tako da nije problem.

S druge starne potencijalno igra koja će se igrati deset godina kao i njihovi mnogi prethodnici.

Dobro,da cu igrat SP igru 10 godina sigurno necu.

Najvise sam igrao Dark Souls 1 i to je bilo tek nekih 800 sati.

Realno je to oko stotinjak sati za vece Bethesdine naslove.

16 godina
MEGATAMA kaže...
forumaš kaže...
Gogy7 kaže...

ne doslovno.

Skayrim ljudi i dalje igraju, ne znači da igraju samo to i cijelo vrijeme. Isto i npr. Fallout 3/4.

12 godina
forumaš kaže...
MEGATAMA kaže...
forumaš kaže...
Gogy7 kaže...

ne doslovno.

Skayrim ljudi i dalje igraju, ne znači da igraju samo to i cijelo vrijeme. Isto i npr. Fallout 3/4.

Da,sto se tice dugotrajnosti to stoji.Kao i naprimjer GTA5 ali tu pomaze rerealease na novijim generacijma platformi.

Meni su od svih Bethesdinih igara najdraze upravo Fallout 3 i 4 🥂

Fallout 4 sam kupio za PC,Xbox i Playstation.....ups,jesam li to smio napisat....dali sad nabijam na nos onima koji nisu...a kakvu sam onda tek bol uzrokovao torentasima.....mea culpa.

16 godina

Meni je i Fallout 76 bio vrlo dobar, donio je nove ideje u staru formulu uz trnovit početak. Čak razmišljam da ga ponovno instaliram ali nemam vreman od hrpe igara.

12 godina
forumaš kaže...

Meni je i Fallout 76 bio vrlo dobar, donio je nove ideje u staru formulu uz trnovit početak. Čak razmišljam da ga ponovno instaliram ali nemam vreman od hrpe igara.

Taj Fallout nisam probao posto je to nekakva online varijanta,nesto kao mmo zar ne?

Ja cekam Fallout 5

12 godina
Xbox Series X

Kad smo vec krenuli pisat o igrama..hvala Isusu.

Ovo bi mogao bit sleeper hit za co op,djeluje jako zabavno.

Skinut cu verziju za PC da probam a kada patchaju Xsx verziju na 60fps probat cu i tu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xbox Series X

Ja sam ga igrao kao i svaki drugi SP, jedino kaj imaš evete/misije gdje se dodatno bildaš pa to radi više vas zajedno. Pratiš misije po mapi i  istražuješ.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
forumaš kaže...

Ja sam ga igrao kao i svaki drugi SP, jedino kaj imaš evete/misije gdje se dodatno bildaš pa to radi više vas zajedno. Pratiš misije po mapi i  istražuješ.

Iskreno,nisam ni znao da ima SP kampanju unutar tog online svijeta.

Skinut cu onda i probat 🥂

16 godina
Xbox Series X

Ak imaš game pass niš te ne košta probati, ja sam odustao nakon 77 sati igre jer ma koliko se ti bildao toliko raste i AI i uvijek te mogu samljeti ovisno dijelu mape. Jako zatazno ali treba se baš posvetiti igri, gutač vremena.

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
forumaš kaže...

Ak imaš game pass niš te ne košta probati, ja sam odustao nakon 77 sati igre jer ma koliko se ti bildao toliko raste i AI i uvijek te mogu samljeti ovisno dijelu mape. Jako zatazno ali treba se baš posvetiti igri, gutač vremena.

Kako je igra optimizirana za PC,posto na kompu imam hrpu free mjesta na ssdu a na XsX imam jos malo free prostora a ne da mi se nista brisat.

Imam Gamepass Ultimate tako da uvjek dolaze u obzir verzije za PC i konzole.....ups mozda ovo nisam trebao napisat,sad nabijam na nos onima koji nemaju ultimate verziju passa...mea culpa.

16 godina

Nakon što ju pokreneš užasno. Onda odeš u nvidia geforce experience i pokreneš optimal setting. Nakon toga sam imao zaključanih 75 fpsa na 1440p uz vsync...nvidia isključi tj. podesi par opcija koje unište performanse, ne sjećam se točno koje, jer kad sam stavio sve na max bilo je loše.

Znači par sekundi podešavanja.

17 godina
XsX kontroler wireless receiver

Ekipa, da li ima negdje za kupiti onaj wireless adapteršto je bio u PC bundleu s kontrolerom? Ne bih kemijao s nekim zamjenskim. Imam punjive baterije pa bi mi bilo jednostavnije ne se zezat žicom. Svaki info je dobro došao.

Eventualno bih kao plan B uzeo neki opleteni full mekani kabel, no ajdmo vidjeti za wireless soluciju.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Re: XsX kontroler wireless receiver
Lovac kaže...

Ekipa, da li ima negdje za kupiti onaj wireless adapteršto je bio u PC bundleu s kontrolerom? Ne bih kemijao s nekim zamjenskim. Imam punjive baterije pa bi mi bilo jednostavnije ne se zezat žicom. Svaki info je dobro došao.

Eventualno bih kao plan B uzeo neki opleteni full mekani kabel, no ajdmo vidjeti za wireless soluciju.

Ima kolega za kupnju online posebno, 20/30 dolara koliko vidim.

Ja ga imam, nikad ga nisam koristio, dobio uz kontroler. Ako hoćeš, javi se pa se dogovorimo.

12 godina
Lovac kaže...

Ima na Amazonu,vec je netko to prije pitao pa smo malo istrazili.

Mislim da je original 30-40eu ne sjecam se,ali ja sam to kupio odvojeno davno,nisam dobio uz gamepad.

Edit

Original od Microsofta je 50eu na Amazon.de

Edit2 

Pise da ima i novija verzija koja kosta 35eu

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.4.2023 11:22 (MEGATAMA).
10 godina
Lovac kaže...

Ja sam to trazio,al sam na kraju jednostavno kupio bluetooth stick i preko njega spojio.

Radi bez problema. Bluetooth veza ima neke nedostatke oko funkcija, al ja ne koristim nist od toga pa mi nije bitno.

Pogledaj si malo razlike pa odluci.

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.4.2023 11:28 (Santana).
17 godina
Xbox Series X

Tnx ljudi. A još sam prije x mjeseci gledao, bila je akcija na nekom storeu 19.90eur. Reko, ma ne trebam, ako mi dojadi žica, onda. I naravno da se prodalo, očito čistili zalihe... Ima za 67eur bundle kontroler + adapter, no tko će se zezat kad mi treba samo taj microsoftov adapter.

MedO1337 imaš poruku.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Xbox Series X

Ništa od akvizicije Activision Blizzarda od strane Microsofta, britanski CMA blokirao:

https://www.gov.uk/government/news/microsoft-activision-deal-prevented-to-protect-innovation-and-choice-in-cloud-gaming

I što je najsmješnije, zbog zabrinutosti oko cloud gaminga, LOL.

0 0 hvala 0
12 godina
greysaint0 kaže...

Ništa od akvizicije Activision Blizzarda od strane Microsofta, britanski CMA blokirao:

https://www.gov.uk/government/news/microsoft-activision-deal-prevented-to-protect-innovation-and-choice-in-cloud-gaming

I što je najsmješnije, zbog zabrinutosti oko cloud gaminga, LOL.

A do jucer se pisalo da je sigurno kako ce proc.

Ali za Activision nije zima posto im MS sad mora dat 3 milijarde dolara na ljepe oci.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.4.2023 13:48 (MEGATAMA).
12 godina
Xbox Series X

Moram priznat da ne kužim zašto je bitno mišljenje UK tijela i kakve to ima veze s ostatkom svijeta.

Ali ako deal propadne globalno, bit će zanimljivo vidjeti što će Microsoft napraviti sa 70 miljardi $ viška.

PSN - DeniZg80; Xbox - DeniZg#5788
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xbox Series X

svi ce se nadat i pumpat cijene dako da mozda njih kupe

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Xbox Series X

A niš od ovoga , grem kupiti Diablo 4