Sad MS ima hrpu kvalitetnih developera i samim time hrpu kvalitetnih first party naslova 🥂
Ja sam pri kraju sa WoW Classicom tj pretplata mi ističe pa ide pauza i vraćam se na XSX.
Čekaju me Indiana i Avowed.
Šta prvo zaigrat

Uzeo sam game pass za Brazil, ali nema sanse da mogu aktivirati. Probao sam 10 razlicitih VPN-a i ni jedan ne moze da prebaci na tu regiju. Na microsoft accountu uvijek pise da aktivacija nije iz zemlje iz koje je i kod
Ima li neko preporuku za VPN koji provjereno radi? Na kraju cu morati kupiti surfshar + vrijeme koje sam potrosio. Mogo sam direktno kupiti Ultimate za EU regiju
28€ 3mj, ja stalno tam kupujem.
Uk mi je regija još od Xbox One.
BTW: vidim došel je i F1 24 na GP, a ja ga nedavno uzel za PS5 za 15€, Champions Edition.
Uzeo sam game pass za Brazil, ali nema sanse da mogu aktivirati. Probao sam 10 razlicitih VPN-a i ni jedan ne moze da prebaci na tu regiju. Na microsoft accountu uvijek pise da aktivacija nije iz zemlje iz koje je i kod
Ima li neko preporuku za VPN koji provjereno radi? Na kraju cu morati kupiti surfshar + vrijeme koje sam potrosio. Mogo sam direktno kupiti Ultimate za EU regiju
Aj prvo napiši sve korake kako aktiviraš, možda nije problem u vpn
Prosli put sam aktivirao South Africa, ali je bio novi account pa sam imao pravo na Ultimate za 1 funtu.
Nisam mogao sjediti s mirom, tek se operisao, malo mi dosadno i hocu da skinem veceras neke igrice.
Napravim novi account za BiH. Kupim game pass India, hakde reko za Brazil ne radi VPN. Upalim VPN India, odem na redeem.microsoft i nece opet da prodje.
Na kraju cu aktivirati Ultimate za 1$ - 14 dana. Do tada cu se i oporaviti 😀
Ističe mi pass za par dana. Da li za produžiti ga preko Indije i konvertirati trebam čekati da trenutni istekne ili to radim dok još traje postoječi?
Prosli put sam aktivirao South Africa, ali je bio novi account pa sam imao pravo na Ultimate za 1 funtu.
Nisam mogao sjediti s mirom, tek se operisao, malo mi dosadno i hocu da skinem veceras neke igrice.
Napravim novi account za BiH. Kupim game pass India, hakde reko za Brazil ne radi VPN. Upalim VPN India, odem na redeem.microsoft i nece opet da prodje.
Na kraju cu aktivirati Ultimate za 1$ - 14 dana. Do tada cu se i oporaviti 😀
Regiju ne mijenjaš, ostavi uk ili koju već imaš i upali vpn na zemlju čiji je kod (u tvom slučaju Brazil)
Na Microsoft stranici pri dnu također moraš prebaciti na Brazil
Konverziju nemoj raditi pomoću koda već direktno preko Microsoft stranice kupi mjesec dana ultimate pa će izvršiti konverziju, prije konverzije ugasi vpn
Ako hoćeš dodatno produžiti pretplatu možeš kupiti ea play koji će se također pretvoriti u ultimate po jednakim uvjetima kao i core
Ističe mi pass za par dana. Da li za produžiti ga preko Indije i konvertirati trebam čekati da trenutni istekne ili to radim dok još traje postoječi?
Možeš ga produžiti ili čekati da istekne... Bolji su uvjeti kad se čeka da istekne
Nece ni na ovaj nacin. Ne znam kako sam prosli put uspio sa South Africa.
Nista, uzet cu onda ovo
Vidim na redditu da i drugi imaju slične probleme zadnjih par dana , neki kažu da vise ne može kupovati key preko VPN-a a neki da su blokirali te besplatne VPN-e i da zato ljudi imaju probleme .
Uglavnom probao sam kupiti preko enebe igru za argentinsku regiju i aktivirati ju putem VPN -a (PROTON) i prošlo mi je bez problema . I nisam dobio nikakvu obavijest na mail da sam se logirao iz druge regije , ja sam na njemačku registriran. Nažalost ne znam zašto tebi neće , možda je do VPN-a ali ne mogu ti garantirati.
Probaj Urban VPN proxy ili Windscribe. Oba su browser add ons.
može neko pametniji da pomogne ok aktivacije? Promjenio u postavkama regiju na brazil. Stavio regiju za microsoft store na brazil..nord vpn..surfshark..tunnel bear niti jedan ne prolazi. stalno javlja grešku kriva regija.
kad reedemam pored maila piše brazil i neće
pratio sam sve opet sa stranice 74. ali neće nikako..ima neko ideju zakaj neće?
Ima dosta novosti na Redditu,dosta njih ne može regati GPU sa CDKeys pa i worldwide WW a kamoli Argentinu,Brazil...Izgleda da je prošla baba sa kolačima,nekima prolazi ipak još uvijek.

Ekipa ako netko ima gamepad za prodati, kupio bih rado od forumaša prije nego neki s oglasa.
Može i od XB One bitno da je sve ispravno.
Ako tko ima može PP ili whatsapp kontakt na: 099/597-5431
To je super,izgleda da dolazi do problema kada se kupuje key sa CDKeys,Eneba i sličnih. CDKeys je godinama bio sinonim za kvalitetu,uvijek sve ok za key i za igre iako je najbolja metoda bila sa 74 stranice.

Novi Xbox navodno je u planu za 2027. i bit će… Windows PC?
Već se neko vrijeme o ovome špekulira...bude li mogućnost da xbox instaliram pc gamiing launchere šaljem PC u penziju i kupujem ovu konzolu za par godina.
1000 eura? Nema probelma.
Novi Xbox navodno je u planu za 2027. i bit će… Windows PC?
Već se neko vrijeme o ovome špekulira...bude li mogućnost da xbox instaliram pc gamiing launchere šaljem PC u penziju i kupujem ovu konzolu za par godina.
1000 eura? Nema probelma.
Ne vidim koju bi Microsoft u tome imao računicu.
Mogu napraviti hardver na kojem gube novce, ali to ima smisla samo ako na njega stave zatvoreni sustav.
Ili napraviti hardver sa Windowsima koji je profitabilan ili na nuli. Ali čemu onda kupiti Microsoftov PC, kad mogu za iste novce kupiti bilo koji drugi PC?
Ova druga varijanta još donekle ima smisla za handheld, ali za desktop PC baš i ne.
Bilo čiji.
Jesi napravio novi account ili si samo promijenio regiju? Možeš li detaljnije opisati?