Xbox Series X izdvojena tema

poruka: 6.473
|
čitano: 1.570.009
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Xbox Series X

Sad MS ima hrpu kvalitetnih developera i samim time hrpu kvalitetnih first party naslova 🥂

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xbox Series X

Ja sam pri kraju sa WoW Classicom tj pretplata mi ističe pa ide pauza i vraćam se na XSX. 

Čekaju me Indiana i Avowed.

Šta prvo zaigrat 

PSN: Muskarcina77 / Xbox: Muskarcina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Xbox Series X
Ja sam odabrao Indianu. Odlična je
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
Xbox Series X

Uzeo sam game pass za Brazil, ali nema sanse da mogu aktivirati. Probao sam 10 razlicitih VPN-a i ni jedan ne moze da prebaci na tu regiju. Na microsoft accountu uvijek pise da aktivacija nije iz zemlje iz koje je i kod

Ima li neko preporuku za VPN koji provjereno radi? Na kraju cu morati kupiti surfshar + vrijeme koje sam potrosio. Mogo sam direktno kupiti Ultimate za EU regiju 

0 0 hvala 0
17 godina
Mogel si jednostavno kupiti prek cdkeys-a.
28€ 3mj, ja stalno tam kupujem.
Uk mi je regija još od Xbox One.

BTW: vidim došel je i F1 24 na GP, a ja ga nedavno uzel za PS5 za 15€, Champions Edition.
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.2.2025 17:33 (Armor).
14 godina
anelko kaže...

Uzeo sam game pass za Brazil, ali nema sanse da mogu aktivirati. Probao sam 10 razlicitih VPN-a i ni jedan ne moze da prebaci na tu regiju. Na microsoft accountu uvijek pise da aktivacija nije iz zemlje iz koje je i kod

Ima li neko preporuku za VPN koji provjereno radi? Na kraju cu morati kupiti surfshar + vrijeme koje sam potrosio. Mogo sam direktno kupiti Ultimate za EU regiju 

Aj prvo napiši sve korake kako aktiviraš, možda nije problem u vpn

12 godina
Imam stari UK account, prebacim ga na Brazil, kupim game pass za Brazil. Upalio VPN, odabrao Brazil, otisao na redeem.microsoft.com, da aktiviram, pise da nisam na istoj lokaciji kao key.

Prosli put sam aktivirao South Africa, ali je bio novi account pa sam imao pravo na Ultimate za 1 funtu.

Nisam mogao sjediti s mirom, tek se operisao, malo mi dosadno i hocu da skinem veceras neke igrice.

Napravim novi account za BiH. Kupim game pass India, hakde reko za Brazil ne radi VPN. Upalim VPN India, odem na redeem.microsoft i nece opet da prodje.

Na kraju cu aktivirati Ultimate za 1$ - 14 dana. Do tada cu se i oporaviti 😀
12 godina
Xbox Series X

Ističe mi pass za par dana. Da li za produžiti ga preko Indije i konvertirati trebam čekati da trenutni istekne ili to radim dok još traje postoječi?

0 0 hvala 0
14 godina
anelko kaže...
Imam stari UK account, prebacim ga na Brazil, kupim game pass za Brazil. Upalio VPN, odabrao Brazil, otisao na redeem.microsoft.com, da aktiviram, pise da nisam na istoj lokaciji kao key.

Prosli put sam aktivirao South Africa, ali je bio novi account pa sam imao pravo na Ultimate za 1 funtu.

Nisam mogao sjediti s mirom, tek se operisao, malo mi dosadno i hocu da skinem veceras neke igrice.

Napravim novi account za BiH. Kupim game pass India, hakde reko za Brazil ne radi VPN. Upalim VPN India, odem na redeem.microsoft i nece opet da prodje.

Na kraju cu aktivirati Ultimate za 1$ - 14 dana. Do tada cu se i oporaviti 😀

Regiju ne mijenjaš, ostavi uk ili koju već imaš i upali vpn na zemlju čiji je kod (u tvom slučaju Brazil)

Na Microsoft stranici pri dnu također moraš prebaciti na Brazil 

Konverziju nemoj raditi pomoću koda već direktno preko Microsoft stranice kupi mjesec dana ultimate pa će izvršiti konverziju, prije konverzije ugasi vpn

Ako hoćeš dodatno produžiti pretplatu možeš kupiti ea play koji će se također pretvoriti u ultimate po jednakim uvjetima kao i core

14 godina
mixmix kaže...

Ističe mi pass za par dana. Da li za produžiti ga preko Indije i konvertirati trebam čekati da trenutni istekne ili to radim dok još traje postoječi?

Možeš ga produžiti ili čekati da istekne... Bolji su uvjeti kad se čeka da istekne 

12 godina

Nece ni na ovaj nacin. Ne znam kako sam prosli put uspio sa South Africa.

Nista, uzet cu onda ovo

https://www.eneba.com/xbox-xbox-game-pass-ultimate-1-month-subscription-xbox-windows-non-stackable-key-global

13 godina
Pozdrav, nisam uspio aktivirati igru kupljenu za Argentinsku regiju preko VPN-a. Do sada mi je uvijek prolazilo (imam na taj način akrivirano preko 50 igara). Najprije sam posumnjao na VPN ali buni me mail koji sam primio od MS-a di se vidi da mi je zemlja spajanja Argentina. Regija na konzoli mi je također Argentina. VPN koji sam koristio je VPN.lat i do sada je uvijek prolazilo. S kojim VPN-om da probam to aktivirati ili nije do VPN-a nego su nešto promijenili u međuvremenu?

0 0 hvala 0
5 mjeseci
Zločko kaže...
Pozdrav, nisam uspio aktivirati igru kupljenu za Argentinsku regiju preko VPN-a. Do sada mi je uvijek prolazilo (imam na taj način akrivirano preko 50 igara). Najprije sam posumnjao na VPN ali buni me mail koji sam primio od MS-a di se vidi da mi je zemlja spajanja Argentina. Regija na konzoli mi je također Argentina. VPN koji sam koristio je VPN.lat i do sada je uvijek prolazilo. S kojim VPN-om da probam to aktivirati ili nije do VPN-a nego su nešto promijenili u međuvremenu?

Vidim na redditu da i drugi imaju slične probleme zadnjih par dana , neki kažu da vise ne može kupovati key preko VPN-a a neki da su blokirali te besplatne VPN-e i da zato ljudi imaju probleme .

Uglavnom probao sam kupiti preko enebe igru za argentinsku regiju i aktivirati ju putem VPN -a (PROTON) i prošlo mi je bez problema . I nisam dobio nikakvu obavijest na mail da sam se logirao iz druge regije , ja sam na njemačku registriran. Nažalost ne znam zašto tebi neće , možda je do VPN-a ali ne mogu ti garantirati.

11 godina
Zločko kaže...

Probaj Urban VPN proxy ili Windscribe. Oba su browser add ons.

10 godina
Xbox Series X

može neko pametniji da pomogne ok aktivacije? Promjenio u postavkama regiju na brazil. Stavio regiju za microsoft store na brazil..nord vpn..surfshark..tunnel bear niti jedan ne prolazi. stalno javlja grešku kriva regija.

kad reedemam pored maila piše brazil i neće

pratio sam sve opet sa stranice 74. ali neće nikako..ima neko ideju zakaj neće?

tko zna zna tko ne zna ima ko zna
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Xbox Series X

Ima dosta novosti na Redditu,dosta njih ne može regati GPU sa CDKeys pa i worldwide WW a kamoli Argentinu,Brazil...Izgleda da je prošla baba sa kolačima,nekima prolazi ipak još uvijek.

BE HAPPY 要開心 : )
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Xbox Series X

Ekipa ako netko ima gamepad za prodati, kupio bih rado od forumaša prije nego neki s oglasa.

Može i od XB One bitno da je sve ispravno.

Ako tko ima može PP ili whatsapp kontakt na: 099/597-5431

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Da javim svoj update. Napravio sam turski acc, kupio 300 lira bon i to aktivirao. Sve sam putem desktopa obavio sa urban vpn.

0 0 hvala 0
15 godina
anelko kaže...
Da javim svoj update. Napravio sam turski acc, kupio 300 lira bon i to aktivirao. Sve sam putem desktopa obavio sa urban vpn.

To je super,izgleda da dolazi do problema kada se kupuje key sa CDKeys,Eneba i sličnih. CDKeys je godinama bio  sinonim za kvalitetu,uvijek sve ok za key i za igre iako je najbolja metoda bila sa 74 stranice.

BE HAPPY 要開心 : )
15 godina
Xbox Series X

Novi Xbox navodno je u planu za 2027. i bit će… Windows PC?

Već se neko vrijeme o ovome špekulira...bude li mogućnost da xbox instaliram pc gamiing launchere šaljem PC u penziju i kupujem ovu konzolu za par godina.

1000 eura? Nema probelma.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
forumaš kaže...

Novi Xbox navodno je u planu za 2027. i bit će… Windows PC?

Već se neko vrijeme o ovome špekulira...bude li mogućnost da xbox instaliram pc gamiing launchere šaljem PC u penziju i kupujem ovu konzolu za par godina.

1000 eura? Nema probelma.

Ne vidim koju bi Microsoft u tome imao računicu.

Mogu napraviti hardver na kojem gube novce, ali to ima smisla samo ako na njega stave zatvoreni sustav.

Ili napraviti hardver sa Windowsima koji je profitabilan ili na nuli. Ali čemu onda kupiti Microsoftov PC, kad mogu za iste novce kupiti bilo koji drugi PC?

Ova druga varijanta još donekle ima smisla za handheld, ali za desktop PC baš i ne.

PSN - DeniZg80; Xbox - DeniZg#5788
17 godina
Ja navijam za handheld.
Bilo čiji.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
anelko kaže...

Jesi napravio novi account ili si samo promijenio regiju? Možeš li detaljnije opisati?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice