Xbox Series X izdvojena tema

poruka: 6.406
|
čitano: 1.488.563
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Xbox Series X

Dok čitam sad komentare za novi box, pa to nema veze s prijašnjom serijom, koja je obećavala pa podbacila, jest da je PS5 kao malo poželjnija konzola, ali,sad bih mogao reć za XBSX da je to to sad.. Trenutno treba bit strpljiv i čekat da konzola dođe u dućane.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Xbox Series X
Pa već od One X je po meni to to. Ovo sad je samo evolucija svega što su radili zadnjih par godina. Neće s tim dostići Sony po popularnosti, ali barem sad imaš razloga razmisliti koju kupiti ili najbolje kupiti obje.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Xbox Series X

Danas bio u Sophoslab-u.....troje ljudi ispred mene pita za novi xbox i ja bi ako ima.....pet PS5-ica stoji u izlogu.

Sreća je put, a ne odredište.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Još uvijek ih nema u HR za kupiti. Ne bih volio iz vana uvoziti zbog potencijalne reklamacije/servisa
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Xbox Series X

A gdje vani ih ima za kupiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
goodie kaže...

Danas bio u Sophoslab-u.....troje ljudi ispred mene pita za novi xbox i ja bi ako ima.....pet PS5-ica stoji u izlogu.

To si vidio baš konzole ili kutije?

15 godina
Xbox Series X

Pravo da ti kažem nisam pitao dali su kutije pune ili samo stoje za ukras, nazovi Sophoslab u Rijeci tower centar pa ih pitaj.

Stoje onako jedna na drugoj......pa moguće da su prazne ali to mi je malo glupo al ajde...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
@googie
Bilo u Njemačkom MediaMarkt kratko. Sad ih opet nema. Dođu i odu jako brzo
15 godina
Xbox Series X

Tako je bilo i u talijanskom mediamarktu ali dok sam ja kliknuo otišlo ....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Bile su samo kutije...
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
XSX grije ko blesava ali pri tom svejedno necujna konzola. Mislim da ne postoji bolji dizajn hlađenja za ovako mocan hardware uguran u taj mali prostor. Firmwerski je također posao dobro obavljen jer i nakon soft gašenja konzole ventilator ostaje raditi neko vrijeme dok ne izvaci preostalu toplinu. Taj standby mi se takoder sviđa jer mozes preko moba i xbox aplikacije pokrenit skidanje igri recimo preko noci pa sutradan palis konzolu i sve je spremno za igru.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
goodie kaže...

Pravo da ti kažem nisam pitao dali su kutije pune ili samo stoje za ukras, nazovi Sophoslab u Rijeci tower centar pa ih pitaj.

Stoje onako jedna na drugoj......pa moguće da su prazne ali to mi je malo glupo al ajde...

Zašto? I u SD stoje prazne kutije. Glupo bi bilo da stoje pune kutije  dok se ljudi svakodnevno raspituju gdje da kupe.

13 godina
Xbox Series X

Ma nema sanse da su pine kutije. Ako jesu ja ih sutra idem kupiti dva komada.

Si vidio cijene na njuskalu? Bolesno.

Inace mali mi ima xbox s i zadovoljan je samo ga zeza sto nema direkt streaming na yt!

Nezz mozda cemo sada dati sansu ps5.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Da li se na ovo generaciju Xboxa (X/S) može instalirati Kodi? Da li je netko probao i kako radi?
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina

Može se, radi odlično, i dalje postoji problem da ne možeš do SMB sharea ali NFS, FTP, DLNA?... rade ok (ograničenja UWP frameworka koji se koristi za razvoj app). Addonsi rade, ustvari sve radi što je bitno osim SMB sharea. Čak možeš i sa Yatse upravljati sa Kodijem.

16 godina
Moze, ima ga u ms trgovini, radi dobro.
12 godina
neaktivan
bik kaže...
XSX grije ko blesava ali pri tom svejedno necujna konzola. Mislim da ne postoji bolji dizajn hlađenja za ovako mocan hardware uguran u taj mali prostor. Firmwerski je također posao dobro obavljen jer i nakon soft gašenja konzole ventilator ostaje raditi neko vrijeme dok ne izvaci preostalu toplinu. Taj standby mi se takoder sviđa jer mozes preko moba i xbox aplikacije pokrenit skidanje igri recimo preko noci pa sutradan palis konzolu i sve je spremno za igru.

Moj Series S se nikad ne gasi, kod soft gasenja/hot standbyja. Ventilator je uvijek upaljen i konzola je topla na dodir. Bilo bi mi logicno zakljuciti da je ista stvar i s Series X, jesi siguran da se potpuno ugasi ventilator?

Dosta i vuce struje kad je u hot standbyju, mislim da sam negdje vidio da je oko 17W. Malo mi je puno to, to je kao da imam ukljucenu LED zarulju 24/7, ali obecali su da ce s updateom smanjiti standby potrosnju.

samo nešto struže..
16 godina
Da vent se gasi, nekon par minuta, a konzola je također topla na dodir.
11 godina
Meni vent nekad radi u standby, nekad ne. Tak je bilo i sa PS4 (Pro), ništa neobično.
Nisam probao jel' XSX vruć dok igram, vjerojatno zato jer konzola proizvodi nula decibela i igre se nikad ne ruše, pa nisam imao potrebe.
PSN - DeniZg80; Xbox - DeniZg#5788
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ja sam imao 2 rušenja/freeza u Cod cold war i jednom freez u Forzi, vjerujem da je do igre a ne hardwera.
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
The Medium 14 minute gameplay

Dolazi na Gamepass 28.siječnja 2021.
Navodno se već može pre-loadati.
Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine
neaktivan
DeniZg kaže...
The Medium 14 minute gameplay

Dolazi na Gamepass 28.siječnja 2021.
Navodno se već može pre-loadati.

The Medium izlazi samo na series x/s konzolama te pc, to im je valjda prva "next gen" igra, malo je teško pratit šta dolazi i odlazi sa gamepassa jer sve dijele na više postova:

Igre koje dolaze na gameppass u prvoj polovici sječnja:

eFootball PES 2021 Season Update (Android and Console) – January 7
Injustice 2 (Android, Console, and PC) – January 7
The Little Acre (Android and Console) ID@Xbox – January 7
Neoverse (PC) ID@Xbox – January 14
Torchlight III (Android and Console) ID@Xbox – January 14
What Remains of Edith Finch (PC) ID@Xbox – January 14
YIIK: A Postmodern RPG (PC) ID@Xbox – January 14

Igre koje napuštaju gamepass January 15

FTL: Faster Than Light (PC)
    My Friend Pedro (Console and PC)
    Sword Art Online: Fatal Bullet (Console)
    Tekken 7 (Console)

Inače najveći izbor igara je na konzoli (352), pa sljede pc (228), cloud (202), s time da puno AAA igara ima samo na konzoli ili dolaze s kašnjenjem na pc ili nedolaze uopće...

14 godina
protjeran
Xbox Series X

Šta se desi sa igrama koje napuste Gamepass a ja je imam instaliranu? Mogu je i dalje igrati ili ne?

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine
neaktivan

Najbolje da je završiš prije nego ode, inače za nastavit igrat je trebaš kupit, možeš i probat stavit konzolu offline pa u teoriji igrat max 30 dana jer se konzola nije ažurirala makar to nije neko rješenje, praktički kad igra ode gubiš pristup igri to je recimo kao da je imaš u najmu pa je moraš vratit, od ovih koje odlaze 15 mogu preporučit "My Friend Pedro".

14 godina
protjeran
Xbox Series X

Bezveze fakat. Čemu uopće to uklanjanje igara? 

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
x18x05x kaže...

Bezveze fakat. Čemu uopće to uklanjanje igara? 

To pitanje postavi Netflixu,HBO,Amazonu i ostalim servisima i kako je to bezveze ...

Sve od Microsofta (uskoro i od Zenimaxa) ostaje stalno na listi a ove druge naslove iznajmljuju i placaju developerima da koriste na "X" mjeseci . Uostalom ako ti nije dovoljno da zavrsis neku igricu za 2-3 mjeseca ( vecina stvari je tamo puno duze) onda imas neki problem...

Ali i ako volis nesta sa liste i konstantno to igras onda bi bio red da to kupis i podrzis developere. (btw dobijes i popust ako imas gamepass kod kupovine).

3 godine
neaktivan

Uklanjanje igara je dio poslovnog modela, kad toga nebi bilo mogao bi igrat ono šta te zanima pa napravit pauzu x mjeseci pa kad se skupi dovoljno zanimljivih igara opet se pretplatit pa odigrat i pauzirat i tako u nedogled, najbolji primjer je Red Dead Redemption 2 koji je bio dostupan 4 mjeseca (sad ima rumor da će se vratit zbog puno upita), uglavnom cilj Microsofta je da budeš stalno predplaćen na gamepass i ako uzmeš to u obzir onda ti je jasno zašto rade igre tipa Sea of Thieves (Game as a Service), stalno te žele navlačit da ostaneš u igri pa dodaju ovo pa dodaju ono (već 3 godine) pa ti nude x stvari u igri koje kupuješ dodatno, mene konkretno na gamepassu realno zanima oko 5% igara koje sam tako i tako već igrao pa sam odjavio pretplatu i prodao xbox series s i sad čekam nove zanimljive igre a do onda će xbox series x biti lako nabavljiv...

13 godina
Dok god je gamepass nabavljiv ovako jeftino uzimat ću ga. Kad neće biti onda teško da ću uzimati redovno. Možda 2-3 puta godišnje ako će M'soft imati išta vrijedno igranja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Ne znam. Taj Gamepass ima puno više igara nego što ja imam vremena.
Meni bi i puna cijena za Gamepass od stotinjak Eura godišnje bila prihvatljiva.
3 godine
neaktivan
Xbox Series X

Puna cijena gamepassa u eu je 13 eura tj oko 100kn mjesečno, to što se može za euro dobit tri mjeseca ili što se brazilski gold može pretvorit u ultimate itd je svakako trenutna prednost barem dok traje, no svejedno činjenica je da fale nove igre pogotovo first party, a i ovisi šta se voli igrat meni bi umjesto ea play više značilo da u gamepass stave ubisoft+ kao što kruže rumori makar nije baš vjerovatno jer ubisoft+ sam po sebi na pc košta 15 eur mjesečno, i imam dojam da su previše fokusirani na First person igre a premalo na third person igre koje više igram, tako da je za mene gamepass povremena zabava jednostavno nema novog sadržaja koji bi me zanimao s obzirom da sam već imao i grao sve zanimljivo na xbox one,xbox one s,xbone one x,xbox series s  a uz to i miltiplatform igre na ps4,ps4 pro i na switchu...  

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice