Xbox One izdvojena tema

poruka: 1.764
|
čitano: 636.645
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Xbox One

Mislio sam da si vec uzimo od njih pa da znas,nazalost eng mi nije jaca strana pa zato pitam.

12 godina

Windows 10 stiže i na Xbox One.

Bit će zanimljivo vidjeti hoće li XBox One moći vrtiti sve Windows igre i aplikacije.

PSN - DeniZg80
14 godina
neaktivan
Xbox One

ovaj EA Access je fakat predobra stvar, $29.99 godišnja pretplata, a gore su za sad besplatne Battlefield 4, NFS Rivals, FIFA 14 i Madden 25, predobro :) evo upravo skidam NFS Rivals!

XBL - skols1555

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

ja više ne kužim niš,ono xbox one s 8 jezgri 8 gb rama nemre vrtit igre u 1080p,nemre vrtit windows(a dela ko pc,jedino kaj nema zastarjelu arhitekturu),pa kaj je to tak gadna konzola,a xbox 360 vrti gta 5,kaj bu pc trebalo 16 gb rama,niš ne kužim!

17 godina
odjavljen
Xbox One

Osam jezgri ali samo na 1.75 GHZa. Za opteretiti grafu kako spada trebao bi raditi barem na dupo višoj frekvenciji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
XXX kaže...

Osam jezgri ali samo na 1.75 GHZa. Za opteretiti grafu kako spada trebao bi raditi barem na dupo višoj frekvenciji.

Mislim da trenutno nije toliko problem u procesorskoj snazi koliko u snazi grafičke kartice.

XB1 grafička je negdje u razini AMD 7790, a PS4 u razini AMD 7870. Pri tome, XB1 ima GDDR3 RAM, a PS4 GDDR5 koji je nešto brži.

Iako, mslim da taj RAM i ne čini toliku razliku koliko činjenica što Kinect opterećuje Xboxov sustav.

Hardverske usporedbe sa PC-em su dosta nezahvalne, jer su igre na konzoli dosta bolje optimizirane, tako da bi igra na XB1 trebala raditi bolje nego na nekoj konfi sa AMD 7790 karticom. Ta prednost je još izraženija kod ekskluziva za konzole.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2014 16:34 (DeniZg).
15 godina
neaktivan
Xbox One

Jeste li već prednaručili Halo: MCC?

0 0 hvala 0
12 godina

Xbox One dobiva novi update, a Plants vs.Zombies garden Warfare je nova igra u EA accessu Vaultu.

Za to vrijeme, moj PS4 sa svakim novi update-om postaje sve stabilniji, a Driveclub ću zaigrati besplatno vjerojatno iduće godine (ako i tada).

PSN - DeniZg80
15 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Xbox One dobiva novi update, a Plants vs.Zombies garden Warfare je nova igra u EA accessu Vaultu.

Za to vrijeme, moj PS4 sa svakim novi update-om postaje sve stabilniji, a Driveclub ću zaigrati besplatno vjerojatno iduće godine (ako i tada).

Još sam razmišljao da kupim PvZ, ali čuo sam rumoure da će doć u vault. Svaki mjesec neka vrhunska igra dođe, odlična stvar, bolje i od gwg i psplus. 

17 godina
Xbox One

Cijena XBO ide dole, 50tak $, nadam se da ce i kod nas doci do pada cijene...

Jel imao ko od vas usporedno xbo i ps4?

Prvo sam mislil ps4 uzet a sad razmatram i xbox...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
zvonac kaže...

Cijena XBO ide dole, 50tak $, nadam se da ce i kod nas doci do pada cijene...

Jel imao ko od vas usporedno xbo i ps4?

Prvo sam mislil ps4 uzet a sad razmatram i xbox...

Nisam imao usporedno, ali razmatram da uz PS4 uzmem i XB1.

Ako si ljubitelj Halo serije, mislim da sada kad dolazi Halo MCC (a i Halo 5 u 2015.), nemaš šta razmišljati. Isto tako, Forza 5 i Forza Horizon 2 su već izašli i realno nemaju konkurenciju kod PS4.

PSN - DeniZg80
17 godina
DeniZg kaže...

Nisam imao usporedno, ali razmatram da uz PS4 uzmem i XB1.

Ako si ljubitelj Halo serije, mislim da sada kad dolazi Halo MCC (a i Halo 5 u 2015.), nemaš šta razmišljati. Isto tako, Forza 5 i Forza Horizon 2 su već izašli i realno nemaju konkurenciju kod PS4.

Ma za ps4 čitam ljudi imaju probleme sa PSNom, a i nisu zadovoljni s njim, ponuda besplatnih igri je loša, nisu to neki žešći naslovi, a moraš platit (godišnje) ak oćeš igrat MP..

Box jer pak neznatno skuplji od ps4 ( 200-300kn) a same performanse su nezamjetne, tj nije vrijedno radi toga preć na drugu konzolu (ps4)..

Kolko čitam, navodno je xbox live bolji od psn, e sad; ovo sve kaj pričam je rekla-kazala, pošto nemam iskustva s nijednom aktualnom konzolom..

Halo sam igral na kompu (davno prije) i kaj reć osim da je igra brutala.. Ma ne znam, tražim pros-cons za obe konzole i imam osjećaj da ps4 je popularniji na ovim prostorima, ljudi ga dost favoriziraju, e sad kolko je to sve (psn vs xbox live) kvalitetno napravljeno, to je druga stvar...

Kolko čujem, sprema se pojeftinjenje dotične, pa bumo vidli, mada sumnjam da bu sony sjedio mirno..

Ponudu igri nisam pratio na boxu, pošto sam se više orijentirao na ps4, malo bum pogledal naslove sadašnje i buduće za box, ne sumnjam da će bit odlični..

12 godina
zvonac kaže...

Ma za ps4 čitam ljudi imaju probleme sa PSNom, a i nisu zadovoljni s njim, ponuda besplatnih igri je loša, nisu to neki žešći naslovi, a moraš platit (godišnje) ak oćeš igrat MP..

Box jer pak neznatno skuplji od ps4 ( 200-300kn) a same performanse su nezamjetne, tj nije vrijedno radi toga preć na drugu konzolu (ps4)..

Kolko čitam, navodno je xbox live bolji od psn, e sad; ovo sve kaj pričam je rekla-kazala, pošto nemam iskustva s nijednom aktualnom konzolom..

Halo sam igral na kompu (davno prije) i kaj reć osim da je igra brutala.. Ma ne znam, tražim pros-cons za obe konzole i imam osjećaj da ps4 je popularniji na ovim prostorima, ljudi ga dost favoriziraju, e sad kolko je to sve (psn vs xbox live) kvalitetno napravljeno, to je druga stvar...

Kolko čujem, sprema se pojeftinjenje dotične, pa bumo vidli, mada sumnjam da bu sony sjedio mirno..

Ponudu igri nisam pratio na boxu, pošto sam se više orijentirao na ps4, malo bum pogledal naslove sadašnje i buduće za box, ne sumnjam da će bit odlični..

Da, PSN je imao dosta problema, a vjerujem da će ih i dalje imati. Microsoftova mreža je neusporedivo bolja.

Besplatne igre su bezveze na PS4, ali su bezveze i na XB1. Multiplayer igranje se plaća na obje konzole.

PS4 je popularniji na ovim prostorima i općenito, ali ako ne igraš puno multiplayera ili ti nije neophondo igrati s domaćim igračima, to ti ne bi trebalo puno značiti u životu.

A za Halo mulitplayer će uvijek biti igrača. Evo recimo koliko igrača igra momentalno BF4, čisto radi usporedbe popularnosti shootera. Destiny se prodao u jednakom broju na obje konzole itd.

Iskreno, ja da sad kupujem prvu konzolu ove generacije, uzeo bih XB1. PS4 sam uzeo samo radi remote playa preko Vita-e, koji koristim sve manje jer su gljive na Viti neupotrebljive za bilo kakvu pucačinu, a Vitu samostalno ne igram uopće.

Xbox po meni ima bolje ekskluzive (Halo, Forza), dok jedina ekskluziva na PS4 koja je vrijedna spomena (po meni) je The Last of Us. Razliku u rezoluciji koja postoji u nekim igrama mislim da normalan čovjek neće primjetiti (ili ga neće smetati).

Po meni je još dodatni plus za XB1 što Microsoft zna da je u zaostatku i ulaže ogromnu lovu u XB1 (update-ove, nove ekskluzive itd.), dok mi se čini da Sony sjedi na rukama, uživa u prodajnim rezultatima i uzda se da će ih Uncharted 4 u 2015. zadržati na vrhu.

PSN - DeniZg80
17 godina
DeniZg kaže...

Po meni je još dodatni plus za XB1 što Microsoft zna da je u zaostatku i ulaže ogromnu lovu u XB1 (update-ove, nove ekskluzive itd.), dok mi se čini da Sony sjedi na rukama, uživa u prodajnim rezultatima i uzda se da će ih Uncharted 4 u 2015. zadržati na vrhu.

Slažem se s tobom, MS puno ulaže, kad ih je već u startu Sony skršio, al to se mjenja sve u korist boxa, sony sjedi na lovorikama, a ak se i kod njih nekaj ne pokrene, mislim da će onda ekipa razmišljat o prelasku na dotičnu konzolu..

Samo čekam ludnicu pred božić pa da vidim kakve bu cijene bile konzole, box ima još lufta za spuštanje cijene konzole, a za sony sumnjam da bu se dozvolil još neko spuštanje cijene konzole..

Ma odigral bi MP, baš gledam sad koji je u prednosti što se tiče live servisa, a sve mi se čini da je box tu glavni..

14 godina
neaktivan
Xbox One

Evo posnimil sam malo Assassins Creed Unity na X1 :) Izgleda impresivno!

stavite na HD

XBL - skols1555

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xbox One
XBL - skols1555

2 1 hvala 0
16 godina

Microsoft is revealing today that it will "shortly" have shipped 10 million Xbox One consoles to retailers.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.11.2014 15:51 (emerik).
17 godina
Xbox One

Nevjerojatno kolko je malo zastupljena ta konzola kod nas...

Nadam se da ce se to promjenit..

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Xbox One

Dali netko zna kada ce kod nas doci xbox one sa cod:aw u bundleu onaj 1TB disk i to. Razmisljam si uzet XB1 pa cekam taj bundle jer mislim da ce se isplatit posto cu dobiti 1TB disk a i neku igru da se zajebavam dok ne skupim para za neku drugu igru. Sta mislite dali mi se isplati riskirat kupnju xboxa preko ebay.co.uk ili amazon.de nasao sam nekoliko dobrih dealova za oko 2500kn(sa svim davanjima i postarinom), ali se bojim riskirat.

Ovako, naime slucajno sam zaboravio na kojem mailu sam se registirao na accu Skillzor69, pa sada sam morano novi radit
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.11.2014 22:16 (Skillzor70).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hojs kaže...

Jeste li već prednaručili Halo: MCC?

Vec se pegla {#}

13 godina
neaktivan
Xbox One

Sta kazete na Halo 5 multiplayer?

Get a life! What? I'm a gamer, I have tons of lives!

0 0 hvala 0
17 godina
Xbox One

Cijena xbo je pala na 3300 u ED, pocelo je pad cijena prije bozica...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xbox One

Zasto se ne napravi u ovoj temi lista gametagova kao sta imaju vlasnici PS4 konzola u njihovoj temi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Xbox One

Pozz ljudi.Razmisljao sam o prodaji PS4-a da kupim Xbox One.Vase misljenje o tome?I ako znate neki ducan ovdje kod nas koji nije nesto pretjerano skup?Hvala unaprijed!

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.11.2014 23:07 (IvanDado).

0 0 hvala 0
12 godina
IvanDado kaže...

Pozz ljudi.Razmisljao sam o prodaji PS4-a da kupim Xbox One.Vase misljenje o tome?I ako znate neki ducan ovdje kod nas koji nije nesto pretjerano skup?Hvala unaprijed!

Mijenjati PS4 za XB1? 

Ako te više zanimaju multimedijalne mogućnosti konzole i Kinect, puno više privlače Xbox ekskluzive i ne smeta te što nema toliko domaćih igrača na mreži, mislim da bi to onda imalo smisla.

PSN - DeniZg80
11 godina
odjavljen

Hvala na odgovoru.Ma stvar je u tomu sto sam imao prije xbox 360 i ps3 ali sam puno vise volio xbox i sad kad su nove konzole vani ja sam bio uzeo ps4 samo zato sto su ga svi uzimali ali mi fali halo i forza.A sto se tice domacih igrace nije me briga zato sto sa prijateljima igram samo neke igre i to na PC-u.A jel znas neki povoljni ducan ovdje u Hrvatskoj?

12 godina
IvanDado kaže...

Hvala na odgovoru.Ma stvar je u tomu sto sam imao prije xbox 360 i ps3 ali sam puno vise volio xbox i sad kad su nove konzole vani ja sam bio uzeo ps4 samo zato sto su ga svi uzimali ali mi fali halo i forza.A sto se tice domacih igrace nije me briga zato sto sa prijateljima igram samo neke igre i to na PC-u.A jel znas neki povoljni ducan ovdje u Hrvatskoj?

Ima smisla.

Pogledaj si malo po Njuškalu, zna biti povljnih Xboxa ispod 3000 KN.

Ako baš moraš iz dućana, OVO mi se čini najpovoljnija kupnja.

PSN - DeniZg80
11 godina
odjavljen

Bome je.Hvala ti frende na pomoci :)

13 godina
Xbox One

vjerovatno cu si sutra uzet xbox one sad me zanima oko registracije na live jel bih zelio igrat online igrice sto bih sve trebao napraviti i u koju drzavu se najbolje regat(kao sto je na ps us acc najeftiniji)..
i ako bi mi mogao neko objasnit proceduru(ovo mi je prvi susret ikada s xboxom pa nis neznam) hvala puno unaprijed.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
tomislavivic kaže...

vjerovatno cu si sutra uzet xbox one sad me zanima oko registracije na live jel bih zelio igrat online igrice sto bih sve trebao napraviti i u koju drzavu se najbolje regat(kao sto je na ps us acc najeftiniji)..
i ako bi mi mogao neko objasnit proceduru(ovo mi je prvi susret ikada s xboxom pa nis neznam) hvala puno unaprijed.. 

Najbolje se regati na UK adresu.

Ali uzmi u obzir da ni to nije 100% rješenje, jer neke igre znaju imati IP block (barem je meni tako bilo sa nekim Games for Gold igrama na X360).

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.11.2014 19:42 (DeniZg).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice