Xbox One izdvojena tema

poruka: 1.764
|
čitano: 636.737
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Xbox One

Jel zna ko dal ce Rise of the tomb raider biti XO exkluziva ili ne?

neki govore da oce,neki da je ogranicena a neki da nece :P

Get a life! What? I'm a gamer, I have tons of lives!

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Xbox One
funky boy kaže...

Jel zna ko dal ce Rise of the tomb raider biti XO exkluziva ili ne?

neki govore da oce,neki da je ogranicena a neki da nece :P

Vremenski ograničena ekskluziva za Xbox One i Xbox 360. http://www.eurogamer.net/articles/2014-08-13-microsoft-confirms-rise-of-the-tomb-raider-xbox-exclusivity-deal-has-a-duration

What did the green grape say to the purple grape? Breathe, you idiot!
13 godina
neaktivan
Xbox One

Pa sta im to znaci,ograicena neko vrijeme i onda pustena na svim platformama...Nema smisla il imas exkluzivu il nemas....Nije da ce ljudi kupit XO radi par mjeseci sta je na konzoli....

0 0 hvala 0
12 godina
funky boy kaže...

Pa sta im to znaci,ograicena neko vrijeme i onda pustena na svim platformama...Nema smisla il imas exkluzivu il nemas....Nije da ce ljudi kupit XO radi par mjeseci sta je na konzoli....

Uprava Microsofta se ne bi složila s tobom.

Inače, postoje neke naznake da bi Tomb Raider mogao biti ekskluziva u stilu Titanfalla-a. Nakon X1 bi došla na PC, ali ne i na PS4.

13 godina
neaktivan
Xbox One

A sto se tice x360,koliko bi jos igre mogle izlazit za njega,mozda jos godinu,dvije??

0 0 hvala 0
12 godina
funky boy kaže...

A sto se tice x360,koliko bi jos igre mogle izlazit za njega,mozda jos godinu,dvije??

Microsoft to support Xbox 360 until 2016.

13 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
funky boy kaže...

Microsoft to support Xbox 360 until 2016.

Pricekat ce onda jos XO :)

Jedino mi je zao Halo MCC i quantum breaka :(

Jel mislite da box ima booje exkluzive od ps-a?

Halo,quatum break,ryse,dead rising 3,Fable,forza,titanfall(PC),Tomb raider(PC) vs Order 1886,uncharted,drive club,infamous,last of us(remastered :P)

17 godina
funky boy kaže...

To znači ograničena na Xbox One i Xbox 360 na neko vrijeme, a nakon toga vremena izdavač je može (ali i ne mora) reizdati za druge platforme. Sličnu stvar je Microsoft dogovorio sa Rockstarom u vezi DLC-ova za GTA4. Rockstar je nakon isteka ekskluzive izdao DLC-ove i za PS3 i za PC. Pretpostavljam da će i Square Enix isto napraviti i sa Tomb Raiderom. Osim ako u međuvremenu s Microsoftom ne dogovore neki novi deal.

What did the green grape say to the purple grape? Breathe, you idiot!
12 godina
funky boy kaže...

Halo,quatum break,ryse,dead rising 3,Fable,forza,titanfall(PC),Tomb raider(PC) vs Order 1886,uncharted,drive club,infamous,last of us(remastered :P)

Sve ti je to tu negdje.

Ryse i Quantum Break su ti dosta linearne akcijske avanture, isto kao i Order1886 i vjerojatno Bloodborne. 

Po meni za sada jedino TLOU iskače po kvaliteti (iako je isto tako linearna igra), ali X1 će zato imati Halo, ako si ljubitelj FPS multiplayera..

Uglavnom, niti jedna konzola za sada nema neku igru koja bi bila pravi "system seller". Kako sada stvari stoje, to bi eventualno mogao biti No Man's Sky za PS4.

Ja imam X360, ali sam uzeo PS4 isključivo radi Remote Playa preko Vita-e. Da toga nema, vjerojatno bi nastavio sa Xbox-om (koji pak dobiva streaming TV-a na tablet i PC preko Smartglass aplikacije).

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.8.2014 13:19 (DeniZg).
13 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
funky boy kaže...

Sve ti je to tu negdje.

Ryse i Quantum Break su ti dosta linearne akcijske avanture, isto kao i Order1886 i vjerojatno Bloodborne. 

Po meni za sada jedino TLOU iskače po kvaliteti (iako je isto tako linearna igra), ali X1 će zato imati Halo, ako si ljubitelj FPS multiplayera..

Uglavnom, niti jedna konzola za sada nema neku igru koja bi bila pravi "system seller". Kako sada stvari stoje, to bi eventualno mogao biti No Man's Sky za PS4.

Ja imam X360, ali sam uzeo PS4 isključivo radi Remote Playa preko Vita-e. Da toga nema, vjerojatno bi nastavio sa Xbox-om (koji pak dobiva streaming TV-a na tablet i PC preko Smartglass aplikacije).

Iskreno i ja bi uzeo ps4 jer je ustvari gaming stroj,al realno gledajuci exkluzive plejke su avanture,ima tu fps igru kiilzone al svi znamo da ona uopce nije dobra...Graficki da dok gameplay sucksa tesko,neizbalansiranost oruzja itd itd....Al ipak uzet cu XO,on ima Halo,vise sam fan mpa zato i uzimam.Sp prodes i tjt.Al eto i na Xo su dosle avanture poput quatum breaka sto je isto neki plus.Po meni Xo ima bolje featurse nego ps,snap mode itd.I ovi update-ovi koji su dosli proteklih 2 mjeseca su predobri,pogotovo podrzavanje .MKV fileova sto me stv iritiralo kod x360.Zasad jedini probelm kod XO su fpsovi,po meni,mrzim fps dropove tako da tu ps ima kod toga veliki plus.Kad se malo prisjetim kako je zapoceo MS sa XO,tad sam bio siguran,nista prelazim na ps4,al eto stvari su dosle na svoje mjesto kolko su mogle....

16 godina
DeniZg kaže...
funky boy kaže...

Sve ti je to tu negdje.

bit ce uncharted console seller sto posto, opet ce pokupit sve moguce nagrade. po meni ps ima svakako bolje ekskluzive, pogledajte sto je sve izaslo na ps3.

12 godina
funky boy kaže...

Iskreno i ja bi uzeo ps4 jer je ustvari gaming stroj,al realno gledajuci exkluzive plejke su avanture,ima tu fps igru kiilzone al svi znamo da ona uopce nije dobra...Graficki da dok gameplay sucksa tesko,neizbalansiranost oruzja itd itd....Al ipak uzet cu XO,on ima Halo,vise sam fan mpa zato i uzimam.Sp prodes i tjt.Al eto i na Xo su dosle avanture poput quatum breaka sto je isto neki plus.Po meni Xo ima bolje featurse nego ps,snap mode itd.I ovi update-ovi koji su dosli proteklih 2 mjeseca su predobri,pogotovo podrzavanje .MKV fileova sto me stv iritiralo kod x360.Zasad jedini probelm kod XO su fpsovi,po meni,mrzim fps dropove tako da tu ps ima kod toga veliki plus.Kad se malo prisjetim kako je zapoceo MS sa XO,tad sam bio siguran,nista prelazim na ps4,al eto stvari su dosle na svoje mjesto kolko su mogle....

PS4 jest hardverski jači, ali realno, teško to možeš vidjeti ili osjetiti, osim ako si neka picajzla. Evo, sad su i Diablo 3 natjerali u 1080p na X1. 

X1 ima dobre multimedijalne feature (MKV podrška, snap opcija za skype i TV), koje ja osobno ionako ne bih koristio, jer za to imam mob ili PC spojen na TV. Brojni kanali i pretplate kao npr.Netflix i Hulu ne rade u Hrvatskooj, tako da mi ni to ništa ne znači.

Kinect mi je dobar kao koncept, ali čini se da se i MS počeo od njega distancirati.

Na kraju se opet sve svodi na igre tj. tko ima bolje ekskluzive, a to je dosta ovisi i o subjektivnom dojmu svakog ponaosob.

Edit: ne vjerujem da ni jedna linearna single player igra kao što su Uncharted ili Tomb Raider u ovo vrijeme može biti system seller tj. učiniti razliku u prodaji. To bi po meni mogla eventualno biti neka predobra multiplayer igra gdje će ljudi utuči stotine sati igranja (npr. kao što je bio Halo za X360) ili igra koja nudi nešto novo i do sada neviđeno (proceduralno generirani svjetovi No Man's Sky-a za PS4).

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.8.2014 13:55 (DeniZg).
13 godina
neaktivan
mar123 kaže...
DeniZg kaže...
funky boy kaže...

Sve ti je to tu negdje.

bit ce uncharted console seller sto posto, opet ce pokupit sve moguce nagrade. po meni ps ima svakako bolje ekskluzive, pogledajte sto je sve izaslo na ps3.

Sto se tice x360 i ps3a ,ps je dobio po broju exkluziva,xbox nije imo niti jednu dobru avanturu ko ucharted,imo je alan wake aj :P(PC).Al opet sve je stvar ukusa,ja uopce nisam pipnuo gow2,3 i judgment niti fable.Halo 4 mi je bio dosta :3 Na plejci sam proso takoder gow i uncharted :D Al govorim za next gen xo i ps4,po mn je x bolji....Jos da vidimo sta ce bit sa Larom :3 dal ce bit exkluziva ili ce izaci i za ps4.

12 godina

Xbox One izašao u Japanu.

Očekivano, ljudi se baš ne tuku da bi ga kupili.

PSN - DeniZg80
16 godina
odjavljen
DeniZg kaže...

hehehe. svejedno ću ga ubost kad ga nađem a da košta cca 2k kuna... više od toga mi ne vrijedi.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
12 godina
neaktivan
skank666 kaže...
DeniZg kaže...

hehehe. svejedno ću ga ubost kad ga nađem a da košta cca 2k kuna... više od toga mi ne vrijedi.

Vise od toga ne vrijedi ni jedan gaming stroj IMO. Mozes ti sad kupit PS4 ili X1 za 3-4 soma kuna, a sto ti to vrijedi kad sveukupno imas 5 igrica koje se isplati odigrati na obje platforme. Za godinu-dvije kad bude vise igara i cijena ce im drasticno pasti. Koja je onda svrha kupnje sada, pogotovo kad sve multiplatform igre jos uvijek izlaze i na X360 i PS3, koje su uz to i hakirane na 100 načina pa ne moraš ni kupovat originale ako neces...

14 godina
neaktivan
Xbox One

Ej ljudi! Koliki vam je ping na xboxu? I kak vam radi multiplayer?

XBL - skols1555

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xbox One

http://www.zavvi.com/xbox-one-console/xbox-one-console-includes-fifa-15-extra-controller/10997808.html

bolje ponude od ove nije bilo... cca 3300kn (dostava je besplatna)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xbox One

Mislim da ti zavvi ne šalje velike pakete van UK :/ 

XBL - skols1555

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Prije kod tih vecih pakets nisi mogao doci do checkouta, sada prolazi, pa ne vidim zasto ne bi poslali.

14 godina
neaktivan
Xbox One

Ahaa :) Pa super onda, stvarno odlicna ponuda, šteta kaj nije bilo toga kad sam ja kupovao xbox :(

XBL - skols1555

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Xbox One

ekipa, kakav je novi xbone gamepad?

najviše me zanimaju triggeri (za vožnje) i d-pad, jel se to dvoje poboljšalo u odnosu na 360 verziju?

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
stickman1 kaže...

ekipa, kakav je novi xbone gamepad?

najviše me zanimaju triggeri (za vožnje) i d-pad, jel se to dvoje poboljšalo u odnosu na 360 verziju?

Naravno da je poboljšano, puno je ljepše igrat na novom gamepadu :)

XBL - skols1555
12 godina

Netko se tu bio žalio da mu kontroler stalno gubi vezu sa konzolom.

Probajte promijeniti kanal bežične mreže na ruteru.

PSN - DeniZg80
14 godina
neaktivan

Meni se to desilo zgorio bluetooth u konzoli radio bi 3min pa izbacila kontroler kao da nije spojen ili cak bi se ugasio

15 godina
neaktivan
Xbox One

Vidim ništa ne spominjete Ea Access, jesam li ja jedini pretplačen na to? Po meni genijalna stvar. Evo, pred koji tjedan je došao i NFS: Rivals u Vault.

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Kolko ima vlasnika X1u HR? 50?100?Planiram drugi mjesec piknut X1 sa Forza Horizon 2.Koliko vidim nema baš puno vlasnika tih konzola u HR.Htio sam uzet PS4 al pošto sam teški obožavatelj Forza igara to je i presudilo,a tu je još i dolazak HALO kolekcije.
15 godina
neaktivan
Xbox One

Na mojoj friend listi ih ima 10ak iz Hrvatske, s tim da ih je još toliko koje ne znam aktivno na forumima. To bi ti moglo predstavljat problem samo ako ti je jako bitno kupovanje rabljenih igara, ali rabljene možeš naručivat i izvana (npr. sa Game.co.uk).

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Daj mi reci molim te dali na toj strani ci su igre audio komplet na engleskom ili su multi lang?ako znas slucajno

15 godina
neaktivan
piki340 kaže...

Daj mi reci molim te dali na toj strani ci su igre audio komplet na engleskom ili su multi lang?ako znas slucajno

Iskreno, nemam pojma, ali zar nije najbitnije da je na engleskom?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice