- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

sa koje stranice vi uzimate live? di je najjefitnije?
Ja ti uzimam od ovog tipa na ebayu: http://is.gd/uM3jCL
Uzimam tu već dugo bodove i live, najpovoljniji je, a šalje ti kod par minuta nakon uplate.
Prije toga sam uzimao ovdje:
Ja ti uzimam od ovog tipa na ebayu: http://is.gd/uM3jCL
Uzimam tu već dugo bodove i live, najpovoljniji je, a šalje ti kod par minuta nakon uplate.
Prije toga sam uzimao ovdje:
znaci ovaj s ebay-a je worldwide?
hvala ti puno :) uzeti cu samo 3 mjeseca, pošto mi jos preko xboxa daju 2 mjeseca za 2$, tako da me 100kn ispadne 5 mjeseci
sada neda niti meni, javi mi neki error status code...ali sam citao da je to zato sto kada sam uzeo 1 mjesec za 1$, i onda prekinuo da mi autoamtski obnavlja, oni su mi prekinuli da mogu preko xboxa uzimati...da bih mogao ponovno uzeti preko njih tako akciju, prvo moram reedemati novi kod...nadam se da cu moci ;)
Kul onda barem znam kaj je. Javi mi jel uspjelo.
Kul onda barem znam kaj je. Javi mi jel uspjelo.
ocu :) danas cu staviti pare na karticu, pa do sutra kupiti ;)
Mislim da ću uzeti X360. Zanima me kako se vi mijenjate ili međusobno prodajete igre a da ne dobijem ban. Npr. ako je BF3 ili MW3 već igran online, dali se može status, tj svi achievmentsi resetirati ili kako? Ili je najbolje uzeti igru iz trgovine, makar mi polovne igre ne zvuče loše.
Uvijek ako imas priliku uzeti po dobroj cijeni neku polovnu igru uradi to,ne boj se za ban jer ga neces dobiti sve dok je orginal igra.
Sad ti je jednio problem sto neke igre traze online kod(bf3,fifa...) pa kad kupis polovnu moras jos dati 800MS bodova za online kod.
Imam jedno pitanje prije nego uzmem konzolu.
Gold membership se troši neovisno o tome koliko ja igrao online, ili se troši jedino kad igram online? Jer ja nemogu npr.ako uzmem 3 mj golda igrati 0-24h sva 3 mj. Ili npr. ako se troši jedino kad sam online, onda ako igram manje od pola dana, na kraju mi izađe da bi mi gold od 3 mj trebao trajati 6 mj. Ako se troši i kad ja nisam online tj kad spavam onda mi to nema smisla uopće plaćati. I da ako kupim novu igru iz dućana onda nemoram kupovati i ms pointse? Molim da mi to netko objasni jer ovaj tjedan uzimam x360 ili ps3. Hvala!
Uzmeš ga na 3 mjeseca i aktivan ti je 3 mjeseca. Igrao ti 24/7 ili ništa, svejedno je.
MS bodove kupuješ ako želiš nešto s marketplacea, neku arcade igru, DLC ili nešto slično.
Uzmeš ga na 3 mjeseca i aktivan ti je 3 mjeseca. Igrao ti 24/7 ili ništa, svejedno je.
MS bodove kupuješ ako želiš nešto s marketplacea, neku arcade igru, DLC ili nešto slično.
ah mislim da je glupo da je aktivan cijelo vrijeme i kad igram i kad ne igram. vidjet ću još...jer na kraju x360 me dođe skuplje nego ps3, tj. troškovi su veći (MS points, Gold Membership), dok je psn besplatan. Drugi tjedan uzimam konzolu pa ću još razmisliti.
ah mislim da je glupo da je aktivan cijelo vrijeme i kad igram i kad ne igram. vidjet ću još...jer na kraju x360 me dođe skuplje nego ps3, tj. troškovi su veći (MS points, Gold Membership), dok je psn besplatan. Drugi tjedan uzimam konzolu pa ću još razmisliti.
A jbg šta bi ti. Gledaj na to kao na teretanu, pretplatu na MMO i sl... Plaćaš uslugu npr. mjesec dana i logično je da traje mjesec dana, pa se ti igraj koliko hoćeš.
True story. Iako se meni prije čini da će ovo kupiti..
Ovo me bas nasmijalo.To je isto kao da kupis neki predmet(loptu naprimjer) i tvoj je samo dok se igras s njime jel bi ti to bilo uredu??
I usput posto si naveo da bih igrao pretezito FPS igre to je jos jedan razlog da uzmes xbox jer je veza daleko stabilnija,a i gamepad je daleko bolji.PSN je besplatan,ali zato nudi uslugu ravnu nuli,ako mi nevjerujes odi kod nekog provjerit oba sistema pa ces i sam uvidjeti razlike u kvaliteti ;)
Jel mi se isplati uzimati modificiran xbox 360 (ixtreme 3.0) preko njuškala? Mogu li se igrati backupovi (pirati) i online da me ne skuže, tj, postoje li patchevi ili tako nešto da mogu neprimjetno igrati? Jer nemam love za novi PC, original igra dođe oko 300-400 kn + gold membership ako hoću online. Ili da idem na PS3? Molim odgovor. Hvala!
edit: jel ima kakve razlike ako uzmem od 4 gb ili 250 gb. Mislim da je svejedno ako moram imati cd u konzoli.
Jel mi se isplati uzimati modificiran xbox 360 (ixtreme 3.0) preko njuškala? Mogu li se igrati backupovi (pirati) i online da me ne skuže, tj, postoje li patchevi ili tako nešto da mogu neprimjetno igrati? Jer nemam love za novi PC, original igra dođe oko 300-400 kn + gold membership ako hoću online. Ili da idem na PS3? Molim odgovor. Hvala!
edit: jel ima kakve razlike ako uzmem od 4 gb ili 250 gb. Mislim da je svejedno ako moram imati cd u konzoli.
nemozes igrati pirate, a da te ne skuze, dobiti ces ban sigurno...po meni ti je xbox 5 puta bolji od ps3, pogotovo xbox live od PSN..ima razlike od 4gb i 250gb..mora ti biti cd, ali na onaj od 250gb mozes igru instalirati na hard disk i pokretati sa njega, znaci da ti se ne trosi laser, a i tise konzola radi :)
nemozes igrati pirate, a da te ne skuze, dobiti ces ban sigurno...po meni ti je xbox 5 puta bolji od ps3, pogotovo xbox live od PSN..ima razlike od 4gb i 250gb..mora ti biti cd, ali na onaj od 250gb mozes igru instalirati na hard disk i pokretati sa njega, znaci da ti se ne trosi laser, a i tise konzola radi :)
ja sam čuo da igra treba biti instalirana na hdd i da cd treba biti u konzoli da se može igrati.
ja sam čuo da igra treba biti instalirana na hdd i da cd treba biti u konzoli da se može igrati.
netreba...moze, ali i nemora, u svakome slucaju instalirao ju ti na HDD ili ne moras imati cd u konzoli, samo sto se laser ne trosi dok je na HDD-u, a i brze ucitava...
EDIT: ako netko igra fifu 12 neka me doda, pa da bacimo koju :) gamertag:strbi19
Mora bit igra u konzoli ako nije modificirana. Neovisno o instaliranju na disk. Samo što ti neće učitavati s optike, nego s HDD-a. A samo će prilikom pokretanja provjeriti je li disk unutra.
Ovo bi trebala biti moja zadnja poruka prije nego kupim konzolu. Sutra ću naručiti. Pa evo par pitanja, da zaključim situaciju.
XBOX 360 -1800 KN u Sophoslabu
Playstation 3 - 1950 KN u Sophoslabu
Imam 2500 kn. Kaj kupiti? I dajte napišite neke prednosti i nedostatke. Mislim tih 150 kn nije velika razlika. Još mi treba ostati za koju igru. Ako uzmem PS3 onda mi ostane 550 kn i imam besplatan MP, ako uzmem Xbox 360 onda mi ostane 700 kn. Pa moram kupiti gold na 3 mj. za 180 kn i ostane mi 520 kn za igru. I sad je razlika samo 20 kn. Dajte mi preporučite neku konzolu i napišite koje mišljenje.
Sophos je preskup.
Sophos je preskup.
Evo linkano je. Znaš koji dobar shop u HR ima jeftine igre? Sophos ili infomark imaju slične cijene.
Ovo bi trebala biti moja zadnja poruka prije nego kupim konzolu. Sutra ću naručiti. Pa evo par pitanja, da zaključim situaciju.
Imam 2500 kn. Kaj kupiti? I dajte napišite neke prednosti i nedostatke. Mislim tih 150 kn nije velika razlika. Još mi treba ostati za koju igru. Ako uzmem PS3 onda mi ostane 550 kn i imam besplatan MP, ako uzmem Xbox 360 onda mi ostane 700 kn. Pa moram kupiti gold na 3 mj. za 180 kn i ostane mi 520 kn za igru. I sad je razlika samo 20 kn. Dajte mi preporučite neku konzolu i napišite koje mišljenje.
Vidio sam da imaš golda za 220-230kn godina dana pa si miran, ovo je neisplativo...
Xbox 360(imam ga):
Prednost:
Bolji gamepad
Multiplatformske igre su vecinom bolje na xbox-u
Xbox live usluga
Vise igraca online(neke mp igre su mrtve na psn-u dok se na xbox live-u jos igraju)
Manji lag vecinom ga i nema(imam prek 200h BF3-a i nijednom nisam osjetio lag,osim kad mi buraz nes skida na laptopu)
Odlicne akcije na samom live-u
Mane
Placanje live-a(premda ovo po meni nije prava mana,al eto nekima je)
Nema sheranja izmedu korisnika
Poneke igre su preskupe u pocetku
PS3(kod frenda isprobavao)
Prednosti
Mogucnost sheranja
Besplatni PSN
Bolje Eskluzive
Mane
Los dizajn psn-a,tromost psn-a...
Lag u fps igrama
Voip problemi
Premali gamepad za fps igre,prevelika osjetljivost gljiva(moje osobno misljenje nikako mi nije legao kontroler)
Sto se samog golda tice ne moras davati 180kn.Kupuj preko neta,a na samom live-u je bila akcija 2 mjeseca za 2 funte(nez jel jos uvijek aktivna akcija).
Kupuj polovne igre(njuskalo,ebay,forumi - nextlevel.hr,goodgame.hr).
I usput kad pricam vec o igrama kad prodem Max Payne 3 i MW3 ako oce netko kupit nek se javi ;) > orginal igre,super ocuvane..
Za kraj uzmi ono sto mislis da tebi bolje odgovara ;)