Xbox kupis za 2200 kn , a komp za igrabhe igra najmanje 5000-6000 kn , ali taj komp ti nakon 3 godine vrti mozda sve na low , ja sam imam komp za 10000 kn kupio ga prije 4 godine , a BF3 vrtim jedva na LOW-MEDIUM , ti i da kupis xbox za 2500 kn ostaje ti jos 3500kn koje si ustedio nego da si kupio komp , i sad i da kupuje igre od 500kn uvijek si na zaradi , cak imas jos dosat love za 12 mjeseci livea , ja imam xbox sam za Red Dead Redemption , LA Noire i sad cekam da mi MW3 stigne jer preord je 100 kuna jeftiniji , RDR sam platio 200 kuna original u Sophos labu , a la noire 400 i sad mw3 400 , uviejk si na zaradi , jedino sto sam ja kupio i kinect pa imam i onaj neki kinect sports :D :D kako je to preodlicno hah . Ali igranje igra na kompu je puno bolje meni zbog grafike i misa i tipkovnice :)
ja sebi isto moram uzest rdr najvise sam zbog te igre uzeo xbox...zapravo rdr mogu zahvalit jer da nije bilo njega ko zna bilči se odlucio za konzolu. Jos uvijek bi igra na pc i sve mora vrtit na low. Jucer sam zaigrao mp, i odusevljen sam, uopce se nije tesko priviknit na njegov gamepad od nas 4 igraca cak sam drugi ostao pre dobro. A tek ona ponuda od njih gold na 1 mjesec 1$ pre cool