Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.304.342
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
sokre2896 kaže...

Xbox kupis za 2200 kn , a komp za igrabhe igra najmanje 5000-6000 kn , ali taj komp ti nakon 3 godine vrti mozda sve na low , ja sam imam komp za 10000 kn kupio ga prije 4 godine  , a BF3 vrtim jedva na LOW-MEDIUM , ti i da kupis xbox za 2500 kn ostaje ti jos 3500kn koje si ustedio nego da si kupio komp , i sad i da kupuje igre od 500kn uvijek si na zaradi , cak imas jos dosat love za 12 mjeseci livea , ja imam xbox sam za Red Dead Redemption , LA Noire i sad cekam da mi MW3 stigne jer preord je 100 kuna jeftiniji , RDR sam platio 200 kuna original u Sophos labu , a la noire 400 i sad mw3 400 , uviejk si na zaradi , jedino sto sam ja kupio i kinect pa imam i onaj neki kinect sports :D :D kako je to preodlicno hah . Ali igranje igra na kompu je puno bolje meni zbog grafike i misa i tipkovnice :)

ja sebi isto moram uzest rdr najvise sam zbog te igre uzeo xbox...zapravo rdr mogu zahvalit jer da nije bilo njega ko zna bilči se odlucio za konzolu. Jos uvijek bi igra na pc i sve mora vrtit na low. Jucer sam zaigrao mp, i odusevljen sam, uopce se nije tesko priviknit na njegov gamepad od nas 4 igraca cak sam drugi ostao pre dobro. A tek ona ponuda od njih gold na 1 mjesec 1$ pre cool {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 10:59 (hitmanr).
14 godina
neaktivan

e ljudi imam pitanje. znam da nije baš tema ali ima veze sa Xbox-om  dakle imam LA Noire i skino sam onaj Nicholson Electroplanting case i onaj Reefre Madness DLC i kak to pokrenut ak neko zna plzzzz HELP!!!!

FrankY
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ako nemaš JTAG zaboravi...

He who is brave is free.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Koliko je u ovome trenutku sigurno igrati preko xbox live s modificiranom lt 2,0 fat konzolom iz 2007?

Mislim koristiti onu foru s dual accountima (jedan na hdd-u, a drugi na usb-u)?

thx...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
blow kaže...

Koliko je u ovome trenutku sigurno igrati preko xbox live s modificiranom lt 2,0 fat konzolom iz 2007?

Mislim koristiti onu foru s dual accountima (jedan na hdd-u, a drugi na usb-u)?

thx...

a ja mislim da ti je u svakom trenutku nesigurno ako imas modificiranu

15 godina
neaktivan

Zanima me ove igre koje imaju 2 ili 3 dvd-a, kad igram sp kampanju moram staviti drugi kad briđem određeni dio igre. Ali šta je kad se igra mp dali se onda uvijek jedan koristi ili?

0 0 hvala 0
15 godina
@blow kakva je to fora sa tim acc?
If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

@Dwyane Wade jesi to meni odgovorio ili? uostalom šta je JTAG ??

FrankY
13 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

Zanima me ove igre koje imaju 2 ili 3 dvd-a, kad igram sp kampanju moram staviti drugi kad briđem određeni dio igre. Ali šta je kad se igra mp dali se onda uvijek jedan koristi ili?

Tocno tako...

npr rage ti ima 3 dvd-a

2 su za single player i 1 za mp...

battlefield 3 ima 2 dv-a 1 je sp, a drugi je mp i hd graphics

13 godina
neaktivan
Genoxxx kaže...
@blow kakva je to fora sa tim acc?

ma nikakva fora nego npr napravis jedan acc koji koristis za igranje kopija igrica koji stavis na usb (znaci sve iz kopija ide na usb), a drugi acc na kojemu igras samo originale stavis na hdd ko normalno...

sad kad igras kopije igrica odspojis se s neta i igras normalno,kad si gotov izvadis usb iz xbox-a i moras prije nego sto se prikljucis s xbox-om na net ubaciti u pogon originalnu igricu (jer ti xbox pamti sto si zadnje igrao, da nebi pamtio da si igro kopiju naravno...) i onda normalno igras na liveu s originalom....

to sam  cito na xbox-croatia forumu...i tako su ljudi prosli bez bana(ima ih podosta) ,a igraju tako vec 5 god...

sad dali vrijedi jos ili ne nisam zicer :P

pozz

15 godina
neaktivan
blow kaže...
hitmanr kaže...

Tocno tako...

npr rage ti ima 3 dvd-a

ok kuzim...malo sam guglao i citao prijasnje komentare al ne mogu bas nac u vezi ovog HD TV kabela (vga)...kakvu sliku moze pruzit kolike kvalitete, znam da nije kao sa HDMI al zanima me koliko mogu ocekivat od njega. Mislim na ovajhttp://www.google.hr/imgres?q=xbox+360+hd+tv+vga&hl=hr&sa=X&biw=1536&bih=726&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=-MfmFFpWEFxV2M:&imgrefurl=http://www.bidorbuy.co.za/item/33662330/Xbox_360_VGA_Full_HD_Cable_to_use_with_PC_Monitor_or_LCD_Plasma.html&docid=t7booXVRpXKONM&imgurl=http://images.bidorbuy.co.za/user_images/255/466255_110219110447_Definition-Hd-Vga-Av-Cable-For-Xbox-360-Dolby-5.1.jpg&w=400&h=400&ei=vsq2TprvIsfTsgaH_dC7Aw&zoom=1&iact=hc&vpx=376&vpy=384&dur=694&hovh=225&hovw=225&tx=138&ty=186&sig=104737544730303237283&page=1&tbnh=166&tbnw=166&start=0&ndsp=21&ved=1t:429,r:15,s:0

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 18:58 (hitmanr).
13 godina
neaktivan
hitmanr kaže...
blow kaže...
hitmanr kaže...

Tocno tako...

npr rage ti ima 3 dvd-a

ok kuzim...malo sam guglao i citao prijasnje komentare al ne mogu bas nac u vezi ovog HD TV kabela (vga)...kakvu sliku moze pruzit kolike kvalitete, znam da nije kao sa HDMI al zanima me koliko mogu ocekivat od njega. Mislim na ovajhttp://www.google.hr/imgres?q=xbox+360+hd+tv+vga&hl=hr&sa=X&biw=1536&bih=726&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=-MfmFFpWEFxV2M:&imgrefurl=http://www.bidorbuy.co.za/item/33662330/Xbox_360_VGA_Full_HD_Cable_to_use_with_PC_Monitor_or_LCD_Plasma.html&docid=t7booXVRpXKONM&imgurl=http://images.bidorbuy.co.za/user_images/255/466255_110219110447_Definition-Hd-Vga-Av-Cable-For-Xbox-360-Dolby-5.1.jpg&w=400&h=400&ei=vsq2TprvIsfTsgaH_dC7Aw&zoom=1&iact=hc&vpx=376&vpy=384&dur=694&hovh=225&hovw=225&tx=138&ty=186&sig=104737544730303237283&page=1&tbnh=166&tbnw=166&start=0&ndsp=21&ved=1t:429,r:15,s:0

ovisi na sta ide...ako ide na montor ili nesto od nize od full hd-a trebalo bi valjda u redu (meni je na 1280:1024 super bio)...sada na 1920:1080 je daleko najbolji hdmi naravno

mozda grijesim...

15 godina
neaktivan

u mene i je full HD monitor, ima li neko da zna nesto vise o kvaliteti slike ovog kabela na full hd monitoru

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

u mene i je full HD monitor, ima li neko da zna nesto vise o kvaliteti slike ovog kabela na full hd monitoru

zasto ne kupis hdmi...on dode 100kn...?

15 godina
neaktivan
blow kaže...
hitmanr kaže...

zato sto nemam takav ulaz u monitoru i nema ugrađene zvucnike

13 godina

Pozdrav zanima me kako prepoznati dali je modifikacija na xboxu slim kamikaza ili neka druga . xbox sam kupio polovni i rečeno mi je da je trenutno na njoj LT1.9+. dali neke igre nerade na toj običnoj modifikaciji?.zadnje igre "novije" koje sam igro su COD Black ops, AC Brotherhood, Dead Island, Dirt 3, a kada želim pokrenuti Fifu 12 traži me update pa bi trebao LT+2.0. pa mi nije jasno zato jer ako imam kamikaza modifikaciju update na LT 2.0 košta 150 kn, a ako nije onda 400kn

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 20:36 (Xboxn00b).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Glupi forum je negdje vidio nedopušteni kod pa mi nakom toga pojeo post :) Odgovorio sam na sve komentare zasebno i sad nestalo :) Pa ukratko:

Sve što ste napisali, napisao sam i ja. Xbox 360 je JEFTINIJA platforma, ali ja tvrdim da nije TAKO jeftina (a sad i zašto :).

U slučaju kvara moraš mijenjati konzolu, a PC ne moraš. 

Ako si kupio prvi Xbox 360, nakon par godina si ga "morao" mijenjati jer se hardwer u njemu drastično promijenio (dodan disk i HDMI, jači procesor itd). Ne kažem da to nije logično/normalno, samo kažem da onaj tko kaže da kupiš konzolu pa si miran, laže.

Konzolaške igre isto imaju bugova, random google search kaže da je jedan od Assasinss creedova bio brutalno zbugiran i na PS3 i na Xboxu, dakle i taj argument ne stoji.

To što je netko na PCu imao instalirano više piratskih igara,a sada igra jedan po jedan original na Xboxu ne govori ništa o odnosu konzola i PCa nego o njemu :)

Ovo sve pitam iz jednostavnog razloga što me zanima realno stanje stvari. Ima mi mlađi brat Xbox arcade i ne može me netko uvjeriti da je isti kao i onaj koji je sada najjači :). Ono što me zanima je koliko stariji modeli Xboxa "drže" (odnosno, ako je netko npr.kupio neki od starijih modela da li ga je mijenjao jednom, dvaput... nijednom) te što se može napraviti (ako išta) ako konzoli crkne komponenta? Ne zanima me dal netko voli više Xbox ili PC, čijij je tata jači i slične gluposti :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 20:46 (Dojo).
17 godina
blow kaže...
hitmanr kaže...

Imas HDMI kabela upola jeftinijih.

Da se izrazim, ist "vrag", kvaliteta jednaka.

15 godina
neaktivan
Dojo kaže...

Glupi forum je negdje vidio nedopušteni kod pa mi nakom toga pojeo post :) Odgovorio sam na sve komentare zasebno i sad nestalo :) Pa ukratko:

Sve što ste napisali, napisao sam i ja. Xbox 360 je JEFTINIJA platforma, ali ja tvrdim da nije TAKO jeftina (a sad i zašto :).

Ako si kupio prvi Xbox 360, nakon par godina si ga "morao" mijenjati jer se hardwer u njemu drastično promijenio (dodan disk i HDMI, jači procesor itd). Ne kažem da to nije logično/normalno, samo kažem da onaj tko kaže da kupiš konzolu pa si miran, laže.

Konzolaške igre isto imaju bugova, random google search kaže da je jedan od Assasinss creedova bio brutalno zbugiran i na PS3 i na Xboxu, dakle i taj argument ne stoji.

To što je netko na PCu imao instalirano više piratskih igara,a sada igra jedan po jedan original na Xboxu ne govori ništa o odnosu konzola i PCa nego o njemu :)

Ovo sve pitam iz jednostavnog razloga što me zanima realno stanje stvari. Ima mi mlađi brat Xbox arcade i ne može me netko uvjeriti da je isti kao i onaj koji je sada najjači :). Ono što me zanima je koliko stariji modeli Xboxa "drže" (odnosno, ako je netko npr.kupio neki od starijih modela da li ga je mijenjao jednom, dvaput... nijednom) te što se može napraviti (ako išta) ako konzoli crkne komponenta? Ne zanima me dal netko voli više Xbox ili PC, čijij je tata jači i slične gluposti :)

dobro znam sto je konzola a sto pc i cvrsto stojim da je konzola bolja jer je i napravljena za igre, kupi ti kruh u pekari i u samoposluzi pa ces vidit di je bolji...tebi ipak nije jeftinija konzola al vidis meni je, ja sam grafu na pc-u platio 1500kn samo nju a di je jos da ne nabrajam, a konzolu 1200kn....Što se tiče drastičnih promjena njih nema samo su poboljšane...igram neku igru na svome slimu isto kao oni sto ima stariji xbox iz npr. 2008 sa jasper plocom.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 23:44 (hitmanr).
15 godina
neaktivan
ova je poruka visak molim administratora da je ukloni
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 23:34 (hitmanr).
15 godina
neaktivan
hitmanr kaže...
Virty kaže...
blow kaže...
hitmanr kaže...

Kako se nisam sjetio HDMI kabela? Ko zna mozda ga se nisam sjetio zato sto ga nemogu ustekat u svooj monitor!!!!!!!!!{#}

15 godina
neaktivan
imam xbox arcade od 20 gb sa hitachi driveom. zanima me mogu li sa LT 2.01 igrat gears of war 3 recimo? lik mi rekao da mogu jedino ako imam 2.0. jel to istina? hvala
17 godina
Dojo kaže...

Ne može te nitko uvjeriti... Uf što volim takve pametne ljude koji sve znaju i koje nitko ne može uvjeriti, svaka vam čast... I taj xbox od tvog mlađeg brata i moj Slim su isti kao i jedan Falcon kojeg sam imao (baš prodan nedavno jbg JTAGan a trebaju mi pare za novi iPhone i kantu-dvije proteina {#}). To što Slim ima disk od 250GB a Falcon je imao od 60GB ili Arcade koji uopće nema disk (ali se može dodati) nema nikakve veze s jačinom - sve igre jednako rade. Kakav jači procesor o čemu ti pričaš? Snaga procesora (i svih ostalih komponenti) na svim X360 od 2005 do danas je jednaka, da nije nitko nebi kenjao da zbog konzola pate igre jer su zastarjele... To što su oni smanjivali proizvodni proces sa 90nm (Xenon) na 45nm (Slimovi) pa im stane CPU i GPU u jedan čip je druga stvar koja nema veze s brzinom ne pričaj gluposti, ovo sa HDMIem stoji ali Zephyr (prva sljedeća revizija) je dobila HDMI output a Xenoni su tako i tako većinom pocrkali (ako ti nije crko' nisi se igrao)... A kod novih revizija - šta im može crknuti kad su CPU i GPU integrirani? Drive koji fkt može krepati (ili ga zakačiš nogom i strgaš, da bio je tij slučaj kod frenda ali srećom noga mi je stala na vrijeme pa ga nisam slomio i normalno radi {#}) i nezz ventilator kad se u njemu skupi 2tone prašine? Ukratko ne drkaj po konzoli i ništa joj neće biti...

blow kaže...
hitmanr kaže...

Jbt 100kn za HDMI kabel?? Moj od 1.5m je koštao 25kn...

He who is brave is free.
17 godina

@Dojo

Ostavi se X360 i ulazi u PC, bit ces mirniji i sigurniji.

X360 je mala kanta koja je jeftinija od prosjecne VGA za igranje, igre trzaju, imaju bugova kao u prici, nekvalitetno je napravljena, kvari se, plastika otpada nakon 6 mjeseci, milijuni vlasnika su budale naivne te i dan danas igraju na istoj konzoli, svake godine se dodaje jaci CPU u nju pa moras kupit svake godine novu konzolu jer ce novi naslovi trazit isti CPU....

Bolje da svake godine kupuejs VGA za istu lovu koliko dodje i X360 i sve za 5.

Bez uvrede, ocigledno te nitko ne moze uvjeriti ni u sta, a eto, ti znas mnogo toga, nije ovo topic za tebe niti je ovo topic X360 vs PC.

Ugodan dan {#}

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Virty kaže...

@Dojo

X360 je mala kanta koja je jeftinija od prosjecne VGA za igranje, igre trzaju, imaju bugova kao u prici, nekvalitetno je napravljena, kvari se, plastika otpada nakon 6 mjeseci, milijuni vlasnika su budale naivne te i dan danas igraju na istoj konzoli, svake godine se dodaje jaci CPU u nju pa moras kupit svake godine novu konzolu jer ce novi naslovi trazit isti CPU....

Bez uvrede, ocigledno te nitko ne moze uvjeriti ni u sta, a eto, ti znas mnogo toga, nije ovo topic za tebe niti je ovo topic X360 vs PC.

Ugodan dan {#}

To mu i ja kazem o kakvim on bagovima prica, pa ja nikad u zivotu svom na konzoli nisam dozivio bagove tjekom igranja. AAAAAAA bice on misli na onu vrstu bagova kao stavis isfrizan cd u konzolu i igras i onda svako malo blokaje....{#}...i o cem on prica pa zar konfiguracija nije ista u onih iz 2005 i ovih danas osim sto je maticna malo poboljsana i HDD veci ?

16 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...
Ne može te nitko uvjeriti... Uf što volim takve pametne ljude koji sve znaju i koje nitko ne može uvjeriti, svaka vam čast... I taj xbox od tvog mlađeg brata i moj Slim su isti kao i jedan Falcon kojeg sam imao (baš prodan nedavno jbg JTAGan a trebaju mi pare za novi iPhone i kantu-dvije proteina ). To što Slim ima disk od 250GB a Falcon je imao od 60GB ili Arcade koji uopće nema disk (ali se može dodati) nema nikakve veze s jačinom - sve igre jednako rade. Kakav jači procesor o čemu ti pričaš? Snaga procesora (i svih ostalih komponenti) na svim X360 od 2005 do danas je jednaka, da nije nitko nebi kenjao da zbog konzola pate igre jer su zastarjele... To što su oni smanjivali proizvodni proces sa 90nm (Xenon) na 45nm (Slimovi) pa im stane CPU i GPU u jedan čip je druga stvar koja nema veze s brzinom ne pričaj gluposti, ovo sa HDMIem stoji ali Zephyr (prva sljedeća revizija) je dobila HDMI output a Xenoni su tako i tako većinom pocrkali (ako ti nije crko' nisi se igrao)... A kod novih revizija - šta im može crknuti kad su CPU i GPU integrirani? Drive koji fkt može krepati (ili ga zakačiš nogom i strgaš, da bio je tij slučaj kod frenda ali srećom noga mi je stala na vrijeme pa ga nisam slomio i normalno radi ) i nezz ventilator kad se u njemu skupi 2tone prašine? Ukratko ne drkaj po konzoli i ništa joj neće biti...
Eh, imaš pravo, zabrijao sam oko procesora i hvala na odgovorima, to sam tražio :)
Virty kaže...
@Dojo
Ugodan dan 
Čemu uopće ovakvi odgovori? Niti sam rekao išta od ovog što si naveo niti si mi odgovorio na ijedno pitanje.
 To mu i ja kazem o kakvim on bagovima prica, pa ja nikad u zivotu svom na konzoli nisam dozivio bagove tjekom igranja. AAAAAAA bice on misli na onu vrstu bagova kao stavis isfrizan cd u konzolu i igras i onda svako malo blokaje.......i o cem on prica pa zar konfiguracija nije ista u onih iz 2005 i ovih danas osim sto je maticna malo poboljsana i HDD veci ?
Imaš pravo, bugovi na konzolama na postoje, a tekst s ovog linka je rezultat halucinacija:
15 godina
neaktivan

ni na jednoj igri nisam dozivio bag na konzolama i to je to sta si ti vidio i cuo ja neznam...al vidim da ti oces uporno "pc vs konzola" a to ti nije za ovu temu imas temu za to.

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

ni na jednoj igri nisam dozivio bag na konzolama i to je to sta si ti vidio i cuo ja neznam...al vidim da ti oces uporno "pc vs konzola" a to ti nije za ovu temu imas temu za to.

Opet, gdje ti vidiš da ja tu temu "guram"? Prije bi rekao da ti to potežeš, ja sam postavio pitanja na koja ne odgovaraš :) nego komentiraš u stilu da se držim PCa i sl.

A za primjer buga na konzoli otvori link koji sam naveo, ne shvaćam koji te dio zbunjuje, nisam ništa napisao da sam ja samo vidio ili čuo.

14 godina
neaktivan

ja bi kupio Gears OF War 3 ali neznam dali je ovo cjela igra http://www.svijet-medija.hr/p/Igra-za-Xbox-Gears-of-War-3/34638/ ili nešto drugo plzz pomoć

FrankY
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pa uspoređuješ ih a to nije tema

0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice