sry
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sry
daj prestani stalno pisat jedan post za drugim imas tipku uredi i to koristi
pise s mobitela
xbox 360 elit nije crne boje?neka sivkasta? jel sam dobro uocio?
ne slim vec stari model
sad da vas pitam..koja je razlika sa hard diskom i bez?jel se moze hdd stavit u arcade i kako?
sad da vas pitam..koja je razlika sa hard diskom i bez?jel se moze hdd stavit u arcade i kako?
kupiš hard i staviš ga na vrhu xbox-a imaš utor
razlika je u brzini učitavanja
možeš umjesto hdd koristiti usb stik da na njega instaliraš igre ali samo do 16gb
možeš umjesto hdd koristiti usb stik da na njega instaliraš igre ali samo do 16gb
ma najveca razlika je u razinike buke.. i to je jedino zbog cega ja instaliravam igre na hdd, koliko sam skuzio jednako brzo se igre ucitavaju preko dvda ili hdda, samo je preko hdda razina buka duplo niza ako ne i vise od duplo
samo da ti kazem odma bez hdd-a ti neke igre znaju trznut 2-3 puta u nekih 15min nis strasno al,i sporije se ucitavaju
ma najveca razlika je u razinike buke.. i to je jedino zbog cega ja instaliravam igre na hdd, koliko sam skuzio jednako brzo se igre ucitavaju preko dvda ili hdda, samo je preko hdda razina buka duplo niza ako ne i vise od duplo
evo ti razlika u brzini
aha..pa onda ću uzet arcade za 1500 kn..i neki monitor/tv do 3000 kn..(preporuke PLZ)a hdd?di to mogu kupit?i kolko košta?vidio sam nešto na njuškalo dali da od tamo kupim?
aha..pa onda ću uzet arcade za 1500 kn..i neki monitor/tv do 3000 kn..(preporuke PLZ)a hdd?di to mogu kupit?i kolko košta?vidio sam nešto na njuškalo dali da od tamo kupim?
imaš u sophosu hdd od 20 60 i 120 gb
samo da ti kazem odma bez hdd-a ti neke igre znaju trznut 2-3 puta u nekih 15min nis strasno al,i sporije se ucitavaju
Od preko 50 igara koje imam za xbox nijedna nije trznula dok se očitavala s dvd-a.Jedina veća prednost zbog koje sam nabavio hard je puno tiši rad (a i zbog mjuze i filmova).
omfg,ako 20 gb hard misle prodat za 700kn onda stvarno nisu normalni
http://www.sophoslab.hr/?memorije/36/x360-microsoft-hdd-20gb/1032
ta arcade konzola po meni nikako ne isplati
omfg,ako 20 gb hard misle prodat za 700kn onda stvarno nisu normalni
http://www.sophoslab.hr/?memorije/36/x360-microsoft-hdd-20gb/1032
ta arcade konzola po meni nikako ne isplati
ja igru koju igram instaliram na usb stik od 16 gb i onda igram s njega i kad odigram instaliram drugu
700 kn je fakat previse... ja imam jedan viska za 200
pa napravi sam ak ti se da zahebavat mozes dobit 120gb za 400kn mozda i 250 ako postoje sad vec filovi na netu za njega
a monitor/tv neki šta mi izvana izgleda ljepo..što se mene tiće mogu igrat i na bakinom tv-u (onaj debeli tv)od 16" (ak i tolko)..i ett
Moglu li ja spojit xbox na lcd monitor ako nema hdmi ulaz...
možeš treba ti samo hdmi-vga adapter
A možeš i kupiti VGA kabel za xbox.
a monitor/tv neki šta mi izvana izgleda ljepo..što se mene tiće mogu igrat i na bakinom tv-u (onaj debeli tv)od 16" (ak i tolko)..i ett
http://www.emmezeta.hr/multimedija/televizori/lcd-i-plazma-tv/7570/lcd-tv-mpeg4-lg-32ld320/
taj sam ja kupio i zadovoljan sam.
ja igru koju igram instaliram na usb stik od 16 gb i onda igram s njega i kad odigram instaliram drugu
Može neki link, kako igrati igre preko externog hdd-a,što je sve potrebno, zanima me kako to funkcionira, dal se pokreče igra u ISO formatu ili ju treba instalirati preko konzle sa dvd medija na externi hdd , (mogu li koristiti taj externi hdd za xbox ovih 16 gb , a ostatak za druge svrhe ,za PC itd. i na koji način , dal je dovoljno napravit particije) Nisam još kupio Xbox360 pa ne znam kako to funkcionira, ali ovo mi je bitno da znam prije kupnje ,Hvala.
7.Dali je xbox360 moguce prikljuciti vanjski disk?
Da moguce je ali disk mora biti u FAT32 formatu.
8.Dali je moguce instalirati igre na taj disk?
Da ali postoji ogranicenje po slotu od 8gb tako da savjetujem kupnju orignal hard diska,dok ovo mozete koristi umjesto memory kartice.
sve ti ljepo pise i da mozes instalirat jedino preko dvd-a,jedino mislim da sam fulo da je moguce 16gb po slotu znaci ukupno 32gb
Može neki link, kako igrati igre preko externog hdd-a,što je sve potrebno, zanima me kako to funkcionira, dal se pokreče igra u ISO formatu ili ju treba instalirati preko konzle sa dvd medija na externi hdd , (mogu li koristiti taj externi hdd za xbox ovih 16 gb , a ostatak za druge svrhe ,za PC itd. i na koji način , dal je dovoljno napravit particije) Nisam još kupio Xbox360 pa ne znam kako to funkcionira, ali ovo mi je bitno da znam prije kupnje ,Hvala.
moraš je instalirati na hard pa igrati s dvd-om
kad instaliraš igru preko xbox-a bude ti na hardu i tamo je pokrečeš ne možeš u iso formatu nego je moraš spržit na dvd-dl
1. Znaci moguce je instalirati igru na externi hdd i igrati sa njega igru , pod uvjetom da je u konzoli dvd od te igre,
2. dal je moguce iskoristiti hard koji se napaja s dvije usb žice kao 2 x16 gb (model externog hdd-a Transcend StoreJet)
1.Da
2.Mislim da da ali nisam siguran
Znači ja bih htio kupiti Xbox 360. Vidio sam jedan na njuškalu za 1600 kn elite (jasper), modificiran. Koliko znam elite verzija ima 120gb hdd,znači na njega bih mogao instalirati 120gb igara?, ili griješim?, i kako bi mogao obristi igre s konzole?
ok ,tnx a na njega mogu instalirati 120gb podataka, i kamo se mi spremaju save-i