Što kupiti - Xbox 360 ili PlayStation 3?

poruka: 3.099
|
čitano: 847.933
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Što kupiti - Xbox 360 ili PlayStation 3?
funky boy kaže...

Baš sam čitao sada da Gears of war Judgment NIJE jedina exkluziva 2013,ima ih više....

http://www.ign.com/boards/threads/top-5-xbox-360-exclusives-2013.452678920/

LOL, X360 ekskluzive, a u zagradama piše X360 i PC.

12 godina
odjavljen
zabranjeniples kaže...
funky boy kaže...

Baš sam čitao sada da Gears of war Judgment NIJE jedina exkluziva 2013,ima ih više....

http://www.ign.com/boards/threads/top-5-xbox-360-exclusives-2013.452678920/

LOL, X360 ekskluzive, a u zagradama piše X360 i PC.

LOL i za "No. 1 - Destiny ( 360, 720 )"
developeri te igre (Bungie) su se pojavili na PS4 eventu sa najavom igre za PS4 i ekskluzivnim sadrzanjem

tak da je to vise Sony ekskluziva nego xbox iako nije niti jedno

http://revohd.blogspot.com/
12 godina

Pa znam da pise i za PC ali opet nije za Ps3 :)

Get a life! What? I'm a gamer, I have tons of lives!

0 1 hvala 0
12 godina
odjavljen
funky boy kaže...

Pa znam da pise i za PC ali opet nije za Ps3 :)

Kakve to veze ima ?

http://revohd.blogspot.com/
13 godina
neaktivan

Pozdrav !

Vidio sam dns ps3 12 gb za 1600 kn pa me zanima jedna stvar vezana za hdd, za sta sluze uopce to mjesto na hdd samo za save game ili se moze igra instalirat bez cd-a??

Zanima me jer imam par igrica a nezz jel ih mogu igrat na njemu ali preko cd-a tj zanima me dal ce trebat dodatni gigabajti za igranje prek cd-a!!?

0 0 hvala 0
15 godina
Demzi94 kaže...

Pozdrav !

Vidio sam dns ps3 12 gb za 1600 kn pa me zanima jedna stvar vezana za hdd, za sta sluze uopce to mjesto na hdd samo za save game ili se moze igra instalirat bez cd-a??

Zanima me jer imam par igrica a nezz jel ih mogu igrat na njemu ali preko cd-a tj zanima me dal ce trebat dodatni gigabajti za igranje prek cd-a!!?

Trebat ce ti jedino ako skidas igre preko interneta, ako ces samo igrat sa cd-a onda ce ti dovoljno biti tih 12Gb..

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
13 godina
neaktivan
oo7 kaže...
Demzi94 kaže...

Pozdrav !

Trebat ce ti jedino ako skidas igre preko interneta, ako ces samo igrat sa cd-a onda ce ti dovoljno biti tih 12Gb..

Namjeravam ga uzet iskljucivo za bf4 i gta 5 i to planiram preko cd-a igrat ,, samo mi reci jos kolko otprilike ima save game jer sam cuo od ljudi koji su imali xbox 4 gb verziju da im je falilo mjesta za savegame

12 godina
Demzi94 kaže...
oo7 kaže...
Demzi94 kaže...

Pozdrav !

Namjeravam ga uzet iskljucivo za bf4 i gta 5 i to planiram preko cd-a igrat ,, samo mi reci jos kolko otprilike ima save game jer sam cuo od ljudi koji su imali xbox 4 gb verziju da im je falilo mjesta za savegame

Ma save game ti ima svega par MB,nemožeš popunit 4GB ni da oćeš :D , jedino ako misliš prebacivat muziku i slično....

14 godina

GTA će se morati instalirati na disk, to su službeno objavili prije nekoliko dana. Stoga ti nebi preporučio uzeti konzolu bez hdd-a.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.7.2013 19:08 (antimadridista).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Stvarno?

Gluplju igru u zivotu nisam igrao :)

Nisam fan igrice u kojoj se sve svodi na gazenje ljudi,nasilje i slicne gluposti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.7.2013 21:43 (Ja Sam ZvijerXD).
12 godina
Ja Sam ZvijerXD kaže...

Stvarno?

Gluplju igru u zivotu nisam igrao :)

Nisam fan igrice u kojoj se sve svodi na gazenje ljudi,nasilje i slicne gluposti.

E pa vidiš nasilje,gaženje ljudi je danas jakoo popularno ;)

13 godina
neaktivan

Pozz,sad kad je izašo gameplay od GTA V jednostavno sam se zaljubio i odlučio kupit konzolu samo da mogu gta igrat čim izađe {#}

od ps1 nisam imao niti jednu konzolu,ali igrao sam igrice na obje.. u to malo vremena nisam uspio skužit neku razliku..pa me sad zanima koju konzolu da kupim,cilj mi je gta V..ali i ovako fifa/pes igram sa gamepadom pa ću to sve prebacit na jednu od konzoli :)

ps. kad mi govorite koju konzolu da uzmem navedite zašto(čisto da vidim razlike,pa da mi bude lakše odlučit).

Hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
schwarz3108 kaže...

Pozz,sad kad je izašo gameplay od GTA V jednostavno sam se zaljubio i odlučio kupit konzolu samo da mogu gta igrat čim izađe {#}

od ps1 nisam imao niti jednu konzolu,ali igrao sam igrice na obje.. u to malo vremena nisam uspio skužit neku razliku..pa me sad zanima koju konzolu da kupim,cilj mi je gta V..ali i ovako fifa/pes igram sa gamepadom pa ću to sve prebacit na jednu od konzoli :)

ps. kad mi govorite koju konzolu da uzmem navedite zašto(čisto da vidim razlike,pa da mi bude lakše odlučit).

Hvala

Ja razmislajm da uzmem xbox 250gb jer je jeftiniji od ps3 al me smeta sta cu onda morat stalno kupovat za inernet onaj membership -.-

Uglavnom trebo bi isto preporuku konzole (gta V i bf4)

15 godina

Dali se isplati dat xbox slim 250gb bez kinecta za 1000kn? 
Koliko bi mogao dobiti za samo kinect i igru kinect adventures ako prodam samo xbox?

Hvala 

Windows Phone FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Kinect bi sa igrom uredno mogao prodati za kojih 600-700kn i to odmah. Posto po njuskalu koliko vidim nema ispod toga. A za konzolu niti ne mozes dobiti vise, mada je po meni i to previse.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
SimeKZ kaže...

Kinect bi sa igrom uredno mogao prodati za kojih 600-700kn i to odmah. Posto po njuskalu koliko vidim nema ispod toga. A za konzolu niti ne mozes dobiti vise, mada je po meni i to previse.

Šta tako su pale cijene??Imam kutiju, garanciju, račun, sve...

Odlicno bi bilo za kinect dobiti te novce.

Windows Phone FTW
12 godina

Pa jel imas sta igara ili dodatne opreme ? Ako je lik bas zagrizo rokni mu za 1200kn posto imas i garanciju i sve... Za kinect mozes sigurno toliko dobit. Ali konzolu stvarno sumnja, zato jer X1 je na putu.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

PS3 je za djecu?WTF!!

PS3 ima dobre naslove kao npr:GT5,GTA 4,PES 2013,FIFA 2013

Te ima nesto sto valja zapamtit:STEAM!(tako sam bar ja negdje procito)

Dejan
Moj PC  
0 4 hvala 0
12 godina
dejko2 kaže...

PS3 je za djecu?WTF!!

PS3 ima dobre naslove kao npr:GT5,GTA 4,PES 2013,FIFA 2013

Te ima nesto sto valja zapamtit:STEAM!(tako sam bar ja negdje procito)

Ma o cemu ti?!Koji steam,koji GTA 4,msm naslovi GT5,Gow,Uncharted 3 itd,koji Pes??

15 godina

Da li se mozda okvirno zna koliko bi mogle past cijene ovim konzolama nakon izlaska novih?

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Možda 100-200 kn,iako su i sad već jeftine...
14 godina
neaktivan

oboje kupi..ili cekaj xbox one i ps4

Dejan
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina

Treba mi savjet između ove dvije konzole. Zahtjev je jednostavan; želim igrati GTA V, to je jedina igra koju jaaaako želim igrati. Možda i izađe za PC al kako sam korisnik laptopa (desktop PC ne dolazi u obzir), ne mislim davat 10k kuna za laptop koji će ju vrtiti fluidno bez da se pregrije. Dakle mislim da mi je konzola puno jeftiniji izbor. Imam 82 cm Full HD LCD TV i 2500 kn vrijedan Phillips Hi-Fi tako da tu nema problema što se slike i zvuka tiće. Naravno, htio bi da se igra maksimalno fluidno vrti uz što bolju grafiku.

Drugi uvjet je čip. Dakle nedam 500 kn za GTA V koju neću baš aktivno igrat već za ubit vrijeme. Totalno sam neupučen u konzole al sam načuo da se PS3 ne da čipirati tako da onda bi bio definitivno Xbox jer frend ga ima čipiranog i igra GTA V koju je skinuo s torrenta. Štoviše, jedan frend mi nudi Xbox slim od 4 GB za dobar novac. Samo nije čipiran, al čipiranje košta 100 kn.

Koji od njih dva ima bolju grafiku i koji fluidnije vrti igru? I da li slim verzije obije konzole mogu vrtit GTA V? Jer uzeo bi slim zbog manje cijene. I recimo kod Xboxa; pošto ima 4 GB interne, igru moram držat na DL DVD-u ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.10.2013 20:28 (Injection).

1 7 hvala 0
13 godina
protjeran

Eto, jednu jedinu igru on želi igrati i nju nije sposoban kupiti ko i svi normalni ljudi nego traži alternative za pirateriju.

Sramota.

6 2 hvala 0
13 godina

Ajd sto bi preporucili jednom okorjelom PC gameru?{#}

Konzole mi nikad nisu bile napete, ali postoji nekoliko ekskluziva koji se nisu pojavili na PC-u a zelim ih odigrati (Red Dead Redemption, Uncharted, Heavy Rain, The Last of Us itd....).

Uglavnom, konzola bi bila spojena na 27" monitor, rezolucija 1080p. I naravno posto sam razmazeni PC-as vazno mi je da to izgleda dobro... e sad neznam kako bi se ponasali glavni akteri teme na PC monitoru sa fullHD rezolucjom?

Koliko sam skuzio vecina igara je u 720p. 

Tolstoy is My Homeboy
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.10.2013 12:09 (anarchyST).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Uncharted, Heavy Rain, The Last of Us su samo za PS3, pa ako su ti one bitno onda nema puno premišljanja.

0 0 hvala 1
15 godina
Jazavac
15 godina
bill_jobs kaže...

Eto, jednu jedinu igru on želi igrati i nju nije sposoban kupiti ko i svi normalni ljudi nego traži alternative za pirateriju.

Sramota.

Faking 500 kn !!! Svaku kunu pokušavam na konzoli uštedjeti, a 500 kn da dam? Da mi netko pokloni konzolu, kupio bi igru :D Za oboje nemam. Štoviše, ne planiram ju aktivno igrat niti preći, smao za ubijanje dosade. Takvo igranje ne vrijedi preko 100 kn. 

Iskreno, ne kupujem ni igre, ni muziku ni software. Ali to nije ničiji problem, nego samo moj. Ja sam samo pod uvjet naveo da želim da konzola bude čip-abilna ili crack-abilna. Poštujte to i odgovorite na pitanje ili se ne javljajte. Ako već hoćete razloge; sutra će me netko od vas pitati odakle mi pare za najnoviji smartfon; e pa ono što vi potrošite na igre, ja sam ulupao u mobitel. Jer mobitel ne mogu "skinuti".

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.10.2013 16:46 (Injection).
16 godina
protjeran
Injection kaže...
bill_jobs kaže...

Sramota.

Faking 500 kn !!! Svaku kunu pokušavam na konzoli uštedjeti, a 500 kn da dam? Da mi netko pokloni konzolu, kupio bi igru :D Za oboje nemam. Štoviše, ne planiram ju aktivno igrat niti preći, smao za ubijanje dosade. Takvo igranje ne vrijedi preko 100 kn. 

Iskreno, ne kupujem ni igre, ni muziku ni software. Ali to nije ničiji problem, nego samo moj. Ja sam samo pod uvjet naveo da želim da konzola bude čip-abilna ili crack-abilna. Poštujte to i odgovorite na pitanje ili se ne javljajte. Ako već hoćete razloge; sutra će me netko od vas pitati odakle mi pare za najnoviji smartfon; e pa ono što vi potrošite na igre, ja sam ulupao u mobitel. Jer mobitel ne mogu "skinuti".

Kupi pretplatu za Playstation + ako si takav gejmer. imat ces svaki mjesec dve vrhunske igre + ono sto je u stalnoj kolekciji.. i mirna bosna... kakvo piratstvo.. pogledaj na sto lici gaming na PCu samo  zbog tog piratluka(koje se zahvaljujuci steamu i originsu polako istrebljuje)

Play Hrad Play Cool
15 godina

Nikakve pretplate! Donio sam odluku da ću uzet X360 jer sam za njega siguran da postoji čip ili čekat PC verziju da ne bacam bezveze novac na konzolu koja će skupljat prašinu. Amen. I po n-ti put, ja nisam gejmer. Igrao sam i igrat ću samo GTA serijale na PC-u, nisam ni jednog prešao XD Nego imam stalno instalirane GTA SA i GTA IV na laptopu pa kad mi je dosadno da imam šta raditi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.10.2013 7:48 (Injection).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice