Što kupiti - Xbox 360 ili PlayStation 3?

poruka: 3.099
|
čitano: 847.969
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Što kupiti - Xbox ili PlayStation 3?
Goran Racic kaže...

Xbox 360 - ogroman broj igara od kojih su neke cak i jako dobre. Na PS-u 3 ima tri dobre igre (Uncarhted, Ratchet & Clank i Burnout). To sto je on blu-ray player je sasvim nevazno i cisto marketinska stvar; koliko ljudi je koristilo PS2 kao DVD player? Jako malo. Kad era blu-rayja krene, a bude, linijski playeri ce biti i vise neko pristupacni...

Sto se pak finte o rezolucijama tice, to neka brine ljude s televizorima dijagonale vece od 100 cm - uostalom, mislim da na PS-u 3 jos uvijek nema prave pune 1080p igre (ne da mi se sad traziti po netu).

Ispravak netočnog navoda:Ps3 još od početka podržava 1080p rezoluciju dok je xbox360 tek sa kasnijim nadogradnjama dobio 1080p i hdmi izlaz.

Kad si već spomenuo igre a gdje ti je Metal Gear,Little Big Planet,InFamous?A nadolazeći God of War?itd,itd.

Kužim da se o ukusima ne raspravlja ali svesti platformu na tri "dobre igre" mislim da nije pošteno,tako bi isto mogli reći da Xbox360 ima samo tri igre koje vrijede Halo,Gears of War i Ninja Gaiden,ali to nije istina

16 godina
neaktivan
AjgorR kaže...

Budući da ja u skoroj budućnosti planiram kupiti neku od konzola,i sam sam se našao pred istom dilemom,i nakon dužeg razmišljanja sam došao do zaključka da ću ipak kupiti ps3 i to ponajviše zbog toga što već imam pc a xbox360 "ekskluzive" prije ili kasnije završe na pc-u što se baš i ne može reći za ps3 ekskluzive(Ratchet i Clank,Metal Gear Solid 4,InFamous,Little Big planet,Resistance,God of war,itd.).Drugi razlog je besplatno online igranje iz Hrvatske i službeno postojanje platforme i podrške za nju u Hr.,a treći i najjači je taj da ja jednostavno obožavam njihov dualshock,koliko god to možda glupo zvučalo.

Dobar izbor;-)

Nemoj zaboravit na Unchared i Killzone 2....

"Snake.. we're not tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing... the only thing I was good at. But at least I always fought for what I believed in.. Snake... farewell
16 godina
neaktivan
Puhi kaže...

Nemoj zaboravit na Unchared i Killzone 2....

Ja bi još dodao Motorstorm i nadolazeće Heavy Rain,  Grand Turismo 5, MAG, Final Fantasy

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

I da nije shvatio broj 2 opet je u krivu - koliko se ljudi žali za loša napajanja, grijanje i red ring of death kod xboxa? Tako nešto kod PS3 nisam čuo - znači xbox je i više kvarljiv.

Možda zato jer nisi htio čuti. Inače, i PS3 se kvari ("yellow light of death") te postoje problemi sa Blu-Rayom. A i "neprosvjetljeni" provokatori su ispekli jaje na PS3.

GRDI-146 kaže...

A playstation je playstation samo to je potrebno reci..

Ime je jedino što ga i održava. I golema baza fanboia.

GRDI-146 kaže...

sry OPET na duplom postu.... cek kak da ja znam koj maticna je poboljsana..... mislim nista se na bahatim ali kaj cu doc u ducan i rec "dobar dan moze x box ali onaj sa novijom maticnom zato kaj ona gori" to nebi dozvolili u microsoftu

Po snazi napajanja, i amperaži konzole (150W, 12.1A). Valjda si do sada trebao naučiti da ne moraš kupiti nešto što nećeš. Nema veze što Microsoft ne bi dozvolio ili ne, već kolika je razina zaštite potrošača u pojedinoj državi. Microsoftu je vjerojatno i svejedno jer će prodavači uspjeti uvaliti stariju generaciju ljudima koji se nisu dovoljno informirali.

15 godina
neaktivan
GRDI-146 kaže...

A playstation je playstation samo to je potrebno reci..

Ime je jedino što ga i održava. I golema baza fanboia.

Lol,Lol,Lol,ne čini li tebe ovakav odgovor fanboyem druge strane?Pitam se kako bi stajao xbox360 kod nas da nije kopiranih igara,navikao naš narod plaćati igre 20 kuna pa se ljuti na Sony što hoće da mu se pošteno plate igre,a zaboravljaju kako su imali dvije konzole za koje većina nikad nije kupila originalnu igru,c,c,c....

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.7.2009 12:36 (AjgorR).
16 godina
neaktivan
AjgorR kaže...

Lol,Lol,Lol,ne čini li tebe ovakav odgovor fanboyem druge strane?Pitam se kako bi stajao xbox360 kod nas da nije kopiranih igara,navikao naš narod plaćati igre 20 kuna pa se ljuti na Sony što hoće da mu se pošteno plate igre,a zaboravljaju kako su imali dvije konzole za koje većina nikad nije kupila originalnu igru,c,c,c....

Podebljano: dokaz.

Po čemu me čini. Da se ne radi o "Plekstejšnu" na kojem može gomilica igrati "Gran Turizmo" ne bi se uopće prodavao.

Slažem se kod nas, no X360 bolje stoji od PS3 u EU te SAD-u. Znači li i da je tamo na cijeni zbog piratskih igara?

16 godina
neaktivan
Elk Cloner kaže...

Slažem se kod nas, no X360 bolje stoji od PS3 u EU te SAD-u. Znači li i da je tamo na cijeni zbog piratskih igara?

Znaš piratske igre su dostupne samo u hvatskoj, nitko se u EU ili SAD-u nebi sjetio piratiziranja igri. Naravno da je zbog toga na cijeni i vani.

16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Znaš piratske igre su dostupne samo u hvatskoj, nitko se u EU ili SAD-u nebi sjetio piratiziranja igri. Naravno da je zbog toga na cijeni i vani.

PS3 drukerima niti jedna činjenica izgleda nije dovoljna. Evo ti poveznica:

http://www.vgchartz.com/

10 najprodavanijih igara u svijetu, 2 su za Xbox360 (i obadvije su na više platformi). Fight Night Round 4 za X360 se prodaje bolje od PS3 verzije. Ostatak je naravno Nintendo, jednostavno mete konkurenciju (a i za njega postoje piratice, a DVD-i nikad jeftiniji).

15 godina
neaktivan
Što kupiti - Xbox ili PlayStation 3?

Ma ja samo ne podnosim firme koje kopiraju tuđe uspjehe i onda ih bahato predstavljaju kao svoje,i jako cijenim japanske proizvođače hardvera i softwarea jer ih smatram daleko najoriginalnijim,teško nama ako nam samo Microsoft bude određivao šta ćemo igrati

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Elk Cloner kaže...
Paolo2612 kaže...

PS3 drukerima niti jedna činjenica izgleda nije dovoljna. Evo ti poveznica:

http://www.vgchartz.com/

10 najprodavanijih igara u svijetu, 2 su za Xbox360 (i obadvije su na više platformi). Fight Night Round 4 za X360 se prodaje bolje od PS3 verzije. Ostatak je naravno Nintendo, jednostavno mete konkurenciju (a i za njega postoje piratice, a DVD-i nikad jeftiniji).

Pa što ako su 2 među najprodavanijima? I sam (valjda) znaš da te 2 igre ne održavaju potpunu situaciju.

I što ako se FNR4 prodaje bolje na x360? Neke se igre bolje prodaju na PS3, a neke na x360. To sve ovisi o osobinama kupca.

I gdje ti vidiš tu da su po totalnoj prodanosti u svijetu 2 xbox360 igre među top 10? Ili si ti slijep ili ja

http://www.vgchartz.com/worldtotals.php

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.7.2009 21:32 (Paolo2612).
16 godina
neaktivan

Moja preporuka ti je PS3....Ima ti više igrica za njega,i play station je play station...A Najbolje bi ti bilo da za te novce kupiš grafu i/ili procesor, i mozes se igrati i na racunalu, a puno igara koje su za ps3 postoje i za PC....

http://zerocool12.radiostream321.com/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam PS3 14 mjeseci  i meni su njegove najveće prednosti besplatno online igranje što intenzivno koristim , internet preglednik ( super mi je ono brzo zumiranje stranica pomoću gljivica ) , Odlične ekskluzivne igre ,a kojih nema na PC-u , osvjetljenje  u svim PS3 igrama mi bolje izgleda nego u bilo kojoj XBOX 360 igri .

Mana je što treba čekati barem pola godine da cijena igrama u oglasima padne na nekih 200 kn što je već prihvatljivo ( neke starije igre se mogu naći i za 100 kn ). Problematična mi je i baterija gamepada koja se dosta brzo isprazni.

XBOX 360 sam kupio za novu godinu i sam ga modificirao :) . Idućih pet mjeseci PC mi je bio uključen gotovo bez prestanka ( torrent), a potrošnja struje mu baš nije mala .

Od nekih tridesetak igara za koje sam mislio da  su za mene odigrao sam svega pet . Dakle  najveći problem je bio nedostatak vremena za odigrati sve to . Na kraju sam se toliko zasitio tih igara da mi se više nije dalo igrati ništa . Rekao sam sebi  : daj imaj normalan život je..te . I prodam ja XBOX za male pare tek da ga se riješim .

Shvatio sam da mi je za tih nekoliko igara što ću kupiti i igrati PS3 sasvim dovoljan . Ako mi se neka igra baš i ne svidi lako ju prodam dalje . Samo treba pratiti oglase i često se znaju naći igre po povoljnoj cijeni.

Inače kod XBOX-a mi je smetao veliki kontrast  u gotovo svim igrama . Nikako nisam mogao namjestiti postavke TV-a niti XBOX-a  da mi boje i kontrast budu po mome ukusu . Ne znam kakva su iskustva ostalih korisnika . Odličan mu je gamepad , a punjive " eneloop " baterije  koje sam koristio trajale  su po dva mjeseca . Nikada nisam bio na LIVE-u tako da neću o tome. I da , jako je bučan ako se igre ne instaliraju na hard disk . Nikakva crvena svjetla nisam vidio .

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kod nas je isplativije kupiti PS3 nego xbox jer postoji internet podrska i puno puno bolji servis

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Pa što ako su 2 među najprodavanijima? I sam (valjda) znaš da te 2 igre ne održavaju potpunu situaciju.

I što ako se FNR4 prodaje bolje na x360? Neke se igre bolje prodaju na PS3, a neke na x360. To sve ovisi o osobinama kupca.

I gdje ti vidiš tu da su po totalnoj prodanosti u svijetu 2 xbox360 igre među top 10? Ili si ti slijep ili ja

Naravno da ne odražavaju. To je nasvježija prodaja. Samo, teza je bila da je X360 i vani popularan zbog pirata. Očito da prodaja igara opovrgava navedeno. Ujedno je i to odgovor na pitanje prodaje Fight Nighta.

Ne znam tko je više slijep. Očito ti je slučajno promaklo da su na listi koju si stavio igre za NES, N64, GB. I igraju malo veze sa usporedbom prodaje igara OVE generacije.

Jednostavno, PS3 je zadnji.

Saphire kaže...

kod nas je isplativije kupiti PS3 nego xbox jer postoji internet podrska i puno puno bolji servis

Jeftiniji sigurno (online igranje je besplatno osim ako izdavač drugačije ne odluči). Ne znam što ti "internet podrška" znači, ali ako je u pitanju dostupnost, XBL je dostupan i u Hrvatskoj.

16 godina
neaktivan
Elk Cloner kaže...
Paolo2612 kaže...

Naravno da ne odražavaju. To je nasvježija prodaja. Samo, teza je bila da je X360 i vani popularan zbog pirata. Očito da prodaja igara opovrgava navedeno. Ujedno je i to odgovor na pitanje prodaje Fight Nighta. (1.)

Ne znam tko je više slijep. Očito ti je slučajno promaklo da su na listi koju si stavio igre za NES, N64, GB. I igraju malo veze sa usporedbom prodaje igara OVE generacije. (2.)

Jednostavno, PS3 je zadnji.

(1.) ne oporgava ona ništa jer si ti krivo shvatio tezu. X360 je vani popularan zbog pirata, ali to ne znači da svi koji imaju x360 imaju piratske igre. Većina ima 2-5 originalnih igri, a ostalo je piratluk (ako nađem link tog istraživanja postat ću ga).

(2.)

Elk Cloner kaže...

10 najprodavanijih igara u svijetu, 2 su za Xbox360 (i obadvije su na više platformi).

Ti si slijep. Gdje si tu napisao išta od najprodavanijim igrama OVE generacije? Ti si spomenuo top 10 najprodavanijih igri na svijetu i ja sam ti lijepo pokazao koje su. Ja dobro znam razlikovati, ti neznaš što pišeš. Ili neznaš razlikovati top listu ove generacije konzola od općenite top liste koju si spomenuo gore. Drugi put se bolje izrazi.

16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

(1.) ne oporgava ona ništa jer si ti krivo shvatio tezu. X360 je vani popularan zbog pirata, ali to ne znači da svi koji imaju x360 imaju piratske igre. Većina ima 2-5 originalnih igri, a ostalo je piratluk (ako nađem link tog istraživanja postat ću ga).

(2.)

Ti si slijep. Gdje si tu napisao išta od najprodavanijim igrama OVE generacije? Ti si spomenuo top 10 najprodavanijih igri na svijetu i ja sam ti lijepo pokazao koje su. Ja dobro znam razlikovati, ti neznaš što pišeš. Ili neznaš razlikovati top listu ove generacije konzola od općenite top liste koju si spomenuo gore. Drugi put se bolje izrazi.

Da odmah napišem, PS3 je zadnji.

Nisam ja krivo shvatio tezu, nego ti PS3 uzdižeš u nebesa. PS3 je skuplji, dosta se zna kvariti. X360 je jeftiniji, dosta se znao kvariti. Logika potrošača je jednostavna. Manje para, više prodaje. A kako su i NFR4 i CoJ:BiB multiplatformski naslovi, a bolje se prodaju od PS3 inačica, lagano se dolazi do zaključka da nisu samo pirati u igri.

Tipično za sve PS3 drukere, sve im treba crtati. Ako pokretač teme pita što da kupi, X360 ili PS3, za očekivati je da će se uspoređivati prodaja u ovoj generaciji, a ne i prodaja svih vremena.

16 godina
neaktivan
Elk Cloner kaže...

Da odmah napišem, PS3 je zadnji.

Nisam ja krivo shvatio tezu, nego ti PS3 uzdižeš u nebesa. PS3 je skuplji, dosta se zna kvariti. X360 je jeftiniji, dosta se znao kvariti. Logika potrošača je jednostavna. Manje para, više prodaje. A kako su i NFR4 i CoJ:BiB multiplatformski naslovi, a bolje se prodaju od PS3 inačica, lagano se dolazi do zaključka da nisu samo pirati u igri. (1.)

Tipično za sve PS3 drukere, sve im treba crtati. Ako pokretač teme pita što da kupi, X360 ili PS3, za očekivati je da će se uspoređivati prodaja u ovoj generaciji, a ne i prodaja svih vremena.(2.)

(1.) x360 se znao kvariti? Šta se više u budućnosti više neće? PS3 se kvari - šta će se doživotno kvariti? Činjenica je da se PS3 se manje kvari od x360.

Meni bolja prodaja neke igre na određenoj platformi ništa ne znači - jer loših portova ima previše tako da odlična igra na jednoj konzoli može biti zadnje smeće na drugoj (makar koliko vidim ove dvije igre imaju gotovo jednake ocijene na svim konzolama). Mene zanima koliko je prodaja određene igre prema broju konzole. Mene ne zanima rezultat da je igra npr. prodana 3 puta više za x360 nego za PS3, ako omjer x360 i PS3 je 20:1. To ne dokazuje veću kupovinu kod x360, nego kod PS3.

(2.) Meni ne treba ništa crtati. Tvoj je problem što se neznaš izraziti. Kako si napisao tako ja pročitam, ja neću razmišljati o mogućim tvojim mislima ili što si ti smatrao da se treba pretpostaviti. Ako si napisao top 10 najprodavanijih igri svih vremena onda se podrazumijeva da se radi o onome što si napisao, a ne o onome što si mislio.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.7.2009 23:54 (Paolo2612).
16 godina
neaktivan
Elk Cloner kaže...

Paolo2612 kaže...

Meni ne treba ništa crtati. Tvoj je problem što se neznaš izraziti. Kako si napisao tako ja pročitam, ja neću razmišljati o mogućim tvojim mislima ili što si ti smatrao da se treba pretpostaviti. Ako si napisao top 10 najprodavanijih igri svih vremena onda se podrazumijeva da se radi o onome što si napisao, a ne o onome što si mislio.

Samo bih se na ovo osvrnuo. Gdje sam ja to napisao 10 najprodavanijih u svijetu svih vremena? I onda tvrdiš da ti ne treba crtati...

A što se tiče omjera, blizak je omjer prodanih X360/PS3 (1.39) i omjer prodanih kopija FHR4 na X360 i PS3 (1.38). Što u potpunosti poništava tvoju tezu da je X360 popularniji od PS3 isključivo zbog piratluka. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.7.2009 15:54 (Elk Cloner).
16 godina
neaktivan
Elk Cloner kaže...
Elk Cloner kaže...

Paolo2612 kaže...

Meni ne treba ništa crtati. Tvoj je problem što se neznaš izraziti. Kako si napisao tako ja pročitam, ja neću razmišljati o mogućim tvojim mislima ili što si ti smatrao da se treba pretpostaviti. Ako si napisao top 10 najprodavanijih igri svih vremena onda se podrazumijeva da se radi o onome što si napisao, a ne o onome što si mislio.

Samo bih se na ovo osvrnuo. Gdje sam ja to napisao 10 najprodavanijih u svijetu svih vremena? I onda tvrdiš da ti ne treba crtati...

A što se tiče omjera, blizak je omjer prodanih X360/PS3 (1.39) i omjer prodanih kopija FHR4 na X360 i PS3 (1.38). Što u potpunosti poništava tvoju tezu da je X360 popularniji od PS3 isključivo zbog piratluka. 

Uopće je ne poništava - samo potvrđuje da se originali još uvijek dobro prodaju (pojedini - neću tvrditi općenito jer neznam, i da relativno dobro stoje prema pirateriji). ALI uvijek će biti ljudi koji će rađe kupovati x360 nego PS3 samo zato jer pokreće piratske igre. Koliko ih je neznam, ali sigurno je da ih ima - ma što god ja, ti ili neki drugi govorili.

Elk Cloner kaže...

10 najprodavanijih igara u svijetu, 2 su za Xbox360 (i obadvije su na više platformi).

Lijepo si napisao - 10 najprodavanijih igri u svijetu. Nisi naveo nigodinu ni vremensko razdoblje te se onda smatra općenitim (tj. svevremenskim).

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.7.2009 16:18 (Paolo2612).
16 godina
Pogledajte si http://nexgenwars.com/
Imam xbox i ps. 99% igara izlazi za oba dvije konzole tak da kaj god kupiš dobro si kupil.
Ekskluzive su tak tak, stvar ukusa.
xbox možeš modificirat da igraš igre kaj si skidaš pa je recimo jeftinije.
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Uopće je ne poništava - samo potvrđuje da se originali još uvijek dobro prodaju (pojedini - neću tvrditi općenito jer neznam, i da relativno dobro stoje prema pirateriji). ALI uvijek će biti ljudi koji će rađe kupovati x360 nego PS3 samo zato jer pokreće piratske igre. Koliko ih je neznam, ali sigurno je da ih ima - ma što god ja, ti ili neki drugi govorili.

Elk Cloner kaže...

Lijepo si napisao - 10 najprodavanijih igri u svijetu. Nisi naveo nigodinu ni vremensko razdoblje te se onda smatra općenitim (tj. svevremenskim).

Dakle, premda prodaja igara za X360 nadmašuje onu od PS3, i dalje se teza da ga ljudi radije kupuju jer se mogu pirati igrati održava, jer eto, tako ti misliš? Moram priznati, logika je stvarno dostojna PS3 drukera.

X360 se bolje prodaje jer daje bolji omjer uloženo/dobiveno naspram PS3 koji je jednostavno preskup za ono što nudi (a to je ništa više od X360).

NEW_MAN kaže...
Pogledajte si http://nexgenwars.com/
Imam xbox i ps. 99% igara izlazi za oba dvije konzole tak da kaj god kupiš dobro si kupil.
Ekskluzive su tak tak, stvar ukusa.
xbox možeš modificirat da igraš igre kaj si skidaš pa je recimo jeftinije.

nextgenwars.com je X360 fanboi stranica i podaci sa nje nisu najpouzdaniji.

16 godina
neaktivan
Elk Cloner kaže...
Paolo2612 kaže...

Dakle, premda prodaja igara za X360 nadmašuje onu od PS3, i dalje se teza da ga ljudi radije kupuju jer se mogu pirati igrati održava, jer eto, tako ti misliš? Moram priznati, logika je stvarno dostojna PS3 drukera.

X360 se bolje prodaje jer daje bolji omjer uloženo/dobiveno naspram PS3 koji je jednostavno preskup za ono što nudi (a to je ništa više od X360).

Kako si ti nedokazan. Neka i nadmašuje prodaja originalnih igra za x360 deseterostruko onu za PS3 opet će biti piraterije i onih koji će uzimati x360 samo zato jer može pokretati piratske igre. To nije pretpostavka - to je činjenica.

16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Kako si ti nedokazan. Neka i nadmašuje prodaja originalnih igra za x360 deseterostruko onu za PS3 opet će biti piraterije i onih koji će uzimati x360 samo zato jer može pokretati piratske igre. To nije pretpostavka - to je činjenica.

Da, gadno je kada izađeš iz svojeg zaštićenog kruga u kojem svi misle da je PS3 početak i kraj svega.

Istina jest da će određeni dio potrošača kupiti X360 zbog mogućnosti igranja piratica, no tvoju tezu da mu je bolja prođa od PS3 isključivo zbog toga sam pobio brojkama prodanih igara u svijetu (ne svih vremena za one sa ADD-om; dakle Svijet=Japan+SAD+Europa, "u svijetu" treba čitati "u Japanu, SAD-u i Europi").

To što ti to ne prihvaćaš nema pretjerana utjecaja. Kao i što ne prihvaćaš da je PS3 zadnji.

16 godina
neaktivan
Elk Cloner kaže...
Paolo2612 kaže...

Da, gadno je kada izađeš iz svojeg zaštićenog kruga u kojem svi misle da je PS3 početak i kraj svega.

(1.) Istina jest da će određeni dio potrošača kupiti X360 zbog mogućnosti igranja piratica, no tvoju tezu da mu je bolja prođa od PS3 isključivo zbog toga sam pobio brojkama prodanih igara u svijetu (ne svih vremena za one sa ADD-om; dakle Svijet=Japan+SAD+Europa, "u svijetu" treba čitati "u Japanu, SAD-u i Europi").

(2.)To što ti to ne prihvaćaš nema pretjerana utjecaja. Kao i što ne prihvaćaš da je PS3 zadnji.

(1.) Probio si moju tezu za svijet, ali ne vjerujem da ikoga tu zanima stanje u Indiji ili Zimbabveu (ili bilo kojoj drugoj zemlji) kada jer riječ o razlozima prodaje x360. Mi ne živimo tamo niti ćemo tamo kupovati x360 (valjda nitko ne živi tamoNeodlučan) - situacija u Hrvatskoj je potpuno drugačija. Ovdje većina se odlučuje za x360 zbog pokretanja piraterije - samo pogledaj ovu temu. Većina ljudi koja preporučuje x360 kao jednu od najvažnijih stavki navodi pokretanje piraterije ili oni koji su kupili govore da piratiziraju.

(2.) Ja prihvaćam da je PS3 zadnji (zasad). Ali ne prihvaćam da je x360 boljiSmijeh

16 godina

Imam xbox360, uzeo sam ga zbog cijene u odnosu na ps3 i požalio. Ventilatori su ubrzo postali jako glasni nakon par minuta rada, a i izgrebao mi je jedan CD...samo malo se trebam strpit i dočekat RRoD :o)

Takođar zaboravi gledanje divX i ostalih non m$ formata preko xboxa. Ok, svira mp3 but what's the point?

0 1 hvala 0
16 godina
Gledam divx prek xbox svaki dan tak da ne znam kaj briješ. Probaj se spojit na net i napravit update xbox os.
16 godina
neaktivan

PS3 definitivno...dobro da prek njega nemreš pokrenut spejs šatl...strašna igračka Smijeh

dark side of the moon

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

i ja sam pred istoj dvojbi, i uzeti ću 360 iz jednog jedinog razloga a to su pare... em manje košta, em nemam para za igre na PS3, jbg recesija je i nemogu više očekivati od mamice i tatica da mi plaćaju igrice kao što je bio slučaj kod PS1 Namigiva

C'est la vie / http://www.youtube.com/watch?v=S1ZZreXEqSY

0 0 hvala 0
16 godina

Igrao se na Playstationu 1, 2 i 3.

Xbox nebi ni pogledao pored PS3 - MGS i FF serijal.

"He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life." Muhammad Ali
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
leo_819 kaže...

i ja sam pred istoj dvojbi, i uzeti ću 360 iz jednog jedinog razloga a to su pare... em manje košta, em nemam para za igre na PS3, jbg recesija je i nemogu više očekivati od mamice i tatica da mi plaćaju igrice kao što je bio slučaj kod PS1 Namigiva

napravi istu stvar kao i moj dečko...on naručuje igre iz SAD-a/Kanade tak da dobi igru za 100ak kuna + poštarina...u svakom slučaju je puno povoljnije neg da kupuješ kod nas!

npr.on plati 130 kn igru koju bi kod nas platio 350 kn.

dark side of the moon
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice