Xbox 360 - ogroman broj igara od kojih su neke cak i jako dobre. Na PS-u 3 ima tri dobre igre (Uncarhted, Ratchet & Clank i Burnout). To sto je on blu-ray player je sasvim nevazno i cisto marketinska stvar; koliko ljudi je koristilo PS2 kao DVD player? Jako malo. Kad era blu-rayja krene, a bude, linijski playeri ce biti i vise neko pristupacni...
Sto se pak finte o rezolucijama tice, to neka brine ljude s televizorima dijagonale vece od 100 cm - uostalom, mislim da na PS-u 3 jos uvijek nema prave pune 1080p igre (ne da mi se sad traziti po netu).
Ispravak netočnog navoda:Ps3 još od početka podržava 1080p rezoluciju dok je xbox360 tek sa kasnijim nadogradnjama dobio 1080p i hdmi izlaz.
Kad si već spomenuo igre a gdje ti je Metal Gear,Little Big Planet,InFamous?A nadolazeći God of War?itd,itd.
Kužim da se o ukusima ne raspravlja ali svesti platformu na tri "dobre igre" mislim da nije pošteno,tako bi isto mogli reći da Xbox360 ima samo tri igre koje vrijede Halo,Gears of War i Ninja Gaiden,ali to nije istina