Pozdrav, malo sam procackao teme na forumu ali nisam uspio naci pravi odgovor na moje pitanje...Dakle, je li moguce spojiti ps3 na monitor koji ima samo VGA prikljucak ? Ako je moguce sto mi je sve potrebno ? Unaprijed hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
microsoft ima rijesenje za to,ali neznam jeli i sonx ima gotovo
ako nema postoji ti aktivni konverter(poprilicn skupi) s kojim to mozes spojiti.slika nece biti prekrasna ali ce biti igrivo
Oke, hvala...znaci stedim za tv :P
Oke, hvala...znaci stedim za tv :P
to ti je najbolja opcija
Imam ti ja taj konektor ako trebas,HDMI na VGA i 3činča,dogovorimo se za razumnu cijenu,uzeo sam za frenda prek Ebaya,al je nabavio monitor s HDMIem u meduvremenu.
Imam ti ja taj konektor ako trebas,HDMI na VGA i 3činča,dogovorimo se za razumnu cijenu,uzeo sam za frenda prek Ebaya,al je nabavio monitor s HDMIem u meduvremenu.
Jel to bas za ps3 kabel ili opceniti hdmi->vga?

Hvala, al ipak pretrpit cu jos mjesec dana na ovom smecu do kad ne kupim tv. :P Mislio sam mozda ima neki kabel za 100-200kn da posluzi za to vrijeme. Ipak ljepse je igrati na 40" nego na 22" :P