Sony PSP vs Nintendo DS

poruka: 47
|
čitano: 26.586
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Sony PSP vs Nintendo DS
Mitch kaže...
nick kaže...

Kako dolazi novi DS,pod nazivom DSi,omjeri ce se jako promijeniti,jer ovaj dolazi sa cak 2 kamere,i jos nekim stvarcicama kao vecim ekranom...itd.Tako da:DS FTW!!!xD

a tek novi psp ?
 pa isuse to ce bit derbi izmedju ndsi vs psp2
iako mislim da ce psp2 bit bolji

al zavisi sve kako ko voli
jer pazi ti ovo igre za psp izgledaju ko za ps2 i sve su uglavnom 3d
a za nds su sve vecinom 2d i od gore i jako su male
a za psp su malo vece(neznam kolko al mislim da su vece nego za nds)
kad sam prvi put pogledo nds pomislio sam sta ce mu 2 ekrana onda sam tek skuzio da je to za dodir sa onom olovkom =)
Moja konfa: :AMD Phenom X3 8450 :2 gb ram :ATI HD4650 1024mb :ASUS M2N68 Motherboard
16 godina
Sony PSP vs Nintendo DS

ma gledajte... dobro je jedno i drugo, kako tko voli

neki vole igre na DS-u, neki na PSP-u a neki imaju oboje i sve igraju tako da...

nema tu rasprave i ove 2 konzole se ne mogu uspoređivati (govorim o trenutnom PSP-u i DS-u na tržištu) neznam kakvi će biti ovi novi kad kad dođu na tržište

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sony PSP vs Nintendo DS

Kako stoji DS s emlatorima ? Ja sam PSP uzeo prije par dana prvenstveno radi MAME, GBA, SNES i SEGA Megadrive emulatora, te mogucnosti pokretanja PSX igara. I to radi perfektno. Radi gore odlicno i legendarni C64, ZX48k jos nisam probao, vjerujem da i taj radi OK. To je, sve u svemu, valjda milijun legendarnih igara i zanimacije. Vrtio sam nesto malo starih igara s Amige, ali je UAE za PSP dosta spor. Uglavnom, postoji jos brdo emulatora svega i svacega (Atari, CPC, vidio sam na netu i DOS emulator itd.). Mene takve stvari najvise pogone, a za emulatore su te male masinice fakat Bogom dane. Nisam fan ovih modernih igara koje danas klinci isfuravaju, nekako su mi bezdusne. Valjda zato i jer sam vec starija kljusina ;-) Fora su na PSP-u i MP3 i video playeri (video ide s titlama), malo sam probao i surfati, citati RSS-ove, Skype, Shoutcast radio... Velim, nemam pojma kakav je DS po tim pitanjima, ali kome trebaju emulatori i hoce dobru grafu u igrama, mjuzu, pogledati kakvu seriju/film po putu, PSP je fakat zakon.

Deckard
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
deckard kaže...

Kako stoji DS s emlatorima ? Ja sam PSP uzeo prije par dana prvenstveno radi MAME, GBA, SNES i SEGA Megadrive emulatora, te mogucnosti pokretanja PSX igara. I to radi perfektno. Radi gore odlicno i legendarni C64, ZX48k jos nisam probao, vjerujem da i taj radi OK. To je, sve u svemu, valjda milijun legendarnih igara i zanimacije. Vrtio sam nesto malo starih igara s Amige, ali je UAE za PSP dosta spor. Uglavnom, postoji jos brdo emulatora svega i svacega (Atari, CPC, vidio sam na netu i DOS emulator itd.). Mene takve stvari najvise pogone, a za emulatore su te male masinice fakat Bogom dane. Nisam fan ovih modernih igara koje danas klinci isfuravaju, nekako su mi bezdusne. Valjda zato i jer sam vec starija kljusina ;-) Fora su na PSP-u i MP3 i video playeri (video ide s titlama), malo sam probao i surfati, citati RSS-ove, Skype, Shoutcast radio... Velim, nemam pojma kakav je DS po tim pitanjima, ali kome trebaju emulatori i hoce dobru grafu u igrama, mjuzu, pogledati kakvu seriju/film po putu, PSP je fakat zakon.

Kja se tice emulatora,tu ds steka,ali po ostalim pitanjima DSi konkurira u svakom pogledu,makar su te aplikacije na DSi okrenute vise prema zabavi nego prema osnovno namjeni... 
djevice,padobranci mineri griješe samo jednom! Postao sam ateista;ubili su boga u meni...
16 godina
Sony PSP vs Nintendo DS

evo mi stiga ds pa me zanima gdje mogu kupiti onu karticu za njega r4 ili kako već

ako neko zna ili ima link molin da ga stavi, hvala

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Makić kaže...

evo mi stiga ds pa me zanima gdje mogu kupiti onu karticu za njega r4 ili kako već

ja sam svoj flash linker za nds kupio u osjeku trgovina zelda
17 godina
neaktivan
Makić kaže...

imas u sophosu neke al ne valjaju...kupi na ebayu 
djevice,padobranci mineri griješe samo jednom! Postao sam ateista;ubili su boga u meni...
15 godina
neaktivan
Sony PSP vs Nintendo DS

Imam najnoviji PSP , donio mi je bratić iz Kine [ NARAVNO NIJE ON IZ KINE  nego iz Hrv... samo radi u Kini ] Novi PSP je preveliko ČUDO!!!!

Grafika je 1000× bolja od starog PSP ... MISLIM OVOG STO MOS KUPIT U HRVATSKOJ. Igre imaju odličnu grafiku, samo me malo živcira to sto su na Kineskom jeziku [ simbolima ]Mršti se

myl3

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako se mene pita ds je puno bolji u igricama i sve brže uplouda ali PSP ima više mogućnosti...

15 godina
neaktivan
Sony PSP vs Nintendo DS

R4 kartica je super.....ja imam najstariji DS....

na kartici imam preko 50 igrica......i imam MSN na njoj....

navečer u krevetu ides na msn.....igras igrice kolko te volja...

kad dojde nova....skines ju s neta u roku par minuta i to e to.....

Iako psp ima bolju grafiku,....ovo je veliki plus za DS...=P

0 0 hvala 0
16 godina
Sony PSP vs Nintendo DS

Koliko si platio tu R4 karticu i gdje si ju kupio?.... i kako se zove takva kartica za GBA?

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony PSP vs Nintendo DS

Naći ja sam kupio novu putem njuškala.....ako se nevaram platio sam ju 300 kn + 4 gb kartica 50 kn....

Naci  dobio sam usb, skojim prebacujem na r4 karticu.....

zapravo je sve jako jednostavno....samo drivere skines i šibaj.....jako jakooo sam zadovoljan.....

za GBa stvarno neznam,,,

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony PSP vs Nintendo DS

Jel zna neko gdje se može kupit psp?

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

http://webshop.sophoslab.hr/?konzole/54/psp-sony-value-pack-igraca-konzola/357

Makar bih ja na tvom mjestu ako nađeš uzeo 2000 model Namigiva

http://zekidagames.webs.com /// http://www.youtube.com/user/ZeKiDaGames
16 godina
neaktivan
Sony PSP vs Nintendo DS

PSP definitivno. DS ima dobre igre ali nije to to. Sve mi izgledaju kao neke polu igre. PSP ima puuno više opcija na polju multimedije i interneta. Uglavnom PSP.

0 0 hvala 0
16 godina
Sony PSP vs Nintendo DS

Jel se mogu iso igre jos uvjek igrat na softwareu 5.00, imam taj i prije sam mogo neke al nisam igro 100 godina

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony PSP vs Nintendo DS

DS bez daljnjeg ... imam 2 i zabava u mojoj kuci ne prestaje:)

istina da je psp mocniji tehnicki ali ds je veseljak pravi.

mozes bit i kreativan na njemu, radit muziku, animacije....

2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice