Kako dolazi novi DS,pod nazivom DSi,omjeri ce se jako promijeniti,jer ovaj dolazi sa cak 2 kamere,i jos nekim stvarcicama kao vecim ekranom...itd.Tako da:DS FTW!!!xD
ma gledajte... dobro je jedno i drugo, kako tko voli
neki vole igre na DS-u, neki na PSP-u a neki imaju oboje i sve igraju tako da...
nema tu rasprave i ove 2 konzole se ne mogu uspoređivati (govorim o trenutnom PSP-u i DS-u na tržištu) neznam kakvi će biti ovi novi kad kad dođu na tržište
Kako stoji DS s emlatorima ? Ja sam PSP uzeo prije par dana prvenstveno radi MAME, GBA, SNES i SEGA Megadrive emulatora, te mogucnosti pokretanja PSX igara. I to radi perfektno. Radi gore odlicno i legendarni C64, ZX48k jos nisam probao, vjerujem da i taj radi OK. To je, sve u svemu, valjda milijun legendarnih igara i zanimacije. Vrtio sam nesto malo starih igara s Amige, ali je UAE za PSP dosta spor. Uglavnom, postoji jos brdo emulatora svega i svacega (Atari, CPC, vidio sam na netu i DOS emulator itd.). Mene takve stvari najvise pogone, a za emulatore su te male masinice fakat Bogom dane. Nisam fan ovih modernih igara koje danas klinci isfuravaju, nekako su mi bezdusne. Valjda zato i jer sam vec starija kljusina ;-) Fora su na PSP-u i MP3 i video playeri (video ide s titlama), malo sam probao i surfati, citati RSS-ove, Skype, Shoutcast radio... Velim, nemam pojma kakav je DS po tim pitanjima, ali kome trebaju emulatori i hoce dobru grafu u igrama, mjuzu, pogledati kakvu seriju/film po putu, PSP je fakat zakon.
Kako stoji DS s emlatorima ? Ja sam PSP uzeo prije par dana prvenstveno radi MAME, GBA, SNES i SEGA Megadrive emulatora, te mogucnosti pokretanja PSX igara. I to radi perfektno. Radi gore odlicno i legendarni C64, ZX48k jos nisam probao, vjerujem da i taj radi OK. To je, sve u svemu, valjda milijun legendarnih igara i zanimacije. Vrtio sam nesto malo starih igara s Amige, ali je UAE za PSP dosta spor. Uglavnom, postoji jos brdo emulatora svega i svacega (Atari, CPC, vidio sam na netu i DOS emulator itd.). Mene takve stvari najvise pogone, a za emulatore su te male masinice fakat Bogom dane. Nisam fan ovih modernih igara koje danas klinci isfuravaju, nekako su mi bezdusne. Valjda zato i jer sam vec starija kljusina ;-) Fora su na PSP-u i MP3 i video playeri (video ide s titlama), malo sam probao i surfati, citati RSS-ove, Skype, Shoutcast radio... Velim, nemam pojma kakav je DS po tim pitanjima, ali kome trebaju emulatori i hoce dobru grafu u igrama, mjuzu, pogledati kakvu seriju/film po putu, PSP je fakat zakon.
evo mi stiga ds pa me zanima gdje mogu kupiti onu karticu za njega r4 ili kako već
ako neko zna ili ima link molin da ga stavi, hvala
evo mi stiga ds pa me zanima gdje mogu kupiti onu karticu za njega r4 ili kako već
Imam najnoviji PSP , donio mi je bratić iz Kine [ NARAVNO NIJE ON IZ KINE nego iz Hrv... samo radi u Kini ] Novi PSP je preveliko ČUDO!!!!
Grafika je 1000× bolja od starog PSP ... MISLIM OVOG STO MOS KUPIT U HRVATSKOJ. Igre imaju odličnu grafiku, samo me malo živcira to sto su na Kineskom jeziku [ simbolima ]
Ako se mene pita ds je puno bolji u igricama i sve brže uplouda ali PSP ima više mogućnosti...
R4 kartica je super.....ja imam najstariji DS....
na kartici imam preko 50 igrica......i imam MSN na njoj....
navečer u krevetu ides na msn.....igras igrice kolko te volja...
kad dojde nova....skines ju s neta u roku par minuta i to e to.....
Iako psp ima bolju grafiku,....ovo je veliki plus za DS...=P
Koliko si platio tu R4 karticu i gdje si ju kupio?.... i kako se zove takva kartica za GBA?
Naći ja sam kupio novu putem njuškala.....ako se nevaram platio sam ju 300 kn + 4 gb kartica 50 kn....
Naci dobio sam usb, skojim prebacujem na r4 karticu.....
zapravo je sve jako jednostavno....samo drivere skines i šibaj.....jako jakooo sam zadovoljan.....
za GBa stvarno neznam,,,
Jel zna neko gdje se može kupit psp?
http://webshop.sophoslab.hr/?konzole/54/psp-sony-value-pack-igraca-konzola/357
Makar bih ja na tvom mjestu ako nađeš uzeo 2000 model
PSP definitivno. DS ima dobre igre ali nije to to. Sve mi izgledaju kao neke polu igre. PSP ima puuno više opcija na polju multimedije i interneta. Uglavnom PSP.
Jel se mogu iso igre jos uvjek igrat na softwareu 5.00, imam taj i prije sam mogo neke al nisam igro 100 godina
DS bez daljnjeg ... imam 2 i zabava u mojoj kuci ne prestaje:)
istina da je psp mocniji tehnicki ali ds je veseljak pravi.
mozes bit i kreativan na njemu, radit muziku, animacije....