Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 27.432
|
čitano: 5.508.397
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Sony PlayStation 5

Nakon Božića prelazimo sa PS4 na PS5, ima li kakav savjet ili kad se ulogiram na PS5 sve kreće automatizmom?

Ne tretirajte ljude kao budale ali nikada nemojte zaboraviti da oni to jesu! People who drink light beer do not really like beer. They just like to piss a lot.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Sony PlayStation 5
Kao i kod svega ostalog, kao da ljudi postanu zainteresirani tek kad vide da je nešto rasprodano. Kontroler je bio dostupan za preorder tjednima prije izlaska i nitko ga nije šljivio. Ja sam napravio preorder prvi dan ali sam pratio cijelo vrijeme i bio je dostupan svugdje za preorder još tjednima nakon.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
Ako su vam igre na PS4 na eksternom disku, dovoljno je upaliti PS5, proći setup i spojiti disk. I to je sve.

Ako nisu, uključite obje konzole i PS5 će vas voditi kroz migraciju podataka sa PS4 na PS5. Važno je samo da obje konzole budu na istoj lokalnoj mreži. Preporučam spajanje Ethernet kabelom na router.
6 godina
antimadridista kaže...
Kao i kod svega ostalog, kao da ljudi postanu zainteresirani tek kad vide da je nešto rasprodano. Kontroler je bio dostupan za preorder tjednima prije izlaska i nitko ga nije šljivio. Ja sam napravio preorder prvi dan ali sam pratio cijelo vrijeme i bio je dostupan svugdje za preorder još tjednima nakon.

Jbg, stick drift mi se pojavio ovaj mjesec nakon skoro 3 godine korištenja. Gledam da uzmem neki novi.

16 godina
200KGmasti kaže...

Molim informaciju zašto osoba odnosno član forma bude prozivan, lažno optuživan da je neki bivši član foruma, čak bih rekao omalovažavan zbog 2 PALCA DOLJE koje je dao jer se nije slagao sa napisanim u postu, a kada taj isti član foruma da 16 PALACA GORE onda nema spomena, nema prozivanja, ničeg. Čemu dvostruka mjerila? Usput taj član odnosno osoba sam ja. Molim da me prozivate i sada kad sam dao 16 palaca gore. Otkud mi pravo da stišcem palac gore ikome? Naravno za ona 2 palca dolje kao i za 16 palaca gore imam svoje razloge i imam ih pravo stavit jer su dio foruma i ja ih nisam izmislio niti omogućio da se stavljaju. Dakle tražim da se ili ukinu ili ista mjerila i za palac gore i dolje. Hvala.

Nitko nije  omalovašavan ili prozivan  zbog TD ili TU, sasvim je normalno da se  ne slažeš sa svime i da imaš svoje mišljenje.

Problem je u načinu komunikacije. Na forumu ima ljudi s različitom razinom iskustva i znanja i ako se nešto skomentira i ispravi  ili naglasi da nije baš tako, ne treba to osbno shvatiti kao napad nego samo kao ispravak činjence. Problem je i kad se nešto podkrijepi činjenicama a pojedinac na to burno reagira i ne prihvaća. Nije baš u rewdu pretpostaviti da su nprsvi na tvojoj razini znanja i da je ako ti nešto ne znaš ili pretpostavljaš da i svi isto razmišljaju.

Ako ti netko ponudi rješenje s obrazloženjem zašto je to tako, probaj to ptočitati s razumijenjem i pitati dodatno ako nešto nije jasno, a ne osječati se napadnutim ili uvrijeđen.  Zatim osobnme situavcije kako je kome doma u pravilu ljude ne zanimaju, naravno svi su osjetljiv na novac, ali dramaturgije trebas maknuti iz ovakvih tema.

Na TU nitko ne reagira jer nema potrebe, što ćeš raspravljati ako se slažemo :)
TD znači da se ne slažeš to je u redu. Ali ako stalno lupaš TD, bilo bi nekad i pristojno obrazložiti, pogotovo ako se netko nešto podrudio objasniti, čisto uljudan način komuniciranja i poštovanje sugovornika.

Treba biti svjestan i da ako ne netko ispravi ili kontrira i pokušava objasniti, čak i ako je komentar  s više emocija ili žustriji, nije to napad na tebe ili da te itko ponizi, i u stvarnosti kad s nekim ptičaš nije sve ravno nego može pričati i glasnije i tiše i brže i sporije, ovdje to ne možeš pa se onda pokušava riječima dočarati :)

U biti bitno je  pristojno komunicirati, ne uzimati sve osobno i držati se teme.

2 1 hvala 0
16 godina
Promster kaže...

Vidim još uvijek prolazi manevar jednokratno plačanje pa odabereš svejedno 36 rata 

16 godina

Na kraju će mu cijena bit ko base modelu 

Svaki tjedan sve veći popust, bitno da sam ja na prvi popust uletio ko grlom u jagode, al ko je mogao znati...vidim da im vani ne pada cijena baš.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.12.2024 14:46 (lobotomac90).
16 godina
Evo i meni se drift javio. Jel i dalje ima ona fora da ga odneses u sancta domenicu i dobijes neki popust na novi?
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.12.2024 15:25 (Pero Dinamit).
11 dana
protjeran
Pixel kaže...
200KGmasti kaže...

Molim informaciju zašto osoba odnosno član forma bude prozivan, lažno optuživan da je neki bivši član foruma, čak bih rekao omalovažavan zbog 2 PALCA DOLJE koje je dao jer se nije slagao sa napisanim u postu, a kada taj isti član foruma da 16 PALACA GORE onda nema spomena, nema prozivanja, ničeg. Čemu dvostruka mjerila? Usput taj član odnosno osoba sam ja. Molim da me prozivate i sada kad sam dao 16 palaca gore. Otkud mi pravo da stišcem palac gore ikome? Naravno za ona 2 palca dolje kao i za 16 palaca gore imam svoje razloge i imam ih pravo stavit jer su dio foruma i ja ih nisam izmislio niti omogućio da se stavljaju. Dakle tražim da se ili ukinu ili ista mjerila i za palac gore i dolje. Hvala.

Nitko nije  omalovašavan ili prozivan  zbog TD ili TU, sasvim je normalno da se  ne slažeš sa svime i da imaš svoje mišljenje.

Problem je u načinu komunikacije. Na forumu ima ljudi s različitom razinom iskustva i znanja i ako se nešto skomentira i ispravi  ili naglasi da nije baš tako, ne treba to osbno shvatiti kao napad nego samo kao ispravak činjence. Problem je i kad se nešto podkrijepi činjenicama a pojedinac na to burno reagira i ne prihvaća. Nije baš u rewdu pretpostaviti da su nprsvi na tvojoj razini znanja i da je ako ti nešto ne znaš ili pretpostavljaš da i svi isto razmišljaju.

Ako ti netko ponudi rješenje s obrazloženjem zašto je to tako, probaj to ptočitati s razumijenjem i pitati dodatno ako nešto nije jasno, a ne osječati se napadnutim ili uvrijeđen.  Zatim osobnme situavcije kako je kome doma u pravilu ljude ne zanimaju, naravno svi su osjetljiv na novac, ali dramaturgije trebas maknuti iz ovakvih tema.

Na TU nitko ne reagira jer nema potrebe, što ćeš raspravljati ako se slažemo :)
TD znači da se ne slažeš to je u redu. Ali ako stalno lupaš TD, bilo bi nekad i pristojno obrazložiti, pogotovo ako se netko nešto podrudio objasniti, čisto uljudan način komuniciranja i poštovanje sugovornika.

Treba biti svjestan i da ako ne netko ispravi ili kontrira i pokušava objasniti, čak i ako je komentar  s više emocija ili žustriji, nije to napad na tebe ili da te itko ponizi, i u stvarnosti kad s nekim ptičaš nije sve ravno nego može pričati i glasnije i tiše i brže i sporije, ovdje to ne možeš pa se onda pokušava riječima dočarati :)

U biti bitno je  pristojno komunicirati, ne uzimati sve osobno i držati se teme.

Naravno da nisam čitao šta god da si napisao al vjerojatno je uvreda i pokušaj da ispadnem glup. Hvala ti na tome. 

14 godina
200KGmasti kaže...

200KGmasti

To je zato što te ne vole.

Odnosno nitko ne voli kad mu lupaš palce dolje. 

Moj PC  
2 0 hvala 1
11 dana
protjeran
Sony PlayStation 5

Želim da me vole. Pa ću na svaki post u zadnjih 200 stranica stavit palac gore. Hoće li to pomoć?

2 2 hvala 0
9 godina
200KGmasti kaže...

Želim da me vole. Pa ću na svaki post u zadnjih 200 stranica stavit palac gore. Hoće li to pomoć?

Isprobaj. Metoda pokušaja i pogrešaka.

11 godina
Sony PlayStation 5

Krenuo sam igrat napokon Ragnarok, nikako da se natjeram i igra je jebeno remek djelo. Sad sam na dijelu di se Loki popeo na zid Asgarda i ta priča, susret sa Heimdalom i sama pojava Thora su perverzija. Sad se premišljam oko kupnje Metro Awakeninga al kolko sam skužio vrijeme mi ističe... Kupio sam sva 3 Stalkera, prešao ih kroz zadnjih par mjeseci i pred dva tjedna odlučio ponovno SoC ali na master. Ak nisam zginul 1000 puta onda nisam nijednom. Brdo zbuganih misija, u količini da sam gubio volju za igranjem. Tog sranja nije bilo dok sam igrao na normal al nema veze, nema igre kao Stalker! 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

3 0 hvala 0
11 godina
Sony PlayStation 5

U četvrtak izlazi novi Alien VR.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.12.2024 22:16 (torente 35).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Izgleda fenomenalno!

Nakon Alan Wakea, počel sam sa Astro Playroom, Miles Morales i The Crew Motorfest.

Astro i nije tolko lagan kak sam čital.
16 godina
200KGmasti kaže...

Odgovor na tvoje pitanje je tvoj TD na moj post u kojem sam si dao truda pa ti objasnitio, to je valjda zaslužilo TD, od sad ja te osobno preskačem ili ide na block  ne da mi se više čitati svakakve gluposti.

Nitko te ne voli što god učinioi pomiri se s tim  

13 godina
Sony PlayStation 5

Došlo je još par Pro patcheva za AAA igre, konkretno Black Myth Wukong i Alan Wake 2.

Oboje su dodali 40 FPS mod (za 120 FPS display-e) sa ray tracingom i PSSR-om i poboljšali performanse za ostale modove. Wukong-a sam prebacio na Balanced mode u NG+ (idem po platinu) i igra izgleda fantastično. Alan Wake još imam nekih 30 minuta trial-a pa ću baciti oko kako izgleda.

0 0 hvala 0
3 godine
gocc01 kaže...

Krenuo sam igrat napokon Ragnarok, nikako da se natjeram i igra je jebeno remek djelo. Sad sam na dijelu di se Loki popeo na zid Asgarda i ta priča, susret sa Heimdalom i sama pojava Thora su perverzija. Sad se premišljam oko kupnje Metro Awakeninga al kolko sam skužio vrijeme mi ističe... Kupio sam sva 3 Stalkera, prešao ih kroz zadnjih par mjeseci i pred dva tjedna odlučio ponovno SoC ali na master. Ak nisam zginul 1000 puta onda nisam nijednom. Brdo zbuganih misija, u količini da sam gubio volju za igranjem. Tog sranja nije bilo dok sam igrao na normal al nema veze, nema igre kao Stalker! 

Meni je 2018 puno bolja, ova mi je dosadna....pogotovo atreus gameplay...cekam remaster OG sage koja bi samo sto nije, trebala biti najavljena, GoW3 je po meni najbolji GoW od svih, opening scena je nesto maestralno,

16 godina
Meni je GoW 3 pa GoW orginal i treći je Ghost of Sparta - pravi dragulj s Vite.
14 godina
Sony PlayStation 5

Jel kupovo tko na ShopTo.net? I općeno igre iz UK? Jel udre carinu, bome više ne znam kak to ide...

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
Sony PlayStation 5

Kupovao sam dok su bili u EU. Pouzdana trgovina, sa povoljnim cijenama i dobrim akcijama. Sad kad više nisu u EU vjerojatno uz dostavu ide i dodatni trošak vezan za carinu. To je moja pretpostavka. Ako netko zna više neka napiše. 

0 0 hvala 0
5 godina
Sony PlayStation 5

Narucivao sam neke stvari iz Uk od kada nisu u Eu...

Neke stvari prodju, neke ne... pa sam odustao se kockati...

0 0 hvala 0
5 dana
Sony PlayStation 5

Iznenadni update igara. Na externom HDD-u imam 70 PS4 igara i sad sam spojio na ps5. Igre koje sam do prije mjesec dana igrao na PS4 mi se danas pojavilo njih 6-7 da skidaju update. Ništa čudno nebi bilo da update-i nisu čudno veliki. Gta5 skida update od 46 GB, battlefield 2042 update od 49 GB, the long Dark 27 GB, dead island 2 update 45 Gb. Jel to normalno ili ? Nisam očekivao to. Baš slučajno su sve te igre dobile ogroman update u zadnjih mjesec dana koliko nisam palio PS4 ili ima veze sa time što sam prešao na ps5. Hvala.

0 0 hvala 0
14 godina
Pa to su vjerojatno samo PS5 patchevi. Grafički upgrade, a ne sadržaj
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
Vratio se nakon što su popravili trilogiju i mogu reći da sam uživao od prve do zadnje minute. Meni osobno najbolja GTA igra i jedva čekam povratak u Vice City u GTA 6. Ako je netko odgađao jer je igra bila u katastrofa stanju, možete slobodno odigrati. Skoro sve je popravljeno, vratili su onaj štih i osjećaj iz originala.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
2 0 hvala 2
3 godine
gocc01 kaže...

Kakav je Stalker na PS5?

2 tjedna
Sony PlayStation 5

Sony nije kupio Kadokawa, ali je postao najveći dioničar

KADOKAWA CORPORATION ("KADOKAWA") and Sony Group Corporation ("Sony") today signed a strategic capital and business alliance agreement, agreeing to conduct a third-party allotment by KADOKAWA to Sony on January 7, 2025, with Sony acquiring 12,054,100 new KADOKAWA shares for approximately 50 billion yen. With the acquisition of the new shares, Sony will become KADOKAWA's largest shareholder, holding approximately 10% of its shares, including the shares Sony previously acquired in February 2021.

KADOKAWA and Sony Agree to Form Strategic Capital and Business Alliance

Notice Concerning Capital and Business Alliance with Sony Group, Issuance of New Shares through a Third-Party Allotment, and Expected Change in Major Shareholders and Largest Major Shareholder

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.12.2024 10:02 (Sonic the Hedgehog).

0 0 hvala 1
3 godine
Kako zatraziti refund na PS store? Probam preko online assistanta, salje me na customer service, koji ne radi jer je ‘pretrpan’?

0 0 hvala 0
15 godina
antimadridista kaže...
Vratio se nakon što su popravili trilogiju i mogu reći da sam uživao od prve do zadnje minute. Meni osobno najbolja GTA igra i jedva čekam povratak u Vice City u GTA 6. Ako je netko odgađao jer je igra bila u katastrofa stanju, možete slobodno odigrati. Skoro sve je popravljeno, vratili su onaj štih i osjećaj iz originala.

Možda su isparavili sve bugove, ali ne može biti isti štih kad fali pola pjesmi na radiju (plus nemam više mašte kao što imao kao klinac da se zafrkavam po gradu). To govorim samo zato jer mi je Vice City jedna od najboljih igara i to naviše radi ugođaja(mjuza, 80-te, priča, nema 1000 dodatnih gluposti za obavljat).

13 godina
Nije losa ova nova rasprodaja, uzeo Alan Wake 2, Cyberpunk i Lords of the Fallen sve skupa za €82. Imat ce se sta za raditi kad platiniram Wukonga.
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 12:20 (greysaint0).

2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice