Odigrao sam igru pa evo par dojmova.
Ovo je daleko najljepša LEGO igra dosad, citava igra je napravljena od 55 Milijuna lego kocki, no mislim da joj fali sadržaja. U igri imate 4 područja s 5 levela u svakom području, i ti leveli su strašno slični, s tek par izmjena. U igri isto tako fali izazova i dodatnog sadržaja, nema puno protivnika, leveli su dosta linearni i prazni s tek ponekom sporednom linijom. Ono sto takoder fali su zagonetke i popularno lego građenje. Sve sto tu gradite su bespotrebne dekoracije a rijetko kad sagradite most ili nesto korisno.
Side questovi se svode na ubij toliko neprijatelja, obuci se u neki drugi kostim pa ubij još neprijatelja, ili sagradi nekoliko dekoracija. Igra takoder podrzava i coop pa mozete odigrati zajedno s klincima.
Ovo nije niti LEGO niti Horizon igra, fali mi onog LEGO humora, sve je nekako jednostavno i jako family friendly. Ovo je baš igra za djecu i tako je i rađena, rekao bih da je ovo naj family friendly lego igra.
Plus:
Jako lijepo izgleda
Ispolirana igra
Coop i 4 igriva lika
Jednostavnost
Zabavna Oruzja i gadgeti
LEGO šarm
Puno dekoracija i skinova
Lagan platinum
Super za klince
Minusi:
Fali sadržaja, izazova i zagonetki
Cijena od 60€
Story samo 6h
Gradite samo dekoracije koje kupite
Možda se ne svidi starijim igračima
Fali LEGO humora i građenja
Gameplay nije baš zabavan
⭐️6.5
Preporuka kao poklon za klince ali ne baš po cijeni od 70€. Lijepo izgleda ali fali tu sadrzaja i raznolikosti u gameplayu.