Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 26.852
|
čitano: 5.366.446
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: Sony PlayStation 5
LEGO Horizon Adventures

Odigrao sam igru pa evo par dojmova.
Ovo je daleko najljepša LEGO igra dosad, citava igra je napravljena od 55 Milijuna lego kocki, no mislim da joj fali sadržaja. U igri imate 4 područja s 5 levela u svakom području, i ti leveli su strašno slični, s tek par izmjena. U igri isto tako fali izazova i dodatnog sadržaja, nema puno protivnika, leveli su dosta linearni i prazni s tek ponekom sporednom linijom. Ono sto takoder fali su zagonetke i popularno lego građenje. Sve sto tu gradite su bespotrebne dekoracije a rijetko kad sagradite most ili nesto korisno.
Side questovi se svode na ubij toliko neprijatelja, obuci se u neki drugi kostim pa ubij još neprijatelja, ili sagradi nekoliko dekoracija. Igra takoder podrzava i coop pa mozete odigrati zajedno s klincima.
Ovo nije niti LEGO niti Horizon igra, fali mi onog LEGO humora, sve je nekako jednostavno i jako family friendly. Ovo je baš igra za djecu i tako je i rađena, rekao bih da je ovo naj family friendly lego igra.

Plus:
Jako lijepo izgleda
Ispolirana igra
Coop i 4 igriva lika
Jednostavnost
Zabavna Oruzja i gadgeti
LEGO šarm
Puno dekoracija i skinova
Lagan platinum
Super za klince

Minusi:
Fali sadržaja, izazova i zagonetki
Cijena od 60€
Story samo 6h
Gradite samo dekoracije koje kupite
Možda se ne svidi starijim igračima
Fali LEGO humora i građenja
Gameplay nije baš zabavan

⭐️6.5

Preporuka kao poklon za klince ali ne baš po cijeni od 70€. Lijepo izgleda ali fali tu sadrzaja i raznolikosti u gameplayu.
Moj PC  
3 0 hvala 3
9 godina
Sony PlayStation 5

Lp, oprostite ako je vec bilo odgovoreno ali da ne kopam po temi. Zanima me jeli moguce dijeliti PS PLUS EXTRA sa prijateljem (znaci 2 razlicite konzole) . Znam da je na PS4 bila neka takva mogucnost , samo se ne mogu sjetiti kako je tocno funkcioniralo , moze li on igrati sve igre iz kataloga, skidati ih i sl. Takodjer moze li se igrati ista igra istovremeno , moze li se igrati online istovremeno i sl. Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice