Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 28.832
|
čitano: 6.282.209
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Sony PlayStation 5
Marcek555 kaže...
Bitanga kaže...
Marcek555 kaže...

Sta ti je problem stavit ss racuna ili ga nemas? Mozda ta plejka pala s kamiona pa je zato takva cijena

Edit: Cek ti simto kupio od frenda a ne od trgovine ako sam dobro skuzio?

Zašt bi ti slao SS računa?

Jer sam mislio da je kupio u trgovini, a on je kupio od frenda onda je to sasvim druga prica.( jer nema sanse da se kupi novo u trgovini po toj cijeni)

P.s. Ti si advokat ili je zabranjeno pitat nesto???

Pa da, kad netko pita javno i još inzistira na skenu računa, pale mi se razne lampice u glavi.

Da li ti okolo šalješ skenove svojih računa?

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
9 godina

Najmanji problem poslat ss racuna, sakrijes bitne informacije i ne vidim u cem je problem, znaci ja da sad kazem da sam isetao iz SD-a sa novim ps5 za 2500kn jel bi mi vjerovao? Bez dokaza?

Ali nebitno, ocito je kolega ulovio jebeni deal i svaka mu cast na tome

15 godina
Marcek555 kaže...

Najmanji problem poslat ss racuna, sakrijes bitne informacije i ne vidim u cem je problem, znaci ja da sad kazem da sam isetao iz SD-a sa novim ps5 za 2500kn jel bi mi vjerovao? Bez dokaza?

Nebitno za račun, bitno da je nabavio konzolu.

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
16 godina
Marcek555 kaže...

U 10 minuta ti napravim SD račun na kojem piše da sam kupio PS5 za 2500kn.

I što ćeš onda?

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
9 godina

Ma napravi ih i sto sta me briga, znaci ti si onaj sta bi prodavao muda pod bubrege ocito, jbg izgleda nismo svi ovdje bas posteni, kada se hvalis time, mogu i ja napravit to, al sta imas od toga kada  bi time samo sebe prevario??

16 godina
Marcek555 kaže...

Ma napravi ih i sto sta me briga, znaci ti si onaj sta bi prodavao muda pod bubrege ocito, jbg izgleda nismo svi ovdje bas posteni, kada se hvalis time, mogu i ja napravit to, al sta imas od toga kada  bi time samo sebe prevario??

De, smiri se, lupaš gluposti. Pa ti si tražio nekakve dokaze jer ne vjeruješ čovjeku na riječ. A nije ti palo na pamet da ako već netko laže o tome može vrlo lako napraviti fejk račun. Pusti račune na miru.

8 godina
Previše soli i papra na temi oko toga tko je ugrabio konzolu i za koje pare 🤣
Moj PC  
14 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

PS5 version of Grand Theft Auto Online will be free on PS Plus starting Tuesday March 15, 2022.

Free PS Plus Game for March 2022 Revealed Early (gamerant.com)

4 0 hvala 4
11 godina
odjavljen
Jucer malo browseam po storeu i naletim na Sekiro koji je na popustu i razmisljam si dal ga uzeti i ne. Presao sam ga vec na PS4-u, ali sam prodao sa konzolom. Meni osobno jedna od najdrazih igri zadnjih 10ak godina, kao i sve u biti igre FromSoftwarea. Na kraju sam odustao posto nije ouno ostalo do Elden Ringa. Inace, nisam znao da je Activision publisher Sekira, od kad FromSoftware i Activision imaju nekakve poveznice? Pretpostavljam da su imali sa starijim igrama. Uglavnom, odmah sam se trznuo i pomislio da nece valjda u buducnosti neke igre FromSoftware biti ekskluzivne za Xbox ako oni imaju nekakav deal. Bar sam za njih mislio da vise naginju Sonyu kad uzmemo u obzir Bloodborne i Demon Souls.
PeTak

0 0 hvala 0
12 godina
Sony PlayStation 5

Sad vidio da je nekakav popust na PSNu pa bacio pogled.....ukratko...digli su cijene starijih igara tipa Moralesa,Racheta itd na cak do 80 eura pa kao stavili popust na 50eu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ehhh to je digitalna buducnost koja ne da nas ceka nego je tu,sto ce vise fizicke verzija padat u prodaji digitalne ce bit sve skuplje i skuplje.

Sa druge strane uzeo nedavno na disku Far Cry 6 za Ps5 za 25eu i COD Cold War ili kako se vec zove predzadnji za 15eu za XsX.

Moj PC  
2 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
A ježi ga.
Za PS4 imam 95% digitalnih igara
Za PS5 će ić samo fizikalija.Opet će bit kolekcija kao za PS3.
Sony je bezobrazan sa tom cijenom svojih igara od 80€.
9 godina
Uvijek disk....

Em se kupi jefitnije, posebice ako ne moras imati day one nesto, em uvijek ima neku vrijednost, ako nista za pokloniti nekome.....
Children Shouldnt Play with Dead Things
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Ja nabavio COD Vanguard za 30Eura nije nesto ali za preci SP i prodat dalje super. Kupujem vecinom fizicke igre koje dalje prodajem

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
7 godina
Bitanga kaže...

U 10 minuta ti napravim SD račun na kojem piše da sam kupio PS5 za 2500kn.

I što ćeš onda?

bitanga ostaje......BITANGA !

11 godina

mene zanima kad će više Ghost of Tsushima na pospust XD

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
15 godina

Ps4 verziju sam vidio po 15 Eura dok PS5 bas drzi cijenu oko 40Eura. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
Sony PlayStation 5

I tako, dolazi mi pismo od MultiplusCarda, obično uvijek šalju kupone za popust oko rođendana.

I jedan od kupona je od Sancta Domenice (običan kod koji svatko očito može unijeti) na pazi sad 20% popusta za PS4 igre, ili 15% popusta na PS4 konzolu :-)

Dobro da mi nisu pljunuli u lice.

Moj PC  
8 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Ništa novo Sancta Domenica već godinama ima te promocije i popuste sa kodovima za ps4 igre, pribor i konzole. 

11 godina
CroVandal kaže...

Ps4 verziju sam vidio po 15 Eura dok PS5 bas drzi cijenu oko 40Eura. 

da. ..ta PS5 me baš i zanima više ....možda krajem godine

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
10 godina
SIFU je strasno teska ali jako dobra igra. Podsjeća na sekiro i mogu reci da je dosta teža. Neprijatelji napadaju zajedno. Ne mozete parijati svaki napad. Napade je jako tesko parijati i čitati. Zamislite samo sekiro u kojem morate braniti visoke i niske napade i da nemate upozorenje na mikiri napad i onaj koji morate preskociti.
Borba je strasno brza i zabavna. Za svaku smrt starite jednu godinu, ako umrete 3 puta, kad umrete 4i put starite 4 godine i tako dalje.
Za svakog mini bossa kojeg porazite dobijete smrt/godinu manje.
Ja sam vec u prvom levelu dosao do 70 godina starosti i game over. Morate level ponovno. Strasno teska ali zabavna igra. Borba je brza, lijepa i ostavlja osjećaj zadovoljstva. Da je barem malo laksa i da imamo neki znak kad neprijatelj napada visoko a kad nisko. Tesko je sve memorizirati kad vas napadne 3 vrste neprijatelja odjednom.
Moj PC  
8 0 hvala 2
17 godina
Gogy7 kaže...
SIFU je strasno teska ali jako dobra igra. Podsjeća na sekiro i mogu reci da je dosta teža. Neprijatelji napadaju zajedno. Ne mozete parijati svaki napad. Napade je jako tesko parijati i čitati. Zamislite samo sekiro u kojem morate braniti visoke i niske napade i da nemate upozorenje na mikiri napad i onaj koji morate preskociti.
Borba je strasno brza i zabavna. Za svaku smrt starite jednu godinu, ako umrete 3 puta, kad umrete 4i put starite 4 godine i tako dalje.
Ja sam vec u prvom levelu dosao do 70 godina starosti i game over. Morate level ponovno. Strasno teska ali zabavna igra. Borba je brza, lijepa i ostavlja osjećaj zadovoljstva. Da je barem malo laksa i da imamo neki znak kad neprijatelj napada visoko a kad nisko. Tesko je sve memorizirati kad vas napadne 3 vrste neprijatelja odjednom.

To je tip igre koji je idealan za GamePass like servis od Sonyja. Dosta niche igra, a nudi mozda 10ak sati igre za cca 40ak eura. Jos pogotovo kad je izasla u ovom mjesecu, mislim da ce to odbiti dosta igraca.

12 godina
Sony PlayStation 5

Zelja mi je bila imat Ps5 kao primarnu gaming platformu ali XsX uzima svoj dio 😁

Dok je rtx3080 ispala apsolutni promasaj,tko ima Ps5 ili XsX neka ne baca lovu na skupi pc hardver.....

Mogao sam uzet Elden Ring za PC za 38eu u prednarudzbi i jednostavno sam odlucio ne supportat drljave portove koje bacaju na pc.

Sad treba odlucit za Ps5 ili XsX.....

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
Gogy7 kaže...

Meni je to mazohizam, a ne igra. Ionako svaki dan u ovoj državi ostarim par godina, sad mi samo još treba da i u igri u prvom levelu ostarim i umrem. 

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
12 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Q-Tip kaže...
Gogy7 kaže...

Meni je to mazohizam, a ne igra. Ionako svaki dan u ovoj državi ostarim par godina, sad mi samo još treba da i u igri u prvom levelu ostarim i umrem. 

Ja sam se u zadnjih godinu dana vise puta uvjerio da cesto igre nisu bas teske koliko raja po netu to predstavlja. Da sam se uzdao potpuno u to propustio bih neke najbolje i najzabavnije igre i cesto bude daleko lakse nego opisivani i ocekivano.

15 godina
MEGATAMA kaže...

Zelja mi je bila imat Ps5 kao primarnu gaming platformu ali XsX uzima svoj dio 😁

Dok je rtx3080 ispala apsolutni promasaj,tko ima Ps5 ili XsX neka ne baca lovu na skupi pc hardver.....

Mogao sam uzet Elden Ring za PC za 38eu u prednarudzbi i jednostavno sam odlucio ne supportat drljave portove koje bacaju na pc.

Ja sam prodao XsX. Jednostavno nisam mogao na 3 strane igrati. Sad je PS5 Main a pc ponekad samo.

12 godina
x18x05x kaže...
MEGATAMA kaže...

Ja sam prodao XsX. Jednostavno nisam mogao na 3 strane igrati. Sad je PS5 Main a pc ponekad samo.

Ja mogu sarat izmedju Ps5 i XsX a i PCa ako uzmem nesto za njega,jedino sam se nadao da ce kcer duze igrat Switch ali i ona je vec na Ps5 a ima 4 i pol godine.

Sin je skoro iskljucivo na XsX

15 godina
Sony PlayStation 5

Prodao bi i pc al bi tu izgubio previše para pa radije neka stoji. Ovako ću igrati samo na jednom mjestu. Imao sam iste igre na Xbox-u, ps5 i pc. Ne isplativo nikako.

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Copy/paste iz Forza Motorsport i njihovih Drivatara.
13 godina
gamex1423 kaže...
Q-Tip kaže...
Gogy7 kaže...

Ja sam se u zadnjih godinu dana vise puta uvjerio da cesto igre nisu bas teske koliko raja po netu to predstavlja. Da sam se uzdao potpuno u to propustio bih neke najbolje i najzabavnije igre i cesto bude daleko lakse nego opisivani i ocekivano.

Moguće da neke i nisu. Iz mog iskustva ovakve igre ne nalazim ni najmanje zabavnim pa nakon par isprobanih više ni ne pokušavam. Ne nužno zato što ih jednog dana ne bih prešao, nego zato što mi pojam zabave nije da pedeset puta pokušavam proći nekog bossa. 

Ali to je već izlizana priča ovdje na forumu. Razvio sam filter, pa na spomen riječi Bloodborne, Sekiro ili Soulslike samo produžim dalje. Fala, svakome njegovo veselje. 

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice