Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 28.459
|
čitano: 5.898.403
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Sony PlayStation 5
AFARON kaže...
Gogy7 kaže...
Samo 6 PS Plus Extra igara za Travanj

Hogwarts Legacy
Blue Prince (Day one)
Lost Records tape 2 (Day one)
PGA TOUR
Battlefield 1
Plate Up!

Blue Prince ima ocijenu 94 na Metacritic a Battlefield 1 je prije par tjedana koštao 1€

2 pitanja:

1. Mogu li uraditi upgrade sa essential na "extra" samo za jedan mjesec?  (na essential mi je ostalo 6-7 mjeseci)

2. Ove igre koje se sada dodaju (konkretno hogwarts i Blue Prince), da li se one uklanjaju slijedeći mjesec, ili ostaju dulji period?  (u slučaju da ih ne stignem preći ovaj mjesec)

1. Ne

2. Ostaju duže vremena 

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
10 godina
Sony diže cijenu ps plusa u Južnoj Americi, no kako se radi o globalnoj "krizi" mozemo uskoro očekivati porast cijene i u ostatku svijeta....
Moj PC  
1 0 hvala 1
7 mjeseci
Gogy7 kaže...
Sony diže cijenu ps plusa u Južnoj Americi, no kako se radi o globalnoj "krizi" mozemo uskoro očekivati porast cijene i u ostatku svijeta....

Hahahaha, strašno.

16 godina
Sony PlayStation 5

Konačno odigrao AstroBota. Kako dobra igra, čak i vrhunske creditse ima, to nisam još nigdje vidio. Svaka čast.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
Nije bez razloga osvojio preko 195 game of the year nagrada
11 godina
Sony PlayStation 5

The 7th Guest VR

Nisam inače neki ljubitelj zagonetki,igru sam isprobao jer je beplatna demo verzija za ps preplatnike i naravno uzeo,bila nedavno na sniženju.

Atmosfera dvorca u igri je sjajna, vrlo detaljna, sa stotinama malih skrivenih detalja koje treba otkriti. Osvjetljenje svjetiljkom da vidite kakav je dvorac bio prije stotina godina, pravo je zadovoljstvo. I usput, usmjerite svjetlo na slike i vidite kako se mijenjaju...

To nije horor igra, barem ne horor pun krvi i jump scare-ova bez inteligencije. To je klasični horor, sve je suptilnije i inteligentnije. Bliže je proganjajućoj misteriji nego bilo čemu drugome.

Nisam očekivao da će igra biti ovako dobra. Odlična postavka, detaljne teksture i vrlo dobra grafika i imerzivnost, misteriozne priče te zabavne i zanimljive zagonetke, koje jako dobro rade u VR-u Tko je u mogućnosti i sviđa mu se nabrojano neka isproba pola sata besplatno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Sony PlayStation 5

Zna li ko oce bit za uskrs popust na ps preplatu ? Valjda sony nece propast

0 0 hvala 0
9 godina
Sony PlayStation 5

Sony je objavio da diže cijenu PS5 konzola za EU, Australiju i Novi Zeland.

Vijest

Prosječno glup i umjereno lud. Twitch: Duxcro
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2025 12:37 (DuxCro).
Moj PC  
0 0 hvala 1
7 mjeseci
DuxCro kaže...

Sony je objavio da diže cijenu PS5 konzola za EU, Australiju i Novi Zeland.

Vijest

I treba s obzirom na ocean kvalitetnih naslova i ekskluziva koje su sramotno obilježile ovu tužnu generaciju. 

14 godina
Napomena da cijena disc drivea pada za 30 eura od sljedećeg tjedna tako da ako je netko planirao uzimati disc drive za digital konzolu ili Pro, pričekajte
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Sony PlayStation 5

kolika je uopce sluzbena cijena bila? ispod 100 je nisam vidio

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
120€ preporučena cijena ako se ne varam. Nova cijena će biti 90€.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
antimadridista kaže...
120€ preporučena cijena ako se ne varam. Nova cijena će biti 90€.

Na PSN Blogu piše 80€.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2025 21:52 (Bitanga).
9 godina
Sony PlayStation 5

Postoji li koji razlog zašto bi netko kupio PS5 ako posjeduje dobar gaming PC? Pitam ozbiljno.

Prosječno glup i umjereno lud. Twitch: Duxcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DuxCro kaže...

Postoji li koji razlog zašto bi netko kupio PS5 ako posjeduje dobar gaming PC? Pitam ozbiljno.

To danas više ovisi o navikama igranja, grafika je ionako odličan koju god opciju odabereš. 

Eventualno neke ekskluziva na PS5 , ali kad tad dođe i na PC.

Meni je draže na PS5 jer se zavalim u fotelju, igram na ogromnom oledu, tu mi je spojen i HT sustav pa je cijeli doživljaj bolji. Nekako bi je jednostavnije sve to pokrenuti na PS5, zavališ se n kauč  , klin na gumb i već si u igri. 

17 godina
Ja prodajem svoj standard disk edition ak koga zanima:

https://m.bug.hr/forum/topic/prodaja-ostalo/prodaja-ps5-blu-ray-verzija--igra/305928
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
DuxCro kaže...

ako igras fifu/nba/gtan turismo i slicne igre online

ima vise igraca, te ima manje chitera...

nije sve u broju fpsa

ali da nemam ekipu s kojom igram godinama na playstationu, bi ga odavno prodao, jer sada SP igre radije igram na kompu, i sve ekskluzive ce dolaziti na pc

16 godina
DuxCro kaže...

Naravno da postoji, ima ih podosta. Isto kao što ih ima i podosta zašto bi netko kupio dobar gaming PC ako posjeduje PS5.

16 godina
DuxCro kaže...

Zasto pas lize svoja jajca? Jer .....moze🤣

Ja naprimjer kod kuće igram iskljucivo plejku, na terenu PC i switch.

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
17 godina
Pixel kaže...
DuxCro kaže...

To danas više ovisi o navikama igranja, grafika je ionako odličan koju god opciju odabereš. 

Meni je draže na PS5 jer se zavalim u fotelju, igram na ogromnom oledu, tu mi je spojen i HT sustav pa je cijeli doživljaj bolji. Nekako bi je jednostavnije sve to pokrenuti na PS5, zavališ se n kauč  , klin na gumb i već si u igri. 

ovo vise nema smisla objasnjavat jer je ponovljeno hrpu puta, ali samo kupis ektra HDMI kabel od koliko ti treba i spojis pc s televizijom i monitorom, i samo stisnes win+p, i prebaci se slika na tv i igras tamo s kauca, klik na igru i to je to

7 mjeseci
Gemmy kaže...
Pixel kaže...
DuxCro kaže...

ovo vise nema smisla objasnjavat jer je ponovljeno hrpu puta, ali samo kupis ektra HDMI kabel od koliko ti treba i spojis pc s televizijom i monitorom, i samo stisnes win+p, i prebaci se slika na tv i igras tamo s kauca, klik na igru i to je to

Yes i onda držim kutiju nasred dnevnog ? pa nazad selim u "uredsku" sobu. Thanks, no thanks. PC workstation, konzola gaming station. FPS igre koje gotovo niti ne igram su možda jedini razlog iz kojeg bi se vratio na PC gaming. Ray tracing i ostale nepotrebne gluposti me ne lože. Ako je igra kriminal nema te optimizacije, fps-a, ray tracinga, rezolucije i koje čega što će me natjerati da ju zaigram. 

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 8:32 (filip_medo).
14 godina
Sony PlayStation 5

gledam si kupiti ps5, isplati li se kupiti ps5 pro? ili je i obicna verzija dovoljna?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Gemmy kaže...

Nije sve uvijek tako jednostavno. Ovisi gdje ti je TV, a gdje PC, gdje ukućani, a ima tu i hrpa drugih pitanja o hardveru da li imaš VRR i high framerate TV i sl.

Meni je PC u istoj sobi gdje i glavni TV pa svejedno nisam htio kupovati i razvlačiti 10-15 m skupog HDMI kabela do TVa pred kaučem. Plus što ovisi i o TVu pa čim ga netko upali onda ti se možda pojavi i na PCu u windowsima i pravi probleme sa multimonitor layoutom i sl.

Zato sam si kupio svoj TV za radni stol i spojio na njega i PC i playku i to je moj kutak :-)

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.4.2025 12:58 (Bitanga).
16 godina
Gemmy kaže...
Pixel kaže...
DuxCro kaže...

Meni objasnjavas koji sam 30 godina u IT-u? Ono neš ti mudrosti kako dobit sliku s pc-a na tv pa treba objašnjavati 

Ne nije isto, ne želim pc kutiju u udnevnom boravku, pc mi treba u radnoj sobi/uredu, ne želim tu svu skalameriju u dnevnom.

Imam oboje i ne sjećam se kad sam se zadnji put igrao na PC-u

6 godina
Sony PlayStation 5

Imam vise nego solidan gaming pc (2k sve skoro na max)

Ali mi je puno veci gust u dnevnom sjesti u fotelju i igrati na 65" ekranu ps5. Valjda komocija i tako to. Godine... 🤷‍♂️

9 0 hvala 0
15 godina
Sony PlayStation 5

Nema šanse da bi koristio PC bez da je na njega spojen veliki TV...ima to tak spojeno odavno. Još sam PC spajao na CRT tv preko svideo kabela.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Ne znam jeste li probali Blue Prince ali igra je strašno dobra i pametno osmišljena. Uvijek nađeš nešto novo.
Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
Sony PlayStation 5

Igram je povremeno na portalu 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Gogy7 kaže...
Ne znam jeste li probali Blue Prince ali igra je strašno dobra i pametno osmišljena. Uvijek nađeš nešto novo.

Jedva čekam uronit kad završim Pacific Drive. Po meni najveća vrijednost pretplate je što mogu isprobati i igrati ovakve ne-AAA igre. Onda čak i ak ode s pretplate mi nije bed kupiti.

14 godina
Skinuo sam jučer na PC pa ću uskoro isprobati. Čujem samo dobre stvari. A i Metacritic ocjena nešto znači.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice