kako pokrenuti zaprženu igricu na psx konzoli koja ima chip za igranje kopija,naime nakon prženja igrice kada ju stavim u psx konzolu samo stoji logo playstation u čemu bi mogao problem,jedna igrica koja je kopija radi uredno ali niti jedna druga NEČE PA NEČE dakle u čemu je problem
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kako pokrenuti zaprženu igricu na psx konzoli koja ima chip za igranje kopija,naime nakon prženja igrice kada ju stavim u psx konzolu samo stoji logo playstation u čemu bi mogao problem,jedna igrica koja je kopija radi uredno ali niti jedna druga NEČE PA NEČE dakle u čemu je problem
memorijsku karticu nemam pa možda to ima veze??? ili možda u NTSC ili PAL formatu ja imam sve u NTSC formatu
Koliko se sjećam, to nema veze s regijom (NTSC/PAL), jer s čipom možeš učitavati igre iz svih regija.
a sa čim onda ima veze,jedna kopija igrice radi i niti jedna druga ne radi po tome je onda stvar u chipu što znači da me je čovjek od koga sam kupio psx prevario što drugo??a to sam uzeo klincu a sad ne može ništa sa njim,ništa uzet ću orginale pa će onda valjda raditi
Možda nije dobro spržena, ja sam prije imao problema s nekim tipom CD-ova, kako god bi pržio nebi učitalo nema šanse
Da,100% nije dobro spržena.I ja sam imao takvih problema.Probaj spržit sa programom "Alchocol 120%".Skineš igru u .iso formatu i jednosavno spržiš!