Psx ili ps1 pitanje

poruka: 6
|
čitano: 3.079
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Psx ili ps1 pitanje

kako pokrenuti zaprženu igricu na psx konzoli koja ima chip za igranje kopija,naime nakon prženja igrice kada ju stavim u psx konzolu samo stoji logo playstation u čemu bi mogao problem,jedna igrica koja je kopija radi uredno ali niti jedna druga NEČE PA NEČE dakle u čemu je problem

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Psx ili ps1 pitanje
robi64 kaže...

kako pokrenuti zaprženu igricu na psx konzoli koja ima chip za igranje kopija,naime nakon prženja igrice kada ju stavim u psx konzolu samo stoji logo playstation u čemu bi mogao problem,jedna igrica koja je kopija radi uredno ali niti jedna druga NEČE PA NEČE dakle u čemu je problem

memorijsku karticu nemam pa možda to ima veze??? ili možda u NTSC ili PAL formatu ja imam sve u NTSC formatu

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2013 14:41 (robi64).
13 godina
neaktivan
Psx ili ps1 pitanje

Koliko se sjećam, to nema veze s regijom (NTSC/PAL), jer s čipom možeš učitavati igre iz svih regija.

TimeSplitters fanatik!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

a sa čim onda ima veze,jedna kopija igrice radi i niti jedna druga ne radi po tome je onda stvar u chipu što znači da me je čovjek od koga sam kupio psx prevario što drugo??a to sam uzeo klincu a sad ne može ništa sa njim,ništa uzet ću orginale pa će onda valjda raditi

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.1.2013 12:58 (robi64).
14 godina
neaktivan
Psx ili ps1 pitanje

Možda nije dobro spržena, ja sam prije imao problema s nekim tipom CD-ova, kako god bi pržio nebi učitalo nema šanse

Fu**ing posers
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Da,100% nije dobro spržena.I ja sam imao takvih problema.Probaj spržit sa programom "Alchocol 120%".Skineš igru u .iso formatu i jednosavno spržiš!

Get a life! What? I'm a gamer, I have tons of lives!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice