I zato sam ja odabrao box, zato je Armor odabrao PS3 i tako dalje.
Sve drugo su gluposti.
Što je ovaj lik zapeo sa Dannyjem..
Inače ovo je i meni 3. generacija Playstationa koju imam. Cijeli život imam Playstatione(PC za sve ostalo, PS3 za ekskluzive) i više mi ne treba.
Jedino što bih htio na PS3 je Forza i GoW. Natal ne, ionako PS Move izlazi.
Pa da, pošto nemamo para da u potpisima na forumima imamo id-ove od svih konzola, ko društvo sa "zapada".
Svi bi mi htjeli odigrati sve, no to baš i ne ide tak lako...
Ak uskoro dobim GoW3 i Heavy Rain na posudbu, ja sretan
Konzola pomalo osvijesti čovjeka, ako je pravi gamer
Više cijeni trud developera
o cemu ti?
fali puno kulture ljudima na ovom forumu
Hmmm ... izgleda da cu uzet ps3 samo zato sto ima besplatan online :)
Koji je najbolja verzija ps3?
ova tu http://protis.hr/ProductDetails.aspx?q=29528&s=1-Sony-PlayStation-PS3-Slim-250-GB--igra ?
Inace .. zanimaju me igre kao sto su RDR, Gta 4, CoD4, MW2 ....
a nezz bas da mi treba toliki hard ... i onih 120 gb bi bilo dosta ... a povoljniji je za 300kn ak se ne varam ...
Jedina je razlika (osim veličine harda naravano) to kaj 250 obično dolazi uz random igru
Jedina je razlika (osim veličine harda naravano) to kaj 250 obično dolazi uz random igru
bezveze ... :/
a nezz bas da mi treba toliki hard ... i onih 120 gb bi bilo dosta ... a povoljniji je za 300kn ak se ne varam ...
Gledaj, mjesta nikad dosta. Opet, ako ti ponestane mjesta, backupaš podatke i staviš veći 2,5" disk unutra.
ako ces koristit media server netreba ti veci od 60gb (znaci uzmi 120)
ako neces koristit media server onda sto veci hard to bolje
OMG, par udarnih postova je palo vidim...
Dakle, imam PS3, imal sam dugo vremena PS1 (od '97), PS2 sam imal jedno vrijeme posuđen i volim PS, nemam tu kaj tajiti.
No ne osporavam X360 i želim zaigrati neke njegove naslove.
Da imama para, odma bi kupil i njega, a s njim prvenstveno Forzu 3, pošto volim racing, a znam da je to top-q igra.
Također, na PC-u mi se dopal Gears of War, voljel bi zaigrati i naslove.
Tu je i Alan Wake...
Mislim da je što se tiče ekskluziva jači PS3, no što se tiče opće ponude igara - X360
Slažem se sa tobom u potpunosti
svaka konzola ima svoju draž i svoje ekskluzive pa i PC
ja osobno imam PS3 i jako sam zadovoljan sa tom konzolom jedino recimo što je "mana" moraš kupovati orignal igre
zero sad cu ti objasnit xbox360 se ne dijeli na arcade,elite...nego na xenon,zypher,falcon,jasper(tj nazive ploca)spominjes crash kolko ja znam oni bas ne prodaju konzole ko sophos pa im znaci ostaje i prodali su sad stare(sumnjam da je jasper iako moguce),odi na gameplay forum i probaj mi naci ljude kojima je krepo jasper...
evo,meni u petak stigao Xbox360 , konzola je odlična, od kontrolera do igara..
evo mene oped....evo samo da kazem....svi koji imaju xbox360 i igraju na live-u,
neka mi posalju u PM svoj nick..pa da igramo=D
Xbox je bolji....Ali i ps 3 je fenomenalan
Kupio sam xbox i igrao BF:BC 2, oduševljen sam, definitivno najbolja igra koju sam igrao. Čak sam se i na joystick uspio naviknut...