pozdrav ljdui imam problem, sony se upali bez problema i u meniu mogu raaditi sve. ide na internet browser normalno ali kad stisnem na playstation store pojavi se uvodna slika od storea i onda samo crni ekran, ne mogu nista nego restart konzolu. da li se iko susretao s tim? je li softverski ili hardverski problem itko zna?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da se nadovezem na ovaj isti problem, ne cita niti igre. ubacim igru i on samo gore u desnom kantunu vrti kao da ucitaje ali nikad ne ucita. neznam sta da radim sa playstationom, dali ga bacit ili pokusat neke servise pa platit masne pare 
Pošto ti se greška događa i u PS3 Store-u i u igrama, moguće je da je samo softverski problem; pokušaj vratiti sve na tvorničke postavke (naravno, time gubiš sve s diska, pa pazi) - procedura: link
nazalost sve po starom i nakon toga
Tako je i meni krepao ps3..... nakon debelog živciranja odnio sam konzolu na modificiranje i sada mi sve radi ko vurica,a na ps3 store - ne hvala! Čitao sam naknadno po vanjskim forumima i vidio da nisam usamljeni slučaj.... što se točno desilo neznam... zvao ovlašteni servis i odmah priča "to ste vi nešto pokvarili....bla,bla..."