PS3 store black screen

poruka: 5
|
čitano: 2.611
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
PS3 store black screen

pozdrav ljdui imam problem, sony se upali bez problema i u meniu mogu raaditi sve. ide na internet browser normalno ali kad stisnem na playstation store pojavi se uvodna slika od storea i onda samo crni ekran, ne mogu nista nego restart konzolu. da li se iko susretao s tim? je li softverski ili hardverski problem itko zna?

Semper *Phobos Crew* Fidelis | LoL IGN: TheChosenNun (eu/east), skaaaj (eu/west)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PS3 store black screen

da se nadovezem na ovaj isti problem, ne cita niti igre. ubacim igru i on samo gore u desnom kantunu vrti kao da ucitaje ali nikad ne ucita. neznam sta da radim sa playstationom, dali ga bacit ili pokusat neke servise  pa platit masne pare {#}

Semper *Phobos Crew* Fidelis | LoL IGN: TheChosenNun (eu/east), skaaaj (eu/west)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: PS3 store black screen

Pošto ti se greška događa i u PS3 Store-u i u igrama, moguće je da je samo softverski problem; pokušaj vratiti sve na tvorničke postavke (naravno, time gubiš sve s diska, pa pazi) - procedura: link

KaeR
15 godina
Re: PS3 store black screen
KaeR kaže...

Pošto ti se greška događa i u PS3 Store-u i u igrama, moguće je da je samo softverski problem; pokušaj vratiti sve na tvorničke postavke (naravno, time gubiš sve s diska, pa pazi) - procedura: link

nazalost sve po starom i nakon toga

12 godina
neaktivan
PS3 store black screen

Tako je i  meni krepao ps3..... nakon debelog živciranja odnio sam konzolu na modificiranje i sada mi sve radi ko vurica,a na ps3 store - ne hvala! Čitao sam naknadno po vanjskim forumima i vidio da nisam usamljeni slučaj.... što se točno desilo neznam... zvao ovlašteni servis i odmah priča "to ste vi nešto pokvarili....bla,bla..."

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice