Pozdrav svima, zanima me samo jedno. Kupio bi ps3 al imam onaj stari fat veliki TV. Zanima me sada dali ps3 radi na takvim TV-ima da ne bacam novce uzalud. Hvala lijepa.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav svima, zanima me samo jedno. Kupio bi ps3 al imam onaj stari fat veliki TV. Zanima me sada dali ps3 radi na takvim TV-ima da ne bacam novce uzalud. Hvala lijepa.
naravno da radi,uz ps3 dobijes i onaj kabel za spajanje na scart i vozi,neki se kunu da je na starim trinitronima ps3 puno bolje izgledao ;)
je je, najbolje izgleda na crnom bijelom tvu, nemojmo gluposti pricat.
Ako imaš SCART daj bar spoji preko S-Videa, a ne samo sa žutim cinchem.
Boje će biti bolje, a nečeš imati takozvani "dot crawl" efekt koji se javlja kod kompozitnog signala.
Imašovdje rasprodaju, 15 kuna košta za PSone, a paše na PS2 i PS3.
Danas trebao kupit ps3, i sreća ćovjek blizu mene doma, doso k meni sa psom i mi to sve prispojili i nije radilo. A raspito sam se i prije i svi rekli da radi... ne kuzim ...
Sve je dobro bilo spojeno, probali smo vise puta, na 2 TV-a. ali kada smo upalili znaci na AV1 ili AV2 samo je plava slika bila znaci nista... ko da nije nista spojeno... hmm cudno
Dali ste napravili Video Settings Restart na konzoli ?
Nismo, nismo znali za to...
U tome vam se krilo 99% vaše riješenje :)
A hvala javit cu covjeku pa cemo vidjet, puno hvala jos jednom! :)
posto ne shvacas sarkazam mozda nisi ni ovo trebao reci ili volis samo lupati bezveze i nabijati postove
posto ne shvacas sarkazam mozda nisi ni ovo trebao reci ili volis samo lupati bezveze i nabijati postove
to sto si ti reko nije bio sarkazam, nego jednostavno glupa recenica