PS3 red light blinkign

poruka: 9
|
čitano: 4.716
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
PS3 crveno svjetlo blica,nema zutog

Hello people! :)

imam malo veći problem s svojim PS3...naime kad ga palim upali se zelena lampica i nakon 2 sekunde pocne crvena blicat(znaci nema zute,vrlo vjerovatno ylod nije u pitanju) ...dali je itko imao takav problem?
Nasao sam na jednom stranom forumu da bi mozda bilo do napajanja problem,ali onda nebi radio uopce? :/

dali je itko imao slican problem,a da je nasao rijesenje?

Hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PS3 red light blinkign

Kaj onda ide zvuk onak pa se restarta?

0 0 hvala 0
17 godina
Re: PS3 crveno svjetlo blica,nema zutog

Imao sam nedavno isti problem. Ne znam što je točno otišlo, ali uspio sam povratiti ps3  metodom grijanja matične u pećnici. Prvi put sam grijao matičnu svega dvije tri minute pa mi je radio nakon toga svega par dana. Drugi put sam ponovio postupak cijelih deset minuta i evo već drugi tjedan uredno radi... 

15 godina
neaktivan
Sil kaže...

Imao sam nedavno isti problem. Ne znam što je točno otišlo, ali uspio sam povratiti ps3  metodom grijanja matične u pećnici. Prvi put sam grijao matičnu svega dvije tri minute pa mi je radio nakon toga svega par dana. Drugi put sam ponovio postupak cijelih deset minuta i evo već drugi tjedan uredno radi... 

Ista situacija, prvi put kraće, drugi put 10min, ali opet mi se pokvario haha

15 godina
neaktivan
probat cu...moj je naime pao s odredene visine ne velike...jeli 10 min na 200 stupnjeva moram drzat?
17 godina
kompfreak kaže...
probat cu...moj je naime pao s odredene visine ne velike...jeli 10 min na 200 stupnjeva moram drzat?

Da, ja sam držao na 200C. Ali ako je pao, onda je možda neko fizičko oštećenje u pitanju ili neki odspojeni kabel...

14 godina
Sil kaže...

To ti isto nece puno izdrzati, ali naravno mozes opet ponoviti postupak pa opet dobiti malo na zivotu ali kad tad je gotov.

Peace!
17 godina

Nadam se da će izdržati do četvorke. :) Ovu tricu sam uzeo čim je izašla i ima dosta veliku "kilometražu".

15 godina
neaktivan
PS3 red light blinkign

Problem rijesen pomocu pecnice,ocigledno bilo kakav problem tih lampica se rijesava na playci na takav nacin xD

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice