dali mogu skinut igru iz ps store i igrat ju ako mi je pokvaren blue ray
naravno da možeš :)
Vidim da jako puno ljudi prodaje PSN slotove. Jel bi mi mogao netko objasnit što je to?
Vidim da jako puno ljudi prodaje PSN slotove. Jel bi mi mogao netko objasnit što je to?
znači da su se udružili sa još 4 ljudi napravili gameshare, i prodaju nositeljski acc...oni više tu igru ne mogu igrat a ti možeš preuzet... imam tako par igara...
http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/ps3-120gb-10-hit-igara-3.55fw-cita-kopije-garancija-oglas-5838018
Mislio sam da se slim verzije ne mogu modificirati, ali izgleda da mogu. Jedino ovi daju garanciju 6 mjeseci ako se ne varam.
Ja imam pokvaren ps3 pa ću im poslati da ga poprave i modificiraju.
Nadam se da će cijena još pasti do nove godine pa da se uzme ovakav jedan ps3.
Sta to znaci da je ta slim verzija iz 2010 godine? Koje je godine izasla prva slim verzija? Isplati li se kupiti takve konzole za taj novac kao sto su gore na linku sa njuskala?
ako ne mjenjas maticnu 95% da ce ti se ylod vratit
i ovi sigurno ne rade restauraciju cipova
Možda rade restauraciju čipova odnosno " reballing " jer jer im je uređaj sa kojim se to radi na slici
ako ne mjenjas maticnu 95% da ce ti se ylod vratit
i ovi sigurno ne rade restauraciju cipova
Možda rade restauraciju čipova odnosno " reballing " jer jer im je uređaj sa kojim se to radi na slici
Šta ispadne onda sa tom restauracijom? Rješi problem na duže vrijeme ili?
Kad sam kupio PS3 (prakticki cim je dosao kod nas), s njim sam dobio sixaxis (zapravo dobio 1 i kupio 2.). To je obican sixaxis (nije dualshock). Isplati li se kupiti dualshock3. Buduci da se kupnja kontrolera nikako ne moze isplatiti, sada trazim subjektivni odogovor.
Puno hvala!
Kad sam kupio PS3 (prakticki cim je dosao kod nas), s njim sam dobio sixaxis (zapravo dobio 1 i kupio 2.). To je obican sixaxis (nije dualshock). Isplati li se kupiti dualshock3. Buduci da se kupnja kontrolera nikako ne moze isplatiti, sada trazim subjektivni odogovor.
Puno hvala!
ne.
po meni da
meni vibracija puno znaci ,a i sam DS3 je kvalitetnije napravljen i tezi je
a sad kad vec imas 2 kontrolera vidi sam dal je DS3 isplativ
http://www.jeftinije.hr/audio-video/televizori/lcd-tv-20---29/quadro-lcd-televizor-lcd-22ab22_-_CX001FB163?tab=pod jel valja ovaj tv planiram ga sad za xbox uzet pa da ga imam za ps4 dok dode.jel dosta ovo 50hz osvjezavanje slike
nemoj ocekivat nista posebno, za tu cijenu dobit full hd je dobro ali 50hz samo.
do sad sam igro na 50 cm crt-u
do sad sam igro na 50 cm crt-u
ma bit ce napredak to svakako, ali taj tv je ono "kolko para tolko muzike".
s obzirom na cemu si do sada igrao to ce bit gigatski skok u dozivljaju i gamingu
sad igram na hd tv-u sa obicnim av kabelom jel mi se hdmi port shebo.to izgleda losije nego na crt u onak veliki ekran a sd slika.igro sam prosle praznike u hd-u i odlicno je ovaj tv ocu primarno kupit zbog ps4 a necu sad kupovat neki za par tisuca jel moram sparat za ps4.meni je i na crt-u slika ok jedino me nervira zas ne naprave podrsku za 4:3 tv da mi bude u full screenu.nego je letterbox.nadam se da ce gta v imat podrsku za 4:3
sad igram na hd tv-u sa obicnim av kabelom jel mi se hdmi port shebo.to izgleda losije nego na crt u onak veliki ekran a sd slika.igro sam prosle praznike u hd-u i odlicno je ovaj tv ocu primarno kupit zbog ps4 a necu sad kupovat neki za par tisuca jel moram sparat za ps4.meni je i na crt-u slika ok jedino me nervira zas ne naprave podrsku za 4:3 tv da mi bude u full screenu.nego je letterbox.nadam se da ce gta v imat podrsku za 4:3
da, i meni je ruzna slika bila kad sam prikopco na 32" full hd sa onim cincevima, ali sa hdmi je odlicno. i da, zaboravi na 4:3.
mozda bude 4:3 jel bioshock infinite ima podrsku.a i rdr i gta 4 su imali.
onda ti pola slike fali
ne fali pol slike sam je prilagodeno za taj format.bolje mi je to nego da su gornji i donji dio odrezani pa je manja slika
jesi napravio usporedbu
postoji ti stvar koja se zove aspect ratio
da ti 16:9 sliku pretvoris u 4:3 bez gubljenja iceg likovi i sve ostalo bi ti bilo duguljasto
kad ti je slika 16:9 na 4:3 ekranu znaci sa crnim rubovima gore i dolje tek onda nista ne gubis samo ti je slika manja
onda se imas siri vidokrug al je manja slika meni je bolje manji vidokrug a velika slika preko cijelog ekrana
zanima me kako napravi update određene igre na jailbrejkanoj konzoli koja nije povezana na internet...dali se ti patchevi mogu negdje skinuti pa pomoču usb sticka instalirati na ps3 ili ? ... recimo trebam diči max paye 3 na verziju 1.08 a neznam kako
zanima me kako napravi update određene igre na jailbrejkanoj konzoli koja nije povezana na internet...dali se ti patchevi mogu negdje skinuti pa pomoču usb sticka instalirati na ps3 ili ? ... recimo trebam diči max paye 3 na verziju 1.08 a neznam kako
ovako
imam još 1 pitanje... negdje sam pročito da postoji opasnost kad instaliram taj patch za igru da mi digne verziju software-a od ps3 ... ja sam sam rogeru 4.30 pa me malo strah da mi nebi update-o konzolu na OFW ... jel netko zna išta o tome ?
u odnosu na FAT prednosti su mu valjda 0.5% mogucnost kvara, bolje hladnje, manja konzola, veci disk
u odnosu na SLIM prednost mu je manja povrsina, bolje hladenje.
a mana mu je sto se jedino on nemoze modificirat(ako je nekom to mana).
u odnosu na FAT prednosti su mu valjda 0.5% mogucnost kvara, bolje hladnje, manja konzola, veci disk
Poslije 25.8 je moguce i modificirat
Poslije 25.8 je moguce i modificirat
izvor? tko je to reko?