PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.365.734
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

dali mogu skinut igru iz ps store i igrat ju ako mi je pokvaren blue ray

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.8.2013 23:42 (alen12345).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
alen12345 kaže...

dali mogu skinut igru iz ps store i igrat ju ako mi je pokvaren blue ray

naravno da možeš :)

12 godina
neaktivan
hvala
16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Vidim da jako puno ljudi prodaje PSN slotove. Jel bi mi mogao netko objasnit što je to?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
M0by kaže...

Vidim da jako puno ljudi prodaje PSN slotove. Jel bi mi mogao netko objasnit što je to?

znači da su se udružili sa još 4 ljudi napravili gameshare, i prodaju nositeljski acc...oni više tu igru ne mogu igrat a ti možeš preuzet... imam tako par igara...

12 godina
neaktivan
marcus1950 kaže...

http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/ps3-120gb-10-hit-igara-3.55fw-cita-kopije-garancija-oglas-5838018

Mislio sam da se slim verzije ne mogu modificirati, ali izgleda da mogu. Jedino ovi daju garanciju 6 mjeseci ako se ne varam.

Ja imam pokvaren ps3 pa ću im poslati da ga poprave i modificiraju.

Nadam se da će cijena još pasti do nove godine pa da se uzme ovakav jedan ps3.

Sta to znaci da je ta slim verzija iz 2010 godine? Koje je godine izasla prva slim verzija? Isplati li se kupiti takve konzole za taj novac kao sto su gore na linku sa njuskala?

16 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...

ako ne mjenjas maticnu 95% da ce ti se ylod vratit 
i ovi sigurno ne rade restauraciju cipova 

Možda rade restauraciju čipova odnosno " reballing " jer jer im je uređaj sa kojim se to radi  na slici

yIn nI' yISIQ 'ej yIchep
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.8.2013 8:55 (Wox).
13 godina
neaktivan
Wox kaže...
Arnold Layne kaže...

ako ne mjenjas maticnu 95% da ce ti se ylod vratit 
i ovi sigurno ne rade restauraciju cipova 

Možda rade restauraciju čipova odnosno " reballing " jer jer im je uređaj sa kojim se to radi  na slici

Šta ispadne onda sa tom restauracijom? Rješi problem na duže vrijeme ili?

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Kad sam kupio PS3 (prakticki cim je dosao kod nas), s njim sam dobio sixaxis (zapravo dobio 1 i kupio 2.). To je obican sixaxis (nije dualshock). Isplati li se kupiti dualshock3. Buduci da se kupnja kontrolera nikako ne moze isplatiti, sada trazim subjektivni odogovor.

Puno hvala!

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Luka Ivanković kaže...

Kad sam kupio PS3 (prakticki cim je dosao kod nas), s njim sam dobio sixaxis (zapravo dobio 1 i kupio 2.). To je obican sixaxis (nije dualshock). Isplati li se kupiti dualshock3. Buduci da se kupnja kontrolera nikako ne moze isplatiti, sada trazim subjektivni odogovor.

Puno hvala!

ne.

13 godina
odjavljen
PS3 - Pitanja i odgovori

po meni da 

meni vibracija puno znaci ,a i sam DS3 je kvalitetnije napravljen i tezi je

a sad kad vec imas 2 kontrolera vidi sam dal je DS3 isplativ 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

http://www.jeftinije.hr/audio-video/televizori/lcd-tv-20---29/quadro-lcd-televizor-lcd-22ab22_-_CX001FB163?tab=pod jel valja ovaj tv planiram ga sad za xbox uzet pa da ga imam za ps4 dok dode.jel dosta ovo 50hz osvjezavanje slike

CONSOLES FTW!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

nemoj ocekivat nista posebno, za tu cijenu dobit full hd je dobro ali 50hz samo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

do sad sam igro na 50 cm crt-u

CONSOLES FTW!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PEXer kaže...

do sad sam igro na 50 cm crt-u

ma bit ce napredak to svakako, ali taj tv je ono "kolko para tolko muzike".

17 godina

s obzirom na cemu si do sada igrao to ce bit gigatski skok u dozivljaju i gamingu {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.8.2013 20:58 (4mal).
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

sad igram na hd tv-u sa obicnim av kabelom jel mi se hdmi port shebo.to izgleda losije nego na crt u onak veliki ekran a sd slika.igro sam prosle praznike u hd-u i odlicno je ovaj tv ocu primarno kupit zbog ps4 a necu sad kupovat neki za par tisuca jel moram sparat za ps4.meni je i na crt-u slika ok jedino me nervira zas ne naprave podrsku za 4:3 tv da mi bude u full screenu.nego je letterbox.nadam se da ce gta v imat podrsku za 4:3

CONSOLES FTW!!!
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
PEXer kaže...

sad igram na hd tv-u sa obicnim av kabelom jel mi se hdmi port shebo.to izgleda losije nego na crt u onak veliki ekran a sd slika.igro sam prosle praznike u hd-u i odlicno je ovaj tv ocu primarno kupit zbog ps4 a necu sad kupovat neki za par tisuca jel moram sparat za ps4.meni je i na crt-u slika ok jedino me nervira zas ne naprave podrsku za 4:3 tv da mi bude u full screenu.nego je letterbox.nadam se da ce gta v imat podrsku za 4:3

da, i meni je ruzna slika bila kad sam prikopco na 32" full hd sa onim cincevima, ali sa hdmi je odlicno. i da, zaboravi na 4:3.

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

mozda bude 4:3 jel bioshock infinite ima podrsku.a i rdr i gta 4 su imali.

CONSOLES FTW!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.8.2013 23:41 (PEXer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
PS3 - Pitanja i odgovori

onda ti pola slike fali 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

ne fali pol slike sam je prilagodeno za taj format.bolje mi je to nego da su gornji i donji dio odrezani pa je manja slika

CONSOLES FTW!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
PS3 - Pitanja i odgovori

jesi napravio usporedbu 

postoji ti stvar koja se zove aspect ratio

da ti 16:9 sliku pretvoris u 4:3 bez gubljenja iceg likovi i sve ostalo bi ti bilo duguljasto

kad ti je slika 16:9 na 4:3 ekranu znaci sa crnim rubovima gore i dolje tek onda nista ne gubis samo ti je slika manja

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

onda se imas siri vidokrug al je manja slika meni je bolje manji vidokrug a velika slika preko cijelog ekrana

CONSOLES FTW!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

zanima me kako napravi update određene igre na jailbrejkanoj konzoli koja nije povezana na internet...dali se ti patchevi mogu negdje skinuti pa pomoču usb sticka instalirati na ps3 ili ? ... recimo trebam diči max paye 3 na verziju 1.08 a neznam kako

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
ursusc355 kaže...

zanima me kako napravi update određene igre na jailbrejkanoj konzoli koja nije povezana na internet...dali se ti patchevi mogu negdje skinuti pa pomoču usb sticka instalirati na ps3 ili ? ... recimo trebam diči max paye 3 na verziju 1.08 a neznam kako

ovako

http://www.xboxrepublika.com/playstation-3-tutorijali/8022-tutorijal-offline-update-ps3-igara-title-update.html

13 godina
protjeran

imam još 1 pitanje... negdje sam pročito da postoji opasnost kad instaliram taj patch za igru da mi digne verziju software-a od ps3 ... ja sam sam rogeru 4.30 pa me malo strah da mi nebi update-o konzolu na OFW ... jel netko zna išta o tome ?{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.8.2013 17:43 (ursusc355).
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
Htio bi si kupiti super slim 500gb. Ima li tko kakvog iskustva s time i koje su mu prednosti u odnosu na ostale verzije ps3?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
matić_žu kaže...
Htio bi si kupiti super slim 500gb. Ima li tko kakvog iskustva s time i koje su mu prednosti u odnosu na ostale verzije ps3?

u odnosu na FAT prednosti su mu valjda 0.5% mogucnost kvara, bolje hladnje, manja konzola, veci disk
u odnosu na SLIM prednost mu je manja povrsina, bolje hladenje.

a mana mu je sto se jedino on nemoze modificirat(ako je nekom to mana).

14 godina
neaktivan
mar123 kaže...
matić_žu kaže...

u odnosu na FAT prednosti su mu valjda 0.5% mogucnost kvara, bolje hladnje, manja konzola, veci disk

Poslije 25.8 je moguce i modificirat

KoKs199
16 godina
Fingerboard_Koks199 kaže...
mar123 kaže...
matić_žu kaže...

Poslije 25.8 je moguce i modificirat

izvor? tko je to reko?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice